|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
14.10.2009 21:18:50   
rozilu
Februarka, jaz sem pa mislila, da si nam že pobegnila, ko te cel dan ni bilo videt user posted image . Pa pogrešam še ene par punc, npr. Karmen pa boob, hmmm.

Skačica - uaaaau, ti si pa res bila ekspresna user posted image . A očka je že prišel k sebi od šoka? user posted image Joooj, a pol je res to glede umetnih p.? Si jih sploh ne želim, no...

Drugače pa se jaz precej slabo počutim danes... Kar vse me matra... sploh tale izcedek. Sem klicala G in pravi, da je najbrž res samo čep; pa da se viidimo jutri... samo ne vem, ker me že cel dan malce zvija spodaj in mi ni jasno a se bo to razvilo v popadke al kaj user posted image - bo pokazal jutri CTG user posted image . Edino user posted image je pa lepo aktiven.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 326
14.10.2009 21:19:54   
frrrr
karmen - moja alergija se še ni čist nehala... ni več tolk hudo... pa tut najhujše je pozabljeno, ko imaš v roki eno nežno bitjece... upam, da čimprej vse izgine in čist zares neha srbet.

Nej@ - čestitke za princesko!

najčka - hvala za pozdrave v porodnišnico, mi jih je tašča prenesla user posted image

mM - mene je mau skrbelo, ker se res nič ni začelo naravno... pa tut fizično in psihično sem bila sesuta zarad srbenja... sem povedala babici, ko mi je rekla naj noge k seb potegnem, da nimam moči niti prijet jih, kaj šele k sebi vlečt in sta to vlogo pol igrala na eni strani mož, na drugi pa babica user posted image pa tut pojamrala sem ji, da se ne morem med popadki sprostit in mi je dala uno masko, ki me je očitno fajn sprostila user posted image se mi je mož prav fino majal pred očmi user posted image jah, uni 4je popadki so bili kr boleči ja... je pa res, da jih takoj po rojstvu pozabiš, ker se resnično vse izplača za naše štručke, ki so samo naše

tickerček si morem popravit, pa se mi ne da user posted image

LINDI - partner in zdrav otrok lahko prideta. ostalih ne spustijo v dvigalo. sem vprašala, če lahko gre tašča samo do 3. nadstropja, da bi mali lahko z njo počakal, pa jo je vratar odločno zavrnil

meggi4 - dobrodošla!

skačica - to sem se pa nasmejala... te tvoje pol ure si nisem tolk zanimivo predstavljala... Zari se je pa res mudilo. super za zdravo princesko! lepo se crkljajte!

majchy - srečno!

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 327
14.10.2009 21:24:56   
rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: najčka

Jutri pride še kera k žabarju tam od enajstih naprej??

Jaz upam da pridem - sporočim po forumu. Mogoče ne ravno ob 11h, ampak 12h? Dvomim, da bom lahko več kot 1h sedela tam...

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
14.10.2009 21:27:17   
stuhica
nej@ čestitke fajn se cartajte....

uh skačičca kašen poskočen in hiter porod....
Aj apol praviš d umetni res bolj bolijo... jazs em namreč smao te poznala ker se nisem in nisem odpirala sem bila zabetonirana in so em zarad cukra poslal takrt  stamalim rodit... tkao da... upam da zdej občutm svoje popadke da bom res vedla kako in kaj...  pa epiduralne tud nisem hotla---

Majcy dejmo majci dejmo držimo pesti....  bomo dihal s tabo... pa zgleda da boš na rok rodila...

Melitak ja itak ih je zdele ful teh nosečk res neomejeno velik pa vse z velkimi trebuščki k majo zdele rok kork me... res hecno zgled ad aje letos kot leto 2006 spet neki hudi BABY BUUMM .

Jes pa upam da bo naš jutr frej da greva še mal v kranj v šoping sem danes končno denar dbila nakazan s CSD tako da gremo jutr veselo zapravljat... nimam še previjalne podlogice in pa tist vrtiljak bom mogoče kupila takrat ga napš ni hotu nabavt prek spleta... ogoče ga jutr kupm v Pikapolonci... bom vidla če mi bo všeč...  pa tamalmu mormo neki kupt da mu bo dojenček prnesu... pa nimam ideje kaj bi to bilo, bomo vidl..

Punce ne vem zakaj ampak kr v glavi iam da bom šla pa v ponedeljk rodit... ma skoz mi gre ta datum 19 ( mrbit zarad tiste lune) po  glav in da ta bdan bo moj dan za rodit pa tud po zadni M nej ib bil to pravi datum... sej bi bilo fajn imet okobrčka oz. tehntico... no na rosjtn dan od našga verjetn ne bo k je 16 v petek tako da... ja morm še kako malenkost najdt za rsjtn dan pa tud nimam glih ideje... sicer se bol ne kot ja obdarujeva zadne čase, razen za okorgle cifre si dava duška...

michelel kakos eimeaš, že dobila previjalno ? Pa šola? meni ni uspelo in mi tud ne bo tiste seminarske naloge spedenat ker nimam zdele prav nič volje še za to tako da se bom prepustila še zadnjim dnevom in potem malo počivala tako da je to to, potem pa  spet v akcijo upam da obm že lahka decembra šla kej na predavanja al pa vsaj januarja?? Upam no bomo  vidl in pustil času čas...

