|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
15.10.2009 7:56:35   
Anonimen
Dobro jutro.

Najprej vsem, ki imate danes preglede, CTG-je, amnio, čim več sreče in, da se kmalu srečate z vašimi user posted image user posted image

No pri nas tudi danes ponoči ni bilo nič in kot kaže naš user posted image čaka na jutrjanjo akcijo, ko bo že 7 dni čez rok. Si pa vzame časa tale fantek / punca. user posted image user posted image Sedaj sem začela razmišljati, da bi šla kaj še kupit za oblečt, za našega user posted image , ker je res mraz ratalo. Takrat ko sem jaz imela PDP in pa sem pripravljala za v porodnišnico je bilo še lepo toplo. user posted image Kaj imate ve kaj pripravljeno sedaj v tem mrazu ?

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
15.10.2009 8:05:08   
boob
jst sm tud zdej začela mal razmišljat da bi dala v torbo še pajacka iz pliša. . ker je tok mraz zuni. . .Kaj pa bote ostale uzele sabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
15.10.2009 8:08:04   
Anonimen
Ja ma sam res tale mraz je mene čist presenetil. Še mene tako zebe, da sem si mogla iti kupt en flis, pa čeprav XL velikost, prej nosim pa S oz M. Ampak vse prav pride pa hitro tud ne bom nazaj na Suser posted image Tako, da bo kr super flisek za doma in zunaj ko bo mraz..brrr

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
15.10.2009 8:09:47   
muca*maca
Drage preostale souser posted image !

Danes je čudovito jutro, ki napoveduje še bolj čudovit dan, en sam sonček ga bo!!!
Kar pomeni, da bo pri Žabarju malce mraz (dobro se oblecite) drugač pa idealno. Da imajo dober nadomestek sladoleda (torte) smo pa itak že sprobale. Menda bodo zdaj končno začeli delati tudi vročo čokolado user posted image user posted image user posted image

Majchi - to je to! Velik sreče, mogoče pa že objemaš svojo malo štručko???

Boob - ni za kaj.

Žabar - jaz pridem, upam da ob 12h. Imam prej še ene tečne obveznosti, ki jih mislim odpikat do pol dvanajstih in se res prikazat pri Žabarju ob 12h, samo človek nikoli ne ve.user posted image Ampak saj si lahko privoščim, madona, saj sem visoko noseča, a ne?! Mislim, da prej rečem adijo in zmaglim, s sestanka seveda, ne od Žabarja user posted image

Jutri imam CTG... fuuul si želim, da bi lahko šel moj user posted image zraven, da bi še on slišal srček, pa ne more. Saj jaz gre
m brez problema sama, bi mu pa privoščila, da bi še on malo meditiral in poslušal najino dete. Sicer bo dovolj časa še potem, samo se bojim, da ne bodo tako milozvočni trenutki user posted image

Kaj še...

Nič, se vidimo pri Žabarju

user posted image

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 15.10.2009 8:12:53 >

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 354
15.10.2009 8:45:59   
naty6
Dobor jutro.

