yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.?? jp...tudi za mleko..kompot se pa itak sam prekuha .... a je še katera opazila, da če se čisto takoj ne previje, ko se pokaka po kravjem izdleku, da rata ritka bolj rdeča, no pri nas so na udaru jajčka,,,božči...prej se je tako pokakal, pa pravi moja sestra, da je pokakan, jaz pa nisem takoj opazila ker se je na tleh igral...in ima kar malo rdeče,,,no sej to potem umijem, pa fino posušimo ritko, pa namažemo s sudocrem ali samo hladilnim in je ok...to zdej dva dni opažam po skuti. Očitno je bolj močna. Tudi po jogurtu je podobno.. Je pa prej pojedel 300 ml .....naš res poje, sploh ne neha, dokler se mu že kar gor ne dviguje...buča. No, jedel pa ni cvetačnega sira, kot sem rekla, ampak sem kuhano peso zrezala noter, pa krompir, pa malo zelene bučke...na koncu pa še sladka smetanca,,,njami, pa take fajn barve je bilo...še meni je to dobro...