|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
6.8.2010 16:17:10   
Bobipalcka
Joj, kako lepo je brati o novih nosečkah!!!!Čestitke punce!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz že nestrpno čakam na novi trebušček...ampak mora zaradi carskega reza še malo počakat...ampak kje konec leta bomo pa začeli intenzivno delati na tem, ni hudič user posted image

16.10.2009...a day to remember :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
6.8.2010 17:29:12   
Emilly
Vrtnica in Rižkoo - čestitam!!!! Naj bo nosečnost krasna in vajino dete zdravo!!!!

Bravo za prve korake. So pa res hitri. Naša ima zaenkrat "samo" tekmovanje v dirkanju po celem stanovanju. Ker že tečem bolj malo, pa pridobivam kondicijo, ker letam za njouser posted image user posted image user posted image  Jah naše stanovanjce ni preveč prilagojeno za tele naše otročičke...Sicer pa lepo vstane, tudi že ob steni.

Zobek je še vedno samo eden. Je še vedno zelo rada, imamo pa težave s koščki, zelo očitno sem ji preveč pasirala al kaj..... Samo da začuti koščke, jih takoj ven spljune in kaj kmalu sploh noče več jesti. Zapre usta in to je to. Je prav zanimiva, kako taprvo žlico vzame čist nezaupljivo, češ a je zmiksano, al ne.... groza no. Ima še katera te težave?
Aja, a jogurte lahko jedo vsak dan? Jih ima grozno rada, navadne ali pa s sadjem (seveda mora bit zmiksanouser posted image ).

Sicer bova pa cel vikend sami domauser posted image , ker gre očka na kolesarjenje v Dolomite....Vsaj upam, da se vreme mal popravi, da bova vsaj vozičkali malo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
6.8.2010 19:58:09   
Anonimen
te čevli so men ko uliti
user posted image

grrrrrrrrrrr
user posted image

učki
user posted image

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4728
6.8.2010 20:56:41   
Rižkoo
Joj revce, k pišete o mučenju pri porodu, po porodu. HVALA bogu, jst mam tko lepo izkušnjo. Ni blo kratko ampak nobenga rezanja, šivanja... ničesar. Rodila, naslednji dan skakala po porodnišnica in iskala tehtnicouser posted image .
Upam, da bo v drugo tudi tako....
Mamice, z dvemi otročki... je blo vsaj podobno v drugo?

vrtnica83, veš...nekje ko si zračunam je 7.4., nekje 10.4. Pol sva tuki tuki... , sva kr obe odprli sezono. Kako naj bi ti pol spadala pod majčice??

Drugač pa veselo pripravljam vabila za našga škrata. Mayci_m...pomagala si mi velik. Zlata punca si.
Pred morjem jih moram odposlati.... , sej mam še mal časa, da spackam do konca. Ma kompliciram preveč. Na konc bo čist neki preprosto otroškega.user posted image

Naš mali je pa pravi lump, je tok živahn.., da ma hoče noče kr neki bušk in modric. Enostavno ne sledim. Se mi zdi, da kr ogromno kilometrino naredi čez dan... pol seveda pade v pojstlo in spi ceeelo noč. Ja, odkar sva se nehala dojit, spi kot polhek. Zanimivo.

Nč.. HVALA še enkrat, da ste tko vesele zame.
NOČ

Mayci_m, hude slikce... superge so pa na knap, hm?user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 6.8.2010 20:57:50 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4729
6.8.2010 21:22:31   
Februarka08
Rižko, porodi se razlikujejo, nikoli ne veš kaj bo. Pri meni je blo v 1. šolsko in po knjigi... hitro in brez zapletov, brez rezanja, ma nič! V drugo ko sem pa mislila da bo še hitreje, se je pa mal zakompliciralo in šlo bolj na knapuser posted image ampak nočem nobenega strašit, nikol ne veš kako bo, ne?user posted image

