|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
23.5.2010 22:02:23   
lenika83
Kolikor je meni znano naj bi prišli zgornji enki. Samo moja bejba mi spet kaže, da ni po knjigah in ji zdaj raste spodnja desna dvojka, namesto zgornjih enk user posted image  Aja, pa obe zgornji dvojki ji tudi rineta ven. Samo o enkah pa ni sledu user posted image

arabella5 po mojem mnenju se v Sloveniji nikakor ne splača kupovati romerja, ker so ful dražji kot v tujini. Jaz sem ga ugodno našla na dveh straneh: http://www.babyland-online.com/ in http://www.babyprofi.de/Auto-+u-+Fahrradsitze/Autositze+9-18+kg/index.htm Na žalost pa ne poznam nobene od teh trgovin in nimam pojma kakšna je njihova zanesljivost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
23.5.2010 22:21:47   
tassika
Nina zgrešili smo šparglje, smo pristali v ljubljaniuser posted image

Lenika, tudi jaz ne vem kako so zanesljivi, samo mislim, da ni neke panike, poštnina do slo pride 19 eur, jaz sem prav iskala take trgovine, ki dostavljajo v SLO, ker to je zelo težko tam, že na ebuy-u k gledam, jih polovica ne dostavlja s slo. Sva se pa odločila, da vzameva duo plus, ker king mi je ful všeč, ker ima za glavo veliko oporo (to bom probala nekje dokupit), samo me malo moti, ker se ga fiksira samo s pasom, saj vem, da je varno, ampak rada bi nekaj več, safty tt pa ne moreva imeti, ker xsara picasso nima tega priključka. Za zadnjič, sem pa čisto trofnila vijolično barvo, ker mi je ful lep, samo ker ga kupujeva tudi za drugega otročka, pa če bo slučajno fantek, pa ne more biti v vijoličnem, tako, da sva se odločila za zelenga.

ps. glede nakupa v tujini:
+ je, da je 100 eur cenejši
- je, da v slo ne moreš uveljavljati reklamacije

Če ga kupiš v BC dobiš 5% popust na gotovino, bon za 10% pri nakupu naslednjega avtosedeža romer in pa 2 leti garancije

< Sporočilo je popravil tassika -- 23.5.2010 22:23:27 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
24.5.2010 12:30:35   
Emilly
Kako lepo debatirate...mi smo bili pa te dni kar ves čas neki leteči, tako da je bilo kar pestro. Tako je fino, ker lahko z Gajo grem kamorkoli, ker je v vozičku tako pridna. Očitno nima nič proti, če cele dneve pohajam po trgovinah in zapravljamuser posted image  Je prava baba ni kej....Smo bili pa v petek v razvojni, ker so jo malo zmerili in stehtali spet. Imamo 70 cm in točno 7 kg. Ja še zmeri smo manekenskiuser posted image  Smo imeli pa pregled že ob osmih zjutraj, takrat ko običajno mi še vsi spimo in seveda posledično je bila Gaja tako zaspana, da se je jokala kot še nikoli do zdaj. Pokazala pa  zato seveda skoraj nič...... Mah, ti pregledi so mi čedalje bolj kar neki. In ker ni skoraj nič pokazala, je zdravnica rekla, naj za vsak slučaj gremo še na en pregled k fizioterapevtki (samoplačniško!), ker bo mogoče tam kaj več pokazala.......In če bo rekla, da rabimo še več terapij, bomo pa potem dobili napotnico. Mislim, a je to res ponavadi tako, da se prvi pregled plača??Men je to ful čudno. Moj je rekel, da se mu sploh ne zdi da bi Gaji kaj manjkalo in da verjetno ne bomo šli. Bomo vidli no.

Sicer pa zobkov še ni, kar je čist ok, živahni smo da je joj, previjanje je za mamico postala prava muka, ker nočemo biti tudi sekunde na trebuhu. Obračamo se že dolgo časa v obe strani, plazimo se nazaj, enkrat ji je celo uspelo z nogami se splazit naprej. Pa res jo je super opazovat.  Pa papa tako rada, da se mi zdi, da je začela usta že čist avtomatsko odpirat ko zagleda hrano. Sva že lepo zamenjali v celoti dva obroka. Samo piti pa še vedno noče.....

