|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
2.3.2010 9:15:32   
moci
če pa ne smem cukra

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 9:31:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
2.3.2010 9:40:00   
altati
moci, ampak tebe bi jaz res dobesedno 'nažgala po zadnji plati'.

kje naj pri tebi sploh začnem:
1.nehaj stokat zaradi diete! ni ti hudega!
2. zamenjaj dohtarja, da dobiš nekoga ki te bo sploh poslušal. Na koncu nosečnosti si in sploh ni res, da ne smeš vzeti nič proti kašlju. Vsak normalen dohtar ti bo napisal nekaj proti kašlju.
3.to da Zoji daješ svečke - aleluja, veliko maj škodljive so zanjo kot lekadol in ostali sirupi...nič manj časa ne držijo in veliko prej primejo, ker se absorbirajo direktno v črevesje...

saj bi še nadaljevala...ampak zaenkrat bo dovolj...te moram enkrat ena na ena dobiti v roke, da ti malo 'operem' možgane...aja, to da Zoja noče medu - 'so what', itak je alergik, če se prav spomnim, mogoče še bolje zanjo, kaj pretirano koristnega pa od medu tudi ne bi bilo....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
2.3.2010 9:56:40   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

smrk, tudi mene bodo mučili s 100 g cukra. drekec pekec, pa tako dobro sem se danes odrezala. sploh mi ni bilo nič slabo, pri blažu sem pa tam skoraj skup zlezla. ajme meni, kaj me čaka, danes so ena za drugo ali bruhale ali pa so jih odpeljali ležat

če daš pol limone noter je to ena prav dobra limonada, jaz bi potem še malo spilauser posted image
bruhala pa takrat, kadar sem bila jaz ni nobena.

Neposredna povezava do sporočila: 2129
2.3.2010 9:57:25   
pikapolona2
altati he he....sej se kr nmal strinjam s tabouser posted image

moci.........tudi jaz imam ene težave pa mi je zdravnica v zadnjem trimesečju predpisala eno zdravil....pač je rekla, da je takole manj škode kot pa da grem prej rodit al pa da skoz ležim.......pa res zamenjaj splošno dohtrco če je tolk smotana.

Držim pesti da zoji popusti vročina in da je sam micena viroza!

Sivkamivka jah smotano no....ampak vse za bebo a neuser posted image

Lu....vi pa tudi prav nič ne izpustite.....upam da uspeš Majo prepričat naj poje ospen!

Danes ima pa @lina RD....vse naj naj...pa uživaj blažena med dedciuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
2.3.2010 9:57:29   
muki1
Majke mi, da sem čakala Altati user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.3.2010 10:00:58   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci, ampak tebe bi jaz res dobesedno 'nažgala po zadnji plati'.

kje naj pri tebi sploh začnem:
1.nehaj stokat zaradi diete! ni ti hudega!
2. zamenjaj dohtarja, da dobiš nekoga ki te bo sploh poslušal. Na koncu nosečnosti si in sploh ni res, da ne smeš vzeti nič proti kašlju. Vsak normalen dohtar ti bo napisal nekaj proti kašlju.
3.to da Zoji daješ svečke - aleluja, veliko maj škodljive so zanjo kot lekadol in ostali sirupi...nič manj časa ne držijo in veliko prej primejo, ker se absorbirajo direktno v črevesje...

saj bi še nadaljevala...ampak zaenkrat bo dovolj...te moram enkrat ena na ena dobiti v roke, da ti malo 'operem' možgane...aja, to da Zoja noče medu - 'so what', itak je alergik, če se prav spomnim, mogoče še bolje zanjo, kaj pretirano koristnega pa od medu tudi ne bi bilo....

user posted image
menjava dohtarja v planu, samo bom počakala do poroda, itak ne vem, kam naj grem, sem menjala že po zojinem rojstvu, če se spomniš me je tista nadrla, da sem si fajn lajf zakomplicirala z otrokom, šolo in službo. danes bom šla še enkrat tja, mogoče mi bo zdaj verjela, ko ne rabim bolniškeuser posted image

svečke so čisto ok, samo zdaj bi morala dobivat dve, pa eno "izstreli" venuser posted image ena sama pa ne zbije dovolj, kadar fajn zakuha in tudi drži manj časa.
zoja nima nobenih dokazanih alergij, samo AD je imela.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
2.3.2010 10:02:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Majke mi, da sem čakala Altati user posted image .

in nisem se izneverila, kajuser posted image .

