|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
14.10.2009 11:28:10   
TRIŠ
Evo na hitro da vam sporočim posteljico smo dobili in je nebeško modra in ne rumena user posted image ,drugače pa grem 23.10 rodit ker je moja zdravnica dežurna,čeprav upam da bo prej,ker bi raje rodila v NM in ne v Lj.Tako kot mora bit pa bo ,kajneuser posted image

Evo še slikico posteljice

user posted image

...in pa previjalne ki čaka še na ročke ,ker meni nobene niso bile všečuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.10.2009 11:43:08   
Anonimen
Nej@ ... čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
14.10.2009 12:18:47   
rozilu
Nej@ čestitke tudi od mene user posted image user posted image

Katrin - lepo da se kaj oglasiš. Uuuu, vi ste pa že veliiiiki, cel mesec je že stara user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Moja pikica pa dons pridno miga. Pridna je, pridna, pridna. Pa nč se ne dere, hahaha!!! user posted image user posted image user posted image Joj, komi čakam noooooo!
user posted image

A dretje? user posted image

Sicer pa mislim da se bo začelo dogajat, tudi pri meni... Moj je že čisto prestrašen, ker sem mu v pon. najvalja, da se je pa zdej reeeeesno odluščil čep user posted image . Če pa to ni blo to, pa reees ne vem kako bi lahko izgledal (je pa možno, da je bil samo košček, ker se to zdaj pojavlja že vse od takrat). In zdej ga moram že 3 dni tolažit, da to lahko pomeni še 14 dni čakanja... sej sem že mislila, da mu ne bi povedala, ker sem vedla, da pol ne bo mogu spat user posted image ; samo se mi ni zdelo fer, no.

Tako da punce, ne me še poslat v P, jutri še pridem k Žabarju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.10.2009 12:20:11   
rozilu
Aja, pupe. Vse sobice so takoooooo lepeeee. Vaši dojenčki bojo prav uživali v njih user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 279
14.10.2009 12:36:19   
pattaya
Punce mene pa zanima, koliko prej pred porodom se je pri vas user posted image umiril?

Jaz že dva dni bolj blago čutim njegove gibe, me je že malo strah da bi bilo kaj narobe, sam ko sem bila v ponedeljek na ctgju je bilo vse ok.

Bom počakala do večera, pol bom pa vidla kaj bom storila. Najrajši bi se šla pokazat v P, po drugi strani pa se mi zdi da se preveč obremenjujem s tem in da je vse ok. Ker danes sem komaj zdaj prav začutla njegove gibe, da lahko rečem da je to to. Ali pa bom počakala do petka ko imam pregled pri gin.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 280
14.10.2009 12:36:56   
Anonimen
Evo mene oz pregleda...CTG- je bil super ( sicer popadkov nič ), amnio tudi : odprta 3 cm,plodovnica mlečna, še 1x so mi vzeli bris za streptokok, v petek gremo rodit, če prej ne bo popadkovuser posted image Tako, da v petek bomo baje sigurno 3-je. Upajmo samo, da bo hitro minilo.user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
14.10.2009 12:58:54   
Aniiita
Živjo punce,

karmen b
- ma kako dobra ideja, da boš dojenčka v lupinico dala user posted image Samo dobro jo obloži, pa bo spančkal kot ta na moji slikici user posted image

Tea- ma ni napredovalo, veš..ponoči se  je potem umirilo.. Kaj so pa rekli tebi, ker t eje bolel trebuh? Ker baje, da med popadki naj ne bi bolel.. A boli še katero trebuh kar tako, brez otrdevanja?
Saj mi ni huda bolečina in me to ne tako mori kot misel, da morda kaj ne štima user posted image

rozilu- ha ha, sem se prav nasmejala :) Moj user posted image pa vsakič, ko omenim, da me kaj boli, špikne, otrdi reče- "a gremo?". Me prav zanima, kako bi odreagiral, če bi enkrat rekla ja user posted image No, sej enkrat bom vidla odzivuser posted image .
Sem pa sanjala, da se mi je čep odluščil..ma samo sanjala user posted image