Grem pod tuš, ker me čaka masažauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
6.8.2010 21:25:29   
Anonimen
rižko ... samo da sm user posted image a ti je sploh blo ok? ej na rr dej odpret temo da iščeš animacijo, mogoče se ti tle kdo jav, jst nism nč najdla user posted image
supergi ... ne vem če bojo do konc mesca zdržal ... bomo vrjetn kr večjo št. mogl kupt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4731
6.8.2010 21:58:35   
googica
majcy a vaša bo tud basket špilala :DD.. naš se nad žogo navdušuje.. ful mi je zanimiv da jo zna ujet :)) pa zdej se trudi, ko pomaha papa, tud rečt papa.. sicer je bol baba ampak mislm da je to to :))
mah za porod sm js rekla kolegicam ki še nimajo otrok, da rajš ne razlagam.. ker ne bojo hotle otrok met ;) ena je skor skup padla ko sm razlagala.. (itak pol še vsako bolj zanima :D)
rižko.. ja itak, sploh če imaš na aptamilu ga zvečer, da ti spi celo noč. je bolj nasitna zadeva :). končno mamo spet cele noči, zgleda je blo spet samo obdobje, upam da ga je konc, že dva dni spet super spi.. on in tud jaz :)).. sva oba bolj vesela ker sva spočita :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
6.8.2010 22:18:11   
stuhica
o Rižkooooooooooooooo in Vrtnica ČESTITKEEEEEEEEEEEEE   bravo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vaši malčki že hodijo.. superca... naša je res da že več kot 1 mesec na nagah... danes mi je preko stolčka od Alvina splezala celo na mizo user posted image  tako da imamo malega tarzana doma... user posted image user posted image user posted image

Superca... pomoje bi jaz mogla tudi še 1x zanosit zato da dam tele svoje kilograme dol... sem se zredila in sem kot mali zavlajnei pujsek... 8 kg čez porodno težo... oz 4 kg več kot sem jih imela pred zanositvijo kriza.... user posted image kako hitro gredo gor .... a dol jih ne spravš za boga ne...

Jaz sem v eni fazi taki čudni spet... me kr mika da bi kadit spet začela k zdej skor 6 let nisem.... Živčna in nervozna zarad šihta...
Pa naš je skoz na šihtu.... sama za vse... trena se mi že... Sem šla včeraj v Lju na en pisni test za službo ma da dol padeš to je pomoje že vse tko vnaprej zmenjeno sploh v teh javnih službah... je bil test tako specifičen za tisto delovno mesto, ki bi ga dejansko moral opravljat da bi na vse odgovoril... tako da dvomim da sploh kaj bo iz tega.... user posted image user posted image

no ja jutri praznujemo od Alvinčka rojstni dan, ga je sicer imel v sredo jutr bomo mal feštal...user posted image

.... sem vas mal na FB gledala kolk ste fletne punce in vse že s postavicami da dol padeš...
jaz pa za zjokat.... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil stuhica -- 6.8.2010 22:20:59 >

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
6.8.2010 22:34:36   
lean
Večer punce

se oproščam, ker vdiram k vam, sem drugače pri septemberčkih, sam se tam nič ne dogaja pa sem malo k vam prišla pogledat. Pa sem bla tako vesela, ko sem vidla, da ti je Rižkoo uspelo user posted image user posted image user posted image , da sem se mogla oglasiti in ti čestitati tukaj, ker nič več ne prideš k nam. Se spomnim, da si rekla, da si zlo želiš punčko, bom držala pesti, da bo Liam dobil sestrico.
Še enkrat prosim, ne bit jezne.user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
6.8.2010 22:39:14   
Februarka08
Stuhica, ne bituser posted image nismo vse s postavicami, jaz že neuser posted image a nimaš ti probleme s cukromuser posted image user posted image Čaki, a te jaz mam na FB? Pa ne, ne kadit začet, če si že tolko časa pridna! user posted image

Zdaj pa res spat!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
6.8.2010 22:42:02   
Februarka08
Aja, saj te mam, soriuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4736
6.8.2010 22:58:49   
googica
aja za fb.. mene neka mamica hoče za frendico:).. pa ne vem kera.. a mi lahk napišete svoj vzdevek v sporočilo, da mi bo kej jasn :)))

drugač pa, tud js še nism na predporodni, mi fali še 4 kile, pa še 10 da bom res mela HUDO postavo. pa kaj ko se mi ne da nekej ful matrat :)

