|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
15.10.2009 18:24:18   
Talika19
Čestitke:
Majchy in Februarka ob rojstvu vajinih user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 15.10.2009 18:25:47 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.10.2009 18:34:38   
karmen b
No kot vidite, sem mela zelo dober občutek glede poroda, ker jaz sem še kar v enem kosu in sem si ravno privoščila zelo pozno kosilo, ker prej ni blo časa...to je spet nekaj novega pri meni.
Zdaj ga bom pa še pojedla, ta čas pa prebrala, kaj ste načvekale.

Vem samo, da moram čestitat novim mamicam; Majcy in februarka bravo za vajine cukrče....pa vama je le uspelo dočakat ta tako težko pričakovani dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 402
15.10.2009 19:15:11   
karmen b
Pa sem prebrala dnevno poročilo user posted image user posted image user posted image

Ja muca*maca maš prav, prvič in zadnjič sva sedele notri user posted image ...mogoče bova res skupaj v sobi, kot sem se prej pohecala.

Ta čas ko sem vas brala, sem se pošteno napokala in se komej premikam s polnim želodčkom. Zdaj grem pa res naštimat torbo za v porodnišnico.

Me pa zanime še tole: prekuhat moram flaško in dude, pa me zanima, če to dam kar v navaden pisker, al je nevarnost, da se kaj stopi, ker je vroč podn od kastrole?

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 403
15.10.2009 19:15:13   
malaMravljica
Bravo mamice user posted image user posted image user posted image    BRAAAAAAVOOOOOO, pridne, pridne pridne.
Ferbruarka pa ima ornk sina. Po velikosti prehitel mojega user posted image   Pa bejba, sem rekla da je sin a!!!!!

Ste ze v vrsti a ne, in rackate lepo proti porodni sobi user posted image user posted image  

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 404
15.10.2009 19:26:08   
Nončika
Danes popoldne malo čez pet,
prišel je mali Oskar na svet.
Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,
teta se danes nažrla ga bo!

Bravo Špelka

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
15.10.2009 19:29:51   
tea85
o oo, mamoie so nas prišle malo obiskat user posted image med tem ko še ene čakamo na dan D.

mene pa danes takoo zelo boli v križu, pa vse, sem misla da bo nehalo pa še kar ne, pa trebuh me tak srbi da ponoriš, upam da me kaj ne preseneti, čeprav si že res želim da mojo težko pupo spravim na svetuser posted image

v torek mam pregled, upam da bom zvedla kaj več o mojem otročku, saj ne vem niti kolko je težka, če je vse kot treba...

no, danes sem pa si za večrjo le privoščla gris in je res pasal user posted image user posted image

ja, mene tudi zanima glede tega z prekuhavanjem cucljev, še morem to nardit, sem skoraj pozabla.

ma da sem čist crkjena danes.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 406
15.10.2009 19:40:23   
Meliitak
karmen in tea85...jest sm flaške in dudike kr v velik lonc dala, počakala da zavre in mal pustila da vre...pa nč bat ne bo se nč stopil, sm tud sama bla mal skeptična...sam pazi da boš dala v mrzlo vodo, vsaj tko baje piše v navodilih pr flaškah, nevem pa zakaj...tko da vam ni treba kakšnega sterilizatorja kupovat...iskreno pa upam, da mi teh zadev na začetku ne bo treba uporabljat, pol kasnej itak da flaška pride prov, za dudico pa nevem, ker je čist od otroka odvisn...mi pravijo da boljš da se bejbi ne navadi na dudo...no ja kaj pa vem...bomo vidl, zdej neki mamo, če bo pa še kj treba bo pa bodoči ati skoču kupt

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 407
15.10.2009 19:40:58   
rozilu
Kuku user posted image

Najprej: Februarka user posted image user posted image user posted image sem rekla, da bo hitro. Čeprav je Blaž takoooo velik, super! user posted image

Evo mene s pregleda in popoldanskega počitka. Za Žabarja mi je malo žal, samo se res nisem počutila 1a. Pa glede na dogodke na pregledu, je verjetno boljše da nisem šla, čeprav pogrešam klepet z vami...

