|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
30.11.2009 11:40:18   
Emilly
Mi smo bili pa včeraj prvič na obisku, da ne bodo samo obiski hodili k nam...Smo šli k mojim staršem ene 60 km stran od Ljubljane in je blo prov fajn. Gaja je bila itak skoz po rokah in ji je to čist pasal, ker je skoraj ves čas spala, v avtu pa tud skoz spi.

Mi imamo pa jutri pediatra, že kar mal čakam, da vidim, koliko smo kaj napredovali. Upam, da se držijo ure, ker mora moj pol kar kmalu šibat v službo.

Jaz kupčka vedno probam podret, čeprav ne rata vedno. Nevem, me je kar strah jo dat nazaj spat brez podiranja, sploh ponoči....HB pa ponoči vedno nazaj zaspi, tudi če se mal prebudi pri kupčkanju, pa saj v glavnem kar skoz spi. Previjam je pa ponoči ne.

Pravoda - Gaja večkrat poliva in pridejo dnevi ko skoraj vse obroke čist izbruha. Je pa res da grooozno rada je in je tud patronažna rekla da ni panike, da se očitno prenaje in da odvečno ven. Upam, da je res tako. Bomo še jutri peditra vprašal.

Stuhica - ne se sekirat zaradi ''vzgojne''. Mali res očitno rabi trenutno velko pozornost, ni kej. Mi smo pa tud samo ljudje in delamo pač napake. Zato pa res nisi slaba mama. HB je mali hitro pogruntal zakaj jo je dobil in bo mogoče drugič mal razmislil preden bo spet tako trmaril, mogoče no...Ja vse nas še čaka...

Ima pa tudi naša težave s kakanjem zadnje dni. Takoj ko se podojimo se začne tako grozno napenjat toliko časa, dokler se do konca ne pokaka. Se mi kar smili, res. Prej se je vedno pokakala med dojenjem brez težav, zdaj pa takole....

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.11.2009 12:27:52   
pattaya
Hoj punce.

Jaz sem pa tako vesela, so včeraj izpustili iz bolnišnice mojega user posted image . Zdaj pa upam, da bo res zdrav.

Pol me je pa zvečer zajebaval ni hotel zaspat, pa tudi jest ni htel pa čeprav je bil lačen. Pol pa sma vsaj nekaj pojedla in ob 23 je končno zaspal, pol je pa vleko do 6 zjutraj, neverjetno.

LP

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.11.2009 12:43:32   
Talika19
Mi smo pa bolni.user posted image user posted image Zjutraj so me klicali iz vrtca, da je Mark bolan in naj ga pridem iskat. Imel je malo vročine, teklo iz nosa in čisto bogi je bil. zdej je pa kar bogi, vročina mu niha od 37 do 39st. Samo leži na kavču in gleda risanke, pa spal je prejle. No pa je prvič ven iz vrtca zaradi bolezni.
ZAla ima pa tudi zamašen nosek.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.11.2009 12:55:19   
Februarka08
Dan.

Evo, končno mojih 5 minutuser posted image Larisa je v postli, Blaž pa v košaru zunaj na stopnišču k je hladno. Sem ga sicer mogla it že mal cincat ker se je zbudu, ampak zaenkrat spi dalje.
Včeraj zvečer smo mel spet NOROuser posted image začela sva se hranit ob 19h, zaspal je ob 23huser posted image user posted image user posted image je pojedel pri meni, se začel dret, mu narediva flašo, vse popije, se še vedno dereuser posted image nardiva kupčka, leti polovica venuser posted image valjda, PREVEČ! Ampak on zgleda ne ve kdaj ma dost in kar pije in pije... potem pa bruhauser posted image za pop**** pol pa jok spet, pa smo se mal nosil, pa on kao spet lačen, ga dam na joško, najprej spet dretje da je sploh zagrabil, potem pije, zaspi, spet mal bruhauser posted image eh, saj nisem več vedla kaj najuser posted image tako smo meli vsega po malo do 23h. Potem je spal do 5h, pa do 7h in do 9huser posted image Saj ko enkrat zaspi, lepo spi, samo zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image mišn insposibluser posted image
Za kosilo mam več ali manj pripravljeno, vem pa da bo treba ravn takrat tamalga hranit, ko bi blo treba za šporgetom statuser posted image tko je to pri nasuser posted image

