|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
26.10.2009 13:29:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

zdaj je pa treba kuhat....za nas in še za miškona...
bom mu naredila cvetačo in brokoli, pa tista sirna omaka, ko ste včeraj nekaj pisale..

se tipkamo...

jest mam na računu še točno 89 EUR user posted image in s tem moram zdržat do sredine novembra user posted image bo pa mož kej dal in še dobro, da so položnice že plačane user posted image
ah Feliša kako to poznam. user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
26.10.2009 13:29:35   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image   a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.??  user posted image

jaz že kar nekaj časa ne. Jo pa filtriram.
user posted image
a imaš Britta vrč?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
26.10.2009 13:33:08   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
ja itak, sej smo hecne verjetno še komu ne sam seb.user posted image user posted image   Jaz že ne user posted image
sam a ti bi brala nekoga, če nimaš nič skupnega z njim? user posted image   Nee, nebi ker nimam cajta zraven otroka, fanta in pospravljanja, kuhanja ipd. še cajta špijunit po forumih. Žal..
škoda, ker se ne oglasijo te osebe, bi lahko čvekale z nami.  Oprost, sam pol meni to pomeni da špijunijo za nekaterimi da lahko pol okol govorijo. Jaz poznam eno tako..na žalost user posted image

aaaaa, špijuni su među nama! sej, tko kot je felix napisala, jaz ne vem komu so zanimive te debate, razen če nimaš toliko starega otroka.
drgač pa tasa, jaz jih poznam več takih!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
26.10.2009 13:34:21   
felix7

user posted image   a še vedno vse prekuhavate vodo za čaj ipd.??  user posted image

user posted image
a imaš Britta vrč?

točno to user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
26.10.2009 13:37:50   
tasa_m

user posted image
a imaš Britta vrč?

točno to user posted image
frajerka user posted image

(malo te jezim user posted image )

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
26.10.2009 13:37:53   
Najaa

ga je pa celih 200 EUR. Sej veš, jest sem ziheraš, ne prenesem minusa na računu user posted image

jaz se pa obnašam, kot da nimam limita in vedno pogledam sam zgornji znesek, spodnjega ignoriram.user posted image tud ne prenesem minusa pred cifro, ne na računu ne na termometru.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
26.10.2009 13:38:07   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Jaz mu jo zavrem, tako kot zase.

tasa a to misliš za instant čaj? jaz kakor kdaj. če imam prekuhano, dam to, če ne pa toplo iz pipe. tudi za AM če je sila (npr. ponoč je včeri jedla), dam toplo iz pipe.

Misla sem tudi za AM ja. No, ker jaz ko je sila ji kar toplo iz pipe nalijem in nardim. Pa sem mislila, če je lahko kaj narobe, ker je ne prekuham user posted image

nič ni narobe. vsaj pri nas ni blo do zdaj nič.user posted image
a vedno daš iz pipe?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
26.10.2009 13:39:18   
tasa_m

ga je pa celih 200 EUR. Sej veš, jest sem ziheraš, ne prenesem minusa na računu user posted image

jaz se pa obnašam, kot da nimam limita in vedno pogledam sam zgornji znesek, spodnjega ignoriram.user posted image tud ne prenesem minusa pred cifro, ne na računu ne na termometru.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
26.10.2009 13:41:17   
tasa_m
a vedno daš iz pipe?

Ne, do zdaj sem kupovala Hipp vodo, pa sem ji za AM sam pogrela v mikrovalovki, da je bilo prej. Za čaj pa ji tu pa tam dam ja..ko je sila, da greva na sprehod in pozabim vodo segret. Namreč naš grelec vode ima max.temperaturo 95°C, kar pomeni da voda ni sprekuhana, ker ni 100°C. saj smo se tak učili a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
26.10.2009 13:43:20   
Najaa

a vedno daš iz pipe?

Ne, do zdaj sem kupovala Hipp vodo, pa sem ji za AM sam pogrela v mikrovalovki, da je bilo prej. Za čaj pa ji tu pa tam dam ja..ko je sila, da greva na sprehod in pozabim vodo segret. Namreč naš grelec vode ima max.temperaturo 95°C, kar pomeni da voda ni sprekuhana, ker ni 100°C. saj smo se tak učili a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

ah, ne bodimo malenkostni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
26.10.2009 13:49:32   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: yania

zdaj je pa treba kuhat....za nas in še za miškona...
bom mu naredila cvetačo in brokoli, pa tista sirna omaka, ko ste včeraj nekaj pisale..

se tipkamo...

jest mam na računu še točno 89 EUR user posted image in s tem moram zdržat do sredine novembra user posted image bo pa mož kej dal in še dobro, da so položnice že plačane user posted image
ah Feliša kako to poznam. user posted image user posted image

feliška,ti si vsaj še v plusuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
26.10.2009 13:49:37   
tasa_m
ah, ne bodimo malenkostni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.10.2009 13:50:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
feliška,ti si vsaj še v plusuuser posted image user posted image user posted image
je, rekla da nima rada minusa user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.10.2009 13:50:14   
spps
in kaj počnete? marcel je danes tečen,da adijo pametuser posted image  kr naprej cmeri,nič mu ne paše....dddddddd

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
26.10.2009 13:52:49   
KOKICA32

Vse najboljše LUCIJI od Grahec za 8. mesecev

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
26.10.2009 13:52:52   
KOKICA32

oooo spps, kako?
nina00 pa ti??

