Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:24:48
|
|
|
|
mmmc
|
Ups, tole je bilo mišljeno za kri in urin.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:25:19
|
|
|
|
spps
|
mmmc s katerega konca pa si?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:25:48
|
|
|
|
mmmc
|
Sori... Nisem še vešča!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:26:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Sori... Nisem še vešča! vaja dela mojstra tak, da kar pridno pisat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:26:58
|
|
|
|
mmmc
|
Ljuljane, zakaj ne znam odgovorit? Grem na tvoj post in dam odgovori in sploh ne izpiše tvojga posta in potem odgovor?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:28:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ljuljane, zakaj ne znam odgovorit? Grem na tvoj post in dam odgovori in sploh ne izpiše tvojga posta in potem odgovor?! klikni citiraj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:29:21
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ljuljane, zakaj ne znam odgovorit? Grem na tvoj post in dam odgovori in sploh ne izpiše tvojga posta in potem odgovor?! moraš dat na citiraj drugače pa dobrodošla in vaja dela mojstra, kar veliko čvekaj in bo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:29:33
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ljuljane, zakaj ne znam odgovorit? Grem na tvoj post in dam odgovori in sploh ne izpiše tvojga posta in potem odgovor?! klikni citiraj aaaaaaa.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:30:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ljuljane, zakaj ne znam odgovorit? Grem na tvoj post in dam odgovori in sploh ne izpiše tvojga posta in potem odgovor?! klikni citiraj aaaaaaa..... jjeeeeeeeee če kaj ne boš znala al pa ti kaj ni jasno,komot vprašaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:31:12
|
|
|
|
spps
|
triny,kako ste pa kaj vi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:33:57
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps triny,kako ste pa kaj vi? spps hvala na vprašanju dobro smo .. na srečo zdravi mala spi jaz pa malo tu staršim in vi, kako ste? Danes nimaš šole?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:36:00
|
|
|
|
mmmc
|
Hvala vsem za dobrodošlico! Podatki o mojem zvončku pa ne rabijo it na seznam, vam jih povem samo tako, da veste, ker bom ime zvončka zamolčala. Ne se jezit, samo pretekle izkušnje so me naučile, da anonimnost je kr fajn zadeva... Takole: Moj cukrček je na svet prijokal 27.3. malo čez PDP (20.3.) Bil je velik 55cm in težak 3600g. Cepljeni smo obvezno, Rota virus ne. Zobka imamo dva in preboleli smo 6. bolezen. Sedi že kar nekaj časa, plaziti NAPREJ smo se začeli danes! Se pa veliko postavla na noge, če le dobi priložnost, kar pa seveda pazimo, da jih ne dobi ( priložnosti) veliko. Kaj še? Aja trenutno ima 72cm in 7300g. Pa nima bratcev in sestric.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:36:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas naredijo kontrolo krvi in urina že pri 6 mesecih ja sej, sem razmišljala, da sem se verjetno zmotla. Tiji njena ni pogledala kri, ampak ji je kar železo predpisala da kao je ziher slabokrvna, ker je začela z GH in je ponavad tako. No Niki pa je pogledala, sam njena P vse dela po korigiranih mesecih, tak da če ne bi jaz prej rekla, bi počakala na kor. 6 tak pa je prej. kok sem tole napisala, še sama se ne razumem najbolje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:36:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps triny,kako ste pa kaj vi? spps hvala na vprašanju dobro smo .. na srečo zdravi mala spi jaz pa malo tu staršim in vi, kako ste? Danes nimaš šole? mali tud dela na tem,da ge spat- sem ga morala 5tavženkrat položit, ker se kar naprej vstaja mislim,da je omagal, ker ne tolče več po ograji drugače smo pa ok, ničkaj posebnega, morala bi se mal učit, pa se mi ne da (bo pa bolj pestro tist teden, ko bo izpit drugače grem jutr na tečaj, drug teden pa grem spet v ce ( smo bili zdaj 14 dni fraj). in pri vas kaj novega?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:37:08
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ljuljane, zakaj ne znam odgovorit? Grem na tvoj post in dam odgovori in sploh ne izpiše tvojga posta in potem odgovor?! klikni citiraj aaaaaaa..... Hvala! jjeeeeeeeee če kaj ne boš znala al pa ti kaj ni jasno,komot vprašaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:37:46
