Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 7:56:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dobro jutro, rana ura, zlata ura ampak jaz bi raje spala kot bila pokonci zaradi bolezni, zdravnikov, laboratorija evo zdaj zrihtam velikega navihančka, pol Leo in gremo; držite pesti, da bo z Leino vodico vse OK, vročine nima več; no vsaj nekaj lep dan Mama_m zate BIG HUG za Leo pa tisoče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:01:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj pa vam dobro jutro zaželim. Naša noč je bila OBUP Ko sem šla v spalnico (okoli 23h) je frajla bila gor in se je igrala z medvedkom. Ji ga vzamem beg, pocartam in rečem, da je treba pančat. Takrat pa se je čaga začela..se je obračala, cvilila,smejala, si pela .. ni kaj ni Sem mislila,da je lačna in ji grem naret 150ml AM, ga je spila pa sem mislila da jo bo vrglo pa nič. Bila je gor do 2ure, pol pa jo je vrglo. In da bi vsaj spala ne vem kak dolgo..ob 5h spet auf. Men se je skoraj zmešalo, še sreča da jo je T. bolj k sebi vzel, ker jaz bi ji kako čez rit (plenico) dala . Zdaj pa bi naj spala, sam se mi zdi da jo že čujem.. Tak da povzetek vsega..take noči že dolgo nismo imeli,sploh je ne pomnim več..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:17:02
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Evo mi kot ponavadi smo bili pokonc ob 6ih, zdej ko se je ura premaknila ni panika vstat, edin ponavdi ne, ampak se cartamo v postelji, no Tjaša se malo pri enem malo pri drugem,a kje so tista jutra, ko si se z cartal, pa ti se ni mudilo vstat. za vse bolane da se čimprej pozdravijo. Slinjenje mislim, da je ena vprašala če je slinjenje znak zovovkov, pri nas ne, sem ravno zadnjič cartala enega 8 mesečnega fantka, mu je kar teklo iz ust, se mi je tak smilil, sam pri nas pa res le zatekle dlesni.Pri nas slina le uhaja kadar dela brrrrrrrrrrrrrrrr.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:35:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 naj pohvalim vašE male malčke v reviji Mama,sem gledala in vidim male navIhančke,pa blazino od Piruri ki jih dela.tAKI CUKERČKI SO GOR Tudi mi imamo našega navihančka notri ,moja porodna zgodba. ČESTITKE super, da si nam to povedala ... nisem še nič gledala, moram to nabavit čestitke tudi tebi za porodno zgodbo, kako kaj tvoj sonček raste? Je zdrav? ni zakaj ,z veseljem.Prav cartkani so Ja mi smo super.mali lepo raste in je že prava kačica,se puza k nor pa dela koda bi slončkal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:35:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 naj pohvalim vašE male malčke v reviji Mama,sem gledala in vidim male navIhančke,pa blazino od Piruri ki jih dela.tAKI CUKERČKI SO GOR Tudi mi imamo našega navihančka notri ,moja porodna zgodba. ČESTITKE nič ne vem o tem. A mi lahko kdo kaj več pove, da še grem jaz to revijo kupit!? Mi imamo naročeno Mama in dojenček, tak da Mame ne beremo. čigavi otroci pa so tam not? piše marčevski zvončki in trobentice 2009,pa se mi zdi da je tvoj Malček
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:35:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro. mi smo še kar ok spali. samo je pa začela nekaj pokašljevat sem šla kar sredi noči kuhat kamilice za pod posteljico. če boma pa zdaj spet kerega okužile od Mb malčkov, ko smo se včeraj dobile te pa se več ne grem. pa ne pridema več na nobeno srečanje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:37:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro. mi smo še kar ok spali. samo je pa začela nekaj pokašljevat sem šla kar sredi noči kuhat kamilice za pod posteljico. če boma pa zdaj spet kerega okužile od Mb malčkov, ko smo se včeraj dobile te pa se več ne grem. pa ne pridema več na nobeno srečanje nea ga serji !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:43:50
