Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:29:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania zdaj je pa treba kuhat....za nas in še za miškona... bom mu naredila cvetačo in brokoli, pa tista sirna omaka, ko ste včeraj nekaj pisale.. se tipkamo... jest mam na računu še točno 89 EUR in s tem moram zdržat do sredine novembra bo pa mož kej dal in še dobro, da so položnice že plačane ah Feliša kako to poznam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:29:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.?? jaz že kar nekaj časa ne. Jo pa filtriram. a imaš Britta vrč?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:33:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja itak, sej smo hecne verjetno še komu ne sam seb. Jaz že ne sam a ti bi brala nekoga, če nimaš nič skupnega z njim? Nee, nebi ker nimam cajta zraven otroka, fanta in pospravljanja, kuhanja ipd. še cajta špijunit po forumih. Žal.. škoda, ker se ne oglasijo te osebe, bi lahko čvekale z nami. Oprost, sam pol meni to pomeni da špijunijo za nekaterimi da lahko pol okol govorijo. Jaz poznam eno tako..na žalost aaaaa, špijuni su među nama! sej, tko kot je felix napisala, jaz ne vem komu so zanimive te debate, razen če nimaš toliko starega otroka. drgač pa tasa, jaz jih poznam več takih!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:34:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.?? jaz že kar nekaj časa ne. Jo pa filtriram. a imaš Britta vrč? točno to
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:37:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.?? jaz že kar nekaj časa ne. Jo pa filtriram. a imaš Britta vrč? točno to frajerka (malo te jezim )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:37:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ga je pa celih 200 EUR. Sej veš, jest sem ziheraš, ne prenesem minusa na računu jaz se pa obnašam, kot da nimam limita in vedno pogledam sam zgornji znesek, spodnjega ignoriram. tud ne prenesem minusa pred cifro, ne na računu ne na termometru.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:38:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.?? Jaz mu jo zavrem, tako kot zase. tasa a to misliš za instant čaj? jaz kakor kdaj. če imam prekuhano, dam to, če ne pa toplo iz pipe. tudi za AM če je sila (npr. ponoč je včeri jedla), dam toplo iz pipe. Misla sem tudi za AM ja. No, ker jaz ko je sila ji kar toplo iz pipe nalijem in nardim. Pa sem mislila, če je lahko kaj narobe, ker je ne prekuham nič ni narobe. vsaj pri nas ni blo do zdaj nič. a vedno daš iz pipe?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:39:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ga je pa celih 200 EUR. Sej veš, jest sem ziheraš, ne prenesem minusa na računu jaz se pa obnašam, kot da nimam limita in vedno pogledam sam zgornji znesek, spodnjega ignoriram. tud ne prenesem minusa pred cifro, ne na računu ne na termometru.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:41:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa nič ni narobe. vsaj pri nas ni blo do zdaj nič. a vedno daš iz pipe? Ne, do zdaj sem kupovala Hipp vodo, pa sem ji za AM sam pogrela v mikrovalovki, da je bilo prej. Za čaj pa ji tu pa tam dam ja..ko je sila, da greva na sprehod in pozabim vodo segret. Namreč naš grelec vode ima max.temperaturo 95°C, kar pomeni da voda ni sprekuhana, ker ni 100°C. saj smo se tak učili a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:43:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa nič ni narobe. vsaj pri nas ni blo do zdaj nič. a vedno daš iz pipe? Ne, do zdaj sem kupovala Hipp vodo, pa sem ji za AM sam pogrela v mikrovalovki, da je bilo prej. Za čaj pa ji tu pa tam dam ja..ko je sila, da greva na sprehod in pozabim vodo segret. Namreč naš grelec vode ima max.temperaturo 95°C, kar pomeni da voda ni sprekuhana, ker ni 100°C. saj smo se tak učili a ne? ah, ne bodimo malenkostni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:49:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania zdaj je pa treba kuhat....za nas in še za miškona... bom mu naredila cvetačo in brokoli, pa tista sirna omaka, ko ste včeraj nekaj pisale.. se tipkamo... jest mam na računu še točno 89 EUR in s tem moram zdržat do sredine novembra bo pa mož kej dal in še dobro, da so položnice že plačane ah Feliša kako to poznam. feliška,ti si vsaj še v plusu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:49:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ah, ne bodimo malenkostni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:50:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps feliška,ti si vsaj še v plusu je, rekla da nima rada minusa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:50:14