Dns sem pa tudi jaz slabo spala..če se nisem ene 10 x obrnila z levega na desni bok, ker so me ful kolki boleli..pa še lačna sem bila ponoči, ker sem zvečeročitno premalo jedla (mi ni pasalo), pa sem šlaob 3h kruh drobit v kuhinjo user posted image

nej@- čestitke. Lepo se cartajte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 13:06:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
14.10.2009 13:10:25   
najčka
Nej@user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   super za pupiko. Ma lepo ime je tud pri meni v ožjem izboru za punčko, Sam k ne vem kaj pričakujemo mam 2 za punčko pa enga za fanta, se je moj končno strinjal z mojim izboromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Frrruser posted image super da si spet z nami, Upam da se tvoji fantje čim prej pozdravijo!!!
TRIŠ fuuull lepa sobica, krasne barve!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 284
14.10.2009 13:22:52   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: pattaya

Punce mene pa zanima, koliko prej pred porodom se je pri vas user posted image umiril?

Jaz že dva dni bolj blago čutim njegove gibe, me je že malo strah da bi bilo kaj narobe, sam ko sem bila v ponedeljek na ctgju je bilo vse ok.

Bom počakala do večera, pol bom pa vidla kaj bom storila. Najrajši bi se šla pokazat v P, po drugi strani pa se mi zdi da se preveč obremenjujem s tem in da je vse ok. Ker danes sem komaj zdaj prav začutla njegove gibe, da lahko rečem da je to to. Ali pa bom počakala do petka ko imam pregled pri gin.

Meni je ravno včeraj G rekel, da če do 8 zvečer ne naštejem 10 gibov, potem se moram it pokazat v P. Res pa je, da jaz ne čutim vsak dan gibov enako. Kakšen dan jih komaj do večera naštejem 10, kakšen dan pa jih že okrog dveh naštejem 10. Če nisi ziher, da je vse ok, se raje idi pokazat. Jaz bi se šla.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 285
14.10.2009 14:09:19   
Emilly
Nej@ - čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Frrr - -super za kratek porod.....user posted image user posted image user posted image
Triš - ti maš pa tako posteljnino kot jazuser posted image , drugač pa lepa posteljica ja...

Men se pa zadnje noči vse pogosteje pojavlja menstrualna bolečina, sicer so blage, ampak zdej že tri noči kar redno. Sej nevem, tiste ka vas kej špika, boli, a vas mučijo take bolečine, al so krči čist drugačni....

Zdajle me pa še čaka zlaganje posode in hrane v novo kuhinjouser posted image user posted image  tooook fajn.... še čakamo vodovodarja, da nama pride še vodo zrihtat in je to to.....

Pol bo pa končn tud sobica z ostalimi bedarijami izpraznjena in bova še danes pripravila posteljico, steno....Moj je že čist nestrpen kdaj bo lahko polepil steno z okraski, zvezdicami...user posted image  ja prov posrečen je te dni. Se vid da se nama je končn mal oddahnil zarad stanovanja in sva konč mal normaln zadihala.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 14:15:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 14:22:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
14.10.2009 14:44:25   
Aniiita
Emily- mene tudi občasno boli čisto tako kot pred M..pa ponoči me je tudi bolj..sedaj pa manj..pa več otrdeva trebuh..velikokrat pa bolečina in otrdevanje nista skupaj..

Neposredna povezava do sporočila: 289
14.10.2009 14:45:36   
Meliitak
hojla dekleta

dons sem bla pridna in svojo omaro pospravla, pa nesla kar velko vrečo na humano in se počas pripravljam na mrzle dni...čeprav kot sm vidla se je že začel...sm šla spotoma še v trgovino in sem mogla skor bundo gor dat, mela pa flis na seb pa puhast brezrokavnik...hmm a je že zima??? pa ja ne...vsaj dokler še ne rodim nočem zime he, he...se pa hribi kr lepo belijo

pravoda...bravo, končno boš dočakala svojga bejbija, kot sama praviš če ne prej pa v petek user posted image user posted image user posted image