punce dejmo zdej pa kr počas v akcijo... majci je že šla.. kaj pa ostale... ??user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 329
14.10.2009 21:27:24   
najčka
Ja Frrr sm jih srečala v trgovini, in mi je tvoj sinko tok lepo povedal da ON MA PA BRINO!!! user posted image
Se mi je tok fino zdel!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 330
14.10.2009 21:41:11   
Meliitak
juhuu majcy...zgleda da boš na rok rodila, navijam zateuser posted image user posted image user posted image ...tko boš ena redkih srečnic k ji bo ratala na PDP dobit dojenčka...vidte babe da se počas dogaja....he, he medtem ko fuzbal traja

a ga kdo sploh gleda? po moje smo me bolj okupirane same s sabo, da bi fuzbal zdej bulile...ali pač ne?

meggi4...dobrodošla!!! bolje pozno kot nikoli he, he...dobrodošla s svojimi zgodbicami in prigodicami

MM...si rekla, da ni nujno da se bejbi umiri pred porodom, kot tvoj recimo se ni...mam jest dons filing da se moja bejba cel dan kobaca po trebuhu i me kr utruja, tko da jo kr sprašujem al je to znak da bi rada šla ven? ju3 na amnii bom probala še kaj prašat, ker mi mala res ne da miru v kateremkoli položaju

rozilu...Karmen in boob se verjetno mentalno pripravljata na PDP, ki je ju3, al sta pa že nekje na poti do mamic kaj pa vem...sam ker mam tud jest ju3 PDP sem tud jest mal "čudna" bom napisala...bomo ju3 vidl kako bomo preživel

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
14.10.2009 21:44:14   
rozilu
Pa to ni res, jaz NE GREM RODIT, DOKLER SE NE SEGREJE!!!! A ste vidle kako bo vreme jutri - jutranje T okoli nule ali še manj user posted image user posted image user posted image

Mi pa še vedno brez centralne user posted image user posted image user posted image , še dobro da imava v dnevni pečko, ki skoraj celo hišo pogreje.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 332
14.10.2009 21:44:19   
Emilly
majcy_m  - SREČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Ja tale žabar, mislim, da bi skor lahko ratal. Pustimo se presenetit tako kot prejšnji tedenuser posted image

Vsem lepo noč in res upam, da se že končn mal naspimo.... če bi šla pa danes še katera v P, pa kar veselouser posted image  jst še ne bi šla..... joj kok je user posted image  zdele divja, zadnje časa ob večerih čist podivja, da me res vse boli, ah saj vem, boljš to, kot pa da štejem gibe, kasneje bom pa to pogrešala.......

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 333
14.10.2009 21:51:50   
Meliitak
ne daj se rozilu...optimistično glej naprej, da še ne bo tok mraz dokler ne dobite pravega gretja...jest takoj smrkam sam da ven nos pomolim, tko da nevem kako bom dihala ko bom rojevala, če bo to kj kmal...tko da rozilu 101 deko nase in poskakovat kot indijanec, da gre kri po žilah...sam dežja ne klicat he, he (joke)

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 334
14.10.2009 21:54:28   
Februarka08
Nič, jaz grem v mižule, Meliitak, se vidiva jutri, ne?

Mirno noč oz. veselo dihanjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 335
14.10.2009 21:57:24   
najčka
Rozilu, še dobro da mata peč Jaz mam tud en tak šporget na drva v kuhinji, in mislim da bo treba prav kmalu mal zakurit. Pa sem ga hotla že ven vržt, in mislim da ga ne bom nikoli. Nikol ne veš kdaj ti prav prideuser posted image
No grem jaz zdaj spat, pa se zjutri spet kaj oglasim.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 336
14.10.2009 21:59:40   
Meliitak
ja februarka se vidiva ju3...je tud moj možek reku da bo šel z mano, če slučajn ostanem v P, ampak bomo vidl zjutrej kok bo zaspan he, he...

ja seveda kar se da lepo nočko vsem

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
14.10.2009 22:01:21   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Meliitak

ja februarka se vidiva ju3...je tud moj možek reku da bo šel z mano, če slučajn ostanem v P, ampak bomo vidl zjutrej kok bo zaspan he, he...

ja seveda kar se da lepo nočko vsem

moj gre vedno z mano na amnio, ker se nikol ne veuser posted image pravi, da bo vse ure pokuril za tele amnieuser posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 338
14.10.2009 22:14:29   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Meliitak

ne daj se rozilu...optimistično glej naprej, da še ne bo tok mraz dokler ne dobite pravega gretja...jest takoj smrkam sam da ven nos pomolim, tko da nevem kako bom dihala ko bom rojevala, če bo to kj kmal...tko da rozilu 101 deko nase in poskakovat kot indijanec, da gre kri po žilah...sam dežja ne klicat he, he (joke)

kakšen dež - pri takih T bo sneg user posted image user posted image user posted image

sej zdaj sem prav lepo na toplem, samo kaj ko je kopalnica mrzla, pa otroška sobica tudi... bomo privlekli električne radiatorje, pa bo...

skrbi me, da grem kaj prej rodit, pa pol glih naletim na majstre, ki bojo štemali po hiši in rezali kovinske nosilce user posted image Ne vem kaj bova pol z user posted image .