|
|
|
|
spps
|
in kaj počnete? marcel je danes tečen,da adijo pamet kr naprej cmeri,nič mu ne paše....dddddddd
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:52:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo spps, kako? nina00 pa ti?? Midve z Lijo greva počasi proti mestu, kaj pa boste ve počele? Rečte mi, kaj boste danes kuhali?? ČUFTI in PIRE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:52:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dobro jutro, no, pri nas ni lih avno dobro; noč je bila kar je pač bila samo naša frajla se je zbudila z vročino 38,8 tko da danes naš čvek odpade; je že dobila svečko in zdaj bomo malo počakali, da vidmo če svečka kej pomaga in če ne moramo v ZD oz. nazaj v bolnico ampak upam, da bo svečka prijela..... , da svečka prime!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:52:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa počakaj kak dan ali dva in ti pošljem. imamo 2 opici viška! če imate vi tud kaj viška, se seveda priporočamo. ti pošljem vse kar imamo po dvojno OK ? ok. a tud jaz tebi? mi imamo še nekaj od prejšnje serije. lahko ja, če ti ni odveč?! bo, do konca tedna. za tyty pa ne vem, al je marčevka al ne, sam če nas bere, verjetno ima marčevskega dojenčka. zakaj bi sicer brala? se strinjam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:52:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ga je pa celih 200 EUR. Sej veš, jest sem ziheraš, ne prenesem minusa na računu jaz se pa obnašam, kot da nimam limita in vedno pogledam sam zgornji znesek, spodnjega ignoriram. tud ne prenesem minusa pred cifro, ne na računu ne na termometru.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:54:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps feliška,ti si vsaj še v plusu je, rekla da nima rada minusa jaz tud ne, ampak mi ni druge... ta mesec mi kaže ,da bom morala še limit pokurit,,,, šola me bo pokopala...finančno gledano...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:56:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
Naša noč je bila tudi katastrofalna, skoz je nekaj bolil v spanju. Sem mu dudo tiščala, ga k sebi dajala, hranila, mu vodo dajala, pa ni nič pomagalo. Nevem, kaj bi to lahko bilo. Sumim zgornje zobke, a se mu nič ne pozna, drugače pa je dobre volje. Pravi smeško. Zjutraj je hotel biti že ob 04.30 auf, pa sta se z atijem že lepo igrala v postelji, dokler se nisem razpizdila, ker on bo lepo ob 06h šel v službo, jaz pa naj bedim z njim al kako??? brrrrrr...sta kuj oba zaspala naprej! Red mora biti!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:57:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps feliška,ti si vsaj še v plusu je, rekla da nima rada minusa jaz tud ne, ampak mi ni druge... ta mesec mi kaže ,da bom morala še limit pokurit,,,, šola me bo pokopala...finančno gledano... te razumem, vem kako je to...midva sva sedaj vzela malo večji kredit (ko sva čoln kupovala), da sva si oba limite pokrila..a najin ni bil 200,00 <EUR kot od Felix!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:58:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Naša noč je bila tudi katastrofalna, skoz je nekaj bolil v spanju. Sem mu dudo tiščala, ga k sebi dajala, hranila, mu vodo dajala, pa ni nič pomagalo. Nevem, kaj bi to lahko bilo. Sumim zgornje zobke, a se mu nič ne pozna, drugače pa je dobre volje. Pravi smeško. Zjutraj je hotel biti že ob 04.30 auf, pa sta se z atijem že lepo igrala v postelji, dokler se nisem razpizdila, ker on bo lepo ob 06h šel v službo, jaz pa naj bedim z njim al kako??? brrrrrr...sta kuj oba zaspala naprej! Red mora biti! sem se zdaj nasmejala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 13:59:13
|
|
|
|
tasa_m
|
A lahko ena prosim slikico menja na seznamo. Pleaseeee. Hvalaaaa ! Ma ne gre mi je pomanjšat pa ne vem zakaj ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 14:00:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps feliška,ti si vsaj še v plusu je, rekla da nima rada minusa jaz tud ne, ampak mi ni druge... ta mesec mi kaže ,da bom morala še limit pokurit,,,, šola me bo pokopala...finančno gledano... te razumem, vem kako je to...midva sva sedaj vzela malo večji kredit (ko sva čoln kupovala), da sva si oba limite pokrila..a najin ni bil 200,00 <EUR kot od Felix! ma men se zdaj pozna, za maturo sem dala 300 eur, zdaj za vpis sem dala 300 eur...obrok mam pa 166 ma , če mi bodo deloma povrnili stroške šolanja za 5. stopnjo bo ok,neki težijo za brezveze, jim moram jutr kontra zagnjavit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?