Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 20:09:52
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tane:draga moja ,sem zasledila da si postala ponosna mami.Naj ti iz srca čestitam in zaželim velik in čim več cartanja. bivša soborka in sedaj ponosna mami Soooncek oooj. Nekaj te morem vprasat.Kolko je tvoj jokal, ko je bil tako mali kot moj? Moj je vceraj zacel mal vec jokat in ne vem, so krci al kaj.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 20:12:09
|
|
|
|
karmen b
|
Rakica si me nasmejala. Sušila sem se raj nisem pogledala na uro, kolk časa, ker sem na pol slonela na robu postelje in mi je od križa navzdol že vse zaspalo. Se mi zdi, da sem bla v tem položaju kako uro, potem sem pa kalup že lahko odstranila. Me je že rahlo zeblo, ker je mavec moker in na golo kožo in je mrzu.Zdaj se naprej suši na počivalniku, kej bo v prigodnje moj kotiček za mlekarne . Dol ga daš pa brez težav, ker dobiš v paketku zraven en vazelin, ki je masten ko in ni šans, da se te kaj na kožo prime. To je set od Baby kit in je dokaj enostaven za uporabo, le sam bi si to res težko naredil. Tea mene pa zelo firbec matra, kaj je ratal na tvoji glavi glede na podatke, ki si jih napisala. Voham težave, upam, da se motim. Da si ne boš preveč uničla laskov zdele, ker pol ti bodo še fajnizpadle čez dva tri mesece zaradi hormonov, da ne boš nesrečna. Si bla prej pobarvana na temnejšo, če sem prav razbrala? No upam, da si že lepa.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 20:14:28
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pupe, vidim, da ste izvedele, da sem imela roj.dan. Hvala za vse cestitke, zlate ste.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 20:21:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tane:draga moja ,sem zasledila da si postala ponosna mami.Naj ti iz srca čestitam in zaželim velik in čim več cartanja. bivša soborka in sedaj ponosna mami Soooncek oooj. Nekaj te morem vprasat.Kolko je tvoj jokal, ko je bil tako mali kot moj? Moj je vceraj zacel mal vec jokat in ne vem, so krci al kaj. Ja lahko da so krčki ,če jih ima vsak dan ob približno istem času so lahko .Če pa ne je pa lahko več različnih možnoti,se rad malo pocarta,ga kaj šravfka,bi še zizal,.... Naj bo noč mirna ,zdaj je dragi doma in ti bo lažje
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 20:21:39
|
|
|
|
štefy
|
Živjo da se še mi malo javimo imamo veliko dela tako da vas komaj spremljam z branjem pisati pa ne utegnem.Vidim da vas veliko gre čez rok upam da boste čimprej rešene.Novim mamicam pa veselo cartanje.Naš mali Sebastjan je že zelo cartljiv saj ima preveliko varušk kar vsi bi ga nosili po rokah. Lep pozdrav vsem skupaj pa se še slišimo ČAO.Našim bodočim mamicam pa eno mirno noč in veliko počitka.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 20:26:12
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tane:draga moja ,sem zasledila da si postala ponosna mami.Naj ti iz srca čestitam in zaželim velik in čim več cartanja. bivša soborka in sedaj ponosna mami Soooncek oooj. Nekaj te morem vprasat.Kolko je tvoj jokal, ko je bil tako mali kot moj? Moj je vceraj zacel mal vec jokat in ne vem, so krci al kaj. Ja lahko da so krčki ,če jih ima vsak dan ob približno istem času so lahko .Če pa ne je pa lahko več različnih možnoti,se rad malo pocarta,ga kaj šravfka,bi še zizal,.... Naj bo noč mirna ,zdaj je dragi doma in ti bo lažje Hvala ti. Ponoci mi pa lepo spi ves, 6 ur skupaj, pol ob 3h dojenje, previjanje in cartanje, danes kar do jutra Ja, mozek je doma, ne ves kolk je to lepo.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 20:47:15
|
|
|
|
LINDI
|
Karmen kako lepa sobica hudo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 20:54:37
|
|
|
|
karmen b
|
Hvala za pohvale, sem kar zrastla ...razmišljam, da bi kar v počivalniku spala danes, ki je nasproti posteljice, pa ga ni na sliki. Košek bo šel drugače v dnevno sobo in bo namenjen dnevnemu počitku in spanju, tam v tistem kotu pa bo še ena mala omarica, da bom mela zalogo plenic in ostalih potrebščin notri. Glavno je pa narejeno, zdej grem lahko rodit. Pardon, ne morem še it rodit, ker moram najprej jutri k frizerju, pa torbo za porodnišnico še pripravit, potem pa lahko
< Sporočilo je popravil karmen b -- 13.10.2009 21:00:03 >
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 21:07:38
|
|
|
|
tea85
|
karmen mislim da se ne motiš lase sicer še mam na glavi, heheh, ampak barva ni podobna ničemer , da ne govorim kako sem si hecna, ker blond nisem bla že 1 leto (sem drugač naravna blondina ) no moja glava zgleda nekako svetlo oranžkasta tam ko sem pa mela blond pramene pa normalna blond, pa seveda narastek blond, v glavnem katastrofa tako da jutrei me čaka še ena porcija barvanja, saj tašna res nemrem hodit po svetu. zdaj če so fesjt uničeni, hja, so bli že prej ampak itak se morem porezat. drugač pa zelooo lepa sobica