Joj, bolančki, vsakemu koš user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite! Vas grem še malo prebrat, upam da mi bo naklonjenouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.11.2009 13:26:29   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Spanje- Gea ima itak en čuden urnik še..opažam pa, d aponoči več ne zaspi takoj ko se naje kot včasih..danes je tam še kar eno uro bedela.. Mogoče je problem v tem, ker kupčke podirava..Ena je rekla, da ni šans ponoči kupčke podirat, ker se samo razbudijo..vendar Gea že tako ful poliva, nevem kaj bi bilo, če jih ne bi podirala.. Vi podirate kupčke tudi ponoči?

Bruhanje
- se vam je že kdaj zgodilo, da je otrok bruhnil v loku ven ogromno mleka? Meni sedaj že dvakrat..nevem zakaj to..čeprav je bilo v obeh primerih to zjutraj, ko je bila dojka res polna in se je morda prehitro najedla..nevem user posted image

Mi ponoči zelo redko podiramo kupčka. Velikokrat jaz zaspim zraven, ko mala je in se zbudim včasih šele po dveh urah in je takrat itak brezveze podirati kupčka. Če pa ne zaspim, pa jo sicer dvignem, ampak če spi, potem ni variante, da podre kupčka. Očitno tako trdno spi.

Bruhala je meni ravno prejšnji teden, dvakrat zaporedoma, kar precej. Ampak nimam pojma zakaj, pa sem patronažno vprašala in je rekla, da ji očitno nekaj ni pasalo user posted image  Če bi se ponavljalo, bi pa definitivno klicala pediatrinjo.

Uh, ko berem o vaših težavah s spanjem, mi je prav hudo za vas. Sploh si ne predstavljam kako to izgleda, pa upam da si nikoli ne bom.

Previjam je ponoči ne, ker se mi pri tem čisto prebudi in je potem kar problem nazaj zaspati. Sicer pa večinoma tudi ne kaka več po deseti uri zvečer.

Mi imamo tudi ob večerih neke finte s spanjem. Čez dan ji sploh ni problem zaspat, zvečer pa to kar traja. Včeraj sva se po 9 uri začele spravljati spat, pa je zaspala ob pol dvanajstih. Vmes je itak še lačna postala, jaz pa na koncu že čisto živčna. Menda sem enih petkrat zaspala zraven nje in me je potem že fajn glava bolela. Pa sploh ne vem kaj ji naj naredim, da bo hitreje zaspala. Se mi zdi da sem že vse mogoče probala, pa še vseeno kar traja in traja.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.11.2009 13:42:41   
ninasiki
ojla

naša noč katastrofa sm se spomnla takoj prve najine noči k nism tud učka zatisnla k je biu pod lučkam dons ponoč pa od 12 pa do 9 zjutri na vsako pouno uro jokanje in napenjanje ob pol smo pa zaspal nazaj tko da smo spal pomoje vse skup 4 ure sm kr klicala pediatrinjo da ga skooos napenja da vse kar poje zbruha (80%) kaka k tavelik ga lahko učas tud 3x previjem v 2 urah pa še za popek sm povedala in je rekla naj kar jutr ob 3 se prideva pokazat tko da upam da bomo najdl kako rešitev ker čene si bom vse lase populila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

previjanje ponoč ne mi ne previjamo ponoč ker se mi zdi da je to edini čas v 24 urah da ni pokakan edino polulan pa je sam ga pa ne previjem vseeno ker lahko zamenja noč za dan tko k je od kolegice in zdej ponoč žurke podneu pa spi tko da ga jst zvečer skopam previjempol pa nasldnič pa ob 6

grem ker je spet žurka vsem probleme k mate pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image in da bo čim prej vse ok