Pa še poročilo: prvič sem bila na CTGju, na katerem je user posted image migal ko nor... Čeprav je bil zadnje čase bolj miren (no, zdaj je ena runda kolcanja user posted image ).

Včeraj so se mi po enem hudem napenjanju (se mi je zaletela mandarina user posted image ) začeli popadki... lažni očitno, ker še niso redni. Med CTGjem je prišel eden, ampak ga neumna mašina ni zaznala user posted image .

Zaradi mojega konstantnega izcedka in domnevnega odluščenja čepa me je G spet pregledala in to še z UZ. V glavnem glavica je že čiiiiisto spodaj in ready to go, vse zmehčano (malinov čajček? user posted image ), samo MV še ni dovolj naprej in odprt. Sumi pa tudi, da mi malo odteka voda, čeprav na UZ ni bilo videti nobene luknje v ovojih user posted image . V glavnem, lahko bi šla v P in bi mi sprožli porod, samo G mi tega ne priporoča... jaz pa tudi nočem na silo iti. Tako da se zdaj malo pazim, upam na še kakšen dodaten popadek, da se MV premakne v pravo lego in pa da ne staknem kake infekcije nožnice. Če se pa karkoli zgodi, takoj v P. V pon grem spet k G, če zdržim do takrat.

Sem bila pa fuuuul vesela - je rekla, da izgleda, kot da bo user posted image lepo hitro prišel ven. Bomo vidli, če je imela prav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 408
15.10.2009 19:41:59   
Meliitak
bravooo Špelka user posted image user posted image user posted image ČESTITKE za fantiča!!!

....no vidte punce vas je kr neki na kupu kot da bi bila polna luna he, he

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 409
15.10.2009 19:45:54   
rozilu
Špelka tudi tebi čestitke user posted image user posted image , danes pa je ploden dan za oktobrke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 410
15.10.2009 20:03:07   
LINDI
Aja s ctg je tako,potem imam pa jaz zaradi tega,ker imam visok pritisk,nisem vedela,sem mislila,da to vsem pripada.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 411
15.10.2009 20:04:28   
Crystall
Špelka ... čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Pravoda ... mislim nate jutri user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 412
15.10.2009 20:31:37   
karmen b
No jaz sem pri pripravljanju torbe ugotovila, da ne smem it danes nikamor, ker sem se spomnila, da imam čisto prazen ipod in bre U2 NE grem v P! Zdaj se fila in bo jutri nared user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spelka čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 15.10.2009 20:32:20 >

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 413
15.10.2009 20:32:57   
najčka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image špelika.!!!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 414
15.10.2009 20:51:51   
Aniiita

Februarka in Špelka- čestitke user posted image Sem prav vesela za vaju user posted image

Rozilu- ma kaj ti imaš istega G kot jaz user posted image Meni je danes čisto isto rekel.. je vse zmehčano, vendar vrat še ni prav obrnjen, kar kaže še na nezrelost..nevem pa koliko časa navadno rabi za dozoritev. CTG je zaspal ob mojih popadkih user posted image ,pupika pa brcala in se premikala. Je pa moj G zadržan glede napovedi kdaj bo in mi nič rekel..samo če ne bi bilo nič, na sej pridem 4 dni po roku pokazat. Šele! user posted image Če bi imela pa kakšne znake ali ne bi čutila user posted image pa takoj..

Ma nevem, če se dela CTG samo tistim z visokim pritiskom..jaz ga nimam, sem pa imela CTG.. Vsak ima ene svoje fore ti G, se mi zdi..

