Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 12:43:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m magnetki Fruchzwerge ... zanima me če ima katera mogoče magnetek črke J in še kakšen A odveč? Včeraj sem si od Perside si jih namreč nekaj sposodila ampak še vedno za moje ime ni dovolj.. imamo preveč A-jev v imenih nas treh mi imamo 2 A-ja doma, bom pa še pri tašči pogledala. Ti pošljem. Pa A je ravno OPICA. ja vem ja Pa še jaz imam največ opic v imenu tak da nekaj bo na tem a ne? počakaj kak dan ali dva in ti pošljem. imamo 2 opici viška! če imate vi tud kaj viška, se seveda priporočamo.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 26.10.2009 12:44:23 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 12:44:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa počakaj kak dan ali dva in ti pošljem. imamo 2 opici viška! če imate vi tud kaj viška, se seveda priporočamo. ti pošljem vse kar imamo po dvojno OK ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 12:46:44
|
|
|
|
Najaa
|
tyty, si že ušla? sem ravno hotla vprašat, če ste pri vas vsi zdravi... No, Nika spi svojo drugo rundo. Ima pa malo pod 38, sam ni še za zbijanje. Meni so vedno rekli povsod, da naj zbijam, ko pride do 38,5, ker se mora telo tudi malo samo boriti. Sam ko sem prebrala tole od spps o vročinskih krčih... grozno, tega si pa res ne želim. mamaM, kako je Lea?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 12:47:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa počakaj kak dan ali dva in ti pošljem. imamo 2 opici viška! če imate vi tud kaj viška, se seveda priporočamo. ti pošljem vse kar imamo po dvojno OK ? ok. a tud jaz tebi? mi imamo še nekaj od prejšnje serije.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 12:51:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tyty, si že ušla? sem ravno hotla vprašat, če ste pri vas vsi zdravi... No, Nika spi svojo drugo rundo. Ima pa malo pod 38, sam ni še za zbijanje. Meni so vedno rekli povsod, da naj zbijam, ko pride do 38,5, ker se mora telo tudi malo samo boriti. Sam ko sem prebrala tole od spps o vročinskih krčih... grozno, tega si pa res ne želim. mamaM, kako je Lea? a to je kakšna nova marčevka?? Ker vem da nas kar dost krat spremlja oglasi se pa nič ne. Saj pa ne grizemo. Ali smo tako zelo zanimive, da nas ravno vsi tako radi berejo?? za Niko in Leo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 12:51:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa počakaj kak dan ali dva in ti pošljem. imamo 2 opici viška! če imate vi tud kaj viška, se seveda priporočamo. ti pošljem vse kar imamo po dvojno OK ? ok. a tud jaz tebi? mi imamo še nekaj od prejšnje serije. lahko ja, če ti ni odveč?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 12:55:10
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo! Medve sva že iz plavanja doma, in spimo, jedle bomo kar rižoto, pa juho. Včeraj smo se naplesale, bom mogoč dala gor posnetek kak Tjaša pleše od polke pa do rock n rola Ma mene pa noge bolijo za umret sem po letu in pol bila v petkah in to nad 5 cm, jah nisem vedla da bo to taka žurka, po vsem plesanju pa imam občutek da mi je podplate odneslo Ste pa uživali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 12:56:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa počakaj kak dan ali dva in ti pošljem. imamo 2 opici viška! če imate vi tud kaj viška, se seveda priporočamo. ti pošljem vse kar imamo po dvojno OK ? ok. a tud jaz tebi? mi imamo še nekaj od prejšnje serije. lahko ja, če ti ni odveč?! bo, do konca tedna. za tyty pa ne vem, al je marčevka al ne, sam če nas bere, verjetno ima marčevskega dojenčka. zakaj bi sicer brala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 12:58:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bo, do konca tedna. za tyty pa ne vem, al je marčevka al ne, sam če nas bere, verjetno ima marčevskega dojenčka. zakaj bi sicer brala? hmm, nebi vedela. Mogoče pa smo samo tolk zanimive, ker nas kar nekaj bere..ko pa jih ogovoriš pa zginejo (ampak samo za nekaj urc )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 12:58:32
