malaMravljica
|
podiranje kupcka ponoci, meni tudi ne uspe cist vedno, vecinoma pa in to ko spi. ga imam na rokah in se z njim ene 2x skolinim kot bi ga hotela v zibko polozit in mi takoj podre kupcek. previjanje ponoci, ma jaz previjem cist vsako noc enkrat. si mislim da men tud ne bi blo fajn imet mokro plenico gor, ceprav imam te nocne pamperske in v bistvu ritka ni mokra, ker gel vse popije. joj, pa te nocne imam tanov model in so me cist naudusle, ker pamperske sem imela ze na lusti za odpis. te nove pa, nic ne prepusca, danes je imel tok polno plenico, ni kakal 2 dni sedaj in je danes nadoknadil, pa nic ni vn prslo. za ponoc bom verjetn kar na pampers ostala, sam na tem novem modelu.ja, jaz ponoci previjam ob svetlobi iz hodnika, sam se mi cist vedno prebudi in ima svojih 5 minut smeha, tok se smeji in vriska zraven, hvala bogu, da pol ko ga dam spat takoj zaspi, ma za to sem mu pa res hvalezna. no, danes je prvic spal v svoji sobici v postelci. zvecer je rabu kaksnih 15 minut da je zaspal, je bilo vse novo pa se mi je zdel tko ponosn, da spi v postelci. jaz sem bila pa srecna, da mali ne spi vec na tistem tankem jogiju v zibki. tea85, ma verjetn je jokala ker je bila lacna. se zgodi, da bi kar jedli ti nasi mladicki in jaz sem v takem primeru kar papcat mu dala, je vleku dokler je hotel, pol pa zaspal. in ja, ko je bil se manjsi je vcasih jedel tudi na pol ure, pride kaksen tak dan ocitno. in ves kaj pri mojem pomaga ce joka, jaz ali pa ocka na kauc v en tak pollezec polozaj in malega cez prsi. se umiri in tako lahko spi ure dolgo. ninasiki, ojoj, ma kaj vse ne fasejo ti nasi malcki. sam da se pozdravi pa bo. men je moj pediater rekel, da ima moj tudi malo nevarnost da fase kilo, me je tudi kar strah. priznam, nisem cist vsega prebrala, ker cas ne dopusca.
|