lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Cevlcke sem mu pa jaz ene adidas kupla, sam so platneni, tudi spodaj, so pa bolj za take dni kot danes, ko zebe zunaj in za se afnat, rabi jih itak se ne, saj hodit se morejo brez cevljev naucit, a ni tko. Pa sedaj sem nasla eno mega akcjo in ker so bili 60 % znizani sem vzela se Robeez copatke in Robeez mini shoes, pa ugledane imam Elephanten shuhe, tudi tok mehki, sem jih sla ze zihr 5 x v trgovino gledat. Skratka, upam,da mu bo hitro nogica rasla, da mu lahko vse te nakupe upravicim Najbolj optimalno bi že res bilo, da se naučijo hoditi brez čevljev, samo vremenske razmere niso najbolj naklonjene temu Meni one abs nogavičke niso ok, ker se ji vseeno ful drsi, tako da ima za doma obuti copatke shoo shoos (ala robeez). Sicer pa vidim, da bo tvoj malček imel tudi toliko čevljev kot moja, jaz pravim, da bi lahko bila stonoga, pa bi imela za vse noge obutev V glavnem ima ene srebrne pedpied čeveljčke, pa shoo shoos copatke za doma, pa dobila je ene športne copate, ful frajerske, samo imajo za začetek skoraj malo debel podplat, bodo pač zdaj v začetku bolj za šminkiranje Aja, pa izposojene ima ene cicibanove, samo mi niso nič simpatični, ker se mi zdijo trdi. Sicer so tako in tako zimski, pa je možno, da ji bodo do takrat premali. Pa malo sem že ogledovala Elefanten za zimo, ali pa mogoče pediped flex, ker imajo ene huuuude škorenjčke za male afnice Ah, ja, ste že ugotovile, da imam rahlo manijo na čevlje? Jutri pa, prosim, močno stiskajte pesti zame, ker se grem pogovarjat za službo. Da bo mala bejba lahko dobila še več čeveljčkov Pa mami tudi kakšne
|