Odločbe za v vrtec pa še nismo dobili. Pa saj mislim da bomo v vsakem primeru na čakalni listi, samo da ne bo ta čakalna lista predolga....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
24.5.2010 15:44:51   
PapuaNG
Pozdravljene,

se opravičujem, ker vam malce upadam v temo, a imam za vas oziroma vaše malčke vabilo na casting za reklamo za Pampers. Moj dragi se namreč ukvarja s castingi (kot avdicija) in tokrat iščejo: dojenčke, stare od 8-15 mesecev, temnih las (temno temno rjavi ali črni, svetlolasi ne pridejo v poštev). Snemanje bo potekalo v času od 6.-8. junija (v kolikor bi bil vaš otrok izbran, bi morali imeti te dni na razpolago, ni pa še določeno, ali bo en ali več snemalnih dni), plačilo bo cca 300 evrov (ni še točno določeno). V reklami otrok sedi v nakupovalnem vozičku. Casting bo potekal to sredo, 26.5.2010, od 9-19ih, v Studiu Arkadena, Brodišče 23, Trzin.

Išče pa se tudi mamice, v poznih 20ih oz. zgodnjih 30ih, temnih las, tople, šarmantne...

V kolikor je kakšna zainteresirana, je vljudno vabljena, hvaležna pa bi bila, če bi lahko to sporočilo posredovale vašim prijateljem, znancem, ki imajo otroke, ki bi ustrezali zgornjim pogojem. V kolikor imate še kakšno vprašanje, pa lahko pišete na blaz.taljan@gmail.com. Casting poteka tako, da kadarkoli v času castinga pridete, otroka se posname in poslika, vse skupaj pa načeloma ne vzame več kot pol ure.

hvala user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
24.5.2010 20:58:38   
Anonimen
a gre kera sm???

Čarobni dan

Prijava

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4130
24.5.2010 21:46:14   
Anonimen
evo utrinek iz Arburetuma :)

Ninasiki & Aleksej, Tia & jst
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
25.5.2010 10:28:30   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Pozdravljene,

se opravičujem, ker vam malce upadam v temo, a imam za vas oziroma vaše malčke vabilo na casting za reklamo za Pampers. Moj dragi se namreč ukvarja s castingi (kot avdicija) in tokrat iščejo: dojenčke, stare od 8-15 mesecev, temnih las (temno temno rjavi ali črni, svetlolasi ne pridejo v poštev). Snemanje bo potekalo v času od 6.-8. junija (v kolikor bi bil vaš otrok izbran, bi morali imeti te dni na razpolago, ni pa še določeno, ali bo en ali več snemalnih dni), plačilo bo cca 300 evrov (ni še točno določeno). V reklami otrok sedi v nakupovalnem vozičku. Casting bo potekal to sredo, 26.5.2010, od 9-19ih, v Studiu Arkadena, Brodišče 23, Trzin.

Išče pa se tudi mamice, v poznih 20ih oz. zgodnjih 30ih, temnih las, tople, šarmantne...

V kolikor je kakšna zainteresirana, je vljudno vabljena, hvaležna pa bi bila, če bi lahko to sporočilo posredovale vašim prijateljem, znancem, ki imajo otroke, ki bi ustrezali zgornjim pogojem. V kolikor imate še kakšno vprašanje, pa lahko pišete na blaz.taljan@gmail.com. Casting poteka tako, da kadarkoli v času castinga pridete, otroka se posname in poslika, vse skupaj pa načeloma ne vzame več kot pol ure.

hvala user posted image

user posted image midve ne pridema v poštev, hehehe...

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
25.5.2010 10:31:26   
tea85
joj, še ena neprespana noč, sem že prav sitna, brezvoljna itd... že nestrpno čakam da tile zobki pokukajo ven, da se stanje normalizira ker drugače bom okoli pala user posted image

aja, sem pozabla zadnič napisat kakšne mere pa imava midve, hehehe...velika 71 cm, težka pa celih 9 kg user posted image user posted image sicer pa zdaj naša pika štrajka pri hrani, ko žlico pokažem mi jo riva vstran, če ji dajem kaj takega z roko pa ni problema, ajajajaj user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
25.5.2010 12:35:49   
googica
lep sončen pozdrav.. midva se mava pa tolk fajn na sončku.. mami dobiva barvo, tamali pa ma tud že rokavičke.. bi ga rada kr v kratkih rokavih mela, pa še ne upam.. :))
ena me je spraševala za drese, če mam slikco.. nimam še slikc, tale ringaraja mi neki nagaja in noče novih slik mi nalowdat, tko da ne bo šlo.. majo pa v BC in so fuul kulski :))
dons je jedu breskvovo hipp kašico, je bla fajn mu, zdej ga mal navajam na te industrijske zadeve, da ne bo panike pol za izlete.. pa še za dneve ko sem js bolj lena, pa se mi ne da zmiksa :))
no, šibam, papa

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
25.5.2010 14:36:06   
TINKO
Tudi od naju en lep sončen pozdrav!