Naš mali Anej pridno spi in zato sem si vzela malo časa da vam opišem svojo pozitivno porodno izkušnjo.
Ker sem imela malo plodovnice, sem morala na PDP iti not. Tam mi je G pregledal-ta pregled me je izmučil, saj me je celo razdražil . Sedaj ko pa se spomnim nazaj sem mu celo hvaležna. No....potem so me dali na oddelek, češ da bodo naslednji dan spožili porod z umetnimi. Za sprejem je še bila ena nosečka in sve dobile skupno sobo. Ko midve tako čvekave ipd me začne nekaj špikati. Sem mislila da od tega pregleda kaj mi je naredil G, saj mi je cimra povedala da njo isti boli. Potem spet špikanje, pogledala sem na uro..za pet minut pa špikanje in spet in spet.....na vsakih 5 minut. Toda nisem nič povedala nikomur, ker me ni preveč mantralo. Ko sve ob 16.uri s cimro šle na CTG ni pokazal popadke( ker sem baje ležala na boku).Potem je špikanje postalo močnejše, toda za preživet(kot pri menstruaciji, mogoče 2x bolj intenzivno) in cimra mi je svetovala, da naj sestri povem. Še sem vztrajala. Ko pa sem na WC videla, da sem malce krvava, sem šla do babice. Pregledala me je in povedala da sem odprta za 3 cm in tudi CTG je pokazal popadke. Morala sem se stuširatu z toplo vodo in ponovno na CTG. Babica mi je povedala, da bomo celo še danes rodili.Ob 19.uri sem šla na klistril in pod tuš ter v porodno sobo.MOjega user posted image  sem poklicala okoli 19.30 da lahko pride, ker se bo porod začel. Ob 20.uri mi je babica predrla plodovnico in nato so sledili intenzivni popadke ter sam porod ob 21.55. Torej po dveh urah popadkov sem rodila fantka-zdravega.Moj user posted image  je celi čas sedel poleg mene in me spodbujal, ko več nisem mogla; sicer pa danes mislim, da sploh ni bilo tako boleče kot prvič. Ja saj razlika je pa tudi: prvega sem rodila po 9 urah popadka(umetnih), drugega pa po 2 urah s svojimi popadki. Res je razlika.Celo noč nisem mogla zaspati, čeprav mi je babica rekla, da naj zaspim tja do 5.ure-pa nič. Celo noč so mi tekle solze....solze sreče, da je Anej zdrav in za mojega user posted image , ki mi je bil v podporo.
Tako...sedaj pa sem se res razpisala. Vsem user posted image  želim isto....čim manj bolečih popadkov in zdrave user posted image .

Naty

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.10.2009 8:52:49   
Aniiita
O naty, super..Jaz se takoj javim, da bi tudi tako user posted image

Meni je včeraj zvečer spet otrdeval trebuh na 10 min..čez noč pa vse pojenjalo.. Danes imam CTG popoldne,pa bomo videli, kaj bo povedal.. Sem pa danes polnih 39 tednov- JUPI! user posted image

Spet sem slabo spala user posted image No, v obrokih mi je potem uspelo podaljšat do 8.30..10 min na enem boku, pa 10 min na drugem..pa je nekako šlo.

Danes je tukaj tak sonček..in se tako veselim, ker greva s prijateljico mal do morja pogledat.. user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 356
15.10.2009 9:47:51   
lenika83
Dobro jutro!

Ravnokar sem dobila sms od naše Februarke. Gre v porodno sobo in bo dobila umetne popadke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 357
15.10.2009 9:48:46   
Anonimen
Februarka08 drži se, akcija se je začela..user posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
15.10.2009 9:56:02   
najčka
Februarka veliko sreče, naj ti čim prej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
15.10.2009 10:00:25   
Meliitak
dobro jutro punce!!!

ja res je Februarko so zadržali v P...sva bili zjutraj skupaj na amnioskopiji, sem bila prva na vrsti...čisto nič se še ne dogaja tam spodaj, tko da mamo naslednjo A v ponedeljek...ko sem ven prišla je ona šla za mano not jest pa na CTG, tko da nisem vedla kaj dogaja, dokler mi moj možek ni povedal da so jo zadržali...je bla pa tam še ena k so jo direkt iz amnie prestavl na porodni blok, pa še ena s popadki...enga bejbija sva pa vidla k so ju z mamico v sobo pelal...uhhh dogaja dons
...ko sva odhajala sem srečala še eno znanko k ma decembra rok pa mi je kr napovedala, da se mi bo vse nepričakovano zgodil, kok kmal pa tud sama ni znala povedat he, he...sem pa presenečena nad mojim možem, kako pozitivno je vse to vzel...bravo zanj user posted image user posted image user posted image ...vse je lepo mirno opazoval in si beležil v svoj spomin, da ko bo akcija zdej približn ve kako reagirat...jest pa tud...v glavnem brez panike

