|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
27.11.2009 11:36:25   
KOZELJKA

IZVIRNO SPOROČILO: tea85

gorenka- 90 dni po rojstvu otroka maš časa za otroški dodatej. tale obrazec pa kupiš v knjigarni al papirnici, če je kje na internetu ne vem.
zraven pa rabiš če maš doma recimo od dohodnine izpistvoj, pa od partnerja. tako da maš še čas da si to hitro še zrihtaš. jaz sem si že in bom vrjetno decembra že dobla.

aja na CSD moreš nest ja.

Obrazec si lahko sprintaš na stranid od CSD ŠIŠKA
če imaš digitalno potrdilo (certifikat), ga pa lahko oddaš tudi preko interneta :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.11.2009 11:41:17   
KOZELJKA
Naša Emica pa pridno spi v svoji posteljici. Se pa prideta tavelika dva švercat in stiskat k nama. Pol ju pa nazaj pošiljamo.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.11.2009 12:03:43   
malaMravljica
Aniiita, o verjamem, da rajsi v tvoji postelji spi, kateri pa ne, moj ima tako ponosen izraz na obrazu, ko je zjutraj v najini postelji. Sam spi pa v zibki, ki je poleg mene. Zvecer se dojiva v najini postelji, pa se carta se zraven, jaz mu ob dojenju ne ukinjam cartanja ampak ima tega na pretek, pravil ne berem, to je moje mnenje, da otrok rabi mami, no pol ga pa prelozim v zibko in spi brez komentarja. GA dam v zibko, pa ima ponavadi na siroko odprte ocke, se smeji, jaz mu recem lahko noc, lepo spanckaj, ga pokrijem, mu dam lupcka in se ugasne luc, cist majcken svetlobe pride pa iz hodnika. Moj tako zaspi brez joka, ko pridem po 10 minutah v sobo je ze v svetu sanj.

sirena mi pravi laaaaaaaacen seeeeeeem, mami kje hodis user posted image user posted image

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
27.11.2009 12:08:38   
Anonimen
mM ... jst še vedno vidm slikce, sam jst sm že ufurana user posted image

gorenka ... a si najdla?

Spanje na postli ... moja ni hotla spat v postlci sploh, koška pa nimam, tko da sm jo najprej mela v ležalniku na postli, pol sm jo dala v eno mehko košaro od vozička pa na postlo zravn, zdj pa spi v svoji postlci, samo da nima krčkov, ko top, tut 5 ur, če je treba, pa nism mela nobenga problema, samo obložena je čist, okol in okol, pa zavijm jo v njeno dekco. Ko gre pa ati v službo (okol 5h) jo pa k seb uzamm ko se zbudi user posted image

še foto pogled, kako spi user posted image
user posted image

(odgovor članu KOZELJKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
27.11.2009 12:09:28   
ninasiki
tea85 tud pol lahko oddaš za otroške doklade samo ti ne bojo štel od rojstva ker sm jst komi 14 dni nazaj to rihtala in mi je rekla do 90 dni upoštevajo od dneva rojstva otroka če pa je preko 90 dni pa verjetno od dneva uložitve uloge tko da če ni preteklo 90 dni maš še cajt

jst sm pa ugotovila da če je moj Aleksej preveč pokonc je taka tečka da ga pol komi uspavam tko da zdej bom uvedla novo taktiko mal pokonc pol pa u sobo pa spat nazaj

zdej pa letim k grem k mami v litijo pa se slišmo kasneje pa še prebrat vas morm papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
27.11.2009 12:14:58   
karmen b
O mayci, vidim, da ti je ratal posteljico nucat...bravo.

Midve sva pa zdej na kapljicah od koroških lekarn in je spet moja zlata pridna Špelca. Mamica pa seveda nadvse srečna. Krči so sicer še vedno, ampak veliko manj kkot prej in ne jokamo več toliko, spimo pa tudi čez dan user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
27.11.2009 12:23:08   
Anonimen
kako dajete kaplce od koroških lekarn, ker men se zdi da so od gorenskih nehale pomagat!

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
27.11.2009 12:25:36   
Anonimen
No pa je tudi meni končno uspelo pridet na RR forum. Hvala za včerajšne spodbude punce mi je res pomagalo in danes sem veliko boljše volje. Ampak je tudi pri nas dež tako da sprehod že 2 dan odpade, pa tudi cel vikend bo baje slabo user posted image

Naša se je zdale ravno najedla in čakam, da zaspi. Nekaj govori v posteljici ampak upam, da bo zaspala, da jaz lahko kosilo skuham, ker je že od 9h pokonci. No noč je bila danes prav super je spala od 22h - 5h ( pa še to sem jo jaz zbudila, ker je vse pokakala ), potem pa od 6h - 9h tako, da sem se tudi jaz naspala.user posted image In se mi je povrnilo malo energije. Juheejjj

Glede otroškega dodatka so že vse punce napisale kako in kaj. Jaz sem kar poslala vse papirje na CSD in v 5 dneh dobila odločbo, mislim pa da bo decembra nakazilo za 3m.

