|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
25.2.2010 23:00:28   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

MM, absolutno sm za sredo. Kadar rečeš... jst mam cajt.user posted image Moj L pa tud rad pohajkuje. Se že veselim.. sam sporoči mi kdaj maš namen... dopoldan, popoldan...

Ej a keri mlek mal na kislo potegne... če ste ga poskusle?? user posted image Jst sm in ni čist sam sladek.

rižkooo...a to imata z MM private date ali se vam lahko pridružim/ouser posted image

jaz sem mlekec probala le takoj in je sladek, me spominja na riževo mleko...

jaz danes tudi ful šetkala, kofetkala s tamalim, po stari Ljubljani...pol je pa lačen ratal, mamici pa še ni bilo za domov in ga je kar v lokalu podojila...je imel pa ful lep pogled na Ano Dolinar, dokler ga nisem čez glavo pokrilauser posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 25.2.2010 23:05:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
25.2.2010 23:04:18   
tane
???

< Sporočilo je popravil tane -- 25.2.2010 23:05:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
26.2.2010 0:46:25   
frrrr
o, naslednjo sredo nas bo pa zgleda več pr Žabarju user posted image user posted image  user posted image  

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
26.2.2010 0:51:25   
frrrr
rozilu user posted image

Emily - tut brina se je v sredo tik pred odhodom k žabarju posračkala na veliko... še med umivanjem je dokončala sranje user posted image sem imela kr veliko za skidat in sem tut zamudila pol ure zaradi tega user posted image pa skoraj najbližje stanujem user posted image

obračanje... brina se je do zdaj obrnila nekajkrat iz trebuha na hrbet in enkrat iz hrbta na trebuh... ampak se ji ne da glih. zaenkrat ji je najbolj zanimivo puzanje vzratno. med pasenjem kravic se z rokami odriva nazaj. pa slini se zraven, da zgeda kot polžek, ki pušča sled user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
26.2.2010 8:37:39   
Anonimen
Kaj je največja ironija?
Da Zrnec in Bizovičar povabita Petro Majdič v oddajo A SI TI TUD NOT PADU?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
26.2.2010 8:38:41   
karmen b
Dobro jutro user posted image

Prebudil me je dež user posted image in ne Špela user posted image , ker ona je spala vrhunsko...od 20:30-7:50....pridna pridna user posted image user posted image user posted image

Pri Žabarju je blo res tok luštno, da moramo tole ponovit! Tudi jaz sem za sredo.

MOTORIČNE SPOSOBNOSTI: Zadnje dni mam Špelo precej več na tleh in vidim, da dnevno napreduje. Začela se je sama dvigat brez opor in je prav hecna, kot da dela trebušnjake. Tudi mamici nebi škodlo user posted image . Obrne se še ne sama, ji pa malo pomagam, da jo za rokico primem in se pol sama naprej potegne na trebuška. Kravice pa že lepo pase. Kak teden nazaj ji še ni blo všeč.

Rižkooo ti pa tko lušte delaš s temi morskimi rajskimi placi, da me bo pobral...kje je še morje user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
26.2.2010 8:49:07   
tassika
Jutro, mene pa je zbudila Zoja, ne dežek, danes imava še razvojno ambulatno in že študiram kako it, pomoje bom kar čez košaro dala dežno prevleko, ma se mi jo ne da tlačit v lupinico. Včeraj sva pa bili v šopingu v btc-ju, no ja največ v zvezdi na tortici, pa peš v poiskanju lokalčka na sončkuuser posted image  Ne boste verjele, v zvezdi so ljudje tudi po 15min stali in čakali na prosto mizouser posted image  No in največ sva potem kupili kar v kiku, ker mi drugje ni bilo nič všeč ali pa mi je bilo predrago, ne me narobe zastopit, nisem škrt, dam zadnje cekinčke za malo, amapk tisto kar sem našla je bilo močno precenjeno.Sicer sem pa iskala nekaj bolj pomladanskega, pa je še zelo malo založeno, večino je bundic in kombinezončkov na razprodaji. Pa mami si je privoščila nov debelejši termovolur, da bo lahko namesto bunde ga imela zana sprehod, včeraj sem se skoraj skuhala, no in je v roza barvi, da bova z malo usklajeni, saj bi vzela kakšnega drugega, pa je bil samo tauser posted image
Nič zdaj grem pa skuhat kavico. punce a ima žabar dovolj parkirnega prostora, jaz sem malo bolj na komot za parkirat. Včeraj sva s kolegico parkirali v atlantisovi parkirni hiši na prostoru za mamice z dojenčki in nosečnice in prideva nazaj in so naju tako zaparkirali, da niti pod razno ni šla lupinica notri, je bilo potrebno avto preparkiratuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
26.2.2010 9:02:06   
karmen b
Pri Žabarju komot lahko parkiraš zadaj, samo ti bo ena mogla pokazat, kje zavit, če se nisi bla nikol tam.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
26.2.2010 9:06:28   
tassika
Sem bila, sam sem ful pozabila, nič jutri ko bomo šli z atlantisa, me bo moj peljal pokazat kje grem pa bo, drugače se bom pa že znašla. A imate ve otročke tam v lupinicah ali v košari, kajti moja zadnje čase noče več spat v lupini in potem če je budna hoče sedet pri meni in gledat naokoli, v košari jo pa še malo nahecam da zaspiuser posted image
Ja mi se gremo jutri kopat, da vidim če bo naši pikici pasala malo večja banjauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
26.2.2010 9:52:23   
karmen b
Zdej smo vse z vozički pršle in so bli malo v vozičkih dokler so spali, potem so bli po vseh naročjih malo in eni so malo papcali pa pol če je bil kdo fajn sitkan smo šle mal gor pa dol, da so zaspal, pa je blo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
26.2.2010 10:06:11   
malaMravljica
ojoj, sam jaz tega zabarja definitivno nam dobila, pa kaksnega stranskega vhoda za parking se manj, ce sploh ne vem kje je sam lokal user posted image user posted image  men je bilo zadnjic cist kul v BTC-ju drgac. Pa se nekaj, zakaj se rece pri Zabarju????? Morem imet ta odgovor, ce hocem prit tja, pa ne smejte se.