kaj je z majcy...nisem nč brala tko da nevem a kj dogaja, razen tega da je šla včerej zvečer v P?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
15.10.2009 10:01:15   
najčka
Ste pa pridne danes,user posted image No jaz sem ustala šele ob 9.20 tko da še nisem čist dobr zalaufala.
Grem se zdej mal uštimat pa jest, pol pa že letimo k žabarju, Se vidmo!
Aja Boob Škoda k te ne bo, sej če bi bla malček bliže, pa bi te pršla iskat.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
15.10.2009 10:13:03   
najčka
RAVNOKAR DOBILA SMS od Majcy m : Danes smo se veselili, punčko Tio smo dobili. Težka 3720g je in meri 51cm od nogic do glavice. Obe z mamico zdrave sva, oči pa od sreče skače do neba.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
15.10.2009 10:14:06   
najčka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko da čestitke majcy in novi družinici.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
15.10.2009 10:24:22   
rozilu
Oooj.

Februarka, končno user posted image . Upam, da bo prav hitro mimo user posted image .

Naty - hitro se je odvijalo in super, da si nam napisala user posted image

Mraz - jaz imam kar bundico - pajac al kako se temu reče. Nisem mislila uporabit, ampak če bo tako, ko pridemo iz P, bo kar treba. Bolj sem jaz problematična, ker ne morem svoje jakne zapret user posted image user posted image , pol pa buši ven štrli user posted image .

Boob, se ti pridružujem s problemi - tudi mene je celo noč po malem zvijalo, tako da ne vem če pridem. Mogoče okoli 12h, kao na poti h G.

Drugače pa imava z user posted image danes obletnico, boljš da vam ne povem katero user posted image ... sem včeraj zvečer (ko nisem mogla spat) spekla njegov priljubljen marmorni kolač. Bo danes s toplim mlekom prav pasal user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.10.2009 10:25:55   
rozilu
Jeeee, čestitke Mayci user posted image . Pa veliiiiiiko cartanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 365
15.10.2009 10:36:10   
boob
najčka sej če bi bla bliži bi sigurno sama pršla user posted image

mayci user posted image user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 366
15.10.2009 10:49:26   
TRIŠ
naty6 kako lepouser posted image

februarka držim pesti da hitro mineuser posted image

rozilu
čestitke za obletnicouser posted image

mayci čestitke mali princeski user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 367
15.10.2009 10:54:45   
lenika83
user posted image user posted image user posted image majcy_m čestitam!!! Si pa točna user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 368
15.10.2009 10:55:28   
Meliitak
bravo za majcy m in Tio user posted image user posted image user posted image ...točno na PDP, ti pa si faca...pa velik cartanja želim!!!

user posted image

rozilu...sočustvujem s tabo in mrazom...upam, da se pr vas vse poštima v stanovanju preden bejbi pride domov, ker pol bi bil res rastur...držim pestke, ti pa s pozitivnim razmišljanjem preobrni vse na bolje

ja je moj PDP, sam očitno ni še DAND, bomo še mal čakal...ne čakal...sem rekla da bom mal več aktivna te dni da bo bejbi začutu da je prov ven pridt he, he

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 369
15.10.2009 10:56:21   
lenika83
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. user posted image  , ŠT. user posted image , PREGLED

1.10.
nincika (24) MB                            (1user posted image ,0user posted imageuser posted image       

2.10.
Suzikaa (27)Ormož                      (1user posted image ,0user posted image )  user posted image        
bony (30) GO                                (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      

3.10.
hayabusa (29) štajerska             (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       
*Lili* (25) Notranjska                 (2user posted image ,1user posted image )  user posted image     

7.10.
mici_ (29) Trebnje                       (2user posted image ,1user posted image ) user posted image        

8.10.
natalia (29)                                    (?user posted image ,1user posted image )user posted image         

9.10.
pravoda (26)                                 (1user posted image ,0user posted image )  user posted image         

11.10.
MonaLiza (28) LJ                          (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        
september25 (25) štajerska       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image        

13.10.
trišica (30) CE                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image          
rakica2 (25) Tolmin                     (4user posted image ,2user posted image ) user posted image         

14.10.
Februarka08 (25) Gorenjska       (2user posted image ,1user posted image ) user posted image         
deja* (21)                                     (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       

15.10.
Boob (29) Grosuplje                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         
karmen b (28) Dobrova               (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       
Meliitak (33) KR                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         

