|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
14.10.2009 18:26:06   
Anonimen
No šele sedaj sem vas prebrala za nazaj. Me glava boli že ene par dni, tako po malem in me prav nervira. Ampak tableta nočem vzeti.user posted image

Februarka08 ma joj tale vnetja. Jaz upam, da se ti bo uredilo do poroda. Saj jutri imaš pa amnio, pa te bodo pregledali tako, da boš vedela kakšno je stanje in boš sigurno pomirjena. Držim pesti za jutriuser posted image
Aja jaz sem danes imela dr. Gregorača-a in moram reči same dobre pohvale. Sva se lepo pošalila tako, da je bilo hiro vse mimo. Je tudi mene že pregledal s št. 3 in je rekel, da sem nekje 3 cm odprta..kot rečeno v petek ob pol 7 akcija....strah, veselje, zmeda,....user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrin čestitke...kako lepo napredujeteuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
14.10.2009 18:35:31   
Februarka08
Pravoda, a Gregorača si mela? Fino, samo da ni bilo neprijetno. Jaz sem ga mela pri tamali 2x, pa zdaj 2x, pa me je pri vseh pregledih ful bolelouser posted image 1x sem mela pa Urha in je ful hit minilo, pa nič kaj bolečeuser posted image bomo vidli kdo bo jutri. Hvala za user posted image upam res na najboljše. A ti pa kar v petek akcija?user posted image Tud men so takrat rekli, da mi bojo v petek sprožili, potem se je pa HB samo začelo odvijat iz čet-pet ponoči. Naj mi tudi jutri reče tako, pa da se samo začne, nimam nič protiuser posted image Sem bila pa jaz tud zdaj že 2x pregledana s št.3, upam da bo jutri že kaj večuser posted image user posted image  

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
14.10.2009 18:41:39   
Anonimen
Ja ne vem z dr. Gregoračem sem imela res dobro izkušnjo ( sem bila prvič pri moškem ginekologuuser posted image ). Me je pa zaskrbelo glede na vse kar so govorili o njem. Ampak sva se lepo pogovarjala o službah, od kje sem, pa tko..ne vem je bil zadovoljen, ker sem tako sproščena pa da je super, da naj kr pridem v petek user posted image Tako, da ja v petek akcija...je pa tudi rekel ja, da upa da bom imela kaj svojih popadkov zato mi da čas še do petka, drugače bi lahko tudi danes ostala. Ampak BZ ležati notri. Me je pa seveda strah umetnih popadkov ko ne vem kaj...da o tem, ali je z otročkom vse OK sploh ne govorim. Strah in strah na vseh stranehuser posted image Ampak moj pravi ne razmišljaj toliko naprej..pa pozitivno glej. Tako,da se posikušam držati njegovega nasveta. Februarka mogoče te bodo pa res obdržali jutri notri, kaj pa vešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 303
14.10.2009 18:51:06   
rakica 2
evo mene med zamudniki.Dans bi mogla met amnio,pa me je sam vaginalno pregledal,po poti do p sem dobila popadke,ctg jih je zaznal,sm misnla da bo reku da je kaj odprto,pa mi reče še vse popolnoma zaprtouser posted image ,ZABETONIRANO!Po pregledu so še popadki šli nekam grr.vnetje-jst ga mam tud,tak rumen izcedek in mi je dal canesten tableto,eno,ker ne vemo kdaj se bo kaj dogajalo in reku naj se mažem 3x dnevno s kremo canesten,v petek pa spet nazaj v p.In čakala sm 5ur,od pol devete do pol dveh,lačna,sitna ufff jih je nekam za poslat,je neka zgubljena administratorka in je vse naročala od 8 do 8:30,na koncu jih je kasirala od g.VIDET JE BLA KO DA JE ZADETAuser posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 14.10.2009 18:56:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 304
14.10.2009 18:52:19   
palegia30
Ojla, ko vas tako berem vidim da ste tudi ve že nestrpne kdaj bo!!???

Ja meni se pa skoz samo spi, spim ene 3x na dan ponoči 1x vstanem lulam in nazaj spat, pa sem ginekologinji povedala Hb imam super je rekla, da zaradi posteljice, sicer ne vem kaj naj to pomeni, ampak že mora biti tako. Ponoči me je pa v spodnjem delu trebuha malce bolelo kot pri menstruaciji, sedaj sem pa cool.

Ah tečna sem že sama sebi, komaj čakam, da bo vse za mano.