Neposredna povezava do sporočila: 4737
7.8.2010 8:30:45   
kalypso
ahh ženske user posted image ne moremo bit vse suhe user posted image js se ne sekiram več, ne da se mi... ma dokler navlečem vsaj kakšne hlače od predzanositve je čist OK, pa tud če so mal na tesno user posted image
bol zoprno je v kopalkah, pa saj bo poletje kmal mimo user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
7.8.2010 8:54:48   
Anonimen
kg ... jaaaaaaa, men je pa končno ratal nazaj na mojo težo pridt, sam še nism 100% zadovolna, bi še 1-2kg manj mela, sam tut to je ok user posted image
Sm po 1. nosečnosti se zredila za 2kg, pa pol k sm tamalo mela sm rabla kr 8 mescov, da sm pršla na težo izpred 2 let user posted image

googica ... ja naša obožuje žoge, ulovit jo še ne zna, vrže jo pa kukr kdaj user posted image jo pa ati pridno uči na koš metat, oz. zabijat na koš user posted image
user posted image

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4739
7.8.2010 9:16:49   
Meliitak
emilly...pokličem te, ker sva tud midve dons sami do popoldneva

kalypso se čist strinjam s tabo, nč se sekirat in če lahko oblečemo predporodne hlače pa samo lahko vesele, sam ne na vrat na nos hujšat bejbe, sj ko bodo malčki zares shodil in jih bo povsod dost potem bomo pa tud me skakale in pol še v službo it in stes gor in  dol pa so kile dol...

bolj me skrbi stres kot pravi stuhica, vse bolj se bliža služba vse bolj sem na trnih tud jest sam kaj čem treba je služit denarčka pa čeprav v stari bedni službi...pa ne stuhica začet kadit, če maš možnost pejd čimveč na zrak sam sj vem pr dveh otrocih in sama za vse je težko, pa še nov job iskat, sam kadit pa res ne, rajš kaj pa vem kako kavico več spi s frendicam če se da...

rižko...pa ti si fenomenalna...bravoooouser posted image user posted image user posted image ...upam, da bo šlo vse po planu in da bo tvoj sinček mel še koga za igrat...

naša punčka ma tud rada žogo, rada vidi da žoga skače, če se pa kotali pa kr za njo leti...še celo podajava si kako minuto dokler jo kam drugam ne zanese he, he...pa upam, da bo tud športnica ker to krepi človeka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
7.8.2010 9:18:30   
Meliitak
aja googica....jest sm ti predlagala eno frendico na fbju...tvojo cimro iz porodnišnce pa ni tukej na RR, vsaj mislm da ni

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
7.8.2010 10:02:21   
googica
aja? dej mi še enkrat pošl, ker včasih to kr zbrišem če ne prepoznam obraza aveš :)) aja sm jo že nšla med kolegi :)

jah js še ne zapnem prejšnih hlač, pa tud že pred nosečnostjo sm mela preveč. ah sej gre dol, kila na mesec, itak sm jih dobila 23 med user posted image tko da sm še kr dobra ane :).. do naslednega poletja bo menda že :))

< Sporočilo je popravil googica -- 7.8.2010 10:12:00 >

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
7.8.2010 12:32:59   
Februarka08
Oh te kileuser posted image jaz sem vesela, da lahko oblečem hlače izpred 2user posted image user posted image user posted image Nikol ne bom čist suha, s tem se se sprijaznila, ker bi mogla korenito spremenit življenski slog in vse, glede na to kakšna sem bla 5 let nazaj sem zdaj zadovoljnauser posted image če pa dam še ene 5 kg dol, bom pa še boljuser posted image zato pa od sept. naprej začnem z aerobiko in kolesarjenjemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
7.8.2010 20:10:09   
vrtnica83
Rižkoo mal sm se zmotla sm misla pod marčevke user posted image  k če si zračunam sam po zadnji user posted image  mi pride 31.3., če pa še upoštevam ciklus pa pride glej ga zlomka aaaaaaaaaaaaa isto kot tebi 7.4. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tko da morm res počakat kaj bo G rekla. kaj pa veš mogoče bova mele pa še isti pdp user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
7.8.2010 20:15:46   
vrtnica83
Rižkoo ups mal sm se zmotla sm misla napisat pod marčevke user posted image user posted image  drugač pa če si zračunam sam po zadnjiuser posted image  mi pride 31.3. če pa še upoštevam dolžino ciklusa mi pa pride pdp glej ga zlomka aaaaa isto kot tebi 7.4.user posted image user posted image user posted image  tko da morm res počakat kaj bo G rekla . mogoče nama pa celo rata in bova mele isti pdp. Kdaj imaš pregled?jst šele 24.8.

