Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 23:46:27
|
|
|
|
yania
|
sva usklajene...hahah... nočko..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 8:29:21
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA JURETU IN MATTEU VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV VSE NAJBOLJŠE spet z enodnevno zamudo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 8:30:42
|
|
|
|
tasa_m
|
oooo spps, kako? nina00 pa ti?? Midve z Lijo greva počasi proti mestu, kaj pa boste ve počele? Rečte mi, kaj boste danes kuhali??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 8:31:27
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, no, pri nas ni lih avno dobro; noč je bila kar je pač bila samo naša frajla se je zbudila z vročino 38,8 tko da danes naš čvek odpade; je že dobila svečko in zdaj bomo malo počakali, da vidmo če svečka kej pomaga in če ne moramo v ZD oz. nazaj v bolnico ampak upam, da bo svečka prijela.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 8:31:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj Mama m...kaj ti ni do postelje?...jaz ravno mojega priganjam naj gre pod tuš...da mi ne bo spet zaajal..potem pa kar godrnja,,, Felixxxxx...smo te pogrešali...sej se mi skoraj ni zdelo mogoče da ti ne bi prišla do neta... Kako sta bejbike?... yania, lih se odpravljam; smo mal prej prišli domov, prvo povabljeni na pečen kostanj; potem pa je padala še večerja - školjke-pidoči, njami, njami in zdaj čakam mojga, da pride iz kopalnice in greva pod rjuhe oooo...njami,,jaz tudi jaz tudi.. ja superca, kje sta pa tamaladva bila? z nama sta bla saj smo bli pri sosedih; v bistvu je Žiga šel z njimi pobirat kostanje pol so nas vse povabli in so rekli, da mormo tudi na školjkah ostat, ker jih je bilo ogromno in tudi smo; sej do 21:30 smo bli pol pa na hitro kopanje obeh tako da sta mal čez 22 šla spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 8:36:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 8:41:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
tko zgleda včasih pri nas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 8:43:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo spps, kako? nina00 pa ti?? Midve z Lijo greva počasi proti mestu, kaj pa boste ve počele? Rečte mi, kaj boste danes kuhali?? jaz imam juho od včeraj, naredila bom pa še rižoto.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 8:49:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m magnetki Fruchzwerge ... zanima me če ima katera mogoče magnetek črke J in še kakšen A odveč? Včeraj sem si od Perside si jih namreč nekaj sposodila ampak še vedno za moje ime ni dovolj.. imamo preveč A-jev v imenih nas treh mi imamo 2 A-ja doma, bom pa še pri tašči pogledala. Ti pošljem. Pa A je ravno OPICA.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 8:50:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo spps, kako? nina00 pa ti?? Midve z Lijo greva počasi proti mestu, kaj pa boste ve počele? Rečte mi, kaj boste danes kuhali?? jaz imam juho od včeraj, naredila bom pa še rižoto. mi bomo mel eno čiruločarulo iz kislega zelja in fižola. pa kranjsko noter.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 8:52:58
|
|
|
|
Najaa
|
Nika ima pa vročino tak da bova tud doma se cartali. mamaM, a je v soboto preveč pihalo? Al so zobki? Spali smo grozno. Vse me spominja, da bi bli lahko zobki, ampak na dlesni ni nič videt. Se pa drgne cela živčna in slina in skoz vse nese v usta...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 9:02:10
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Čer... o čem debata o prestavljamnju ure? uff je blo fajn... Taj je spal do pol9 po stari sepravi do pol8 po novi uri...spat je šel dans pa že ob pol 7... bomo vidli kdaj se bo jutri zbudu... men bi pasalo da bi hdu spat ob 7 zvečer, do zdaj je ob 8 hodu... sam bi blo fajn tudi da bi spal isto do 8 zjutraj tak kot zdaj... zahtevna mami ane? Brin se pa sedaj zbuja po novi uri med 6 in 6.30. Zvečer pa bomo probali, da bi hodil spat ob 20h tako kot včeraj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 9:31:27
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo spps, kako? nina00 pa ti?? Midve z Lijo greva počasi proti mestu, kaj pa boste ve počele? Rečte mi, kaj boste danes kuhali?? Lep sprehod Brinu se še vedno maši nos in ima zato težave s spanjem. Ampak danes bova šla dopoldne na telovadbo, popoldne pa na govorilne ure v vrtec. Bo Brin tudi slišal kako se ima njegov bratec v vrtcu Za Brina bom kuhala kolerabo, ki je naslednja na seznamu za uvajanje. Zase pa še ne vem. Zadnje čase se mi samo za sebe sploh ne da kuhat. Se bo treba malo v rit brcnt pa bo spet boljše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 9:35:46
|
|
|
|
Nina00
|
Mama_m za Leo! Upam, da vama ne bo treba nazaj v bolnico! Najaa tudi za Niko! Brin pa sedaj prav ječi v spanju
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 26.10.2009 9:37:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 9:40:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika ima pa vročino tak da bova tud doma se cartali. mamaM, a je v soboto preveč pihalo? Al so zobki? Spali smo grozno. Vse me spominja, da bi bli lahko zobki, ampak na dlesni ni nič videt. Se pa drgne cela živčna in slina in skoz vse nese v usta... Najaa, sam sta ble itak oblečene pa zadekane, pa bi doble že včeraj, ne pa danes zjutraj, ne vem, kaj praviš? po moje so tudi zobki; sej sem ti pravla; Lei se tud ni nič poznalo, pa je zjutraj neki kukalo ven No, Lei smo zbili na 37,8 tko da do 11ih počakam in spet merim, če bo treba svečko dat; sam da ni treba v bolnico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 9:49:46
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 yania full lepe slikce ... tudi umetnija za na steno ti je zelo dobro uspela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 10:20:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika ima pa vročino tak da bova tud doma se cartali. mamaM, a je v soboto preveč pihalo? Al so zobki? Spali smo grozno. Vse me spominja, da bi bli lahko zobki, ampak na dlesni ni nič videt. Se pa drgne cela živčna in slina in skoz vse nese v usta... Najaa, sam sta ble itak oblečene pa zadekane, pa bi doble že včeraj, ne pa danes zjutraj, ne vem, kaj praviš? po moje so tudi zobki; sej sem ti pravla; Lei se tud ni nič poznalo, pa je zjutraj neki kukalo ven No, Lei smo zbili na 37,8 tko da do 11ih počakam in spet merim, če bo treba svečko dat; sam da ni treba v bolnico ja, meni se tudi zdi, da sta bili ko dva medvedka. Nika tud zdej spi, se bo še malo spočila pol bomo pa vidli stanje. FT sem odpovedala in imava nasl. pon. ob isti uri tak da lahko se takrat vidimo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 10:21:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 yania full lepe slikce ... tudi umetnija za na steno ti je zelo dobro uspela jaaaaa, res lepo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?