|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
15.10.2009 13:31:51   
listek1
Punce, samo sporočam vam, da je vaša Februarka rodila zdravega fantička Blaža, težek 3890g, velik 53cm user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.10.2009 13:36:49   
boob
Februarka to je blo pa hitro user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.10.2009 13:52:06   
lenika83
Vidim, da je ena že sporočila, da je februarka rodila. Pa vseeno prepišem še njen sms: "Blaž moje je ime, naj sedaj vsak to ve. 15.10. sem se rodil, mamici Maji, očiju Urošu in sestrici Larisi se v naročje skril. 53cm sem velik in 3890g težak, zdrava, pridna z mami sva oba, sedaj potrebujeva počitek-pa, pa!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam!!! To je bilo pa res ekspresno hitro.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.10.2009 14:25:59   
Emilly
Majchy in Februarka - čeastitke!!!!!!! To je blo pa hitro. Bravo za take porodeuser posted image user posted image user posted image  Uživajta s svojo družinico.....

Jst pa ravno z Žabarja in vroče čokolade, ja res je noro dobra........user posted image tako kot družbauser posted image  Se pa vidi da se nekaj redčimo pri žabarju, drug teden nas ostane še čist mal.....

Danes sva si pa privoščila prvo kavico v novi kuhinji in vam povem, da je zeloooooo pasala!!!!!Čist drugačnega okusa kot v stari kuhinjiuser posted image user posted image

Še posteljico sva pripravla pa še torbe za v P in zdaj smo ready to gouser posted image No ja če sem iskrena bi zdaj še kakšen teden mal uživala pa po možnosti delala in mislila nič....

Sem pa že drugi dan tako dobro spala, bejbika je itak aktivna samo še čez dan, je očitno vseen doumela kdaj je noč in kdaj danuser posted image user posted image user posted image , naj prosim tako ostane še po porodu.....

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.10.2009 14:34:57   
ninasiki
ojla bejbe

kok ste pridne evo mi doma vsi happy sam mal me je strah kako se bom sama znajdla upam da bo zalaufal tko k treba user posted image

drgač pa porod ja ne bom komentirala smo bli kr bogi sej je verjetn že moj kej pisu me ja fnt kr izmuču sam vam povem neglede na probleme k sm jih mela se pozabi popolnoma vsaka minuta res sm srečna in sam še te šive prebolim pol pa bomo skakal k kokoške po bajti user posted image user posted image user posted image  do naslednje runde

uglaunem vs bom pol na hitrco pregledala hvala vsem za čestitke in za podporo

PARTNER PRI PORODU punce uzamte partnerje sabo not men je to toooook pomenilo in pomagal da ko zdej sam pomislm na porod in kok je sodelovau z mano mi gre kr na jok od sreče res pomaga

ČESTITKE FEBRUARKA kaj a to si zauzela moj plac v porodnišnici zdej  user posted image user posted image user posted image  uglaunem veliko cartanja in mirnih noči

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   [Brisano sporočilo]
15.10.2009 14:39:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
15.10.2009 14:39:50   
boob
oooo Nina ste že doma user posted image user posted image user posted image  super. . . aahhhh itak da bo zalufal, za to se pa res nimaš za bat. . . zdej pa lepo uživejte user posted image

morem pa tvojga pohvalit. . nas je sproti obveščal kako pa kaj user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.10.2009 14:41:17   
tea85
FEBRUArka- Ti pa si mela to res hitro opravljeno user posted image user posted image user posted image čestitke

jaz se pa danes tak zanič počutim, v križu me boli, spodaj špika, ne morem ne sedet ne stat, jaooo upam da mine, sicer pa morem se spravit porihtat predel kjer bo  user posted image , ker zdaj pa vrag šalo jemle user posted image
saj sem mela že vse zloženo pa pripravljeno ampak sem si postavitev premisla pred časom in še nič uspela nazaj porihtat.

v moji torbi za user posted image imam-  seveda pajacka plišastega in še jopčko, zdaj edino ne vem če pe naj vzamem kombinezonček, da je nebo zeblo...ma sem glih ugotovla da nimam pojma o malih dojenčkih, saj sploh ne vem kako bom se jaz to znašla in ko je že skoraj čas za rimuser posted image in vedno bolj me je strah poroda, ah joj...user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.10.2009 14:52:59   
majakla

Nej@, majcy_m, Februarka: super, čestitam! user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.10.2009 14:57:59   
pattaya
Čestitam vsem, ki so že postale mamice, in držim da bo tudi nas ostale kmalu doletela ta sreča.