17.10.
didikaa (27) Ptuj                           (1user posted image ,0user posted image ) user posted image          

18.10.
Bobipalčka (25) Sl.Gradec            (1user posted image ,0user posted image )  user posted image    

19.10.
muca*maca (29) LJ                     (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       

20.10.
palegia30 (30) LJ                         (?user posted image ,? user posted image )   user posted image     
lunika (26) Velenje                      (?user posted image ,0user posted image )   user posted image     
nosečka25                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      

21.10.
pinky girl (28) Velenje                 (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        
soncnica (28) Sežana                   (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      
Pika Zoja (29)                               (?user posted image ,1user posted image )   user posted image      

22.10.
Aniiita (25) Kras                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image          
rozilu (30) Obala-LJ                      (1user posted image ,0user posted image )  user posted image        
Crystall (25) Posavje                    (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        
surya (30)                                     (?user posted image ,0user posted image )   user posted image     

23.10.
HelloKitty1 (29) LJ                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         
smejčica (23) MB                          (?user posted image ,1user posted image )  user posted image        
špelka12 (27) KR                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image       
LINDI (32) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image          

24.10.
vrtnica83 (26)                              (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         
mashi (30) KR                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        
*chance* (23) NM                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         
griseldis (29) Kamnik                   (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         
EMILY (29 )                                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image         

25.10.
lenika83 (25) Ptuj                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        
efika (30) Koroška                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       
najčka (32) LJ                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image        
Tailor27  LJ                                    (3user posted image 2user posted image )  user posted image        
gorenka (32) LJ                             (2user posted image ,0user posted image ) user posted image       

26.10.
manca (27) KR                              (?user posted image ,1user posted image )  user posted image       
pattaya (23) Poljčane                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image        
sasy22 (27) Ljubljana                  (?user posted image , ?user posted image )user posted image        

28.10.
Izabela_                                         (2user posted image ,1user posted image ) user posted image      

30.10.
stuhica (31) Jesenice                   (4user posted image ,1user posted image )  user posted image       
michelle1 (31) Posavje                (4user posted image ,2user posted image )user posted image        
drobtinica29 (29) MB                   (2user posted image ,0user posted image ) user posted image         

31.10.
TRIŠ (30) BK                                  (4user posted image ,3user posted image ) user posted image       
LEVASI (30) LJ                               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image       
tea85  Ptuj                                      (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       

1.11.
tailor (28) Koper                             (2user posted image ,user posted image )  user posted image       

user posted image

DATUM, NICK (PDP), IME, TEŽA, DOLŽINA

19.8.
pupa_b (16.10.), Maja, 1925g, 41cm

3.9.
Vijolica77 (2.10.), Jaka

4.9.
Rižkoo (12.10.), Liam, 2600g, 47 cm

7.9.
ninčy (5.10.), Jan, 1860g, 44cm in Žan, 1805g, 45cm

15.9.
katrin** (14.10.), Alina, 2325g, 45cm

17.9.
mateja8 (16.10.), Vita, 2130g, 46cm

20.9.
maj2009 (2.10.), Julija, 3000g, 49cm

21.9.
metka_zone (7.10.), Žan, 2700g, 49cm

26.9.
Nea_teja (15.10.), Jaka, 3020g, 53cm
Talika19 (2.10.), Zala, 3630g, 55cm

27.9.
rolika (13.10.), Mai, 3620g, 51cm

28.9.
štefy (10.10.), Sebastjan, 2720g, 48cm

30.9.
emaa (5.10.), Lejla Rhiannon, 3290g, 51cm

2.10.
majakla (2.10.), Nik, 3830g, 51cm
pikicaa25 (23.10.), Žiga, 3120g, 50cm

3.10.
frrr (21.10.), Brina
malaMravljica (2.10.), Luca Mateo, 3590g, 52cm

6.10.
naty6 (5.10.), Anej, 3150g, 50cm

8.10.
mng (10.10.), Oto, 3710g, 50cm

10.10.
tane (8.10.), Lev, 3440g, 51cm
skačica (3.10.), Zara, 3530g, 51cm
ninasiki (17.10.), Aleksej, 3940g, 55cm