Glede spanja pri nama. Midva jo ne dava nič k nama razen ko se cartamo. To je ponavadi zjutraj pa pred spanjem . Drugače pa se res trudiva da je v svoji posteljici, čeprav je včasih kar težko.

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
27.11.2009 12:28:43   
Februarka08
Ojla.

Blaž na joški, mami pa piše user posted image
Dajte mi povedat, a katera uporablja tablete Tametil za povečanje mlekauser posted image pa a ti lahko samo G predpiše rp zanje user posted image matr, jaz sem ga mela včer, pa tud pomislila nisem da bi ji rekla, pa še nekaj dni nazaj sem si rekla, da ji morm rečt user posted image a mi lahko os. zdr. to predpiše?? Ker jaz mu morm mal dodat, pa bi rada, da zalaufa samo dojenje user posted image probat ni greh, ne??
Drugače je tudi z mano vse ok, lahko spet  user posted image user posted image user posted image juhu, končnooooooooooooooooooooo po 7h mesecih user posted image user posted image   kontracepcija- sem vzela rp za Cerazette, ampak se morm o tem še mal pozanimat in prebrat, pol se bom pa odločila. Baje to niso kontr. tablete (ker teh ne bom več jemala user posted image ) ampak delujejo na maternični vrat oz. odebelijo sluznico da spermiji ne morejo mimo user posted image tako mi je razložila... no, bom videla kako se bomo odločili, zaenkrat bojo kondomi user posted image Pa tud men je o neki inekciji govorila, ampak vse tako na hitro, da še sama ne vem kaj mi je povedalauser posted image user posted image

Danes sem zaspana kot ne vem kaj, tamal je bil od 3h zjutraj pa do 8h non stop nekaj na joški, jaz ne vem od kje mi še kaj mleka potegne user posted image pomoje iz pet ven user posted image groza, sem čist nenaspana... zdaj pa še ta dež, da ne mormo ven. Bljekuser posted image

Greva se nahranit do konca, upam da še kaj pridem, itak ni časauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
27.11.2009 12:30:02   
Emilly
Mi smo pa stari danes točno en mesecuser posted image

Gaja pa ponoči skoz spi v svoji posteljici. Mislim, da ima že kar lep ritem. Podnevi spi al v stolčku, al mal na kavču, pri svetlobi, hrupa je tolk, kokr ga pač je ....sej zato podnevi verjetno niti ne spi toliko, ponoči pa striktno tema, tišina, okoli desete, enajste zvečer spat obvezno v njeno posteljico. In do zdaj se je vedno zbudila le enkrat (okoli pete ure), kdaj pa še to neuser posted image  Je pa tak ritem že vse od porodnišnice, razen kakšen dan se zaradi krčkov vse skupaj mal spremeni...Jih pa zdajle že nekaj časa ni bilo (že močno trkam) in je prov luštno. Dojim je pa ponoči nikoli v svoji postelji, kjer bi tud jaz takoj zaspala, ampak imam zraven njene posteljice stol, jo tam podojim, kupčkamo, mal pocartam in dam nazaj spat (kar traja ene pol ure).

Tudi njena posteljica je fajn obložena, tudi z zgornje strani, ker se naši že kar pogosto dogaja, da se z nogicami odriva in zleze čist nazaj....

Vidim da sadje že vse jeste, očitno samo jaz še kompliciram (no pa Aniitauser posted image , vidiš nisi edina...), jaz jem samo banane, sem pa rekla da drugi teden uvajamo obvezno kaj novega,ko smo že tolk stariuser posted image ....čeprav je tooolk fino zdaj ko ni krčkov...

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
27.11.2009 12:32:22   
LINDI
Naš Timej tudi pančka.ne moreva ven,ker za voziček imam pregrinjalo za deš,zase pa nimam palerineuser posted image mi ni bilo na misel.
Moram tudi jaz nekaj poštudirati,ker naš malček takole panča le po 15 min,pa zdaj me še tašča crklja,pa pegla pa kuha,potem bom pa sama...itak si bom sušilca kupila,ampak moram še kak mesec počakatiuser posted image finance kaputuser posted image .
Kuham pa rada,ampak če mali ne bo spal ga bom mogla nekako met zraven,ne...kako pa ve to prakticirateuser posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
27.11.2009 12:34:25   
Emilly
A od CSDja tako hitro dobite odločbo al kako? Midva sva oddala že drugi teden po porodu, pa še niso nič poslaluser posted image Sem že kar mal pozabila....