< Sporočilo je popravil rozilu -- 14.10.2009 22:25:11 >

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 339
14.10.2009 22:36:08   
karmen b
HiHihi ste mislile, da bom tako hitro šla rodit user posted image ..kaže, da bom mela kar prav o zamudi, ker se ne dogaja nič. Tako, da se vidimo jutri pri žabarju. Pridem ob 11h.

Je pa res, da sem zadnje dni bol malo na računalniku, ker skoz nekej prčkam. Še zmer pa nisem pripravla torbe za v P, pa bo treba počas, glede na to da mam jutri PDP. Bom pol, ko pridem od žabarja, ker to je pa res zadnja svatr, ki sem si jo dala v plan, potem mam pa namen samo še čakat, da se začne dogajat.

Majcy srečno!

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 340
14.10.2009 22:45:02   
gorenka
Karmen - ti kr torbo za v P spakirej u avto že zjutrej...sej kukr te jst poznam se boš uhka kr sama do P peljala če te kej pr žabrju zagrabuser posted image user posted image user posted image
Jst bom pr žabarju ob 11h....bom štela kolk jih bo sfalilouser posted image

Majči - go, go, akcija!user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 341
14.10.2009 22:56:09   
karmen b
Gorenka jutri mam šoferja, ker mi bo moj avto zaplenu in me bo svak okol vozu. Torbe se mi pa ne bo dalo štimat ob 7h zjutraj,  pol moram pa k G.... bom že taprav cajt vse popedenala, se spolh ne sekiram.

Zdej pa moram dat otroka spat, da bova jutri spočita za nove podvige user posted image

Lahko noč in lepe sanje user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.10.2009 7:01:36   
karmen b
Dobro jutro user posted image

Vidim, da še sladko spančkate....jaz se bašem s štrudlom, potem pa na CTG, da vidim, če bomo kej kmal rodil, glede na to da mi na tickerju piše 40 weeks pregnant!!!

Lepo dopoldne vsem, ki se potem vidimo pri žabarju, ostalim pa lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 15.10.2009 7:02:45 >

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 343
15.10.2009 7:05:10   
LINDI
Dobro jutro punce,danes sem pa jaz čisto prezgodna zameuser posted image .
Moram avto peljat pogledati,ker mi še vedno nagaja,lahko,da se je pumpa za benz zapacala,me ne zanima,samo zrihta naj,jaz zdaj rabim avtouser posted image ker kot račka pa v tem mrazu ne morem okoli bluziti.
FRRR,hvala za info,jaz bom že potrpela,samo mami ne vem če bouser posted image ,kar nekako ji ne gre v glavo,da ne bo tako hitro bejbija vidla...meni je žal,pa kaj hočemo,jaz ne morem nič pomagati...se mi pa smili,ker že komaj čaka,se mi zdi,da še bolj kot jazuser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 344
15.10.2009 7:06:18   
LINDI
KARMEN še zame en košček pojejuser posted image veliko sreče na CTGuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 345
15.10.2009 7:08:16   
karmen b
Lindi, sem tok štrudla zmazala, da je bil zate kos in ne košček...da bo user posted image fajn migu na CTG user posted image

Fajn zrihti z avtom, da ne boš račka po mrazu skakala.

< Sporočilo je popravil karmen b -- 15.10.2009 7:09:01 >

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 346
15.10.2009 7:24:25   
TRIŠ
karmen ti se mi zdiš pa tako hiperaktivna da še rodit ne bo časauser posted image user posted image user posted image .Štrudelj.....njami jaz bi ga tudiuser posted image

lindi dobro zrihtaj avtekuser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 347
15.10.2009 7:25:32   
TRIŠ
Meliitak danes pa je tvoj dan D,srečno opraviuser posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 348
15.10.2009 7:32:30   
gorenka
Jutro!

Sam tolk da vas pozdravim...vidim da ste že pridne na vse zgodej - čvekanje pa štrudl pa tko...hja mislm karmen po takmu fruštku ti bo user posted image sondo za ctg za žogo ponucou, boš eno uro gor navezanauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 349
15.10.2009 7:37:18   
boob
dobro jutro,

ste se pa naklepetale učeri.
rozilu še sm tu user posted image   nikamor še nism šla . . sam ta tedne je pa moj doma popoldan in se mi neda viset za rač. user posted image

Drgač pa punce mene pa nebo k Žabarju, ker se ne počutim najbolš me skoz neki pomalem zvija, pa mi je mal dolga sama z avtom. . uglavnem uživejte

muca*maca HVALA. . ko bo pa sporoči. . nekak se bova že zmenle za predajo. . oz se bodo pa naši dedci user posted image

Mayci user posted image  upam da je že vse za tabo

Karmen a midve bova pa kr skupi šle user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?