spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Mama_m za Leo! Upam, da vama ne bo treba nazaj v bolnico! Najaa tudi za Niko! Brin pa sedaj prav ječi v spanju tudi od nas! za Brinčka tudi! za vse bubane Lea je imela 38,8, po svečki 37,8, zdaj pa spet gre čez 38; trenutno ima 38,2 in je zaspala; jz bi ji kr svečko dala, ma mora minit 4ure se podpišem....bogice,,,ja tale vročina pride in gre, mamam pa pusti kar nekaj sivih las...HB za barvanje .... Mama m,pusti , naj se telešček bori s temperaturco, sej če je 38, to ni tako kriza za dojenčke,,,no Timon je imel čez 39, pa mu je svečka zbila le na 38.7..to pa je grozno, ko je res šlo takoj gor.... jaz ti svetujem, da jo daš v toplo vodo, in ohlajaš počasi,,,s kozarčkem dodajaš mrzlo vodo.. pa to po mojem niso zobki,,,pri zobkih je temperaturo od 37-38 baje...tako mi je rekla sestra v zdr.domu, samo kaj vem,m naj ji verjamemo?...vsak otrok je poglavje zase...a ne... pa še en objemček za mamice, da zdržijo zdaj pa se spet mnenja križajo; v ZD pravijo isto kot ti, v bolnici so mi rekli, da že ko ima 38,0 naj ji dam svečko zdaj pa nisem več pametna full je jokava, zdaj sem jo za par minutk odložla v posteljico in jokca že; gremo se previt, pa videt kaj je z vročino in morda bo kaj sadja pojedla; men so tudi naročili,da naj pri 38 zbijam vročino- zaradi vročinskih krčev, pri nas še pa toliko bolj, kerj jih je larisa imela - upam,da pri marcelu ne bo krčev, ker ni lepo videt...