malaMravljica
|
bom kar s plenicami zacela, sem sla tudi jaz kar poslikat embalazo, sam je ze zmeckana, ker je bila ze v kosu. No, govorim o teh plenicah. Sam sem se pa sedaj nekaj spomlna. Men se dozdeva, da tudi Pamperske v Müllerju niso iste kot na nemskem trgu. To pa zato, ker takih pakiranj kot so v SLo v Nemciji nisem se nikoli nikjer zasledila. No, moja teza. PA se nekaj, vam kot razberem iz napisanega vcasih prepuscajo tako, da pride skozi na hrbet? Men pa to se nikoli ni ratalo, meni so pamperske premocile urin in je bil moker body na predelu ledvic. Pojma nimam kako je to tko premocilo, ker pri previjanju obvezno pazim. No fajn s to DM kartico, jaz sem jo tudi narocila. Sedaj morem pa v DM po bon, neke bone in ne vem kaj se v vrdnosti nad 200 eur, upam, da bodo res kaksne plenice zraven.Me prav zanima kaj vse bo. Ssaj bi ze sla iskat, sam se mi ne da do mojega avta v garazi, ta drugi avto bi mogla pa ocistit preden grem. A kaj ocistit, no se ena slikaca kaj je moj LM danes zjutraj gledal skozi okno. Dojenje, jaz enkrat na eni strani, drugo dojenje na drugi. Se pa itak med vsakim dojenjem malcek izprazni tudi druga stran, ker ko pije na eni strani iz druge itak samo tece. Je pa verjetn res to tako kot smo upeljale sisitem, ene tako druge drugace. Aja, vrtiljak sem mu pa vceraj kar namontirala gor in je bilo tako veselje. Zjutraj ko se je prebudil je pa tko glasno protestiral, ni bil jok, in ko sem prisla v sobo je gledal gor v vrtiljak. Sem pa sprasevala zato, ker mi ni bilo jasno, ce je vrtiljak enkrat gor pol ko ga das spat bo verjetn hotu poslusat in ne vem kako pol zaspi. Jaz sem mojega naucila, da zvecer ko pride v posteljo se takoj zaspi. Upam, da vrtiljak ne bo pokvaril sistema mi. Danes so bili pa spet krci na sporedu, cez cel dopoldan v bistvu. Joj mu je krulilo v trebuhu. Sedaj je koncno zaspal pri meni v traku. To je pravzaprav edino kjer mi v stanovanju cez dan zaspi. Se pa vse spopadamo z nekimi problemcki, ene takimi druge drugacnimi. Pa vse smo ene super mamice, a ne da. Ojoj s enekaj, jaz imam se en problem. Moj mali ima tok laskov in tako dolge ze zadaj, da se mu kar vozlajo. V nedeljo sem mu 4 copke ze odstrigla stran, sedaj ima pa ze nove. Se se pri kateri to dogaja?
|