Drugač pe še enkrat hvala punce ker ste tok vesele zame in za Rižkoo.res ste najboljše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
7.8.2010 20:17:36   
vrtnica83
ups sm misla da se prvi post ni prijel pa da sem ga zbrisala no zdej sta pa dva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
7.8.2010 21:07:53   
Meliitak
ja bravo user posted image user posted image user posted image vrtnica83 vidve z rižkoo kot da bi se zmenle, da je treba skupi nadaljevat he, he...

evo kmal bo en let od kar sva z mojim poročena...ga mislm pelat v kino pa na fajn večerjico (no upam, da me bo tja on pelal he, he)...a ma kera kak predlog ker film bi bil za oba dobr? jasno bi šla zvečer in bi bil babi servis (upam), da mal podoživiva leto nazaj user posted image ...googica kako pa napreduje vajina poroka razen da si v iskanju steznika, ki ti žal ne morem pomagat? kje pa se bosta poročila, da pridemo bonbone metat (joke)?

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
7.8.2010 21:46:37   
googica
uu čestitam meliitak :)) pol si pa kr mela trebuščka na poroki ane :).. glede filma me ne sprašvat, midva mava rada samo Sci-Fi, tklo da ti ne bi znala pomagat :)))
poroka.. ja.. poteka vse kot bi mogl.. bo v grosupljem v cerkvi sv. mihaela, 4.9. ob enih.. ja, zgodej, vem. prazvaprav je bil problem, ker smo misll da bo isti dan še ena poroka ob 4h, pa je zdej v drugi ceerkvi, smo pa že vse zmeneni, tko da bo kr pri tem ostal :) bomo pa prej pri hrani,ane :))). bonbonov pa ne metat, že tko prosva vse povablene da nej ne nosjo riža, to se tolk pozna na cunjah, pa še ni prijetno.. sva bolj za mehurčke milnate, ampak ne vem če bova uspela prepričat svate :)).. zdej mislm da imava vse urejeno, cvetje, prstani, obleke, frizure, moji nohtki.. edin za makeup nvem kaj bi.,. ne bi rada še za to zapravlala, po drugi strani pa se mi ne da, da bi se sama, ker si bi itak mogla kupit puder za porjavelo polt... a je kera kozmetičarka prpravlena pridt mene namazat ;))..
jutr gremo pa v hribe, vohat gorski zrak.. pa na mašo.. pol pa k nam domov na kosilo .. upam d bo lepo vreme. mamo en sto let star nahrbtnik za otroke nosit, sva dons iskala kšno ugodno varianto, ker to ne bomo velik rabl.. pa ne dobiš pod 90€nč..

no, vem da ne marate dolgih postov, melita za poroko ti pa lah še na fb kej napišem, če te zanima kako poteka :))

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
7.8.2010 21:52:44   
ninasiki
vrtnica čestitke in čim lepšo nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rižko na morju sm zvedla tok lepo novico in če nebi mela ušes bi se mi glava odprla, res sm bla tok vesela da je še moj reku kaj je tko dobrga da se smejim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa prihajam za tabo upam da bo ta mesc kej preskočil oz naslednih 9 tud in navijan za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sm jih pa tok napopala kle da bi pa mogl uspet nama user posted image še enkrat čestitke

jah mi smo z morja mene bo zdej dajala depresija ene 2 tedna k mi kr zamori k grem tko domou z morja ampak bomo drugo leto spet ponovili je bblo pa fenomenalno aleksej je tok uživu da adijo pamet azvajal so ga iz vseh konceu tko da ga je treba zdej mal nazaj na stare tire postaut user posted image nism vs še uspela prebrat tko da ko mi rata ker ste kr lepo naklofale user posted image še pokomentiram

zdej pa grem reading time user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
7.8.2010 22:34:01   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

user posted image

MAJA to bo naša veliiiiika zabava zdej mamo pa še veliiiiko srečanje oktoberčkou ooooooouuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pu je zakon user posted image

kalypso twilight zakooooooooooon user posted image

HRANA NA PIKNIKU majči a damo mojga za pečt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kg no comment user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?