vitabella -> RE: Hujšanje po Montignacu - začetek 12.10.2009 (8.11.2009 10:08:44)
|
jutro babike! se strinjam, da vlada tu pravo zatišje, predvsem ustanoviteljice tega foruma so se vse poskrile. kaj ste obupale? julija in tejči, brez slabe vesti, pa drnula ti tudi. no vsaj jaz je nimam. sicer se ne pregrešim dostikrat, tam pa tam maznem malo čokolade in arašide, zdaj sem pa tudi kakšen deci vinčka zvrnila. mislim, da je bistvo montignacove diete pravzaprav v tem, da se izogibamo škodljivim ogljikovim hidratom, ki so predvsem v krompirju (monti pravi, da je to hrana za prašiče [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]) in seveda moki oziroma škrobnim zadevam. tako, da dokler se držimo tega je vse ok. no vsaj pri meni [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] se pa bom jutri spet zvagala in bomo videli - kar bo pa bo! meni je pomembno, da se zdaj bolje počutim in nimam več tako napihnjenega trebuščka kot pred to dieto. dobro, res je, da sem rodila avgusta, ampak to mi ne sme biti v opravičilo, da bom mela zdaj te dodatne kg do naslednjega otročka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] me pa zanima, če kaj telovadite? jaz sem sicer ta teden na sobnem kolesu pregonila 80 km pa ne vem a je to veliko ali malo [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] kaj pa vi počnete za kondicijo? aja, pa še to: KAJ KO BI BILE BOLJ PRIDNE IN SE MALO VEČ JAVLJALE? seveda velja to tudi zame [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] lep preostanek vikenda, pa čimmanj pregreh in vinčka! (goska po mojem ni problem, ker montignac priporoča gosjo mast [sm=smiley36.gif], zelje tudi ne, ker ma nizek indeks, le mlincev se izogibajte, razen če obstajajo polnozrnati [sm=jezicek.gif]) papa
|
|
|
|