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 415
15.10.2009 21:22:15   
najčka
No tako jaz sem zmazala še 3 palačinke z nutelo zdej pa lahko grem spat.user posted image user posted image
Glede CTGja pa se čist strinjam z tabo Aniiita Sem ga mela 2krat, pa v torek mam spet, pa mam ful nizek pritisk tko da najbrž ma res vsak G svoje fore.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 416
15.10.2009 21:52:47   
stuhica
no no punce  se je začel dan D danes al kaj.... zdej pa začenmo na polno al kako user posted image user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image Špelki, in Februarki!!! user posted image user posted image user posted image
Februarka tole je bilo pa ekspresno!!!

Lepo cartajte svoje sončke prav tako tudi ti Majcy... bravo bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninasiki lepo da ste doma... fajn se cartajte... pa nič se ne boj vse bo prišlo samo po sebi po materinem instinktu nič s ene obj d abi kaj narobe nardila al pa da kaj ni vredu boš vidla vse to lepo prde samo od sebe....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 417
15.10.2009 22:36:22   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: najčka

RAVNOKAR DOBILA SMS od Majcy m : Danes smo se veselili, punčko Tio smo dobili. Težka 3720g je in meri 51cm od nogic do glavice. Obe z mamico zdrave sva, oči pa od sreče skače do neba.
majcy-čestitke za pupuco in velik cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
15.10.2009 22:51:38   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Vidim, da je ena že sporočila, da je februarka rodila. Pa vseeno prepišem še njen sms: "Blaž moje je ime, naj sedaj vsak to ve. 15.10. sem se rodil, mamici Maji, očiju Urošu in sestrici Larisi se v naročje skril. 53cm sem velik in 3890g težak, zdrava, pridna z mami sva oba, sedaj potrebujeva počitek-pa, pa!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam!!! To je bilo pa res ekspresno hitro.
februarka-čestitke za sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se cartite..

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 419
15.10.2009 23:03:58   
rakica 2
zgleda,da vse že spančkate,no jst sm še vedno v enem kosu,nič ne dogaja,jutr pregled,ma do torka ne bo nč se mi zdiuser posted image ...nč lepo user posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 420
16.10.2009 3:51:18   
rozilu
Kuku souser posted image .

Mene pa popadki ne pustijo spat... zdej je že kar huda, samo na 5 min pa še niso. So pa glih tolko, da ne morem zaspat vmes. user posted image Samo da se MV odpira...

No lepo spančkajte pa sanjajte naprej, če bo šlo tako naprej gremo mi danes po user posted image user posted image .

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 421
16.10.2009 4:11:26   
tailor
user posted image SREČNO user posted image .želim ti čimlažji porod.
tud jaz ne morem spati ampak ne zaradi popadkovuser posted image .imam rok komaj čez 2 tedna

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 422
16.10.2009 4:31:59   
rozilu
Hvala, bomo vidli kaj bo ratalo iz tega.

Sej jst mam rok tudi šele čez 1 teden (no, 6 dni), samo kdo bo ukazal user posted image , ki se je odloču prit ven naj še malo počaka user posted image

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 423
16.10.2009 7:17:28   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Danes popoldne malo čez pet,
prišel je mali Oskar na svet.
Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,
teta se danes nažrla ga bo!

Bravo Špelka

Smeh je pol zdravja,sem se do solz nasmejala zadnjim besedam.Pa čestitke maici ,atiju in Oskarju ter veliko zdravja in smehauser posted image user posted image user posted image

februarka čestitaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image

rozilu kako je kaj?

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 16.10.2009 7:18:11 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 424
16.10.2009 7:31:18   
gorenka
Jutro!

No včerej je pa bil dan! Majčy, špelka, februarka...čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Rozilu - In? Čakamo na novičke...javi se...user posted image user posted image user posted image

Jst mam dons pregled...mi bo g. najbrž spet povedal da nej grem kr "spat" nazaj...da se nč ne dogajauser posted image ...čeprav sm dons pršla na enomestno število do PDP-ja....še 9dniuser posted image

Še nekej - boob kje si? Ponavad si med zgodnimi....a si slučajn kuhaš gres al si že med popadki kje vmes??user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 16.10.2009 7:39:56 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?