Jaz sem pa šla včeraj zvečer v P, ker sem že dva dni bolj slabo čutla, oziroma sem čutla čisto rahle premike, pa še to nevem če jih je bilo 10 na dan. Tam je pa norel 100 na uro. Sam da sem si mogla delat skrbi in se vozit tako daleč.

Jutri pa imam pregled pri gin in bomo vidli kaj bo ona rekla, kakšno je stanje in če se že dogaja tam spodaj kaj.

LP

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.10.2009 14:58:05   
pinky girll

Februarka ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.10.2009 15:03:50   
Crystall
Nej@, Majcy, Februarka ... Punce, ČESTITAM ... mamice ste. JUPIIIIIIIIIII! user posted image user posted image user posted image

Še malo pa se vam pridružim v klubu mamic user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.10.2009 15:07:03   
Crystall
Ninasiki ... dobrodošla doma. Samo uživajte. Vse je že za tabo! user posted image

Jaz sem imela včeraj pregled krvi zaradi jetrnih encimov in je vse ok. Tak, da če do 22.10. ne bo nič, grem na ta dan prvič v porodnišnico na pregled. Vaginalnega pregleda že zelo dolgo nisem imela, ctg-ja tudi nobenega.  Prvič ga bom imela šele 22.10. (na rok)

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.10.2009 15:07:35   
Meliitak
juhuuu FEBRUARKA si pa brzinska, očitno res pr naslednjih otrocih to hitrej gre user posted image user posted image user posted image ...tko da vse čestitke za Blaža user posted image user posted image user posted image !!!

user posted image

jest sm se pa prsilila da grem na sprehod v tem mrzlem vetru...sm vidla da bo treba kr mal večkrat tkole, da bom še mal bl fit he, he...pa čeprav mam nos zabasan in kiham, si bom pa zdej prvoščila en čajček z lekadolom...doma se mi ne da nč, glavn da je v okviru vse poštiman...sem bla pa pridna da sem bratu za rojstni dan nalepla in dala v okvir njegove otroške športne dosežke in nekaj medalj, ker misl da je to že zdavnej na odpadu in ga bom presenetla...bravo zame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.10.2009 15:11:23   
Meliitak
aha vidm da je ninasiki doma...juhu user posted image user posted image user posted image nina, sam da ste preživel in je težka zadevca za tabo...lepo pa je slišat za partnerja, ker sama imam podobno vizijo in sicer ti je dovolj da je sam zraven in da te podpira ane...kokr sem rekla me je moj možek dons že enkrat prijetno presenetu, tko da upam na pozitivno izkušnjo pri porodu z njim...ko bejbi pride bova pa itak oba v sedmih nebesih he, he

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.10.2009 15:17:54   
naty6
Februarka in Majcy iskrene čestitke za vaše malčke....user posted image user posted image user posted image
user posted image

Naty

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.10.2009 15:26:45   
Anonimen
Februarka08 pridem na forum ti pa že cartašuser posted image  čestitke za fanta user posted image . Super, da je bilo vse hitro user posted image

Maycy iskrene čestitke tudi vaši novopečeni družinici. user posted image

Se kar raznežim ob vseh teh lepih dogodkih, za mano pa že 6 dni nestrpnosti, ker je tamal/a čez rokuser posted image  Upam, da bom danes kaj spala saj imam jutri sproženje poroda in me je umetnih popadkov strah kod hudič.

Srečno vsem novim mamicam in veliko hitrih porodov in zdravih user posted image  vsem puncam.