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
27.11.2009 12:38:30   
Februarka08
Aja, še hrano pokomentiram... še jaz sem med tistimi ki si nič ne upajouser posted image user posted image sadje samo na deleč gledamuser posted image sem še vedno bolj na marmeladi, vsak dan rečem da bom še kaj novega, pa nič ne naredim... zdaj bo pa res počasi treba, naša pediatrinja mi je rekla da lahko jem vse od a do ž razen školjk in arašidov pa takih ful alergenih stvariuser posted image joj, da bi ona vidla moj jedilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
27.11.2009 12:41:09   
Anonimen
Ja jaz sem odločbo res hitro dobila, še sanjalo se mi ni, da bo tako hitro, ker je pa odločba za porodniško hodila skoraj cel mesec.

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
27.11.2009 12:47:10   
LINDI
Jaz pa jem od sadja samo banano,pa jabolko,itak ne vem kaj sploh še lahko,aja pa kompote,pa sem tudi tam v dilemi,kaj lahko,a ananasov kompot lahkouser posted image jagodnega verjetno ne,če jagod ne smemo...za agrume so nam itak rekli da ne smemo hruške si ne upam..jem pa sirove štruklje,palačinke z marmelado ali skuto,čokolešnikuser posted image purana pa pire krompir,pa rdečo peso toast,namaze jogurte,sir,pa župco z rezanci pa kao zelenjavno ampak je notri samo krompir,pa korenček,koleraba,malo pora in riž,pa gres,mlečni riž,mlečno kašo...več pa nimam idej,kaj lahko še,po bučkah je imel krčke.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
27.11.2009 12:49:10   
LINDI
PATTAYA želim si,da se tvoj pikec čimprej vrne zdrav v tvoj objemček.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
27.11.2009 12:52:00   
Aniiita
Ma katere so torej sploh alergene stvari ker vsakič kje še kakšno novo vidim oz. zanjo slišim?
Mleko, jajca..Ok, arašidi vem, kaj pa drugi oreški? Školjke? Zakaj pa svinjine naj ne bi? Jaz pršut kar lepo jem, saj je edina stvar  od mesa, ki jo res z veseljem pojem..

MM- sem jaz tudi mnenja, da rabi otrok maico in njeno bližino in ji jo z vesleljem dam..jo imam res veliko po rokah..včasih tudi ko spi. n aprsih ji pa pustim omejeno cartanje, ker me drugače začno bradavice bolet..pa tudi ne bi rada, da povezuje hrano z ljubeznijo in tolažbo (čeprav vem, da je za to še malo premajhna, vendar kljub temu imam tu malo omejitve)..jo pa pustim, da se tišči k meni na dojko brez da bi vlekla, če želi..posebno ko zaspi.. Pa velikokrat jo dam na trebuška in meni na prsi z glavo..tolk ji je všeč..se res takoj pomiri ponavadi.

A ti ga daš že kar budnega noter? Gea je tudi že sama zaspala v postelji, vendar bolj po slučaju..jaz kar mislim, da jo moram na rokah uspavat user posted image Čeprav velikokrat zaspli že na prsih..ali pa kmalu potem.
Bom poskusla tako kot ti danes,če bo kriza zvečer, ko noče zaspati po več ur,pa bomo videli kako bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
27.11.2009 12:55:21   
Aniiita
Lindi- saj v zelenjavni juhi je kuhana zelenjava, zakaj se je pa izogibaš?

Aja, mandarine so tudi alergene, ja..zato sem jih jaz ful omejila, 1-2 na dan pa vseeno pojem.

Ne štekam čisto dobro glede alergij- ravijejo se, če bi sedaj ful preveč tega pojedla in bi telo otročka začelo delat "proti snovi" oz. zaščito pred njimi (to je alergija,odgovor imunskega sistema na neko snov, ki navadno ni nevarna,jo pa kot tako zaznava).Ali se motim? Ve katera kaj več o tem?

A ste vi že kaj hodili po obiskih k domačim in tako? Gea ima sedaj 5 tednov, mi pa še vedno nismo šli..čeprav razmišljam, da bi počasi začeli (na nedeljska kosila predvsem).

