malaMravljica
|
Aniiita, jaz sem na zacetku vedno delala tako, da je pri meni zaspal in sem ga dala tako v zibko, pol sem se pa zgrozila ob dejstvu, kaj bo, ce ga bom enkrat dala budnega v zibko. moja sestra je rekla, da bo hudo in cimprej poskusit. sem poskusila isti vecer, poponoma budnega po vecernem ritualu v zibko in mali je zaspal brez dude. nisem mogla verjet. Tako delam vedno, ponoci, ko ga dam nazaj spat vcasih rabi dudo, vecinoma ne. Ma mi je tako neverjetno, da mi tako lepo zaspi, da me je kar strah pisat, da ne pokvarim vsega. Hrana, to je pa ena znanost, v bistvu tak projekt kot je bil nakup mojega vozicka Aniita, od kje tebi, da so jajca alergena? Men je babica razlozila, da ko poiskusajo alergije in dobijo pacienti dieto lahko jejo le jajca in se eno zadevo, ne vem vec kaj, ker ti dve zadevi sta skor nemogoce alergeni. Ma komu verjet drugace pa jaz jem ze skoraj vse, tudi kuham s cebulo in pol pac pazim, da jo na krozniku pustim in ne pojem prevec. Svezega sadja res ne, se se bojim krcev, drugace pa kar. Razen kar vem da je alergeno striktno nic. To pa zato, ker imava oba z mojim mal problemov z alergijami in hocem malemu to prisparat ce se le da. Sladkarij se tudi ne izogibam ampak jih jem na tone, te mojemu malemu zagotovo ne morejo skoditi, jaz sem bila svoj cas zasvojena s cokolado in brez nje se vedno ne morem, sem zihr da malemu ne skodi. Sicer pa, moja teorija se vedno, da faza krcev more pac mimo, mal ze vpliva tudi hrana, ni pa treba komplicirat. LINDI; men tu za cvetaco vsak rece, da ne, da je prva na listi za krce. Prej pa sem brala knjigo o otroski prehrani in pise, ne sveze zelenjave, izjeme so... prva pri izjemah je cvetaca. A morem se kaj komentirat? majcy_m, jaz tudi spet vidim slikce. zjutraj pa ne Kapljice koroskih lekarn, pri nas so tudi pomagale, sam pol sem pa zacela pazit, ne preveckrat, ker se mi je zdelo, da ga kar zadevam s kapljicami, res v skarjnih primerih in smo jih porabili zelo malo. IN takrat ko sem jih dobila sem itak sla kmalu na sistem malega v roke, ko ima krce, pa je bil pri meni magari cel dopoldan. Obiski in izhodi. Joj sedaj mi je ap cist nerodno. Ma nas mali je bil prvic na pici, ko je imel 3 tedne. Kaj cem, sefova zena je rekla, da ko rodim morem pod nujno pridit malega pokazat in pol smo sli. Pico smo pojedli precej hitro in pac kmalu domov, malemu ni bilo hudega. Na obiske vn pa se nismo sli, problem pa je, da men se ne da crpat mleka, da bi pa kar nekje dojila mi pa ni, ker midva se se cartava zraven in pol to traja, ne morem na obisku celo uro dojit. PA sedaj se itak ze povecuje cas med obroki in bo lazje, sem zihr, da ta vikend kam gremo, tako na hitro. Čokolade se malo izogibam, ker je poživilo.. aha zato je moj tok ziv
|