vitabella -> RE: Hujšanje po Montignacu - začetek 12.10.2009 (29.10.2009 11:21:48)
|
zdravo punce! nikjer ni nobene [sm=zmeden.gif]???? v glavnem, meni gre dobro, se držim diete. Ni težko, sem si sposodila knjigo z recepti strica M. in so notri tako dobri recepti ... njami :-D. v glavnem se da prehranjevati po teh receptih, upam da bodo rezultati tudi vidni [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] včeraj sem se malo pregrešila, saj sem ob zgodnji večerji (smo meli sardelice in školjke na buzaro - brez moke) pojedla en kos polnozrnatega kruha, ampak mislim, da to tudi ni tako hudo [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] aja, sem spekla kruh in .... no ja ... saj je, ampak [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] vaja dela mojstra!!!! sem pač jedla tega iz kruhomata, ki ima 85 % polnozrnate moke. drugače pa se meni v tej sladici zdi kar nekaj pregreškov, sladkor, smetana (ta je po mojem še najmanj), maslo (v knjigi piše, da je treba maslo absolutno odstranit iz prehrane!!!!)-lahko pa daste peki papir, če je treba z maslom samo namazat pekač. V glavnem meni sladica ni všeč, hvala bogu, in mi ne dela skominov. moram rečti, da se mi sladkega skoraj ne lušta, če se mi že, pa pojem 70 % čokolado, pa magari celo rebrco brez slabe vesti. v kratkem imam pa tudi rojstni dan in sem že gledala da bom spekla montijevo toplo čokoladno torto, sem prepričana da bodo vsi navdušeni nad njo! v glavnem punce, držite se! aja, pa še današnji jedilnik z: polnozrnati otrobi z mlekom m: kavica brez mleka k: polnjeni paradižniki s tunino kremo (recept v knjigi) v: postrvi z mandeljni (smo že sprobali in je fantastično) z motovilcem NJAMI!!!!
|
|
|
|