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 21:08:42
|
|
|
|
boob
|
karmen fullll lepa sobica žal mi FB neki nagaja
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 21:09:28
|
|
|
|
Aniiita
|
punce, meni trebuh otrdeva na 10 min in malo me špika..boli malo pa tudi v vmesnem času. Mislite, da bi to lahko kaj pomenilo?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 21:13:25
|
|
|
|
tea85
|
annita mislim da ne, razn če ti pride na 5 min. jaz sem zadnič mela tako pa sem brezveze hodla v bolnico ker ni bilo nič, no, mogoče pri tebi ni. počakaj še malo, pa boš vidla
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 21:17:44
|
|
|
|
karmen b
|
Tea saj ti nočem solit pameti, ampak dej raje mi povej, kaj misliš dat na glavo jutri, pa ti takoj povem, če je sploh to pametno delat, da ne bo slabše. Se mi je zdelo, da bo tak rezultat, kot si ga opisala.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 21:21:47
|
|
|
|
Aniiita
|
aha, hvala Tea..torej je to nekaj običajnega in lahko nič ne pomeni. No, bom videla kako bo naprej, uglavnem če ne napreduje v bolečini, ni panike.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 21:29:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda No Februarka08 držim pesti, da bo kaj ''dogajanja '' pred PDP-jem. Mogoče pa, glede na tale čep. Čeprav mene kar prinaša okoli mene tudi dobro opravi jutri me prav zanima kdo te bo mel Rantovo pa vsi hvalijo, ja, samo jaz je še nikol nisem mela Karmen kako lepo Aniita, tud jaz sem zadnjič mela na 10 min že kar boleče popadke, potem se je pa vse nehalo no, mogoče pa kaj bo Ma, sem pa vesela, ker sem ravnokar vložila 70 slik v Larisin album, napisala komentarje, prej pa še v dojenčkov album dala slikce, tako da je zdaj vse tipi topi in komaj čakam, da začnem slikat našega in kupim nov album Pa še mojega dragega sem ostrigla in je zdaj lepi za it rodit
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 21:29:30
|
|
|
|
karmen b
|
Zdele ko gledam slikico, ki jo maš ti aniiita v profilu, no tkole bom jaz pol svojga bejbija dala v moj ulit trebušček, ko prideva iz porodnišnice
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 21:42:26
|
|
|
|
sasy22
|
Joooj Karmen, sobica je res ful ful cort... jst sm se čist raznežla je moj prec priletu pogledat kaj je... prav, da mu je zajček na steni najbolj všeč . Res ful ful lepo... vse pohvale
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 21:47:46
|
|
|
|
najčka
|
Karmen super sobica, A ti bi šla pa že kar rodit, daj še mal počaki no da še en četrtek pr žabarju odklepetamo . Sej pol popoldne pa maš še dost časa da greš No mal se hecam, drgač pa me res zanima če bo še kera pršla oz. če se še zmenmo pr žabarju?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 22:16:25
|
|
|
|
karmen b
|
Najčka seveda bom še k žabarju pršla, pol pa grem rodit tja enkrat do nedelje ... Zdej grem pa spat, ker sem že 18 ur pokonc. Lahko noč
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 22:35:13
|
|
|
|
tea85
|
karmen, hehe se jaz sem vedla da bo rezultat nekak tak ampak sem prvo dala peroksid da razbarvam, pol pa sem dala pravo parvo gor pa še je vedno svetel odtenek oranžne, mislim pa si kupit seveda blond barvo še eno, kaj pa hočem druga no edina možnost je da grem k frizeru da mi nardi tak kot treba ampak me je res it sram tja, pa še poceni ni ta špas jutri še bom poskusla te pa bom vidla pol pa pusla da se mi malo opomorejo lasje, ali maš ti kakšen predlog? meni je moj reko da še falita rdeča pa zelena barva pa mamo doma semafor, mislim haha...kod da že nisem sama dovoolj si hecna...ma tak je če se me prime po spremembi , hehehe anita. kako si, je kaj bolje? mene je danes zjutraj tak bolelo da sem skoraj znorela ampak sem vedla da se mi je otroček tak čudno naštimal, pač tak je če paniko zaženem po nepotrebnem ampak vem za drugič
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 22:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
No to je pa moj 2 leti in 3 mesce star šečer (bratec) dela pa to, kar bo Tia delala pr teh letih, po besedah mojega
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 22:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Karmen ... super sobica. Žabar ... kdaj v četrtek? Jst mam 12.15 pregled v P in bo TRAJAL, mam CTG, pregled pri G in še UZ, pa vrjetn še kej, k bo glih PDP
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 22:57:18
|
|
|
|
frrrr
|
a lahk kr z vozičkom pridem do žabarja? sam ne vem kdaj se bo patronažna prikazala... je samo napovedana za četrtek brez ure
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 22:58:08
|
|
|
|
sonček33
|
a vidve se bosta že potepali frrr? edino prav
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 13.10.2009 22:58:27
|
|
|
|
frrrr
|
čestitke vsem novim oktobrkam in oktobrčkom in seveda njihovim mamicam! čestitke tut vsem "starim" oktobrkam
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?