vanilla
|
Ah dej no HuAnita, pač nekateri so ful firbčni pred samim porodom oz. v nosečnosti kako to sploh zgleda. Saj vsi vemo, kje kaj ven pride in kako, ampak ko si noseča je to še toliko bolj zanimivo.. .Zakaj pa potem toliko bab gleda tisto oddajo na RTL-u vsako dopoldne ko kažejo porode? Pa zakaj toliko iščejo razne posnetke porodov in porodnih zgodb na netu? Zato ker želijo vedeti nekako, da se potolažijo, da upajo, da bo pri njih čim lažje, da vidijo "kaj vse se lahko zgodi (torej različne porode).... Da bodo bolj pripravljene na lasten porod! Če ti tega nisi delala oz. iskala in gledala, pač nisi. Jaz sem samo hotla rečt, da je bil glavni namen tega "projekta", da so tako razkrili ta ptujski par v tem, da bi drugim nosečkam nekako prikazali potek ene nosečnosti in poroda. Zgolj kot primer. No, strinjam pa se, da je tudi zame to intima in tega ne bi pod nobenim pogojem razglalila pred celim svetom. Če že, ajd, nosečnost prikažeš in razna občutenja ob tem... samega poroda pa ne bi. Da me tam gleda cela Slovenija kako se mučim s popadki, kako ležim na pol naga in potiskam svoje dete na svet... Joj, si res ne predstavljam kamermana v sobi . Še moj se je hecal, da bo snemal (res je bil samo hec), pa sem rekla, da niti pod razno, ni variante, hehe. Še slikca minuto po porodu, ko so mi malčico dali na trebuh je zelo intimna in je ne kažem nikomur, pa čeprav se nič ne vidi, le dojenček na trebuhu in en del moje noge... pa vendar je zelo osebno in intimno. Če pa sta onadva to naredila za denar, za hvalisanje, za razkazovanje... njun problem. Jaz nimam nič od tega. Me sploh ne zanima njun razlog, zato pa tudi ne pljuvam po njima. Še vseeno je to velik pogum. Samo nisem pa tolerirala tega, da pa njen partner ni bil zraven. Nje tut nihče ne vpraša, če ji je slabo, pa da lahko gre ven oz. kar domov... Me moramo čez to - hočeš nočeš. In ker je otrok 50% tudi njegov, bi moral biti zraven... naj se prej psihično pripravi, tako kot sem se jaz mogla .
|