Nej@...user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image Zdej pa ste končno na poti starševstva in bejbe prevladujejo he, he:

user posted image

No februarka pa si dočakala DanD, pa še tko lepo si se posladkala...seveda kaj pa češ če je zraven še en lačen otrok, k ma nutello tko rad kot mami he, he...pa pust zdej telefon, ne se jezit, ko jih šiša...ju3 upam, da te kr obdržijo v P, seveda pa sm zase istega mnenja user posted image

ja mucamaca...nikamor se nam res ne mudi v oktobru, pa tko težko smo ga čakale...ju3 mamo PDP kar štiri tko da je kar nekaj možnosti da vsaj ena rodi, če se grem analize...pa sj Nej@ je glih rodila, pravoda bo v petek, če ne prej...nobena pa ne prehiteva to pa res, zgleda da se bejbiji v nas preveč dobr počutjo, šeposebej zdej ko je zunej mraz pa nebi oni mraza he, he...mogoče pa 18.navalimo ja he, he

Neposredna povezava do sporočila: 290
14.10.2009 14:59:47   
Aniiita
Ja itak, luna 18.10 nas bo nesla user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 291
14.10.2009 15:15:18   
stuhica
evo mene punce doanes s CTG ja  ja tud pri meni stanje kot pri michelle ne dogaja še nič, vaginalno me tud ni pregledal pregled čez en teden ponovno v sredo 21. tako da zaenkrat še nič..,

Jaz se zredila nisem čisto nič, otroček naj bi pa imel 2800 približno, tako da ima že sedaj več kot mali Alvin ko se jerodil skoraj ob rokui ( no 2 dni prej) tako da se sploh ne sekiram... je reku da je sicer manjši otroček ampak nič hudega, obseg rrebuščka je v redu, plodovnice dost... tko d aje baje načeloma brez problema in to je vse kar me zanima... Moj cuker včeri je bil pa povečan čez ta dva tedna sploh po večerji, pa me je tud zarad preventive naročila v torek tako da bo v torek in sredo pestro... spet po 3-4 ure viset na pregledih... no ja sam upam da bo vse ok... čeprav cuker mi res kr raste gor( sem se mal grešila) zdej pa ne upam več, pa še orehlajena sem tako da ne smem ker gre že tako gor...
Sem bla pa dons na CTG in sem eno uro čakala ker nas je bilo tolk nosečk za znoret... prej nikjer nobene ne JEsenicah zdej pa odenkrat kr gužva so imel doane že 3 v porodni, pa še pol dol je dve za jutr naroču že za Carskega... tkao d aje kar pestro...
Pa sem mislila d ane bo nobene gužve... user posted image

Sem pa tolk utruuena ponoč nič ne spim danes cel dan na pregledu sem šele ob 12 dam pršla, tamagla dons nisem pelala v vrtev ker je celo noč kašljal inzjutraj tud, sem mu dala sirup preden sem šla, je mama ga pršla pomerkat, prigdem s pregled apa naša mami prav da sploh nič ni kašljaluser posted image user posted image samo z noska mu teče  tako da če ne bo več kašljal kar očitno al sirup pomaga al kaj... tako da jutr bomo pol šli k bo popoldne kostnačkov piknik za otročke in starše pa še naš bo mal pomagal, k bo mešal koktajlčke za otročke... instarše seveda... tako da upam da bo jutr uredu...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 292
14.10.2009 15:48:42   
malaMravljica
Punce,

gor sem videla, da ena sprasuje kolko prej se bejbi umiri. Men se ni, men je med samim porodom migal k nor, babica je sprasevala, ce je bil vedno tok zivahen v trebuhu.

CESTITKE NEJ@ za bejbiko user posted image user posted image user posted image  

Dejmo punce, kaj cakate, k racke se dejte v vrsto in lepo po vrsti pol proti porodni user posted image user posted image  

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 293
14.10.2009 15:56:14   
malaMravljica
Frrr sem prebrala kaj se je pr tebi dogajalo 3.10. Hmmmm da bi ti vedla kaj se je pri meni. Menjava 3 babic, pa popadki in popadki in popadki, mali pa ni hotu vn. sam do danes sem ze vse pozabila.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 294
14.10.2009 16:55:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Dejmo punce, kaj cakate, k racke se dejte v vrsto in lepo po vrsti pol proti porodni user posted image user posted image  

