|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
25.2.2010 15:43:34   
*anč*
mi smo pa 3 ure zunaj pohajali, je blo tooook lepo, pomlad prihaja. zdej pa na kavču ležimo vsi crknjeni user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
25.2.2010 15:46:27   
Anonimen
ANČ!
pogresamo te na avgustovckih 2009user posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
25.2.2010 16:26:31   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pikabu, ti si meriš sladkor? imaš napravico? jaz imam samo lističe za ketone. danes so bili ok. napravico je imel pa oče ,samo ne vem, če je nismo že nekomu podarili user posted image

sadje, ja. jaz sem ga res veliko pojedla. zelenjave ne maram, sadje imam pa rada in sem se basala, ker je zdravo, ane. jabolka, banane, pomaranče, kivi. vsak dan.

Ja, jaz imam aparatek in si merim samo sladkor. Nimam pojma, zakaj v LJ s temi ketoni težijo, meni niso nikoli. Mi jih oni prekontrolirajo na pregledu, ampak doma si jih pa nisem nikoli merila. Z aparatkom je pa fino, ker sproti vidiš, kakšne vrednosti imaš in imaš boljši pregled na tem, kaj lahko ješ in koliko. Jaz teh enot nič ne računam, nič si ne tehtam, ne kompliciram. Po občutku vem, koliko lahko česa pojem, je pa res, da mi je aparatek precej pomagal pri tem.

Sadje pa lahko ješ, jaz imam obakrat za malico sadje, kivi lahko, pomaranče, jabloka tudi, samo na količino pazi.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 25.2.2010 16:27:21 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
25.2.2010 16:29:19   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci, pa sadje in jogurti so pa popoldne in zvečer prepovedana roba. zelo so pa dobrodošli zjutraj in dopoldne. na to pazi.

Tole pa ne bo držalo. Pri nosečniški sladkorni je malo drugače. Zjutraj moraš pojesti čim manj, pa zvečer je treba, še posebno, če hodiš pozno spat, še enkrat jesti.

In kar se sadja tiče, se popoldne lahko je tudi banane, grozdje, ananas, sicer malo, ampak je boljše popoldne kot dopoldne. Jogurte pa tako lahko samo navadnega ješ. Jaz si za povečerek naredim jogurt s kosmiči in imam lepe vrednosti. Pri nosečniški sladkorni je problem zjutraj in dopoldne, takrat ne smeš nič prepovedanih stvari, popoldne si pa jaz kdaj privoščim kakšen prekršek, če po kosilu sladkor dovolj pade. Pri normalni sladkorni se pa to potem obrne, moraš dopoldne več jesti, pa popoldne in zvečer čim manj.  

Zanimivo...ker grozdje popoldne ali zvečer je pri 'normalni' sladkorni strogo prepovedano...no, pa saj je logično..to je le nosečniška sladkorna, ki je dejansko pogojena z nosečnostjo....in potem preide....logično da so razlike.
jaz obvladam sladkorno v pravem pomenu.

Ja, pri nosečniški je obrnenjo in je zjutraj nevarnost, da so previsoke vrednosti. Nosečke s sladkorno ne smemo poslušati nasvetov od tistih s pravno sladkorno.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
25.2.2010 16:29:55   
psaša
Dan.
Maledva imata vročino, pa še v pričakovanju noric smo. Drugače vse po starem. Čez dober mesec grem že v službo. Kam je šla porodniška? Komaj čakam sonce in bolj toplo vreme.
user posted image  pa še ta bilanca!
Vrtca za Laro itak ne dobim. Ma, groza.

moci sranje za sladkorno

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
25.2.2010 16:30:47   
Pikabu
Še nekaj sem se spomnila, moci, kaj pa zelje, repa, to tudi super pade sladkor. To meni trenutno precej paše jest in je v redu. Pa koruzo tudi lahko, jaz si na ta račun tudi kokice privoščim, če imam krizo.

Drugače pa od sadja ribez znižuje sladkor, samo kaj, ko ga zdaj ni.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 19:42:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
25.2.2010 20:00:44   
piskot
ocvrti paradižniki?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 20:01:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 20:04:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2085
25.2.2010 20:06:24   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ocvrti paradižniki?

mhm, mljask mljask mljask

fajn zrel paradižnik narežeš na koleščke, spaniraš in ocvreš. paše z rižem ali pire krompirjem, pri nas ga pojemo, kolikor ga vidimo, kadar ga že delam

zraven gledaš pa un odštekan film ocvrti zeleni paradižniki :-)

jst pa ocvrtkov ne maram

Neposredna povezava do sporočila: 2086
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 20:07:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
25.2.2010 22:32:00   
*anč*
joj, pikabu,sploh nisem vedla, da si noseča, al sem pa pozablauser posted image kdaj je srečni datum?

kje je pa lucika?? dej se še kej oglasi preden rodiš!!

pa mis?

