googica
|
uu čestitam meliitak :)) pol si pa kr mela trebuščka na poroki ane :).. glede filma me ne sprašvat, midva mava rada samo Sci-Fi, tklo da ti ne bi znala pomagat :))) poroka.. ja.. poteka vse kot bi mogl.. bo v grosupljem v cerkvi sv. mihaela, 4.9. ob enih.. ja, zgodej, vem. prazvaprav je bil problem, ker smo misll da bo isti dan še ena poroka ob 4h, pa je zdej v drugi ceerkvi, smo pa že vse zmeneni, tko da bo kr pri tem ostal :) bomo pa prej pri hrani,ane :))). bonbonov pa ne metat, že tko prosva vse povablene da nej ne nosjo riža, to se tolk pozna na cunjah, pa še ni prijetno.. sva bolj za mehurčke milnate, ampak ne vem če bova uspela prepričat svate :)).. zdej mislm da imava vse urejeno, cvetje, prstani, obleke, frizure, moji nohtki.. edin za makeup nvem kaj bi.,. ne bi rada še za to zapravlala, po drugi strani pa se mi ne da, da bi se sama, ker si bi itak mogla kupit puder za porjavelo polt... a je kera kozmetičarka prpravlena pridt mene namazat ;)).. jutr gremo pa v hribe, vohat gorski zrak.. pa na mašo.. pol pa k nam domov na kosilo .. upam d bo lepo vreme. mamo en sto let star nahrbtnik za otroke nosit, sva dons iskala kšno ugodno varianto, ker to ne bomo velik rabl.. pa ne dobiš pod 90€nč.. no, vem da ne marate dolgih postov, melita za poroko ti pa lah še na fb kej napišem, če te zanima kako poteka :))
|