|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
13.10.2009 20:09:52   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tane:draga moja ,sem zasledila da si postala ponosna mami.Naj ti iz srca čestitam in zaželim velik in čim več cartanja.

bivša soborka in sedaj ponosna mami

Soooncek oooj. Nekaj te morem vprasat.Kolko je tvoj jokal, ko je bil tako mali kot moj? Moj je vceraj zacel mal vec jokat in ne vem, so krci al kaj.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 226
13.10.2009 20:12:09   
karmen b
Rakica si me nasmejala. Sušila sem se raj nisem pogledala na uro, kolk časa, ker sem na pol slonela na robu postelje in mi je od križa navzdol že vse zaspalo. Se mi zdi, da sem bla v tem položaju kako uro, potem sem pa kalup že lahko odstranila. Me je že rahlo zeblo, ker je mavec moker in na golo kožo in je mrzu.Zdaj se naprej suši na počivalniku, kej bo v prigodnje moj kotiček za mlekarne user posted image . Dol ga daš pa brez težav, ker dobiš v paketku zraven en vazelin, ki je masten ko user posted image in ni šans, da se te kaj na kožo prime. To je set od Baby kit in je dokaj enostaven za uporabo, le sam bi si to res težko naredil.

Tea mene pa zelo firbec matra, kaj je ratal na tvoji glavi glede na podatke, ki si jih napisala. Voham težave, upam, da se motim. Da si ne boš preveč uničla laskov zdele, ker pol ti bodo še fajnizpadle čez dva tri mesece zaradi hormonov, da ne boš nesrečna. Si bla prej pobarvana na temnejšo, če sem prav razbrala? No upam, da si že lepa.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 227
13.10.2009 20:14:28   
malaMravljica
Pupe,  vidim, da ste izvedele, da sem imela roj.dan. Hvala za vse cestitke, zlate ste.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 228
13.10.2009 20:21:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

tane:draga moja ,sem zasledila da si postala ponosna mami.Naj ti iz srca čestitam in zaželim velik in čim več cartanja.

Soooncek oooj. Nekaj te morem vprasat.Kolko je tvoj jokal, ko je bil tako mali kot moj? Moj je vceraj zacel mal vec jokat in ne vem, so krci al kaj.
Ja lahko da so krčki ,če jih ima vsak dan ob približno istem času so lahko .Če pa ne je pa lahko več različnih možnoti,se  rad malo pocarta,ga kaj šravfka,bi še zizal,....
Naj bo noč mirna ,zdaj je dragi doma in ti bo lažje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 229
13.10.2009 20:21:39   
štefy
Živjo da se še mi malo javimo imamo veliko dela tako da vas komaj spremljam z branjem pisati pa ne utegnem.Vidim da vas veliko gre čez rok upam da boste čimprej rešene.Novim mamicam pa veselo cartanje.Naš mali Sebastjan je že zelo cartljiv saj ima preveliko varušk kar vsi bi ga nosili po rokah.user posted image Lep pozdrav vsem skupaj pa se še slišimo ČAO.Našim bodočim mamicam pa eno mirno noč in veliko počitka.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 230
13.10.2009 20:26:12   
malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ja lahko da so krčki ,če jih ima vsak dan ob približno istem času so lahko .Če pa ne je pa lahko več različnih možnoti,se  rad malo pocarta,ga kaj šravfka,bi še zizal,....
Naj bo noč mirna ,zdaj je dragi doma in ti bo lažje

Hvala ti. Ponoci mi pa lepo spi ves, 6 ur skupaj, pol ob 3h dojenje, previjanje in cartanje, danes kar do jutra user posted image  
Ja, mozek je doma, ne ves kolk je to lepo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 231
13.10.2009 20:47:15   
LINDI
Karmen kako lepa sobica hudouser posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
13.10.2009 20:54:37   
karmen b
Hvala za pohvale, sem kar zrastla user posted image ...razmišljam, da bi kar v počivalniku spala danes, ki je nasproti posteljice, pa ga ni na sliki. Košek bo šel drugače v dnevno sobo in bo namenjen dnevnemu počitku in spanju, tam v tistem kotu pa bo še ena mala omarica, da bom mela zalogo plenic in ostalih potrebščin notri. Glavno je pa narejeno, zdej grem lahko rodit.

Pardon, ne morem še it rodit, ker moram najprej jutri k frizerju, pa torbo za porodnišnico še pripravit, potem pa lahko user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 13.10.2009 21:00:03 >

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 233
13.10.2009 21:07:38   
tea85
karmen mislim da se ne motiš user posted image lase sicer še mam na glavi, heheh, ampak barva ni podobna ničemeruser posted image , da ne govorim kako sem si hecna, ker blond nisem bla že 1 leto (sem drugač naravna blondinauser posted image )
no moja glava zgleda nekako svetlo oranžkasta tam ko sem pa mela blond pramene pa normalna blond, pa seveda narastek blond, v glavnem katastrofa user posted image user posted image user posted image tako da jutrei me čaka še ena porcija barvanja, saj tašna res nemrem hodit po svetu. zdaj če so fesjt uničeni, hja, so bli že prej ampak itak se morem porezat.

drugač pa zelooo lepa sobica user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 234
13.10.2009 21:08:42   
boob
karmen fullll lepa sobica user posted image user posted image user posted image