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania se podpišem....bogice,,,ja tale vročina pride in gre, mamam pa pusti kar nekaj sivih las...HB za barvanje .... Mama m,pusti , naj se telešček bori s temperaturco, sej če je 38, to ni tako kriza za dojenčke,,,no Timon je imel čez 39, pa mu je svečka zbila le na 38.7..to pa je grozno, ko je res šlo takoj gor.... jaz ti svetujem, da jo daš v toplo vodo, in ohlajaš počasi,,,s kozarčkem dodajaš mrzlo vodo.. pa to po mojem niso zobki,,,pri zobkih je temperaturo od 37-38 baje...tako mi je rekla sestra v zdr.domu, samo kaj vem,m naj ji verjamemo?...vsak otrok je poglavje zase...a ne... pa še en objemček za mamice, da zdržijo Ja, taka temperatura je bolj težko od zob. Lahko je spet nova viroza za bogo Leo! Pa mogoče pokliči P in povej, da ima spet vročino. Glede na to, da sta komaj dobro iz bolnice.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:01:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.?? Jaz mu jo zavrem, tako kot zase.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:04:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tyty, si že ušla? sem ravno hotla vprašat, če ste pri vas vsi zdravi... No, Nika spi svojo drugo rundo. Ima pa malo pod 38, sam ni še za zbijanje. Meni so vedno rekli povsod, da naj zbijam, ko pride do 38,5, ker se mora telo tudi malo samo boriti. Sam ko sem prebrala tole od spps o vročinskih krčih... grozno, tega si pa res ne želim. mamaM, kako je Lea? Jaz zbijam pri 38 st., če temperatura hitro raste, in pri 38,5, če počasi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:04:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bo, do konca tedna. za tyty pa ne vem, al je marčevka al ne, sam če nas bere, verjetno ima marčevskega dojenčka. zakaj bi sicer brala? hmm, nebi vedela. Mogoče pa smo samo tolk zanimive, ker nas kar nekaj bere..ko pa jih ogovoriš pa zginejo (ampak samo za nekaj urc ) ja itak, sej smo hecne verjetno še komu ne sam seb. sam a ti bi brala nekoga, če nimaš nič skupnega z njim? škoda, ker se ne oglasijo te osebe, bi lahko čvekale z nami.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:05:19
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bo, do konca tedna. za tyty pa ne vem, al je marčevka al ne, sam če nas bere, verjetno ima marčevskega dojenčka. zakaj bi sicer brala? hmm, nebi vedela. Mogoče pa smo samo tolk zanimive, ker nas kar nekaj bere..ko pa jih ogovoriš pa zginejo (ampak samo za nekaj urc )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:05:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.?? Jaz mu jo zavrem, tako kot zase. tasa a to misliš za instant čaj? jaz kakor kdaj. če imam prekuhano, dam to, če ne pa toplo iz pipe. tudi za AM če je sila (npr. ponoč je včeri jedla), dam toplo iz pipe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:06:39
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bo, do konca tedna. za tyty pa ne vem, al je marčevka al ne, sam če nas bere, verjetno ima marčevskega dojenčka. zakaj bi sicer brala? hmm, nebi vedela. Mogoče pa smo samo tolk zanimive, ker nas kar nekaj bere..ko pa jih ogovoriš pa zginejo (ampak samo za nekaj urc ) ja itak, sej smo hecne verjetno še komu ne sam seb. sam a ti bi brala nekoga, če nimaš nič skupnega z njim? škoda, ker se ne oglasijo te osebe, bi lahko čvekale z nami. Mogoče pa imajo kaj skupnega, ampak samo s katero od nas pa, da mi to ne vemo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:19:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
Najaa, pride na fb