Ufff kolk je vroče user posted image , še par dni pa se bomo navadli (čeprav bo spet nekaj dežja), pa malo bolj slekliuser posted image user posted image .  Naša miška je ful pridna, vsak dan kaj novega pogrunta, zadnje dni pa se je naučila dajati še papa user posted image  (ampak ne da vsakemu papauser posted image  hehe). Mi gre pa na živce, ker nimam idej kaj naj kuham tamali, kaj šele nama. Se mi zdi da je non stop enak jedilnik, mah bomo že kaj naštudirali. Popoldne pa gremo na sprehod z mojo sestro in mojim nečakom (1 leto in pol). To bo spet zabavno!!! En čas se stiskata, drug čas se grdo gledata, en čas si igrače delita, en čas spet vsak zase...uglavnem je pestro. In prav je tako, se morjo nekako navadit da je treba kda kaj delit pa...

Uživajte

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
25.5.2010 17:34:59   
ninasiki
rižkoo točno tega sm jst hotla beuga lep je fuuuuuuuuuuuull user posted image  sam k ne gre nazaj mam pa jst tega sam da je svetlo moder http://www.bolha.com/oglas1272121339/otroski-vozicek-kiss-red-baby-welt-nov

didika nobena ne prau da si ti socialn problem samo pač sklepale smo ker pr 1 mescu pa res ni glih normalno da daš alpsko mleko glede na to da je pa 12 mescu šele tko da ti kr deli tko k ti veš da tamali najbol paše

sonce obožujem ga

grem nazaj k sončku

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
25.5.2010 17:35:39   
ninasiki
aja rižkocena je pa ista user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
25.5.2010 17:50:20   
tassika
Googica jaz imam zojo že v kratik rokavih in hlačah, pa mi jo še kuha, ko zaspi v vozičku se zbudi čisto mokra user posted image  JAz ne vidim problema, če pa te skrbi, da bi ga opeklo, pa imava midve pepeny senčnik in pa sončno kremo na b. da ne bom delala reklame in ni panike. Sem se tudi jaz včeraj namazala z njo in en del nehote spustila na hrbtu, nisem dosegla in pridem domov in tam čisto rdeča, kjer je bilo namazano pa nič, se pravi krema deluje.
Imava pa problem, ker mi v tej vročini noče jest, pije pa tudi bolj malo, samo sedi in ji ni do ničesar, no ja razen skakanjauser posted image  saj jo zastopim, tudi meni ne paše jesti v taki vročini, samo jaz si to lahko privoščim. Kaj naj naredim, ali naj ji pustim malo več časa, ali naj jo silimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
25.5.2010 20:49:39   
pattaya
Hoj punce.

Jaz pa sem kr zaskrblena.
Sem pravkar malega vozila k dežurnemu. Že od jutra ima vročino in kr raste pa sem mu dala 2 žlički calpola, pa nič. Ful joka in veliko spi, pa malo mu teče iz noseka. Težko diha in me je bilo strah kaj bo čez noč z dihanjem in vročino. Dala mi je svečke za vročino, rekla pa je da je viroza z visoko vročino in da drugih znakov nima, razen nahoda. Plučke so ok, ušeska tudi, grlo tudi,... Dala mi je tudi napotnico za laboratorij in v primeru da bo jutri zjutraj še isto stanje, naj da kri in vodo potem pa k svoji zdravnici.
HB sem naletela na zdravnico za šolske otroke, ki se vsaj na otroke spozna in ne na kakega splošnega zdravnika.

Zdaj pa upam, da bo koliko toliko mirna noč, da bo svečka prijela. Sploh nisem navajena na mojega otroka da bi tak neutolažljivo jokal, nazadnje je bilo to ko so bili krči, pa še takrat ne tako zelo.

Ne upam pa ga imeti premalo oblečenega, ker pri nas ful piha, pa kot izgleda je mogoče bil malo preveč. Če pa ima tako želojo za ven it, pa bi bilo hudo če tudi v vetru nebi šli ven.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
26.5.2010 8:48:17   
naty6
Ojla.

Eno vprašanje. Ali vi še vašim oktoberčkom prekuhavate vode ali ne?

Lep dan...

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
26.5.2010 8:59:31   
kalypso
js mu jo in mu jo bom še nekaj časa... sigurno vsaj za mleko delat, tam nekje po 10 mesecu pa mu bom počasi začela dajat za pit tud kr iz pipe.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
26.5.2010 9:22:04   
googica
js mu zaenkrat še ja.. kolegica je pri 8 mesecu začela počas uvajat vodo iz pipe.. bom js tud na tak način verjetno. sploh pa na aptamilu piše da more vret.. se bom kr tega držala.. sej sam enkrat na dan prekuhavam..

kakšno čudno vreme pa je to dons??