Tane, ma glih date-a nimava z Rizkoo no.

Punce, ce katera ve slucajno,ena mimo tema, kaj v HM, ce hoces zamenjat robo, morem v tistes kjer si kupil al lahko tudi v enem drugem?

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
26.2.2010 10:29:10   
karmen b
MM Žabar je ime slaščičarne, nič kaj zakomplicirano user posted image ...Je pa varjanta, da se parkirate na Vrhovcih pri Sparu, pa gremo lahko skup peš z vozički do Žabarja in še malčki bodo lepo zaspali. To je 15 minutni sprehod, ravno za uspavanje.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
26.2.2010 11:12:22   
Emilly
Ja tale Žabar..... že dvakrat zdaj se mi ni izšlouser posted image  Tko da jaz sem seveda itak za, če pa pridem, pa se pustimo presenetiti user posted image user posted image  ne dajem nič več obljub! Samo če nas (ali vas) bo toliko, kam bodo šli vsi vozički? Tale Žabar se bo moral še malo razširiti....

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
26.2.2010 11:37:13   
karmen b
He he he Emilly placa je dost. Zdej ko nas je blo 6 je bil ravno tisti kelnar, ki nam je nazadnje, ko smo ble s trebuhi tam, reku, da mormo z vozički prit. Je blo zabavno zdej, nas je tko lepo stregu. Če nas bo še več po moje ne bo nič hud.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
26.2.2010 11:39:44   
frrrr
žabar je gostilna s tradicijo http://www.prizabarju.si/eng/index_eng.htm
me se dobivamo v slaščičarni ali kavarni... sedimo zunaj nekje, nosijo nam pa iz slaščičarne in kavarne user posted image
če se pripelješ iz tržaške, je na levi gasilski dom, na desni pa žabar. pred gasilskim domom je parkirišče z (sicer odprto) rampo, ki je namenjeno gostom žabarja (piše na tabli).

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
26.2.2010 11:43:03   
frrrr
na zgornjem linku narisano in opisano kje je gostilna
mM, tu je sigurno manj gužve kot v btcju user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
26.2.2010 11:49:43   
Emilly
ja se spomnim prijaznega kelnarja.... počas bi moral že kakšno rundo mal počastit, ko mu toliko dobička prinesemouser posted image  kaj bo šele ko naši paglavci mal zrastejo, pa bojo še oni kaj naročil......user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
26.2.2010 11:58:33   
Anonimen
Z MM sva se že zmenle.... jo jaz pripeljemuser posted image .

tane, ma ni date... ampak je blo na zadnje ko je bla MM tukaj prav fajn...zato zdej ne smemo zamudit... Očitno pa ne bomo same.... zelo lepo in se veselim.

Tassika... mogoče kdaj drugič, hm?? Zgleda, da tokrat ne bo šlo. Dost ponudb user posted image . Sej veš o čem govorim.user posted image
Tebe pa tud lohk kje počakam pa gremo skupaj. Vič je moj user posted image .

karmen b...veš kaj.. tud ti greš lohk tja... sam zapri oči. Jst sm vsak dan kje drugje.... zdej sm pa te kraje začela delit z vami. Sej veš.... ene se znamo tud tko zadovoljit. user posted image V tem vremenu je treba.