Upamo, da bomo res takole šle, ker smo kar v zatišju tukaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
14.10.2009 16:58:01   
Meliitak
stuhica...hmm sj po moje se nosečke niso skrivale, sam jih ima zgleda tok rok zdej okrog, da so več v P...to je pa jasno, če sdi večkrat v P, pol boš ziher srečala še kako nosečko al pa dalj čakala...sj je mene tud v kranju na podobn način presenetl...jah plodno leto kaj čmo in sam da je vse ok, nimaš se kj sekirat če čakaš dalj časa, sj si v P in če si ti kaj zgodi maš vse zraven a ni tko...

sm mela v hladilniku skuto glih pred rokom pa sm spacala en štrudel, mela še dva jabuka pa mal rozin, limonco in cukr pa smetano...in se že peče...dons že drugo jed pečem tik pred iztekom roka...a to kj pomen he, he? da sem jest tik pred iztekom user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 296
14.10.2009 17:23:45   
katrin***
rozilu... sej pravim, da čas še prehitro beži. Sploh ne vem kdaj je ta čas miniluser posted image  Smo se včeraj tehtali in smo pridobili že 1kg v 1 mesecu user posted image user posted image user posted image  Se takoj občuti ko jo dvignem, da je veliko težja kot prej user posted image user posted image user posted image  Mam že ornk mišiceuser posted image user posted image user posted image  Kilogrami pa le počasi dol, takoj sem jih zgubila ena 4kg verjetno, doma sedaj še -3kg in še -9 to go. Mi tale trebušček še kar nagaja, ker ne morem obleči nobenih prejšnjih hlač razn teh nosečniških k so raztegljiveuser posted image  Še dobr da mi ni treba ne vem kam hodit, da sm lepo doma v trenirki, če pa kam gremo pa ene in edine hlače oblečem in je.

Bo treba mal trebušnjake začet delat (bi jih že iz P morala po nasvetu fizioterapevtkeuser posted image ) pa se kar ne morem spravt ob vsem delu k ga mam. Jah tut to bo treba vključit v urnik dneva user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 297
14.10.2009 17:48:21   
LINDI
NEJA čestitke za lepotičko,kako lep ime ima,naj vaju čimprej spustijo domov na crkljanjeuser posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 298
14.10.2009 17:57:55   
LINDI
Jaz tudi s pregleda vse v redu na ctg,ostalo itak ni delala,popadkov še ni itak je še 9 dni user posted image ali več...Me je pa ponoči nekaj ful bolelo na eni strani in sploh ni spustilo,pa nimam pojma,kaj je bilo to..spala kot nekatere zelo slabo non stop sem se obračala sem in tja groza in strah...Upam,da bo danes boljše....tudi mene ful zebe,sploh se ne znam obleči,nimam pojma,kako bom znala šele bejbija,če mam že s sabo take probleme.user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 299
14.10.2009 18:16:14   
Februarka08
No, da vas mal pozdravim...

Sem šla dopoldne na sprehod, nardila kosilo, vse zlikala kar je blo in pospravila razdejanje po stanovanju, pol šla pa počivat in čakat popadkeuser posted image user posted image user posted image itak jih ni, bom šla zih spet 1 teden čez rokuser posted image sicer se pa nič ne veselim da bi danes ali jutri rodila, ker me tako muči tole vnetje, da samo o tem premišljujemuser posted image upam da je res samo vnetje in ni kaj drugegauser posted image tako da Meliitak, si ne želim, da me jutri notri obdržijo, da pozdravim tole. Sem klicala kar v P, so me vezali v porodno in je rekla da si lahko vstavim Canesten, tud če mam jutri amniouser posted image tako da si morm še dons zvečer, pa jutri še tud, potem pa upam da bo kaj boljšuser posted image eh, sranje, pa ravno na koncu!
Nisem nič kaj dobre volje danes, samo tuhtam da ne bi blo kaj narobe. Zato se tudi oglašam ne... mah, saj bo, samo da hujšega ne bo!user posted image

Vsem lep večer, moj je reku včeraj, daj še jutri počakaj, ker je fuzbal, potem pa lahko grevauser posted image itak se je hecaluser posted image tako da greva šele po fuzbaluuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?