Midve z Lijo greva počasi proti mestu, kaj pa boste ve počele?

Rečte mi, kaj boste danes kuhali?? user posted image

ČUFTI in PIRE!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
26.10.2009 13:52:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Dobro jutro,

no, pri nas ni lih avno dobro; noč je bila kar je pač bila samo naša frajla se je zbudila z vročino 38,8 tko da danes naš čvek odpade; je že dobila svečko in zdaj bomo malo počakali, da vidmo če svečka kej pomaga in če ne moramo v ZD oz. nazaj v bolnico user posted image ampak upam, da bo svečka prijela.....

user posted image user posted image user posted image user posted image , da svečka prime!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
26.10.2009 13:52:55   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

počakaj kak dan ali dva in ti pošljem. imamo 2 opici viška! user posted image
če imate vi tud kaj viška, se seveda priporočamo. user posted image

ti pošljem vse kar imamo po dvojno OK ?

ok. a tud jaz tebi? mi imamo še nekaj od prejšnje serije.

lahko ja, če ti ni odveč?!

bo, do konca tedna.user posted image

za tyty pa ne vem, al je marčevka al ne, sam če nas bere, verjetno ima marčevskega dojenčka. zakaj bi sicer brala?user posted image

se strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
26.10.2009 13:52:57   
KOKICA32

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
26.10.2009 13:54:15   
spps

jaz tud ne, ampak mi ni druge...
ta mesec mi kaže ,da bom morala še limit pokurit,,,,user posted image user posted image user posted image
šola me bo pokopala...finančno gledano...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
26.10.2009 13:56:02   
KOKICA32
Naša noč je bila tudi katastrofalna, skoz je nekaj bolil v spanju. Sem mu dudo tiščala, ga k sebi dajala, hranila, mu vodo dajala, pa ni nič pomagalo. user posted image user posted image user posted image Nevem, kaj bi to lahko bilo. Sumim zgornje zobke, a se mu nič ne pozna, drugače pa je dobre volje. Pravi smeško.user posted image Zjutraj je hotel biti že ob 04.30 auf, pa sta se z atijem že lepo igrala v postelji, dokler se nisem razpizdila, ker on bo lepo ob 06h šel v službo, jaz pa naj bedim z njim al kako??? brrrrrr...sta kuj oba zaspala naprej!user posted image user posted image user posted image Red mora biti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
26.10.2009 13:57:14   
KOKICA32

ta mesec mi kaže ,da bom morala še limit pokurit,,,,user posted image user posted image user posted image

te razumem, vem kako je to...midva sva sedaj vzela malo večji kredit (ko sva čoln kupovala), da sva si oba limite pokrila..a najin ni bil 200,00 <EUR kot od Felix! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
26.10.2009 13:58:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Naša noč je bila tudi katastrofalna, skoz je nekaj bolil v spanju. Sem mu dudo tiščala, ga k sebi dajala, hranila, mu vodo dajala, pa ni nič pomagalo. user posted image user posted image user posted image Nevem, kaj bi to lahko bilo. Sumim zgornje zobke, a se mu nič ne pozna, drugače pa je dobre volje. Pravi smeško.user posted image Zjutraj je hotel biti že ob 04.30 auf, pa sta se z atijem že lepo igrala v postelji, dokler se nisem razpizdila, ker on bo lepo ob 06h šel v službo, jaz pa naj bedim z njim al kako??? brrrrrr...sta kuj oba zaspala naprej!user posted image user posted image user posted image Red mora biti!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se zdaj nasmejala..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
26.10.2009 13:59:13   
tasa_m
A lahko ena prosim slikico menja na seznamo. Pleaseeee. Hvalaaaa !
Ma ne gre mi je pomanjšat pa ne vem zakaj ne? user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
26.10.2009 14:00:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

te razumem, vem kako je to...midva sva sedaj vzela malo večji kredit (ko sva čoln kupovala), da sva si oba limite pokrila..a najin ni bil 200,00 <EUR kot od Felix! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ma men se zdaj pozna, za maturo sem dala 300 eur, zdaj za vpis sem dala 300 eur...obrok mam pa 166user posted image user posted image
ma , če mi bodo deloma povrnili stroške šolanja za 5. stopnjo bo ok,neki težijo za brezveze, jim moram jutr kontra zagnjavituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?