Februarka08
|
Čer. Ne boste verjele kje sem bla prejle v Macu smo šli v mesto po opravkih in sem potem kar tja zavila ma danes pa res zadnjič, čeprav sem bla v celi ene 3x tam. No, ampak lušte sem pa potešila, vsaj to. Smo kupovali plašč za mojega dragega, pa bi si jaz tudi kaj kupila, samo kaj s takim trebuhom... me praša prodajalec da ne bo več dolgo, da si bom potem lahko kaj privoščila, pa mu rečem, da mam jutri rok. Me je samo pogledal nisem si mislila da bom še veselo racala okrog in okrog dan pred rokom itak se nič ne dogaja, samo ful čepa se mi je preden smo šli spet odluščil groza, kar ni konca... Aja, sem pa kupla eno ful dobro torbo, sem si hotla kupit torbico v S¨Oliverju, pa itak mislim samo na druge, tako da sem potem za kupila tako mal večjo in jo bom mela kar za previjalno, ker ma ful enih žepov in se mi je zdela prav super Pravoda, ja, jutri mam PDP, v čet. mam spet amnio (upam, da ne ) tudi jaz že v 3., me je pa že 2x gledal s tisto cevko št. 3, tako da sem baje tam nekje odprta že zgleda dost cajta pa nič akcije eh, kdo bi vedu Zdaj morm pa princesi večerjo narest in počasi pripravit za spanje, potem pa še sebe uštimat in na kavč. Uf, moje noge ga že potrebujejo... Lep večer!