Dons je spet tako pusto in grdo.... da ne bova šla vn za tako dolgo. Na krajšo turo.
Ej, moj mali je mel zdej spet kosilčka... korenčka user posted image . Pojedel je vseeee in ko ni blo več.. se je začel jokat. Super... zgleda bo jedec k ati. Ne k mami.., k ati.user posted image No sm vesela, ene majo baje full težave pri uvajanju.

Nč, grem še jst kej pojest. Lep dan.

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
26.2.2010 12:06:06   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

rozilu user posted image

Takrat sm že spala user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
26.2.2010 12:53:56   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Začela se je sama dvigat brez opor in je prav hecna, kot da dela trebušnjake. Tudi mamici nebi škodlo user posted image .

Jp, tudi priu nas je paglavka bolj aktivna kot mama user posted image Poglej si za hec un video od vzajemne (ninasiki dala link pred kratkim), tam so vaje za mamico in user posted image , meni so fajn.

koka se je zbudila... gremo v akcijo user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
26.2.2010 12:55:10   
tassika
Ok potem pade Žabar, se bom že znašla, sej sem ženska a neuser posted image  No midve sva nazaj z RA, še vedno rahla asimetrija v levo, baje glavice še ne drži čisto stabilno, pa se meni zdi, da jo, težka je 5570g in velika 59 cm. No toliko o tem, še vedno fizioterapija in ostalo.

MM Žabar je v osnovi zato, ker imajo tam ful dobre žabje krake, samo meni ne potegnejo, tiste male nogice pa kosti, nasplošno ne maram mesa, ki ga moram obirratuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
26.2.2010 13:20:12   
najčka
Oj čveke, vidim da bo v sredo cela ohcet pr žabarjuuser posted image super!!
Sam zdej bojo pa res mogl eno previjalno nabavit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
26.2.2010 13:28:28   
muca*maca
OOoooooo.... bo bučno pr Žabarju user posted image user posted image user posted image

Samo v potrditev:
dobimo se v sredo ob???

Sicer je pa vseen, ene bodo prej, ene kasnej, ene pršle, druge šle...

Dons je pa tako vreme, da je sprehod odpadel, sva skočila samo do štacune po sveže sirove štručke za mami in je mali tako zvedavo gledal iz slinga...kje pa, da bi zaspal, pha...
Še pol sem ga morala 3x gor pa dol nosit (se je vsakič prebudil) in zdaj se je končno vdal in spi v svoji najljubši košari od vozička. Še 5 cm ima fore, kaj bom pol, pa nimam pojma user posted image user posted image user posted image user posted image

Kašice - ja, jst sem jo tud dons namešala, tako za 12 mesecev - z jabolki, hruško, banano in vanilijo, polno skodelico, vse je šlo!!!

MAMI VSE pojedla, hahaha!!!!user posted image user posted image user posted image
(Mam te kašice od Milupe doma že neki cajta, sem jih namreč hotla sama sprobat, pa ni nikol ratal, dons pa ni blo nč druzga več v hladilniku - pa je kašica padla user posted image user posted image No, za prvo silo je blo, za drugo pa sirove štručke.)

Rižkoo - veš, sem se pol zadnji trenutek odločila za drugo varianto in pristala v risanki user posted image user posted image

Komi čakam, da vas vse vidiiiiiim...

LPuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
26.2.2010 14:35:43   
malaMravljica
he he he, zdej vas pa vse po vrsti nasmejem ok. Da razlozim zakaj me zanima kaj je ta zabar in vse o tem. No tko je, ... ma ne se prevec smejat ok. Jaz imam prav fobijo pred zabami, res full hud strah, ce jo vidim na parkiriscu pac ne izstopim iz avta, ni sans in pol sem hotla vedet, ce so kake prave slike od zab tam po stenah, ker v tem primeru me pac ne boste videle. Aja, a se neki povem, prejsnji oktober sem si celo nogo zlomila zaradi teh nesrecnih zab, sem ponoc sanjala, da je bila ena tam v moji postelji in sem pol v sanjah skoci iz postelje, poletela cez stol in pristala na eni okrasni buci, ki sem jo imela v sobi, sem jo hotla gor prnest, ker se je to zgodilo v Slo. O hudo, dvojni zlom, 3 mesce gipsa in nekega grdega razbremenilnega cevlja.

No, vidim da nas bo full, suuuuper koncno vas bom neki spoznala. Res full fajn no.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
26.2.2010 16:28:12   
googica
mM šit.. kaj so ti pa nardile žabe tko hudga? mal si me nasmejala, čeprov fobije niso lih smešne.. sorry.. sam strah pred žabam, še nism slišala.. 

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.