14.10.
Nej@ (10.10.), Taja, 3836g, 52cm

15.10.
majcy_m (15.10.), Tia, 3720g, 51cm

user posted image

JANUAR
natalia, 2.1.1980
Aniita, 29.1.1984

FEBRUAR
Nea_teja_, 12.2.1975

MAREC
Nej@, 5.3.1980
štefy, 7.3.1973
majakla, 28.3.1979

APRIL
Februarka08, 10.4.1984
emaa, 28.4.1976

MAJ
Crystall, 3.5.1984
naty6, 22.5.1978
katrin***, 23.5.1984

JUNIJ
Meliitak, 4.6.1976
rolika, 12.6.1985
tea85, 20.6.1985
pinky girll, 21.6.1981
michelle1, 22.6.1978
muca*maca, 28.6.1980

JULIJ
metka_zone, 1.7.1984
LINDI, 16.7.1977
rakica 2, 18.7.1974

AVGUST
ninasiki, 12.8.1983
stuhica, 21.8.1978
boob, 23.8.1980
pravoda, 31.8.1983

SEPTEMBER
drobtinica29, 28.9.1979

OKTOBER
karmen b, 1.10.1980
majcy_m, 7.10.1985
Emilly, 10.10.1979
gorenka, 10.10.1976
lenika83, 10.10.1983
pattaya, 23.10.1985
skačica, 24.10.1980

NOVEMBER
najčka, 15.11.1976
HelloKitty1, 23.11.1979

DECEMBER
frrrr, 11.12.1980

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 370
15.10.2009 11:35:47   
tea85
iii čestitke za maychi in tebi februarka želim naj hitro mine.

sem pa danes spala ful slabo, pa ne vem zakaj, ker user posted image je bila pridna.

moj pregled v ponedeljek odpade ker ni mojega gin. tako da se morem prenaročit, bom pol poklicala in se naročla.

drugače pa pri meni nič novega... še vedno čakamo edino kar me ful kolki pa medenica bolita, si sploh nisem misla da to zna tak boleti.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 371
15.10.2009 11:42:54   
stuhica
čestitke Majcy Bravo!!!!!

Dejmo punce Februarka dejmo dihat... dejmo diihamo s tabo.... !!!!

Se mi mudi tolk d ava<yas pozdravim pa da vidmi če je ktera rodila tako da zdej letim grem v šoping v Kranj... tako da se slišimo zvečer, ker pol ma naš mali lumpek piknik kostančkov v vrtcu in nas ne bo verjtno do zvečera ---

lp

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 372
15.10.2009 11:53:23   
Aniiita
mayci- jeeee, čestitke..in naj bo vse super user posted image

Februarka..pa je prišel tudi tvoj dan.. držim pesti,da bo šlo hitro in čimmanj boleče.

Jaz si grem pa dns knjige o šalah izposodit v knjižnico..da mi jih bo moj user posted image v porodni bral, če slučajno, ne bo šlo tako hitro kot planiram user posted image Smeh baje pomaga pri odpiranju user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
15.10.2009 12:36:17   
skačica
kopirana porodna zgodba iz bloga: Sem mislila, da se lahko tak porod zgodi le v filmu, no zdaj se je tudi meni.

V soboto, 10.10 ob 5 uri sem se zbudila, ker me je tiščalo lulat. Nazaj nisem zaspala, ker so se začeli rahli popadki na 5 minut. Počasi sem pripravila torbo za Izo, se stuškala, oblekla in zbudila še B. Nekaj čez šesto uro smo se odpravili od doma, v avtu so se popadki še vedno nadaljevali, lepo sem jih predihovala, saj še niso bili hudi. B. me je odložil pred P, Izo pa peljal k babici v Gorenje.Babica me je dala na CTG, ki pa ni kazal kakšnega dogajanja,tudi popadki so se redčili. Počakala sem še dr. Milanovič in ta je ob pregledu ugotovila, da se sicer nekaj pripravlja, da je spodaj vse ready, ampak da bomo čakali, da naredi narava svoje. Poslala me je na oddelek.B.mi je prinesel revije, da sem lahko brala med popadki, ki so se vrnili takoj, ko sem prišla do sobe.