Neposredna povezava do sporočila: 2088
26.2.2010 0:37:54   
frrrr
psaša - oh, bolezni. naj čimprej mine vročina, norice v blagi obliki. pa služba že user posted image pa saj si šele rodila user posted image no, sej js tut, pa bo brina drug teden že 5 mesecev stara user posted image bv

piskot - bravo Ani za zgledovanje po velikem bratu!

moci - boš postala zelenjavanjam user posted image sej bo hitr mim. js sm se šla kdaj beljakovinsko dieto, glodala korenček in si predstavljala čokolado user posted image

pikapolona - Brina je pa naspidiran otrok... kaj ti daješ v juhe? user posted image

altati - kakšen zdrav jedilnik bi js imela na mail, če se ti da user posted image

pasji drekci... full pazim, pa dnevno vseeno vsaj na enega zapeljem in na enega stopim user posted image

zunaj je pomlad. sem si prestavila pisarno na voziček user posted image mož je mau hud, če me hoče dobit na telefon kadar vozičkam, ker to pač ni možno user posted image js pa uživam user posted image
včeraj sva šle z brino k žabarju na dejt z oktobrkami09. sladoled še vedno paše tako kot v času nosečnosti user posted image smo lahk pa kr zuni na sončku sedele. še podojila sem jo brez problemov. kolk je to luštno.
danes smo imeli taščo na obisku. popoldne je šel jaša z dedkom in babico v en vrtni center. in nazaj je prišel z velikim tovornjakom user posted image in še to se je naučil, da babice in dedki lahko zapravljajo user posted image

zadnje čase mi zvečer paše branje... pc mau zanemarjam. se boste mau spočile od mene user posted image

uživajte!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
26.2.2010 8:54:25   
*anč*
piskot  sm pozabla pohvalit vašo ano!! miška ma komaj eno leto pa že na wc hodi user posted image ! super punca!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
26.2.2010 8:58:05   
moci

Še nekaj sem se spomnila, moci, kaj pa zelje, repa, to tudi super pade sladkor. To meni trenutno precej paše jest in je v redu. Pa koruzo tudi lahko, jaz si na ta račun tudi kokice privoščim, če imam krizo.

tudi neuser posted image saj me je res sram, samo meni se dviguje ob misli na zelenjavo user posted image
ribez imam pa v zamrzovalniku, lahko kompot skuham, samo nesladkan jeuser posted image

zdaj bom pazila, pa bom videla, kaj bo v torek. saj pomojem nimam ful povišanih vrednosti, če sta bila prvo in zadnje merjenje ok user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
26.2.2010 9:00:43   
moci
pikapolona, pri nas nismo nikoli ful zelejave jedli, smo jo pa prodajali user posted image najbrž je res ne znamo pripravit, kaj vem. je že v koreninah nekaj narobe, jaz sem pa še potenciran zelenjavomrzecuser posted image saj sem na splošno izbirčna.
grem se depilirat pa na bazen, potem pa nakupit zdravo hrano. jeeeej.

včeraj smo šli pa na obalo. krasno. tu sonce, tam meglauser posted image pa še konkretni napad trme na poti. ampak potem se je zoja zakadila v rožice in travo user posted image izgleda je res že dolgo sneg, kar travo je ruvala user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
26.2.2010 9:32:53   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

tudi neuser posted image saj me je res sram, samo meni se dviguje ob misli na zelenjavo user posted image
ribez imam pa v zamrzovalniku, lahko kompot skuham, samo nesladkan jeuser posted image

zdaj bom pazila, pa bom videla, kaj bo v torek. saj pomojem nimam ful povišanih vrednosti, če sta bila prvo in zadnje merjenje ok user posted image

Na to se ne preveč zanašat. Jaz sem imela pri Emi samo eno povišano, pa sem pristala na inzulinu. Pa najpomembnejša je druga meritev.  Ampak so mi jo odkrili veliko prej, pa v bonici zašuštrali, ker so me imeli tri dni samo na tekoči hrani, takrat je pa cuker podivjal.

Kompot si pa lahko s fruktozo malo sladkaš.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
26.2.2010 9:34:30   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*
joj, pikabu,sploh nisem vedla, da si noseča, al sem pa pozablauser posted image kdaj je srečni datum?

Anč, saj nisem kaj dosti razglašala. Je bilo en kup problemov, od decembra sem že doma na bolniški, pričakujemo pa okoli 7. maja. Točno 10 tednov še. Upam, da tudi hitro minejo, se pa zelo, zelo veselim, čeprav tole nosečnost najtežje prenašam. 

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 26.2.2010 9:35:24 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 19:53:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2095
26.2.2010 20:09:32   
piskot
jah jaz sem se za hrano odlocila, ce ti kaj pomaga user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 20:29:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 20:29:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2098
27.2.2010 21:09:18   
frrrr
in vse tiho je bilo user posted image
vse utrujene popadale ha?

mi smo se tut veliko potikali po svežem zraku. lušten dan bil.

sem vam že prejšnjič omenila kakšen pesnik je naš fant in sklada rime cele dneve user posted image
no, vam napišem 2 današnji... pa eno staro dopolnjeno...

zjutraj mi dam imunoglukan in jaša pove:
imunoglukan, da ne bom bolan in bom močan kot stric urban user posted image

pred spanjem je med oblačenjem našel tole rime:
iz temnih globin je priplaval delfin

zunaj je s palico lovil namišljene ribe iz luž in zraven spesnil:
js, ribič jaša, na skali stojim in ribe lovim... nato smo pa še skupaj dodali in zraven prdim user posted image

imam 742 fotk za v albume pospravit user posted image jao meni user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
28.2.2010 8:58:13   
Lu
Jutro!

Tudi mi smo se včeraj napotepali po svežem zraku. No in Maja danes že kuha user posted image Pa še na 2 roj.dneva bi mogla it. En je od njene prijateljice, ki si je res želela, samo je ne dam.Tam bi norela še 2,5 ure. Ko sem klicala, da je ne bo, se mi je zdelo od njene mame češ pa naj vseen pride.  Žal. Drugi roj. dan pa od moje svakinje. Pa tudi ne greve, deca pa bosta šla. Ja takle mamo.

Za ta teden dobimo še enega kužka v varstvo. Od mojih staršev. Se gresta namakat v toplice in rabita varstvo, ker se je tudi bratec že odselil od doma. To bo Kin vesel user posted image Se full igrata.

Zdaj pa šibam po navodila k mojim kaj vse naredit, ko ju ne bo.

papa do kasneje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?