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, komaj sem se prebila skozi vse kar ste načvekale. Super ste oziroma so frajerčki in frajerke na slikici v Mami!!!!, jo bom šla potem kupit, ko se razkadi megla. Hmm, za tiste ki ste naročene na revijo pa izdam, da je bila v septemberski not moja pravljica, ostale itak ne morte dobit več te revije. Lucija protestira, ja tako je če imam en kup postov od mariborčank in čokoladnega likerja za prečekirat, potem pa ne morem nič napisat, ker se Lucija začne že dolgčasit.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:44:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dobro jutro, rana ura, zlata ura ampak jaz bi raje spala kot bila pokonci zaradi bolezni, zdravnikov, laboratorija evo zdaj zrihtam velikega navihančka, pol Leo in gremo; držite pesti, da bo z Leino vodico vse OK, vročine nima več; no vsaj nekaj lep dan Mama_m zate BIG HUG za Leo pa tisoče Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:46:36
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mama_m zate BIG HUG za Leo pa tisoče Se podpišem! MeDve t5udil, ,
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:48:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa vam dobro jutro zaželim. Naša noč je bila OBUP Ko sem šla v spalnico (okoli 23h) je frajla bila gor in se je igrala z medvedkom. Ji ga vzamem beg, pocartam in rečem, da je treba pančat. Takrat pa se je čaga začela..se je obračala, cvilila,smejala, si pela .. ni kaj ni Sem mislila,da je lačna in ji grem naret 150ml AM, ga je spila pa sem mislila da jo bo vrglo pa nič. Bila je gor do 2ure, pol pa jo je vrglo. In da bi vsaj spala ne vem kak dolgo..ob 5h spet auf. Men se je skoraj zmešalo, še sreča da jo je T. bolj k sebi vzel, ker jaz bi ji kako čez rit (plenico) dala . Zdaj pa bi naj spala, sam se mi zdi da jo že čujem.. Tak da povzetek vsega..take noči že dolgo nismo imeli,sploh je ne pomnim več.. Ojoj! Naša noč, pa je bila že bolj normalna. Ni več kaj dosti jamral le zbudil se je že ob 6h pa ne več spati. Potem sva se igrala, ker mi drugega pač ni preostalo, pojedel je zajtrk (beri kruh in mleko pa skuto s sadjem na vrh ), sedaj pa ga je sfalilo. Joj, sedaj pa jaz grem na neki poseg v bolnico, pa ga bo babi prevzela. Že vidim, kako bo tečen danes! lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 8:49:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro. mi smo še kar ok spali. samo je pa začela nekaj pokašljevat sem šla kar sredi noči kuhat kamilice za pod posteljico. če boma pa zdaj spet kerega okužile od Mb malčkov, ko smo se včeraj dobile te pa se več ne grem. pa ne pridema več na nobeno srečanje Pa joj! Kaj pa, če se napravlja, kot se zna moj pikec?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:00:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, komaj sem se prebila skozi vse kar ste načvekale. Super ste oziroma so frajerčki in frajerke na slikici v Mami!!!!, jo bom šla potem kupit, ko se razkadi megla. Hmm, za tiste ki ste naročene na revijo pa izdam, da je bila v septemberski not moja pravljica, ostale itak ne morte dobit več te revije. Lucija protestira, ja tako je če imam en kup postov od mariborčank in čokoladnega likerja za prečekirat, potem pa ne morem nič napisat, ker se Lucija začne že dolgčasit. lahko si jo v knjižnici isposodimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:01:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj! Naša noč, pa je bila že bolj normalna. Ni več kaj dosti jamral le zbudil se je že ob 6h pa ne več spati. Potem sva se igrala, ker mi drugega pač ni preostalo, pojedel je zajtrk (beri kruh in mleko pa skuto s sadjem na vrh ), sedaj pa ga je sfalilo. Joj, sedaj pa jaz grem na neki poseg v bolnico, pa ga bo babi prevzela. Že vidim, kako bo tečen danes! lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:05:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, komaj sem se prebila skozi vse kar ste načvekale. Super ste oziroma so frajerčki in frajerke na slikici v Mami!!!!, jo bom šla potem kupit, ko se razkadi megla. Hmm, za tiste ki ste naročene na revijo pa izdam, da je bila v septemberski not moja pravljica, ostale itak ne morte dobit več te revije. Lucija protestira, ja tako je če imam en kup postov od mariborčank in čokoladnega likerja za prečekirat, potem pa ne morem nič napisat, ker se Lucija začne že dolgčasit. lahko si jo v knjižnici isposodimo res je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:07:11