Se oglasim še kaj zvečer...papa

(odgovor članu naty6)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
15.10.2009 15:31:50   
lindi1
MAJCHY IN FEBRUARKA čestitke ob novih družinskih članih,zdaj pa čimprej domov in čimbolj zdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.10.2009 15:33:29   
lindi1
Ja jaz tudi ne vem,pripravljeno imam še pliškota,pa dekico,pa ne vem,a naj rajši tak kombinzonček vzamem kot je bundicauser posted image zmeda,ker ne vem,a ga bo zeblo,ali ne...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
15.10.2009 15:43:06   
palegia30
Pravoda, joj mene tudi to najbr čaka...Sočustvujem s tabo in držim pesti, upam, da bo čim manj bolelo..Pa spočij se!

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.10.2009 17:54:12   
najčka
user posted image user posted image user posted image user posted image Februarka čestitke za sinka.
Nina super da ste že doma in se cartateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.10.2009 17:55:09   
meggi 4

Naj se spet mal oglasim. Dopoldne ni internet delal pri nas.

HVALA vsem za dobrodošlico!! IN čestitke Februarki in Mayciy ob rojstvu sončkov! in seveda tud vsenm ostalim Oktoberkam, ki ste že rodile! UŽIVAJTE skupaj!

Sem zjutraj slišala na radiu, da se je včeraj v KR rodilo 9 user posted image . Sem vesela zate Februarka, da je za tabo.
Me res zanima kako bo za vikend, ko je polna luna. Pri men se še nič ne dogaja. Ugotavljam, da se še v nobeni nosečnopsti nisem tako dobro počutila v 40. tednuuser posted image
PDP imam 20.10. Jutri pa pregled pri moji g. Verjetno me bo dala v torek na amnio.
Melitak, mogoče se pa srečava.

Lindi - men je moja g. razložila, da da na CTG samop tisto, kjer je potrebno: če slabo čuti otročka, ima viskok pritisk.... Pri men je pa zaenkrat vse OK. HB!

Se oglasim jutri po pregledu. Grem zdaj moja dva pubertetnika (12 in 13 let) mal spodbujat, ker morata drva zlagat. Sta pridna!user posted image

ČAU zaenkrat!

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 397
15.10.2009 18:08:49   
Meliitak
meggi 4...aja? a tko gre to s CTGjem? nevem no...dons smo vse k smo ble na amnio (no za februarko nevem) šle na CTG, jest vem za svoj razlog, ker je moj PDP pa sm čist k cement spodej...kako je z ostalimi pa nevem, verjetno nas avtomatično pošlejo še na CTG, če se še nč ne dogaja al pa če kj? kaj pa vem...mogoče se pa le srečava sam da bom vedla kera si, k nas je tok zdej he, he...jest mam amnio spet v pondelk, sam je moj možek izjavu, da ma filing da bova kr v nedeljo letela tja...he, he pa še prazna luna, mogoče pa je neki na tem

pravoda in palegia30...držim fige da se čimbolj vse izteče, sam brez panike punce tud če bo šlo za umetne popadke, saj bomo kmal zibale in bomo vse bolečine pozabile

(odgovor članu meggi 4)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.10.2009 18:15:10   
muca*maca
Helou!

Februarka, pa je! Tole je bilo ekspresno, ko sem tebe brala, sem vedno imela hecen filing, da boš za vedno ostala med nami user posted image user posted image user posted image Sicer se pa kmal vrneš. Čestitke za sinka, lepo ime sta izbrala.

Boob - stolček in jogi sta že pri moji tašči user posted image user posted image Lahko prideš iskat, kadar želiš.

Žabar danes je bil sproščujoč, pa zaključujoč tud. Karmen ti boš razumela, ta prvič sva se dobile noter in danes smo se tud noter vsedle. VSE ostale dni smo se grele zunaj na sončku.

LP
user posted image

(odgovor članu meggi 4)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.10.2009 18:23:39   
meggi 4

Meliitak Ja, verjamem, da je v KR tako. Samo jaz imam g. v Šk. Loki. In ona tako prakticira. Mogoče me pa juti priklopi tud na CTG.

Se oglasim po pregledu in tud sporočim, kdaj imam prvo amnio.

Tud moj prav, da bova najbrž šla v ned. al ponedeljek, ker je luna. Name ponavad ni vplivala preveč. Mogoče se pa z leti tud to spremeni.

Itak pa še nimam torbe za user posted image in torbe zame pripravljene. Pa postlca tud še ni postlana. Ne vem kaj čakamuser posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?