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:21:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania zdaj je pa treba kuhat....za nas in še za miškona... bom mu naredila cvetačo in brokoli, pa tista sirna omaka, ko ste včeraj nekaj pisale.. se tipkamo... jest mam na računu še točno 89 EUR in s tem moram zdržat do sredine novembra bo pa mož kej dal in še dobro, da so položnice že plačane
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:21:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.?? jaz že kar nekaj časa ne. Jo pa filtriram.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:21:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bo, do konca tedna. za tyty pa ne vem, al je marčevka al ne, sam če nas bere, verjetno ima marčevskega dojenčka. zakaj bi sicer brala? hmm, nebi vedela. Mogoče pa smo samo tolk zanimive, ker nas kar nekaj bere..ko pa jih ogovoriš pa zginejo (ampak samo za nekaj urc ) ja itak, sej smo hecne verjetno še komu ne sam seb. sam a ti bi brala nekoga, če nimaš nič skupnega z njim? škoda, ker se ne oglasijo te osebe, bi lahko čvekale z nami. glede na to, kok enih neumnosti pišemo, mi res ni jasno, zakaj nas berejo neke tretje osebe. Sem zadnjič malo brala majčice, ker je Taši rekla, da zbirajo denar za MRI za uno punčko, pa sem po eni strani odnehala, ker itak ni nič zanimivega - njihove debate pač še našim debatam težko sledim, a zdej bom pa še druge brala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:26:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja itak, sej smo hecne verjetno še komu ne sam seb. Jaz že ne sam a ti bi brala nekoga, če nimaš nič skupnega z njim? Nee, nebi ker nimam cajta zraven otroka, fanta in pospravljanja, kuhanja ipd. še cajta špijunit po forumih. Žal.. škoda, ker se ne oglasijo te osebe, bi lahko čvekale z nami. Oprost, sam pol meni to pomeni da špijunijo za nekaterimi da lahko pol okol govorijo. Jaz poznam eno tako..na žalost
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:26:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania zdaj je pa treba kuhat....za nas in še za miškona... bom mu naredila cvetačo in brokoli, pa tista sirna omaka, ko ste včeraj nekaj pisale.. se tipkamo... jest mam na računu še točno 89 EUR in s tem moram zdržat do sredine novembra bo pa mož kej dal in še dobro, da so položnice že plačane ja kaj pa limit??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:29:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania zdaj je pa treba kuhat....za nas in še za miškona... bom mu naredila cvetačo in brokoli, pa tista sirna omaka, ko ste včeraj nekaj pisale.. se tipkamo... jest mam na računu še točno 89 EUR in s tem moram zdržat do sredine novembra bo pa mož kej dal in še dobro, da so položnice že plačane ja kaj pa limit?? ga je pa celih 200 EUR. Sej veš, jest sem ziheraš, ne prenesem minusa na računu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:29:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.?? Jaz mu jo zavrem, tako kot zase. tasa a to misliš za instant čaj? jaz kakor kdaj. če imam prekuhano, dam to, če ne pa toplo iz pipe. tudi za AM če je sila (npr. ponoč je včeri jedla), dam toplo iz pipe. Misla sem tudi za AM ja. No, ker jaz ko je sila ji kar toplo iz pipe nalijem in nardim. Pa sem mislila, če je lahko kaj narobe, ker je ne prekuham
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:29:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa bo, do konca tedna. za tyty pa ne vem, al je marčevka al ne, sam če nas bere, verjetno ima marčevskega dojenčka. zakaj bi sicer brala? hmm, nebi vedela. Mogoče pa smo samo tolk zanimive, ker nas kar nekaj bere..ko pa jih ogovoriš pa zginejo (ampak samo za nekaj urc ) ja itak, sej smo hecne verjetno še komu ne sam seb. sam a ti bi brala nekoga, če nimaš nič skupnega z njim? škoda, ker se ne oglasijo te osebe, bi lahko čvekale z nami. Mogoče pa imajo kaj skupnega, ampak samo s katero od nas pa, da mi to ne vemo tudi to je lahko res ja..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?