tea85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica nas mali je bil prvic na pici, ko je imel 3 tedne. Kaj cem, sefova zena je rekla, da ko rodim morem pod nujno pridit malega pokazat in pol smo sli. Pico smo pojedli precej hitro in pac kmalu domov, malemu ni bilo hudega. Na obiske vn pa se nismo sli, problem pa je, da men se ne da crpat mleka, da bi pa kar nekje dojila mi pa ni, ker midva se se cartava zraven in pol to traja, ne morem na obisku celo uro dojit. PA sedaj se itak ze povecuje cas med obroki in bo lazje, sem zihr, da ta vikend kam gremo, tako na hitro. Čokolade se malo izogibam, ker je poživilo.. aha zato je moj tok ziv zakaj bi ti blo nerodno?? delaš tak kak tebi paše in greš z malim kam tebi odgovarja. bolj jih boste v "vato zavijale " slabše bo !! meni je to patronažna rekla, pa tudi to da čim več ven. jaz ne dovolim edino da mi kdo hodi blizu ki je bolan, to res ne, pa da jo nekaj lupčkajo pa to ker to sovražim. ker do zdaj, vse mamce ki sem poznala pa so recimo ful pazle..majo zdaj otroke skoz bolane z razliko od tistih ki niso delale take panike za vse. moji mali nič ne manjka, pa sma ble 3 dan po bolnici veni, še dež je šel, ker sem NUJNO mogla v lekarno, nikogar pa nikjer da bi šel na mesto mene, in mi druga ni preostalo, pa blo mrzlo ko pes...sem jo zadekala, pa sma šle, pa je zdrava. kak gledate ve kaj na to?