Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:02:40
|
|
|
|
trinity22
|
jaz tudi grem ... lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:14:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hvala vsem za dobrodošlico! Podatki o mojem zvončku pa ne rabijo it na seznam, vam jih povem samo tako, da veste, ker bom ime zvončka zamolčala. Ne se jezit, samo pretekle izkušnje so me naučile, da anonimnost je kr fajn zadeva... Takole: Moj cukrček je na svet prijokal 27.3. malo čez PDP (20.3.) Bil je velik 55cm in težak 3600g. Cepljeni smo obvezno, Rota virus ne. Zobka imamo dva in preboleli smo 6. bolezen. Sedi že kar nekaj časa, plaziti NAPREJ smo se začeli danes! Se pa veliko postavla na noge, če le dobi priložnost, kar pa seveda pazimo, da jih ne dobi ( priložnosti) veliko. Kaj še? Aja trenutno ima 72cm in 7300g. Pa nima bratcev in sestric. dobrodošla okrepitev se mi zdi, da tu Štajerke in Primorke prevladujejo, moramo malo pojačat Osrednjeslovensko regijo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:14:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy drage moje, moj je iz službe tak da smo kosilo že pojedli; sedaj pa možek in Lea počivata, mami itak na RR in FB visi , Žigi pa pomiva posodo in mi je reku: ˝ti kr pojdi proč, ker niti tati ne gledaš pod prste, ko kaj dela in ne boš niti meni˝ sva se z tako nasmejala samo jaz grem tla po kuhinji pobrisat in pol gremo itak že v ZD z Leo, njena vročina pr kr neki, je in ni, skače od 37,8 do 38,5, booooo ta vaš Žiga je ta pravi ... kok se nasmejim njegovim izjavam za Leo pa pa fajn opravite se kar podpišem Žiga je res faca. Za Leo pa , da bo čim prej zdrava
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:14:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 naj pohvalim vašE male malčke v reviji Mama,sem gledala in vidim male navIhančke,pa blazino od Piruri ki jih dela.tAKI CUKERČKI SO GOR Tudi mi imamo našega navihančka notri ,moja porodna zgodba. ČESTITKE ooooo, a res? Najaa, to je zihr una slikca s piknika, a ne?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:14:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer. Zdaj grem skuhat joto za jutri (delala bom po tem receptu <- klik) pa me zanima če katera ve kaj mislijo pod jušno kocko? Jaz imam doma govejo kocko a to mislijo to? Taši, raj eno prekajeno rebrco notri vrž, bo boljše
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:15:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jaz tudi grem ... lahko noč Trinity, bova z yanio v petek naredile bojni plan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:15:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezika in kokica hvala ampak nebom delala, ker sva se zdaj skregala in si naj jutri kr sam kuha. Naju z Lijo zagotovo nebo doma. Kaj je blo? eh, če je kreten je kreten. Stalno njegov sodelavec najbolj brihten in ga stalno nekaj pumpa gor, pol pa mi doma pamet soli ipd. 3 dni mi že gnjavi da njegov sodelavec sprašuje zakaj ne uporabljamo Aptamila, Hippa ipd., zakaj Novalac. Bolj mu pravim da samo Novalac prenese, bolj on mene sprašuje kak vem, saj pa nisem probala. Mislim zraven je bil ko sem vsa mleka sprobavala, zdaj pa mi reče : saj pa nisi sprobala in da on nič ne ve o tem,da bi kaj sprobavala In seveda, nisem bila več tiho in sem mu nazaj zabrusla svoje, te pa mi reče,da imam grozno obnašanje in da ni čudno da je Lija taka.. WTF ?!?!? Zdaj pa se ne menim z njim, pa se mi nekaj prilizuje.. MARŠ a boš kej boljše volje, če ti povem, da majčko barvam?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:16:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m feliša na raport T-A-K-O-J !!! čaaaaaaaaaaak, sem mogla najprej majčko pofarbat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:16:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica tepa grema vsak dan nekam - tak ko yania pa felix odlično, na Dolenjsko ne pozabita sej Taši pozna pot
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:16:40
|
|
|
|
Najaa
|
tasa Lea MB-jevke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:17:24
|
|
|
|
felix7
|
uf, ste mi dale danes enega branja ampak sem brala na obroke, kot že rečeno, sem barvala moram še pohvalit slikce od Štajerk, ste res super, predvsem pa so lušni vaši otročički
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:19:04
|
|
|
|
Najaa
|
in felix, kako ti? delovno, vidim?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:37:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa in felix, kako ti? delovno, vidim? fejsbukovsko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:38:26
|
|
|
|
felix7
|
pismu rosnu, Najaa, FB spet šteka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:39:18
|
|
|
|
Najaa
|
aja, jaz sem pa misla, kok se boš razpisala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 0:16:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aja, jaz sem pa misla, kok se boš razpisala. še dobro, da je nehal štekat lahko noč!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 6:35:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, rana ura, zlata ura ampak jaz bi raje spala kot bila pokonci zaradi bolezni, zdravnikov, laboratorija evo zdaj zrihtam velikega navihančka, pol Leo in gremo; držite pesti, da bo z Leino vodico vse OK, vročine nima več; no vsaj nekaj lep dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 7:02:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. Jaaaa! daaaa ! si se od Spps nalezla? daaaa če si je pa prišla nazaj v prvo klop, valjda,da se je morala mal izkazat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 7:02:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zmenjeno, imam novi fotoaparat, da bo slika res okej! A danes si ga dobila? Neeee, ga imava že od sobote...Samo je malo velik, da bi ga okrog nosila. a rabiš orožni list, tako kot feliša?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 7:02:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 no še enkrat ... to pa bo zdaj super
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 7:04:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dobro jutro, rana ura, zlata ura ampak jaz bi raje spala kot bila pokonci zaradi bolezni, zdravnikov, laboratorija evo zdaj zrihtam velikega navihančka, pol Leo in gremo; držite pesti, da bo z Leino vodico vse OK, vročine nima več; no vsaj nekaj lep dan da bo vse ok
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 7:49:52
|
|
|
|
mediuhec
|
MB: tasa in ostale hvala za družbo včeraj! naš mali in jaz sva uživala! pa tamali je bil nazaj grede tako priden, enkrat ga je v vozku samo zmanjkalo-- kaj takega se redko zgodi. ste ga fajn namatrali, he he. plazenje: včeraj je zaplazil proti wc-ju, kar pomeni da je naredil par metrov! in to kar naenkrat, pa tko enakomerno, da sem samo gledala. oo, vidim da so bili dojenčki v mami! hvala za prilepljeno sliko! jaz nisem naročena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 7:56:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa iiii lepo! čaki, gor so ... katera je že bila v kiklci? aja Maruša od trezike se mi zdi, zraven je menda Taj od Steffi, pol je Timon in mal yanie se vidi , pa zraven je še en fantek... ne vem kdo. ne, zamešala sem, Taj je spodaj zraven te punčke pol sta pa Jure in Nika, ki se edina nastavljata objektivu , Tiana in Blaž se bosta pa pojedla. fuuuuul dobro! sam za svojo reklamo so pa napisal, da smo z Mamine čvekalnice. pa nisem nikamor napisala, da smo s foruma ali kej podobnega. lepi, itak!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 7:56:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a boš kej boljše volje, če ti povem, da majčko barvam? Feliy HVALA.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 7:56:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m feliša na raport T-A-K-O-J !!! čaaaaaaaaaaak, sem mogla najprej majčko pofarbat OK, ti je oproščeno in nebo neopravičenih. Le, glej da neboš tud ti počasi zvezka zraven nosla..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?