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ljuljane, zakaj ne znam odgovorit? Grem na tvoj post in dam odgovori in sploh ne izpiše tvojga posta in potem odgovor?! klikni citiraj aaaaaaa..... Hvala! jjeeeeeeeee če kaj ne boš znala al pa ti kaj ni jasno,komot vprašaj Ups, hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:38:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hvala vsem za dobrodošlico! Podatki o mojem zvončku pa ne rabijo it na seznam, vam jih povem samo tako, da veste, ker bom ime zvončka zamolčala. Ne se jezit, samo pretekle izkušnje so me naučile, da anonimnost je kr fajn zadeva... Takole: Moj cukrček je na svet prijokal 27.3. malo čez PDP (20.3.) Bil je velik 55cm in težak 3600g. Cepljeni smo obvezno, Rota virus ne. Zobka imamo dva in preboleli smo 6. bolezen. Sedi že kar nekaj časa, plaziti NAPREJ smo se začeli danes! Se pa veliko postavla na noge, če le dobi priložnost, kar pa seveda pazimo, da jih ne dobi ( priložnosti) veliko. Kaj še? Aja trenutno ima 72cm in 7300g. Pa nima bratcev in sestric. samo,da lepo napreduje , kar se pa anonimnosti tiče, ni panike
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:39:02
|
|
|
|
spps
|
Najaa, kam si pa ti svoje zaprla,da si tukaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:39:29
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas naredijo kontrolo krvi in urina že pri 6 mesecih ja sej, sem razmišljala, da sem se verjetno zmotla. Tiji njena ni pogledala kri, ampak ji je kar železo predpisala da kao je ziher slabokrvna, ker je začela z GH in je ponavad tako. No Niki pa je pogledala, sam njena P vse dela po korigiranih mesecih, tak da če ne bi jaz prej rekla, bi počakala na kor. 6 tak pa je prej. kok sem tole napisala, še sama se ne razumem najbolje. čist vredu si napisala, vse razumem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:42:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Najaa, kam si pa ti svoje zaprla,da si tukaj? Nika je spala, Tije še ni blo iz vrtca. No zdej je že vse obratno tak da grem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:42:24
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps triny,kako ste pa kaj vi? spps hvala na vprašanju dobro smo .. na srečo zdravi mala spi jaz pa malo tu staršim in vi, kako ste? Danes nimaš šole? mali tud dela na tem,da ge spat- sem ga morala 5tavženkrat položit, ker se kar naprej vstaja mislim,da je omagal, ker ne tolče več po ograji drugače smo pa ok, ničkaj posebnega, morala bi se mal učit, pa se mi ne da (bo pa bolj pestro tist teden, ko bo izpit drugače grem jutr na tečaj, drug teden pa grem spet v ce ( smo bili zdaj 14 dni fraj). in pri vas kaj novega? hmmm novga nič kaj ... mala še zmeraj pridna, je vse kar ji dam ( to se ji tudi pozna ), sedi že nekaj časa, no vsede se še ne sama tak kot tvoj Marcel, plazi se še tudi ne, kaj tej vem, ta otrok je bolj na izzy, je zadnič par dni nazaj šele dala nogo v uste, pa še to ne, da bi ležala in nogo potegnila k ustom, ampak ko je sedela se je sklonla do nog in ama, ma to je nardila glih 2x in zdaj je ne zanima več
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:43:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps triny,kako ste pa kaj vi? spps hvala na vprašanju dobro smo .. na srečo zdravi mala spi jaz pa malo tu staršim in vi, kako ste? Danes nimaš šole? mali tud dela na tem,da ge spat- sem ga morala 5tavženkrat položit, ker se kar naprej vstaja mislim,da je omagal, ker ne tolče več po ograji drugače smo pa ok, ničkaj posebnega, morala bi se mal učit, pa se mi ne da (bo pa bolj pestro tist teden, ko bo izpit drugače grem jutr na tečaj, drug teden pa grem spet v ce ( smo bili zdaj 14 dni fraj). in pri vas kaj novega? hmmm novga nič kaj ... mala še zmeraj pridna, je vse kar ji dam ( to se ji tudi pozna ), sedi že nekaj časa, no vsede se še ne sama tak kot tvoj Marcel, plazi se še tudi ne, kaj tej vem, ta otrok je bolj na izzy, je zadnič par dni nazaj šele dala nogo v uste, pa še to ne, da bi ležala in nogo potegnila k ustom, ampak ko je sedela se je sklonla do nog in ama, ma to je nardila glih 2x in zdaj je ne zanima več sej ma prav, lepo na easy, preganjali jo bodo še itak preveč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:57:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ne, ne, ne lažem. Vas berem od začetka... Od prvega dela... mmmc, jaz sem mamiM napisala,da se laže spps, no, z določenimi cvetkami, ki so izjeme
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 15:58:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ne, ne, ne lažem. Vas berem od začetka... Od prvega dela... mmmc, jaz sem mamiM napisala,da se laže spps, no, z določenimi cvetkami, ki so izjeme
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 16:03:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
drage moje, moj je iz službe tak da smo kosilo že pojedli; sedaj pa možek in Lea počivata, mami itak na RR in FB visi , Žigi pa pomiva posodo in mi je reku: ˝ti kr pojdi proč, ker niti tati ne gledaš pod prste, ko kaj dela in ne boš niti meni˝ sva se z tako nasmejala samo jaz grem tla po kuhinji pobrisat in pol gremo itak že v ZD z Leo, njena vročina pr kr neki, je in ni, skače od 37,8 do 38,5, booooo
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 28.10.2009 16:04:47 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?