|
|
|
|
Grahec
|
Ja potem me pa zafrknete, samo saj ste že velke zakaj bi pravljice brale
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:09:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ja potem me pa zafrknete, samo saj ste že velke zakaj bi pravljice brale Mogoče zato, ker imamo male otročke? Kdo bi vedel? A se nasploh ukvarjaš s pisanjem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:16:37
|
|
|
|
mediuhec
|
[da je bila v septemberski not moja pravljica, ostale itak ne morte dobit več te revije. Lucija protestira, ja tako je če imam en kup postov od mariborčank in čokoladnega likerja za prečekirat, potem pa ne morem nič napisat, ker se Lucija začne že dolgčasit. [/quote]lahko si jo v knjižnici isposodimo [/quote] he he he
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:18:11
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! To noč smo pa super spali Kar pokam od energije. Brin je spal od 20.30 do 8h - se je pa 4x zbudil. 1x še pred 22-o, ko sem šla tudi sama spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:19:28
|
|
|
|
mediuhec
|
tasa, kokica: upam da bo danes lepša noč. naš je bil tudi auf ob 5.00, samos em ga dala k nama na posteljo, pa je vmes mal podremal, mal se kotalil, pa stokal.... mala čebelica: veš da morta s klaro spet prit!!!! (ko se bodo prehladi vrstili, se tko več en bo vedelo kdo je koga okužil)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:20:39
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dobro jutro, rana ura, zlata ura ampak jaz bi raje spala kot bila pokonci zaradi bolezni, zdravnikov, laboratorija evo zdaj zrihtam velikega navihančka, pol Leo in gremo; držite pesti, da bo z Leino vodico vse OK, vročine nima več; no vsaj nekaj lep dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:22:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec plazenje: včeraj je zaplazil proti wc-ju, kar pomeni da je naredil par metrov! in to kar naenkrat, pa tko enakomerno, da sem samo gledala. to pa je dosežek Zdaj bo lahko za mami prišel, ko gre mami lulat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:25:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa vam dobro jutro zaželim. Naša noč je bila OBUP Ko sem šla v spalnico (okoli 23h) je frajla bila gor in se je igrala z medvedkom. Ji ga vzamem beg, pocartam in rečem, da je treba pančat. Takrat pa se je čaga začela..se je obračala, cvilila,smejala, si pela .. ni kaj ni Sem mislila,da je lačna in ji grem naret 150ml AM, ga je spila pa sem mislila da jo bo vrglo pa nič. Bila je gor do 2ure, pol pa jo je vrglo. In da bi vsaj spala ne vem kak dolgo..ob 5h spet auf. Men se je skoraj zmešalo, še sreča da jo je T. bolj k sebi vzel, ker jaz bi ji kako čez rit (plenico) dala . Zdaj pa bi naj spala, sam se mi zdi da jo že čujem.. Tak da povzetek vsega..take noči že dolgo nismo imeli,sploh je ne pomnim več..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:28:23
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ja potem me pa zafrknete, samo saj ste že velke zakaj bi pravljice brale Mogoče zato, ker imamo male otročke? Kdo bi vedel? A se nasploh ukvarjaš s pisanjem? Hmm, v službi sem pisala govore enemu politiku, zdaj pa sem temo zamenjala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 9:29:16
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, sedaj pa jaz grem na neki poseg v bolnico, pa ga bo babi prevzela. Že vidim, kako bo tečen danes! lepo bodite!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?