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
30.11.2009 14:12:47   
rakica 2
no pa sm jo le uštimala da spi tud čez dan mal več kot 15 min,sm kar košek pokrila s temno deko,da ima popolno temo,je sicer čudno videt,ma sam da deluje...dans sva ble v posvetovalnici,vse ok,zredila se je v enem mescu za 1540g,zdaj ma 5140g,zrasla pa le za 3 cm,dobila kapljice D vitamin,sm ji že dala,pa da vidmo kako bo,do zdaj ni mela krčev,če pa bojo,pa v italijo iskat neke kaplce k sm jh mela že pri prvih dveh,pa še fine so.bruhanje-3x mi je bruhala v loku,pol pa nč vč.previjanje ponoči-jaz jo,dans sm jo sicer pustila,pa kar ni hotla zaspat,saj bi tud mene motilo met polne hlače,če pa je sam polulana,je pa ne...aja,pa zvečer me zmeraj odriva stran,bi pila,pa noče,se mi zdi da ko pridem izpod tuša in dišim po šamponu,da ji to ne paše,snoč je tko ihtavo vlekla da je v trenutku zaspala,pa skrempala me je in godrnjal,dans jo probam zvečer podojit pred tušem,jutr pa po tušu,da vidim,če je to to..se je pa včeraj začela zgovarjat sama s sabo in jo je zanimivo poslušat..grem kuhat dokler spi...kakanje-je bla enkrat pokakana do vratu zadaj,spredaj pa ničuser posted image in jo je blo treba skopat,kr so bli še lasje umazani,drgač pa pride kdaj pa kdaj vn,pamperske so mi zanič,najraje imam tiste iz spina,mehke so,pa nobenih olj nimajo,od lumpija so mi pa trde pa lastika premočna,ma kr rdečo okrog nogic,pa čeprav prerežem lastiko pri strani...ah kr neki kompliciramo,itak romajo vse v smeti...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
30.11.2009 14:27:57   
majakla

mM: katere Pamperske pa uporabljaš?
Ker nam je pri Pampers Active fit včasih prepuščalo,
zdaj imam pa Pampers Premium care in je zaenkrat
.

Ne vem, če ne bom odstranila tega vrtiljaka, ker ga gleda in
gleda, se mu smeji, vriska,
... user posted image

user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
30.11.2009 15:34:03   
LINDI
Jaz ga samo če je pokakan previjem,kaj pa naj ne morem ga pustiti revčka...
MM a so to tiste pampers,ki so v beli embalaži...midva imava anti alergic od  muller-JA in zdaj upam,da ne bo vnete ritke,nama pa lulanje pride čez sploh zjutraj,ker ima dlje pleničko goruser posted image
PATTAYA drživa z malčkom pestke,da bo zdaj vaš korenjaček zdrav.user posted image user posted image user posted image
A ve greste že v kako trgovino s tamalimi,jaz še nisem bila ,se nisem upala,kar očija pošiljava.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
30.11.2009 17:08:07   
malaMravljica
joj kako naj povem katere. Gor na embalazi pise Pampers Baby dry, up to 12 hrs protection, sam novo verzijo. Te so bile ze prej, zdej je pa nova verzija zunaj, ze na embalazi na zadbnji strani je plenica napisan, pise zraven FLEX in EXTRA, joooj zdej vidim, eno novo elastiko imajo baje tam pri nogicah. In plenice so full porisane, neke oblacke po plenici, spredaj in zadaj. Jih katera prepozna? Mene so te prepricale, sem imela pa prej isto te, sam staro izvedbo in mi je non stop vse premocilo.
Ta teden zacnem cez dan uporabljat DM in se Hoferejeve morem stestirat, to imam kupljeno, za ponoci bom pa Pamperske spet vzela.  Drugace sva pa klub na tezi nad 5 kg se pri stevilki 2, sedaj greva na 3.

Lindi, ni bela embalaza, normalna ta zelena barva. Jaz jih pa v beli embalazi se nisem videla, kaj so pa to za ene?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.11.2009 17:52:16   
malaMravljica
Punce, pozna katera pri DM kartico Baby bonus? Al bom poiskusni zajcek, ker sem jo ravnokar narocila user posted image  

Vrtiljak, cist resno sprasujem, jaz ga imam sam ga nisem se namontirala nad postelco, ne vem ce bi ga, ker se bojim, da mi pol zvecer ne bo hotu zaspat, ker enkrat sem ga poskusno mu navila in je tok gledal. Kaksne izkusnje imate, jih vrtiljak uspava ali jim da se vec energije?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
30.11.2009 18:15:08   
majakla

mM: Vrtiljak: sem ga dala dol, ga je gledal in gledal ...,
a bil je fuuul zaspan. Tak da jaz mu ga bom dala, ko
bom hotela, da se pač malo zamoti, za spanje pa NE
.