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 27.11.2009 12:57:31 >

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
27.11.2009 12:56:02   
Anonimen
Glede sadja jaz jem vse : banane, jabolka, hruške ( zakaj se jih pa ne sme ?? )..vse razen agrumov, kivija se ne upam... Pršut sem poiskusila samo en košček, ostale svinjine ne jem. Sem pa pojedla tudi že pol škatle domačiceuser posted image , jem politanke, piškote, tudi torto in sadno kupo sem že. Mleko in jogurte ter skute jem redno že zaradi mleka. Tako, da ne vem, da bi se pretirano pazila ne. Zeleno solato tudi ( ne preveč kislo in ne celo skledo kod ponavadi ), fižol sem samo poiskusila, zelje pa tudi.

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
27.11.2009 13:01:44   
Aniiita
pravoda- in predvidevam, da otrok nima sploh nobenih krčkov, ne?

Hruške napenjajo, zato jo bom jaz čez kakšen teden uvedla, ker ima sedaj že z jabolki dovolj dela user posted image Kivi je bil pa prvo, kar sem jaz začela od sadja jest.. Joj ti agrumi, meni tako pašejo, pa vem da boljš da jih ne preveč..zaradi alegrenosti pa tudi ker so ful šricani (hm,mogoče so zato alergeni user posted image )

Aja, kaj pa suho sadje? Jaz sem danes tri slive user posted image , rozine pa jem že od začetka..

Čokolade se malo izogibam, ker je poživilo..čeprav malo jo pa vseeno user posted image

No evo in kakšen je zaključek- vsaka je po svoje (in verjento je prav tako). user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
27.11.2009 13:13:31   
LINDI
 Nimam pojma ampak meni vsak drugače svetuje in potem jem kar tko,kar nekaj...aja pa po cvetači smo tudi imeli krčke.Vsakič poskusim kaj novega.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
27.11.2009 13:58:07   
Anonimen
Imamo občasno krčke ampak ji dam 1-2 kapljice Gorenjskih lekaren in se hitro pokaka. Ji pa ne dajem veliko kapljic tako, da takrat ko jo res matra dam, da se jih preveč ne navadi. Razen pred spanjem pa skoraj vedno 1. Saj drugače gledam kaj jem, ampak poiskusila sem pa že vso hrano, ki sem jo omenila. Sladkorju se pa že tko moram zaradi sebe odrečt user posted image . Upam pa da s krčki ne bo preveč hudo, najhuje je bilo mislim da 3-4t ali pa 2-3t, ko jo je matralo ni in ni mogla prdniti. Sedaj ga pa kr ornk spusti ko se zbudiuser posted image

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1022
27.11.2009 14:59:20   
lenika83
Dober dan!

Moja je tudi rajši v veliki postelji kot v svoji, ampak ziher ni razlog v ležišču, ker imamo popolnoma enake. Verjetno ji je bližina fajn. Res pa je, da zaspi večinoma v moji postelji, pa jo potem prestavim v njeno in normalno dalje spi. Saj bi jo verjetno lahko tudi dala v njeno posteljo, samo potem moram zraven stati, ker ji duda ven pada in je kričanje. Tako da v bistvu meni paše, če jo dam kar v mojo posteljo, da lahko ležim zraven nje.

ninasiki jaz tudi opažam, da ne more zasoati, če je preveč utrujena. Zato pa jo moram danes popoldne pripraviti, da bo eno rundo odspala, ker drugače je zvečer kar kriza. Nova finta ji je, da spi samo eno dolgo rundo čez dan in je vsak večer borba za spanje. Pa bomo že uredili to.

hrana... jaz sicer ne jem vsega, ampak zelo se pa tudi ne pazim. Striktno pazim, da ne jem svinjine in oreščkov, pa kakšne cvetače in brokolija ne, pa jagod, ananasa in kivija tudi ne (na ananas in kivi sem jaz alergična), pa tudi ne čebule in česna. Ostalo pa bolj ali manj vse. Bom pa še kakšen teden počakala, potem pa bom probala svinjino, da vidimo kaj bo. Itak pri hrani vsaka drugače dela, pa tudi vsak drugače svetuje. Na koncu je človek čisto zmeden in sploh ne veš več kaj bi. Naša zaenkrat nima krčkov, tako da očitno z mojo hrano ni nič narobe. Če bi pa kaj bilo, pa bi seveda bolj pazila.

obiski... mi bi že šli, pa kaj ko so vsi bolni. Kamorkoli bi radi šli (mislim k sorodnikom, tašča, svakinja,...) je nekdo prehlajen ali ima virozo. Jaz že komaj čakam, da se pozdravijo, da gremo končno nekam. Mogoče gremo jutri na rojstni dan, ampak samo če ne bo tam tudi kakšen prehlajen. Ful me je strah, da ne dobi slučajno nove gripe in zato res pazimo, da ne pridemo v stik s kakšnim bolnim.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
27.11.2009 15:31:09   
tea85
dan

glede otroškega dodatka je spraševala GORENJKA jaz tako že imam urejeno, sem dobla tud hitro določbo, sicer pa pri nas na ptuju ti že takoj naredi odločbo.