žal mi FB neki nagaja

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 235
13.10.2009 21:09:28   
Aniiita
punce,

meni trebuh otrdeva na 10 min in malo me špika..boli malo pa tudi v vmesnem času. Mislite, da bi to lahko kaj pomenilo? user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 236
13.10.2009 21:13:25   
tea85
annita mislim da ne, razn če ti pride na 5 min. jaz sem zadnič mela tako pa sem brezveze hodla v bolnico ker ni bilo nič, no, mogoče pri tebi ni. počakaj še malo, pa boš vidla

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 237
13.10.2009 21:17:44   
karmen b
Tea saj ti nočem solit pameti, ampak dej raje mi povej, kaj misliš dat na glavo jutri, pa ti takoj povem, če je sploh to pametno delat, da ne bo slabše. Se mi je zdelo, da bo tak rezultat, kot si ga opisala.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 238
13.10.2009 21:21:47   
Aniiita
aha, hvala Tea..torej je to nekaj običajnega in lahko nič ne pomeni. No, bom videla kako bo naprej, uglavnem če ne napreduje v bolečini, ni panike.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 239
13.10.2009 21:29:21   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

No Februarka08 držim pesti, da bo kaj ''dogajanja '' pred PDP-jem. user posted image Mogoče pa, glede na tale čep. Čeprav mene kar prinaša okoli user posted image

mene tudiuser posted image user posted image user posted image dobro opravi jutriuser posted image user posted image me prav zanima kdo te bo meluser posted image Rantovo pa vsi hvalijo, ja, samo jaz je še nikol nisem melauser posted image

Karmenuser posted image user posted image user posted image kako lepouser posted image
Aniita, tud jaz sem zadnjič mela na 10 min že kar boleče popadke, potem se je pa vse nehalouser posted image no, mogoče pa kaj bouser posted image

Ma, sem pa vesela, ker sem ravnokar vložila 70 slik v Larisin album, napisala komentarje, prej pa še v dojenčkov album dala slikce, tako da je zdaj vse tipi topi in komaj čakam, da začnem slikat našega user posted image in kupim nov albumuser posted image
Pa še mojega dragega sem ostrigla in je zdaj lepi za it rodituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
13.10.2009 21:29:30   
karmen b
Zdele ko gledam slikico, ki jo maš ti aniiita v profilu, no tkole bom jaz pol svojga bejbija dala v moj ulit trebušček, ko prideva iz porodnišnice user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 241
13.10.2009 21:42:26   
sasy22
Joooj Karmen, sobica je res ful ful cort... jst sm se čist raznežla je moj prec priletu pogledat kaj je... user posted image prav, da mu je zajček na steni najbolj všeč user posted image . Res ful ful lepo... vse pohvale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 242
13.10.2009 21:47:46   
najčka
Karmenuser posted image user posted image user posted image super sobica, A ti bi šla pa že kar rodit, daj še mal počaki no da še en četrtek pr žabarju odklepetamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej pol popoldne pa maš še dost časa da grešuser posted image user posted image user posted image
No mal se hecam, drgač pa me res zanima če bo še kera pršla oz. če se še zmenmo pr žabarju?

(odgovor članu sasy22)
Neposredna povezava do sporočila: 243
13.10.2009 22:16:25   
karmen b
Najčka seveda bom še k žabarju pršla, pol pa grem rodit tja enkrat do nedelje user posted image user posted image ... Zdej grem pa spat, ker sem že 18 ur pokonc.

Lahko noč

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
13.10.2009 22:35:13   
tea85
karmen, hehe se jaz sem vedla da bo rezultat nekak tak ampak sem prvo dala peroksid da razbarvam, pol pa sem dala pravo parvo gor pa še je vedno svetel odtenek oranžne, mislim pa si kupit seveda blond barvo še eno, kaj pa hočem druga user posted image no edina možnost je da grem k frizeru da mi nardi tak kot treba ampak me je res it sram tja, pa še poceni ni ta špasuser posted image jutri še bom poskusla te pa bom vidla pol pa pusla da se mi malo opomorejo lasje, ali maš ti kakšen predlog?

meni je  moj reko da še falita rdeča pa zelena barva pa mamo doma semafor, mislim haha...kod da že nisem sama dovoolj si hecna...ma tak je če se me prime po spremembi , hehehe

anita. kako si, je kaj bolje? mene je danes zjutraj tak bolelo da sem skoraj znorela ampak sem vedla da se mi je otroček tak čudno naštimal, pač tak je če paniko zaženem po nepotrebnem ampak vem za drugičuser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 245
13.10.2009 22:37:39   
Anonimen
No to je pa moj 2 leti in 3 mesce star šečer (bratec)
user posted image

dela pa to, kar bo Tia delala pr teh letih, po besedah mojega user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
13.10.2009 22:40:40   
Anonimen
Karmen ... super sobica.

Žabar ... kdaj v četrtek? Jst mam 12.15 pregled v P in bo TRAJAL, mam CTG, pregled pri G in še UZ, pa vrjetn še kej, k bo glih PDP user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
13.10.2009 22:57:18   
frrrr
a lahk kr z vozičkom pridem do žabarja? user posted image
sam ne vem kdaj se bo patronažna prikazala... je samo napovedana za četrtek brez ure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
13.10.2009 22:58:08   
sonček33
a vidve se bosta že potepali  frrr? edino pravuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 249
13.10.2009 22:58:27   
frrrr
čestitke vsem novim oktobrkam in oktobrčkom in seveda njihovim mamicam!

čestitke tut vsem "starim" oktobrkam user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?