Grem pod tuš in priprava na fuzbal z svojim dragijem..

Lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
14.10.2009 18:52:36   
Meliitak
februarka...saj nisem misnla nč slabga,da bi te obdržal v P, sam zato da bi blo hitrej mim in da bi čimprej cartala...sam da se ti ta nadloga z vnetjem hitro popravi...drugač mam pa tud jest problem z izcedkom od kar sem ga mel malce krvavga in od takrat se kr za mano vleče rumenkasta tekočina...pa ju3 vprašam...če si klicala v P in pravijo da Canesten kljub temu da maš amnio lahko vzameš sm pa pomirjena in bom verjetno ga vzela, če bom doma seveda he, he...februarka pa glavo po konci, saj bomo kmalu cartale in bo izzvenelo vse slabo ane...tko da upam, da sem ti pričarala vsaj mal sončka user posted image

pravoda ti si pa itak v nizkem štartu že od zjutrej al še boljš od PDPja..sam da si zdej ziher da bo 100% v petek akcija...sem v mislih s tabo

pride katera na štrudel? sm ga že nekj zmazala, za mojga možka ga lahko pustim sam za vzorc sj itak skoz sit, sam ko je pa dobr pride kaj tazga he, he...tko da punce vabljene, če nč druzga bodte z mislimi pr men he, he (mal heca)

Neposredna povezava do sporočila: 306
14.10.2009 18:54:15   
rakica 2
Nej@-čestitke za pupico,si jih res zaslužišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
14.10.2009 19:17:22   
meggi 4
Ojla, Oktobrke,

ste me zbezale. vas berem že ene dva tedna. Zdaj sem se pa odločila, da se vam včasih mal pridružim. Sploh ker ste Gorenjke taklo aktivne čvekarce.
Najprej mal osnovnih podatkov:
PDP  20.10.2009
Otrok: četrti
rodila bom v Kranju
Pregled imam v petek, CTG-ja še nisem imela
spol: ??

Nazadnje sem rodila l.2002, tako da sem že vse pozabila. Ampak sem prepričana, da ko bo treba se bom že zrajtala kaj to pomnei.

Tolk za prvič. Se še kaj oglasim. Srečno vsem, ki vas to noč mali preseneti in se odloči pokukati v hladno oktobrsko jutro! user posted image

Pa lep večer vsem Oktobrkam!

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 308
14.10.2009 19:34:53   
LINDI
Meggi 4 dobrodošla...ne gre mi v glavo,da še nisi imela CTG jaz imam rok 23.10.09,pa sem bila zdaj že tretjič,a je potem to odvisno od ginekologa do ginekologa.

Mamice,ki ste rodile v LJUBLJANI ali še vedno lahko pride samo partner na obisk,ali lahko tudi kdo drug,mojo mami to ful zanimauser posted image

(odgovor članu meggi 4)
Neposredna povezava do sporočila: 309
14.10.2009 19:44:03   
Anonimen
meggi ... welcome

obiski v Lj porodnišnci ... tut če so še vedno dovoljeni samo očetom, lahko če sobni zdravnik dovoli pride tut kdo drug, samo ne za fuuul dovg

drgač pa če varnostnik teži, pa ne spusti, se gre v tastaro P, pa pol iz tm na oddelek user posted image

(odgovor članu meggi 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
14.10.2009 20:42:48   
rakica 2
meggi-dobrodošla med oktobrkamiuser posted image user posted image .lindi,jst sm mela sam tri ctg,pomoje je odvisno od g.grem čakat popadkeuser posted image user posted image ,lahko noč in lepo spiteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
14.10.2009 20:45:34   
Anonimen
lubice moje

men je neki prtekl vn, babi je rekla, da je voda, samo ni ful, tko da se rihtam in grem v P.
Držte pesti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
14.10.2009 20:49:20   
skačica
hello!

Sem nazaj!user posted image user posted image user posted image

Bom zelo kratka: michelle, hvala za prelepo pesmico, si jo bom enkrat shranila, ko bom imela malo več časa za računalnik, res lepouser posted image .

Vsem ostalim tudi hvala za čestitke.

No, naj povem, da sem jaz dobila na mizo ob 11.50 še kosilo (so me dali na oddelek, ker kao še nisem za v porodno), ob 12.22 pa sem že rodila, s samo svojimi popadki, brez sredstev proti bolečinam, ker niso imeli časa namestiti kanile in brez mojega moža, ki je vse skupaj zamudil. Popkovino sem prerezala kar sama, mene je dr. že pošila, Zaro so popedenali in sva se že crkljali, ko je mož priletel skozi vrata. Sploh ni prišel k sebiuser posted image .