Okrog 10-ih pride dr. Pavlović na vizito in ugotovi, da se z mano ni za ubadati, ker sem bila itak že pregledana in se ne dogaja nič, torej se bo jutri odločala kaj je za narest, če se danes kaj ne začne. V kar je pa pomoje dvomila.

Popadki so se stopnjevali, saj sem se ves čas sprehajala po sobi in med hojo brala Story. Ob popadkih sem se naslanjala na mizo, za ležat mi ni bilo, ker so bili že kar boleči.Ob 11.50 sestra prinese kosilo in vidi kako se naslanjam na mizo in predihavam popadek. Povem ji, da kosila ne bom jedla in mi naroči, naj pojem vsaj nekaj žlic juhe, potem pa pridem spet na ctg.

Na ctgju ležim kakšnih 10 minut, vmes prediham 2 popadka, ta tretji je tako hud, da komaj vstanem iz mize. Vmes me pride iskat babica iz porodne in me odpelje v pritličje. Naroči mi, naj počasi pokličem moža, če ga želim imeti zraven.

Zdravnica me pregleda, vsa navdušena ugotovi, da sem odprta nekje 6 cm in mi predre mehur. Med popadki komaj uspem priti iz mize do hodnika v porodnem bloku. Prileti druga babica, mi masira hrbet med popadkom, greva še lulat in nato v porodno. V porodni mi naroči, da se uležem na bok,vendar pride tako hud popadek, ki sili na potiskanje, da se uležem kar na hrbet in začnem s potiskanjem. Poslušam babico, ki vodi porod, drugo babico in zdravnico držim za roke:)) in pač sodelujem kolikor lahko. Vmes 2x zajamram, da ne morem več in po parih hudih popadkih pride ven glavica. Še en popadek in moja punca je zunaj. Med smehom mi tečejo solze, babici in zdravnica se veselijo z mano, B. je vse skupaj zamudil. Punčko mi položijo na prsi, da jo pocrkljam, prelupčkam, pobožam po mokri glavici. Solze tečejo... Popkovino prerežem kar sama:))).Dobila sem nekaj šivčkov (šivanje me je pa res kar malce bolelo), ker sem se raztrgala, čeprav je babica full pazila, da se ne bi, Zaro so odnesle na pult, da so jo stehtale, izmerile dolžino in obseg glavice in jo povile v pleničko.

Ko sva bili obe popedenani, je uletel B., vidno razočaran, da je vse skupaj zamudil in presrečen, ker je lahko spet vzel v naročje bitje, katero ga bo klicalo ati.Torej 11.50 še pojedla nekaj žlic juhe, letela na ctg, komaj prišla do amb. za pregled in potem v porodno, rodila 12.22.Rodila samo s svojimi popadki, ki so veliko bolj "prijazni" kot umetni, brez sredstev za lajšanje bolečin, ker ni bilo časa namestiti kanile, skratka popolnoma naravno. In ja, lažje je bilo kot v prvo in manj boleče, čeprav sem bila prvič zadeta od Dolantina.

V porodni smo se crkljali še približno 3 ure, Zara se je v tem času tudi uspešno priklopila na dojko. Potem so naju odpeljali na oddelek, ati je odšel domov. frrr- še malo pa bova lahko šle en krog z vozički po zooju, če ne bo zima udarilauser posted image februarka- dajmo, dajmouser posted image user posted image user posted image  Pri nas bila patronažna, Zara se v dveh dneh zredila malo več kot 200 gramov, torej mlekarne delajo s polno paro.user posted image  Vesela full. Moj me pedena, Iza je navihana, ampak se situacija umirja, moja mami nas razvaja s kuhanjem kosil, moj hodi k njej iskat.  Še kaj napišem drugič. Grem počivat.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 374
15.10.2009 12:39:38   
pinky girll

Mayci ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam pa danes ogrmono belkasto rumenega izcetka. Upam, da se kej počasi pripravlja, ker do PD imam še samo 6 dni. Tu pa tam me kej špikne, ni pa neke panike. Čakamo, da bo kej akcije. Upam, da kmaluuser posted image .

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?