glede spanja ...ja moja spi zraven mene na svoji strani postelje ker pač sma same , zdaj ko pa ati pride počasi domov pa morem kinderpet privlečt od naših in ga nekam postavit in jo navadit spat samo. ampak mislim da nebo problema, ker tudi zaspi sama v sobi jaz se ji kasneje pridružim.

hmm, kaj sem še htela.aahaaa...obiski...ja, midve sma ble že pri obeh prababicah in pra dedkih, plus pri mojih starših, ostalo so pa prišli na dom, sicer pa jih tak ni veliko.
no, pa ji zaenkrat še nič ne manka oz da bi kaj zbolela.

no, bolj ko jo gledam ne morem vrjet kako raste in se spreminja.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
27.11.2009 15:38:33   
malaMravljica
Aniiita, jaz sem na zacetku vedno delala tako, da je pri meni zaspal in sem ga dala tako v zibko, pol sem se pa zgrozila ob dejstvu, kaj bo, ce ga bom enkrat dala budnega v zibko. moja sestra je rekla, da bo hudo in cimprej poskusit. sem poskusila isti vecer, poponoma budnega po vecernem ritualu v zibko in mali je zaspal brez dude. nisem mogla verjet. Tako delam vedno, ponoci, ko ga dam nazaj spat vcasih rabi dudo, vecinoma ne. Ma mi je tako neverjetno, da mi tako lepo zaspi, da me je kar strah pisat, da ne pokvarim vsega.

Hrana, to je pa ena znanost, v bistvu tak projekt kot je bil nakup mojega vozicka user posted image user posted image   Aniita, od kje tebi, da so jajca alergena? Men je babica razlozila, da ko poiskusajo alergije in dobijo pacienti dieto lahko jejo le jajca in se eno zadevo, ne vem vec kaj, ker ti dve zadevi sta skor nemogoce alergeni. Ma komu verjet user posted image  user posted image  

drugace pa jaz jem ze skoraj vse, tudi kuham s cebulo in pol pac pazim, da jo na krozniku pustim in ne pojem prevec. Svezega sadja res ne, se se bojim krcev, drugace pa kar. Razen kar vem da je alergeno striktno nic. To pa zato, ker imava oba z mojim mal problemov z alergijami in hocem malemu to prisparat ce se le da.
Sladkarij se tudi ne izogibam ampak jih jem na tone, te mojemu malemu zagotovo ne morejo skoditi, jaz sem bila svoj cas zasvojena s cokolado in brez nje se vedno ne morem, sem zihr da malemu ne skodi. Sicer pa, moja teorija se vedno, da faza krcev more pac mimo, mal ze vpliva tudi hrana, ni pa treba komplicirat.

LINDI; men tu za cvetaco vsak rece, da ne, da je prva na listi za krce. Prej pa sem brala knjigo o otroski prehrani in pise, ne sveze zelenjave, izjeme so... prva pri izjemah je cvetaca. A morem se kaj komentirat?

majcy_m, jaz tudi spet vidim slikce. zjutraj pa ne user posted image user posted image user posted image

Kapljice koroskih lekarn, pri nas so tudi pomagale, sam pol sem pa zacela pazit, ne preveckrat, ker se mi je zdelo, da ga kar zadevam s kapljicami, res v skarjnih primerih in smo jih porabili zelo malo. IN takrat ko sem jih dobila sem itak sla kmalu na sistem malega v roke, ko ima krce, pa je bil pri meni magari cel dopoldan.

Obiski in izhodi. Joj sedaj mi je ap cist nerodno. Ma nas mali je bil prvic na pici, ko je imel 3 tedne. Kaj cem, sefova zena je rekla, da ko rodim morem pod nujno pridit malega pokazat in pol smo sli. Pico smo pojedli precej hitro in pac kmalu domov, malemu ni bilo hudega. Na obiske vn pa se nismo sli, problem pa je, da men se ne da crpat mleka, da bi pa kar nekje dojila mi pa ni, ker midva se se cartava zraven in pol to traja, ne morem na obisku celo uro dojit. PA sedaj se itak ze povecuje cas med obroki in bo lazje, sem zihr, da ta vikend kam gremo, tako na hitro.

Čokolade se malo izogibam, ker je poživilo..  aha  zato je moj tok ziv user posted image  

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.