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
26.5.2010 13:10:52   
naty6
No  ja za pripravo obroka tudi jaz, toda mislila sem za pitje, ker naš malček spije dosti vode. Tu pa tam pa mu dam tudi nekaj požirkov iz kozarca in to vodo iz pipe, ki jo  seveda prej spustim skozi filter.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
26.5.2010 13:26:16   
googica
aha.. mah po moje ni tolk panike več.. 

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
26.5.2010 14:34:24   
Anonimen
glede vode ... mi mamo brita filter, sam še vseen prekuhavam ... mamo ful trdo vodo, z fuuul kamna ... no in ker smo mel neki cajta oporečno vodo sm ji kupovala vodo iz plastenke ... sm jo tut prekuhala ... no in je voda iz plastenke mela skor več kamna v seb kot pa tista iz pipe ... drgač pa ko vodo spustim skoz filter pol ko prekuham ni nč belga na posodi, tko da dobr filtrera user posted image
Ji pa tut jst dajm mal vode iz filtra, večino pa prekuhano ... pa navajam jo pit iz kozarca in plastenke ... mi več pa lepš pije k pa iz flaše ... pridna user posted image

no naša dečva zna tut se usest sama zdj, pa plaz se naprej, sam ne obvlada, nardi 3 "korake" naprej, pol pa se uleže in gremo rikverc user posted image ... tko da ona gre rikverc ... mi pa tut lepo "hod" če jo držim pod pazduho, lepo prestopa ... uglavnm ... še "mal" pa bomo šibal ... morm začet kondicijo naberat user posted image user posted image user posted image ... mamo pa že 2. zobka spodi, zdj pa upam da bo mal miru, ker bi rada mal spala ... zdj se mi zbuja na 1h, prej se mi je pa na 3-4h

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
26.5.2010 15:00:44   
tassika
Jaz jo ne prekuhavam več, je rekla pediatrinja, da ni treba, če zdaj še ne, pa sigurno pol ko bo puzala, ker s tal pobere več umazanije kot je v neprekuhani vodi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
26.5.2010 21:17:03   
majakla

Že nekaj časa ne prekuham več.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
26.5.2010 22:22:02   
ninasiki
jst pa tud ne prekuhavam in je tud nikol nism ker sm kupvala otroško vodo tko da za čaj sm jo mogla tko al tko skuhat za pit zdele pa sploh ne mešam pa pou sokca in pou vode in mi popije na dan 280 tekočine

smo pa mi tud že v kratkih odspod mam pa še kr trenerkico čeprou jo pol mal zaviham viši drgač pa še neki ne upam ker je ta čudn vreme bi pa najraj ka dala že v sandalčke pa kratke hlačke user posted image

punce kako je kej z vašim spanjem mi se še kr zbujamo 2-3x na noč user posted image mislm sej mi ni težko sm itak že navajena sam tok bi pa rada da mal dl spimo

POTENJE naš tud zašvica pa ni važn kje spi al v vozičku al stoučku hrbt ma čist mokr

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
26.5.2010 23:06:40   
rozilu
Čer.

Danes smo pa oktobrke preživele en fajn sladoledni dan, otročki pa so se tako lepo imeli na travi, ko so lahko brcali, se kotalili, se plazili in kobacali po mili volji user posted image user posted image

Voda za pitje - jaz jo večinoma samo filtriram, včasih pa prekuham. Po mojem je bistveno, da gre klor ven (pustiš malo stati, ali pa prekuhaš), zaradi druge svinjarije je pa najbrž precej brez veze, ker dajo že svašta v usta user posted image

Mi smo pa kar v kratkih rokavih, pa tudi malo brez pleničke brcamo. Vsaj včeraj in danes smo bli. Potenje - če npr. zaspi v avtu je katastrofa, čisto mokra user posted image , sicer pa nima takih problemov s tem. No, v glavo ji je itak vroče, ker ima tako čupo.

Nina, glede spanja, sej že trkam preden odgovorim.... meni spi 11h ponoči. Mogoče včasih hoče dudo, ponavadi pa ne, nič... Pa da ne boste mislile s čim jo filam: zvečer pred umivanjem dobi 100ml riževe al kake druge kašice , preden gre v posteljo se še malo pocarta na joški in to je to! (OK; priznam, dodam malo ruma za boljše spanje user posted image user posted image ).

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
27.5.2010 7:58:41   
karmen b
Ja včeraj je blo res luštno na vrtni zabavi. Hvala rozilu za povabilo. Bo treba še kdaj ponovit.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?