rakica 2
|
no pa sm jo le uštimala da spi tud čez dan mal več kot 15 min,sm kar košek pokrila s temno deko,da ima popolno temo,je sicer čudno videt,ma sam da deluje...dans sva ble v posvetovalnici,vse ok,zredila se je v enem mescu za 1540g,zdaj ma 5140g,zrasla pa le za 3 cm,dobila kapljice D vitamin,sm ji že dala,pa da vidmo kako bo,do zdaj ni mela krčev,če pa bojo,pa v italijo iskat neke kaplce k sm jh mela že pri prvih dveh,pa še fine so.bruhanje-3x mi je bruhala v loku,pol pa nč vč.previjanje ponoči-jaz jo,dans sm jo sicer pustila,pa kar ni hotla zaspat,saj bi tud mene motilo met polne hlače,če pa je sam polulana,je pa ne...aja,pa zvečer me zmeraj odriva stran,bi pila,pa noče,se mi zdi da ko pridem izpod tuša in dišim po šamponu,da ji to ne paše,snoč je tko ihtavo vlekla da je v trenutku zaspala,pa skrempala me je in godrnjal,dans jo probam zvečer podojit pred tušem,jutr pa po tušu,da vidim,če je to to..se je pa včeraj začela zgovarjat sama s sabo in jo je zanimivo poslušat..grem kuhat dokler spi...kakanje-je bla enkrat pokakana do vratu zadaj,spredaj pa nič in jo je blo treba skopat,kr so bli še lasje umazani,drgač pa pride kdaj pa kdaj vn,pamperske so mi zanič,najraje imam tiste iz spina,mehke so,pa nobenih olj nimajo,od lumpija so mi pa trde pa lastika premočna,ma kr rdečo okrog nogic,pa čeprav prerežem lastiko pri strani...ah kr neki kompliciramo,itak romajo vse v smeti...
|