Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Meni je všeč, ker je porod lepa izkušnja. To je moja mati vedno govorila. Meni pa niti slučajno. Špricanje krvi, bolečine, tuljenje, dihanje, rezanje...? Kaj od naštetega je lepo? Meni je rojstvo novega življenja tisto, kar je lepo pri porodu. In mi je tudi lepo pogledat takšen posnetek, pa čeprav boli, ker imam lepe spomine. Ma, ja, saj vem, da sem čudna S špricanjem krvi in rezanjem nimam izkušenj. Dihala sem lahko samo prvič, drugič je šlo prehitro, tulila sme pa tudi drugič, ker mi je bilo to kot spoščanje, preusmeritev bolečine v zvok . Tako, no, če bi me moj snemal, bi zihr zbrala toliko energije, da bi dobil pošteno brco v obraz . Posnetek pa ne vem, komu bi bil namenjen. Najbolj verjetno meni, da bi obujala (zame lepe) spomine. Da bi si pa hčerka ali kdorkoli drug ogledal to, si ne predstavljam. Ampak kot pri vsem ostalem, smo si ljudje različni. Enim to paše, drugim ne, dvomim pa, da sta starša dala ta posnetek javno zato, da bi naredila šov, bolj da bi svojo (lepo) izkušnjo delila z drugimi.
|