Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:45:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zmenjeno, imam novi fotoaparat, da bo slika res okej! A danes si ga dobila? Neeee, ga imava že od sobote...Samo je malo velik, da bi ga okrog nosila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:45:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič moje ure so ven, zdaj je čas za drugi del marčevk da pridejo na plano Grem spat,ker moram bit jutri spočita za piknik Lahko noč in prijetne sanje vsem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:45:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kaj je res slika naših otrok v Mami???? Ne morem verjet! Danes sem jo dobila po pošti, pa je niti prelistala nisem. Drugače pa, sej sem vam povedala,da sem poslala eno sliko, se ne spomnete?? Najaa ja res je slika noter kot fotka meseca a ti si bila tista Nikica pikica se tak lepo vidi pa ze eno igračko se igra, moja Tiana pa Blaža napada ja, tista ko so ležali na dekicah je. Zato pa Persidinih bavcev ni, ker sta spala v vozičku. a fotka meseca je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:46:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. a misliš revijo? žal je nimam pri sebi, drugače bi jo. ma sem jezna, pa mama jo je brala, jaz je pa tud pogledala nisem. Ti,ti,ti......Ma mi je fulsko videt v cajtngah.Se mojih ni pa vseeno. ja, te pa bomp še preostanek velike družine dale v cajtnge. Naja nam bo povedala kam in kako moremo poslat pa bo. V čet. jih postrojimo pri kokici da jih poslikamo.. Zmenjeno, imam novi fotoaparat, da bo slika res okej! Saj še pa nimaš rd Ga je moj dobil za RD! Tak, da ni moj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:46:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič moje ure so ven, zdaj je čas za drugi del marčevk da pridejo na plano Grem spat,ker moram bit jutri spočita za piknik Lahko noč in prijetne sanje vsem! pridna si bila! Nočko! Pa uživaj na pikniku! Pa joto naredi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:47:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kaj je res slika naših otrok v Mami???? Ne morem verjet! Danes sem jo dobila po pošti, pa je niti prelistala nisem. Drugače pa, sej sem vam povedala,da sem poslala eno sliko, se ne spomnete?? Najaa ja res je slika noter kot fotka meseca a ti si bila tista Nikica pikica se tak lepo vidi pa ze eno igračko se igra, moja Tiana pa Blaža napada ja, tista ko so ležali na dekicah je. Zato pa Persidinih bavcev ni, ker sta spala v vozičku. a fotka meseca je? in kaj je za nagrado? A jo lahko pomagamo koristit tud tisti kateri nismo bili na pikniku
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:47:13
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. bom jaz probala to zdaj nardit če mi bo ratalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:47:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ga je moj dobil za RD! Tak, da ni moj. vse je tvoje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:47:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. bom jaz probala to zdaj nardit če mi bo ratalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:47:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ga je moj dobil za RD! Tak, da ni moj. vse je tvoje res je...ne samo polovica!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:48:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pridna si bila! Nočko! Pa uživaj na pikniku! Pa joto naredi! zelje mu je skuhal njegov kolega pa ga naj kr je,..jaz pa se bom jutri kar na kosilo tašči povabila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:48:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tako moje polkne so že skor čisto priprte zato se za danes poslavljam.Nočko ,pa upam ,da mi vsi čimveč spimo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:49:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pridna si bila! Nočko! Pa uživaj na pikniku! Pa joto naredi! zelje mu je skuhal njegov kolega pa ga naj kr je,..jaz pa se bom jutri kar na kosilo tašči povabila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:50:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tako moje polkne so že skor čisto priprte zato se za danes poslavljam.Nočko ,pa upam ,da mi vsi čimveč spimo. Moje so tudi že skoraj zaprte. Nočko Pa mirno noč ti želim! Pa še od mene: LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:50:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. bom jaz probala to zdaj nardit če mi bo ratalo ja daj! tasa nagrada... hmm tega pa nisem vprašala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:52:22
|
|
|
|
trinity22
|
evo jo ... sicer se malo slabo vidi, sam tak je če revijo fotkaš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:53:22
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 evo jo ... sicer se malo slabo vidi, sam tak je če revijo fotkaš ka mi je zdaj to nardil,čist pomanjšal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:55:28
|
|
|
|
trinity22
|
no še enkrat ... to pa bo zdaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:57:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 no še enkrat ... to pa bo zdaj Jeeee! BRAVO MARČEVSKI BEBIJI!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:57:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
zdaj pa res gremmm LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:57:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
trinity22 -hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:59:07
|
|
|
|
Najaa
|
iiii lepo! čaki, gor so ... katera je že bila v kiklci? aja Maruša od trezike se mi zdi, zraven je menda Taj od Steffi, pol je Timon in mal yanie se vidi , pa zraven je še en fantek... ne vem kdo. ne, zamešala sem, Taj je spodaj zraven te punčke pol sta pa Jure in Nika, ki se edina nastavljata objektivu , Tiana in Blaž se bosta pa pojedla. fuuuuul dobro! sam za svojo reklamo so pa napisal, da smo z Mamine čvekalnice. pa nisem nikamor napisala, da smo s foruma ali kej podobnega.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 28.10.2009 23:00:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:59:15
|
|
|
|
trinity22
|
Yania in felix ne vem, če bosta brale za nazaj ... prej sem pisala za drugi teden torek, četrtek ali pa petek, kadarkoli vama paše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:59:55
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trinity22 -hvala ni problema
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 23:01:07
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa iiii lepo! čaki, gor so ... katera je že bila v kiklci? aja Maruša od trezike se mi zdi, zraven je menda Taj od Steffi, pol je Timon in mal yanie se vidi , pa zraven je še en fantek... ne vem kdo. ne, zamešala sem, Taj je spodaj zraven te punčke pol sta pa Jure in Nika, ki se edina nastavljata objektivu , Tiana in Blaž se bosta pa pojedla. fuuuuul dobro! sam za svojo reklamo so pa napisal, da smo z Mamine čvekalnice. pa nisem nikamor napisala, da smo s foruma ali kej podobnega. ja ful so lušni ... jaz sem šla kar revijo kupit, ko je sonček85 pisala, da so noter
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?