Plenice: Jaz zaenkrat navijam za bele (Premium care),
imamo pa že trojkico!

user posted image

Me pa zanimajo te "nočne", jaz jih pri nas (MB) nisem zasledila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.11.2009 18:49:22   
rozilu
Po dolgem času se malo oglasim. Nisem še utegnila vsega prebrat, za vikend nismo bili skoraj nič doma...

V soboto smo šli k meni "domov" na morje in je bilo prav lepo. Maruška je  bila fuuuul pridna, še tako da sva z user posted image popoldan malo počivat. Tačas pa so se nona in tete izživljale nad mladičkom user posted image , malo je pojokcala in dobila eno dozo kapljic proti krčem, pa je blo. Ko smo prišli zvečer domov pa samo jest, previt in direktiva spat za 6 ur... super!

Včeraj pa smo bili na obisku pri tašči. Pa na koncu ni bila več tako pridna, verjetno je bilo preveč vsega skupaj; pol se je pa v avtu itak umirila. Aja, a vaši user posted image tudi to delajo: dokler se voziš je super, ko se ustaviš (tudi samo na semaforju) pa takoj protest. Midva včasih kar pleševa po avtu, da se tudi na semaforju malo ziba user posted image user posted image user posted image . Če vidite zelenega zibajočega kangooja boste vedle da smo to mi user posted image

Kapljice AD3 - nimamo nobenih dodatnih problemov po njih, pa ji dajem že polno dozo.

Spanje - zadnjih nekaj dni je fuuul pridna. Nazadnje je tam med 22 in 00, pol zaspi za kakih 5 do 6 ur user posted image ... potem traja nekaj časa da se naje in mogoče previje (če je pokakana), pa naprej še kaki 2 uri, pol še eno recimo... Potem je nekako budna do srehoda, takrat spiiiii in pol še nekaj časa (včeraj kar 5 ur v kosu user posted image ). Popoldan pa spet bolj budna oz. spi samo kako urco, ostalo pa joška pa cartanje user posted image . Sem kar zadovoljna, čerpav se mi v tistih budnih urah zdi zelo zahtevna dojenčica user posted image

Grem še malo prebrat za nazaj...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.11.2009 18:59:25   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Vi podirate kupčke tudi ponoči?

Bruhanje
- se vam je že kdaj zgodilo, da je otrok bruhnil v loku ven ogromno mleka? Meni sedaj že dvakrat..nevem zakaj to..čeprav je bilo v obeh primerih to zjutraj, ko je bila dojka res polna in se je morda prehitro najedla..nevem user posted image

Zadnje čase kar podiramo kupčka. Sej ga itak ne podre vedno, včasih pa kar takoj. Če pol noče zaspat jo dam še na drugo joško, pol se ful naje in zzzzzzzz... ni problema nazaj zaspat.

Že joka, grem

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
30.11.2009 19:05:02   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, pozna katera pri DM kartico Baby bonus? Al bom poiskusni zajcek, ker sem jo ravnokar narocila user posted image  

Vrtiljak, cist resno sprasujem, jaz ga imam sam ga nisem se namontirala nad postelco, ne vem ce bi ga, ker se bojim, da mi pol zvecer ne bo hotu zaspat, ker enkrat sem ga poskusno mu navila in je tok gledal. Kaksne izkusnje imate, jih vrtiljak uspava ali jim da se vec energije?

Misliš Baby bonus...kjer dobiš kupončke po pošti domov in potem lahko izkoriščaš popuste ali pa kartico, ki jih sedaj ponujajo- DM kartica.Jaz imam oboje in se kar izplača, če pogosto kupuješ pri njih. Jaz že, saj uporabljam pleničke Babylove in tudi hrano za user posted image ...oz. vse od znamke Babylove uporabljam, saj sem zadovoljna z njim.
Pri DM kartici pa nabiraš točke in pri določeni točki uveljavljaš popust. Jaz bom pri naslednjem nakupu vnovčila 15% popust, saj imam že prek 150 točk

Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.11.2009 20:01:03   
tea85
pamperske- jaz mam tele premium 2, in ji je danes ponoči prišlo preko, bolj kot pri onih mullerjevi ali pa od dm. tako da jih bom mela za čez dan ker ponoči učitno niso dovolj močne, aja 3 pa še ne rabima user posted image

jaz sem si tudi danes to kartico naročla MM user posted image user posted image ker kar dosti kopujem tam, pa tudi hrano, tako da se mi splača...in ja tudi jaz že mam čez 150 pik in bom ob večjem nakupo to tudi vnovčla.

spanje, ja ponoči še kot vedno, ampak danes bo sama v postelci spala in bomo vidli kako bo.

zdaj pa se previt pa za spanje pripravituser posted image bomo vidli če bo šlo.
aja midve mama tudi jutri posvetovalnico in me tudi že prav zanima kak je kaj stanje.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.11.2009 20:21:17   
Crystall
Drage moje ....

Mi smo danes stari 26 dni ... naše mere pa so:

TEŽA: 5.530 g
DOLŽINA: 58,7 cm

Jajjjjj, kak pridno rastemo.

Drugače pa nam je pediatrinja dala ene druge kapljice - ne ad3, ker mi je rekla, da te druge povzročajo manj krčkov.

Baby bonus in dm kartico imamo tudi mi! Je super, ker dobiš en cel paket pleničk brezplačno in še kupončki user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.11.2009 21:33:08   
ninasiki
jsu sm upurablala milerjeve pamperske
user posted image

zdej mam pa milerje prou njihovo znamko in sm zadovolna upam pa da bomo danes lepo pančal ker je bla prejšna noč katastrofa

grem lepo pančite pa se vam javim jutri ko pridem od zdravnika

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.11.2009 22:52:39   
stuhica
mi imamo paperske, ne vem od kod...vem pa da trojko minje sestr kupla v leclercu so bile v akciji ins o ta teden spet jumbo packi 2x70kom... mislim da okol 22 eur...tak da se cenovno splača ne vem pa kašne so, jih bom šele jutr probala...
Drgač smo pr aAlvinu prakticiral kar milerjeve čez dan, pamperske ponoči... tako da mislimd a boomo tuki tud kr kmalu na milerjevih ,Dm smo dobl jih boo ponucal..
Jaz mamt ud to kartico in mislim da itak skoz kej človk rab iz Dm tak da se splača... boni pa tu kdaj prav pridejo... Glih študiram če ne bom šla še po paket papmpersk 1 k mam še kuponček sej ma naša tamala komi 4 kg? no ja bomo vidl....

Alvin in moja vzgojna... ja počutla sme se res hudo... mi je blo re hudo, ampak pooje je le pogruntal da je šel res ornk čez mejo... danes je bil že bolj priden... Ja sej vem manjka mu pozornosti ... ampak kaj hudiča nej nardim tamla je ravno popoldne ko pride s sprheoda ponavad pokonc pa še noče ležat, se je treba z njo ukvarjat al pa jo nost tako da je user posted image  nabrita tmala že zdej... tako da je kriza pol k res nimam časa za tamlaga.... našga pa ni nič doma, da bi se on mal tamali posvetu pa da sem jaz z tamalim.... Bomo probal mal pokombinirat... sej mi je prav hudo ampak žal res ne morem se mu posvetit pa tud če bi hotla že zarad tamale ker me guna tolk rab....
A ktra ve kako se uporabljalo tele Antilfat  kapljice avstrijske ki so baje proti krčkom? Mi jih je danes kolegica prnesla iz Avsrije, pa nimam pojma kako jih morm dajat oz. kdaj in po kolk... bom do srede počakala da vidm pri pediatrinji imamo posvetovalnico...

Drgač me pa mal naša lumpkia kr skrbi user posted image user posted image nad levim očesom obrvjo ima tako majhno buškico že celih 10 dni, ki ni ne večja ne manjša, ampak še vedno kot ena buškica in trda, se ji prav vidi revici, tako da me prav skrbi ta buška k sploh ne vem od kje s e je pojavila in zakaj.. smo bili prejšn teden pri pediatrinji samo zarad tega pa jereekla samo oapzovat, ampak je še vedno ista  buška ... se ful bojim d ani kaj hudega... pa na glavi pismo res se vidi... me je ful ful strah....