Bivanje v CE porodnišnici pa super. Kot v hotelu s 5 zvezdicami, osebje prijazno, strokovno, prav razvajali so nas, res. Še enkrat navdušena nad njimi. Je pa res, da so tisto soboto veliko mamic pošibali domov, novih pa ni bilo veliko in niso imeli nobene gužva.

Moja Zara je sonček seveda. Lepotička, ki že zdej ve, da je najbolj luštno pri mami v naročju in da je mamino mleko najboljše zanjo. Vleče kot nora.

Celo porodno zgodbo bom enkrat prilepila, ker sem jo spisala že na svojem blogu.

Lahko noč, gremo ajat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
14.10.2009 20:49:22   
najčka
meggi dobrodošla user posted image user posted image
V LJ pa še vedno samo očki pridejo v poštev baje. Ampak sej men je pa to OK. No enim ni ampak po moje se da zdržat tiste 3 dni.
Jutri pride še kera k žabarju tam od enajstih naprej??

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 314
14.10.2009 20:49:57   
Februarka08
Meliitak, saj vem da nisi nič slabega mislilauser posted image user posted image to sem kar tako omenila. Jaz bi tudi rada da gre mimo in če ne bi mela zdele problemov, z veseljem jutri že cartamuser posted image saj da bi mela izcedek ga nimam velikuser posted image samo peče me in srbiuser posted image user posted image sploh ne vem od kajuser posted image user posted image eh... bom jutri prašala, upam da mi bo kdo kaj povedal, če ne drugega, da grem potem še po Canesten kremo kot je Rakica omenila.
Pravoda, super za pozitivno izkušnjouser posted image vem da te skrbi. Tud mene je ful skrbel za umetne ko so mi rekli, pa če morš preživet, morš... saj bo, ker bomo v mislih s tabouser posted image mogoče bo pa jutri že kaj akcijeuser posted image
Meggi dobrodošlauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
14.10.2009 20:51:07   
buči
Februarka, sem te našla. Si že 2 v 1. Ne jamrat ... user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 316
14.10.2009 20:51:47   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

lubice moje

men je neki prtekl vn, babi je rekla, da je voda, samo ni ful, tko da se rihtam in grem v P.
Držte pesti.

držim pestiuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
14.10.2009 20:52:30   
Aniiita
maycy- srečno srečno! user posted image Morda boš pa čisto na rok.

meggi4- dobrodošla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 318
14.10.2009 20:55:01   
Anonimen
definitivno mi voda odteka ... wiwiwi
zdj čakam mojga, k je glih biv na poti na košarko, pa mi je od živčkov in navdušenja fuuul slabo in sm se spravla sm jet pisat, k me to pomirja. In kako ste drgač?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
14.10.2009 20:55:29   
Februarka08
Skačica vau, kakšen ekspresen poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super da se lepo rihtateuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 320
14.10.2009 20:55:57   
skačica
aja, še to: ni primerjave med lastnimi in umetnimi popadki. Na žalost, tako je. Lastne veliko lažje preneseš kot umetne, ni enaka bolečina, vsaj pri meni ni bila. Pa sem v prvo dobila Dolantin in sem bila zadeta in so mi bili veliko hujši umetni.

Za obiske pa ni omejitev v CE. Razen ure seveda, lahko pa pride kdor želi oz. ga želi mamica.

Neposredna povezava do sporočila: 321
14.10.2009 20:56:36   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

definitivno mi voda odteka ... wiwiwi
zdj čakam mojga, k je glih biv na poti na košarko, pa mi je od živčkov in navdušenja fuuul slabo in sm se spravla sm jet pisat, k me to pomirja. In kako ste drgač?

juhuuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
14.10.2009 21:09:27   
rozilu
Mayci a si še tuuu? user posted image

Držimo pesti zate, naj bo čim manj boleče in člm hitrejše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rozilu -- 14.10.2009 21:10:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 323
14.10.2009 21:10:38   
LINDI
Joj majchy ravno si mi odgovorila,pa že odhajaš v porodnišnico...upa,da ti čimprej mine in da rodiš tako hitro kot skačicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
14.10.2009 21:18:43   
najčka
Majcy SREČNO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ASem mal pozbla a je že kera od oktobrk na rok rodila? Mogoče pa bo Majcy prva.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?