skačica
|
hello! Sem nazaj! Bom zelo kratka: michelle, hvala za prelepo pesmico, si jo bom enkrat shranila, ko bom imela malo več časa za računalnik, res lepo . Vsem ostalim tudi hvala za čestitke. No, naj povem, da sem jaz dobila na mizo ob 11.50 še kosilo (so me dali na oddelek, ker kao še nisem za v porodno), ob 12.22 pa sem že rodila, s samo svojimi popadki, brez sredstev proti bolečinam, ker niso imeli časa namestiti kanile in brez mojega moža, ki je vse skupaj zamudil. Popkovino sem prerezala kar sama, mene je dr. že pošila, Zaro so popedenali in sva se že crkljali, ko je mož priletel skozi vrata. Sploh ni prišel k sebi . Bivanje v CE porodnišnici pa super. Kot v hotelu s 5 zvezdicami, osebje prijazno, strokovno, prav razvajali so nas, res. Še enkrat navdušena nad njimi. Je pa res, da so tisto soboto veliko mamic pošibali domov, novih pa ni bilo veliko in niso imeli nobene gužva. Moja Zara je sonček seveda. Lepotička, ki že zdej ve, da je najbolj luštno pri mami v naročju in da je mamino mleko najboljše zanjo. Vleče kot nora. Celo porodno zgodbo bom enkrat prilepila, ker sem jo spisala že na svojem blogu. Lahko noč, gremo ajat.
|