Nč zdej grme pa poča sše joškice spraznt pol pa spat...

se še tipkamo...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
1.12.2009 0:23:15   
frrrr
Talika, pozdravite svoja cukrčka. mi bomo našega jutr poslali služit po dobrem tednu crkljanja doma. tamala je pa mau z zamikom dobila zabasan nos in včeraj še rahlo povišano temperaturo (do 38)

stuhica - upam, da buškica ni kaj hujšega in čimprej izgine. z Alvinom pa preživita vsak dan nekaj časa samo vidva skupaj. naj ima občutek, da si samo njegova tist čas, pa se bo unesel.

vrtiljaki... mi ga nimamo, se mi zdi premau časa aktualen, ker se otrok prehiter začne stegovat za vrtečimi zadevcami. imamo pa takšno zvezdico http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=142578 in je super uporabna. pr Jaši bilo uporabno ene 2 leti zihr. nosili zraven k babicam, na morje...

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
1.12.2009 9:58:52   
kalypso
Antiflat kapljice lahko doziraš na več načinov:

1. 2 brizgi na žlico tik pred jedjo
ali
2. 2 brizgi na žlico med jedjo (to delam jaz, ker se dojima in med eno in drugo zizo popije kapljice)
ali
3. 2 brizgi na žlico takoj po jedi

če pa pije že na flaško in vse popije, do zadnje kapljice, potem lahko 2 brizgi daš kar zraven v mleko.

Ugotoviti moraš kaj mu bolj pomaga, no nam tadruga varjanta. Večina pravi, da jim najbolj pomaga, če dajejo po jedi, sam naš takrat že zaspi, pol pa noče po žlički popit.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
1.12.2009 10:21:22   
muca*maca
Jutro!

Moj Maksi je pa danes star točno 4 tedne user posted image user posted image user posted image No, še par ur, glede na to, da se je rodil ob 1h popoldneuser posted image user posted image user posted image

Prvi obisk pediatra imamo jutri in me že prav zanima, koliko tehta in če je kaj zrasel. Meni se namreč zdi, da vidno raste iz dneva v dan. Glavico ima pa vsaj 2x večjo kot ko se je rodil user posted image user posted image user posted image

Kopali ga pa še kar nismo, ker ima še vedno rdečo piko sredi popka. Je imel debelo popkovino - je že v trebuščku na polno papal, hiihi. Ostali ste se že vsi kopali??? Jaz ga zdaj, če je res posračkan, včasih kar z ritko pod pipo dam in norrrrroooo uživa, tako da komaj čakam, da ga lahko začnem kopat.

Se mi pa zdi, da smo našli nek ritem, včeraj je tako pridno pančkal, papal in kakal, na prikladne časovne razmike, popoldneje pa zašvasal od 5h do 9h - čisti spanec - blažen čas za mamico user posted image user posted image user posted image Se imam čas celo z dragim stisnit user posted image

Moram ga pohvalit, mojega sinka, da je prav priden fantek.

Majakla - tvoj sinek je pa zelooooo luškan!

Držte se punce, pobožajte trebuščke - upsss... polubčkajte otročke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
1.12.2009 10:22:15   
muca*maca
Kalypso - kakšne so to antiflat kapljice???

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
1.12.2009 10:36:05   
gorenka
ojla,

sam na hitrco. jst ravno iz zd...sm fasala mastitis in sm SPET na antibiotikihuser posted image user posted image je bil včerejšnji večer in noč prava katastrofa. me je kuhalo ko user posted image , o tem kako me pa dojka boli pa sploh ne bi pisala. sm čist nesrečna k se res merkam (od masaže dojk do hranjenja tko k treba). pol pa tole fašem in to z dons na jutri. se mi pa zdi da je to posledica petka k jeuser posted image na ful začela jest in je bla cel dan na joški, ti so se odzvali, zdej je pa ponoč podaljšala spalne runde in smo tle k smouser posted image in kako dojite vi? eno rundo na eni dojki al vmes zamenjate?

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.12.2009 10:41:21   
muca*maca
Gorenka - jaz vedno podojim iz obeh, enkrat pa nisem in je trajalo 6 ur, da sem še iz ta druge- sem mislila, da mi jo bo razneslo, je bila čisto trda in bolela, komaj sem čakala, da se je Maks zbudil in me odrešil user posted image

Včasih tudi ponoči poje samo iz ene in sem imela enkrat pravo poplavo user posted image

user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.