****ti, če pa vse kar zmorem zadnjih 5 dni je ležanje...no, danes imam vsaj že notebook na sebi, kar je že cel praznik.user posted image .Gre na bolje, bi se reklo!

pa ti sivkamivka, tud nehaj jamrat zaradi tega cukra.
saj sem sama pri Jašu tudi dala tole skozi.
pa ni nobene panike. se zdrži, z bruhanjem ali brez, z ležanjem, ali brez!
punce, res vam je prelepo in tega ne cenite!
dajte se mal v roke vzet, pa okrog sebe pogledat, pa boste dejansko ugotovile da NIMATE PROBLEMOV SPLOH, oz. da so vaši res minimalistični.

< Sporočilo je popravil altati -- 2.3.2010 10:03:10 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
2.3.2010 10:06:21   
altati
moci, saj se dobijo tudi močnejše svećke in še vedno ima svečka konkretno manj stranskih učinkov kot sirup.
jaz sem svečke dajala Tii do 6.leta.
In tudi Jaša je in bo še nekaj časa na svečkah.
sploh ne maram teh pocukranih sirupov.
že za zobe niso dobri, kaj šele za kaj drugega.
če ima pa otrok visoko vročino, znajo pa velikokrat sirupi še kakšno bruhanje izzvati...s čemer pa res ne narediš nič.

glede dohtarja pa - draga moja IZBERI, IZBIRAJ, ne pa kar nekaj...reference!!! Jaz ne grem k vsakem dohtarju, ki me vzame! Niti pod točko razno ne. Važen je njegov pristop, njegova profesionalnost...v glavnem kup faktorjev, na osnovi katerih se odločam.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.3.2010 10:13:34   
moci
kje se pa kupi močnejše svečke? ker sem rekla, da za 3 leta, pa sem dobila prav isto kot za dojenčka.

sicer pa - včasih paše malo pojamrat, je takoj bolje.
včasih paše tudi ne brat tistega, kar ti dviguje pritisk.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
2.3.2010 10:14:44   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

moci.........tudi jaz imam ene težave pa mi je zdravnica v zadnjem trimesečju predpisala eno zdravil....pač je rekla, da je takole manj škode kot pa da grem prej rodit al pa da skoz ležim.......pa res zamenjaj splošno dohtrco če je tolk smotana.

točno tako. Jaz sem jih jedla v zadnjem trimesečju in v prvem trimesečju. Pa to konkretno močne. Pač je bilo treba. Saj znajo dohtarji hudo dobro precenit tveganja. V zadnjem trimesečju pa to res ni več ne vem kakšne problem, ker je otrok praktično že razvit.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
2.3.2010 10:19:48   
psaša
Pišuka. Naša Lara tudi še kar kuha. Zdajle dva dni je skoz nad 39. Danes imava P in bom videla kaj bo rekel. Pa vdihov ima tudi več kot 40 na minuto, kar baje ni dobro (med spanjem). Tole se vleče že skoraj cel teden. Sem mislila, da bo že bolje, pa je samo še slabše. Upam, da naju ne bo poslal v Lj. Sem že čist živčna. Sem misla, da bom lažje to prenašala, ker je pač drugi otrok, pa se glih tko obnašam kot, da je prvi.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
2.3.2010 10:21:38   
altati
moci - kritika je bila dobronamerna! da pogledate okrog sebe in ugotovite, da vam res ni hudega! Malo streznitve, mogoče...user posted image
Saj razumem da včasih vsaki paše malo pojamrat, ampak poudarek je na VČASIH, ne NON STOP...user posted image

Pritiska mi pa ne dvigujete...sem itak v ležečem položaju, me vsaj malo zbudite.

Jaz sem za Tio dobivala svečke na recept. Za Jaša pa čist navadne, paracetamol še vedno delujejo. Je pa res da je imel vročino mogoče 3 x vseh treh letih, pa še to ne visoko.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
2.3.2010 10:29:15   
moci
zakaj pa ti ležiš? sem zgrešila, izgledauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
2.3.2010 10:35:47   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

mah ni panike, angino-streptokok sem nekje ujela.
biče bolje, svaki dan...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
2.3.2010 11:22:43   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

mah ni panike, angino-streptokok sem nekje ujela.
biče bolje, svaki dan...

Maja ima isto, sam nč ne leži user posted image Mater je to en hiperaktivc pomojem. Kako veš, da je otrok hiperaktiven?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
2.3.2010 11:44:21   
altati
Lu, hiperaktivnost ni samo zelo živahen otrok, ampak je bolezen.
V zadnjih letih se mi zdi da se ta pojem prej zlorablja in da je vsak malo bolj živahen, neobvladljiv otrok takoj hiperaktiven, čemur pa niti približno ni tako. Mnogim manjka samo prava vzgoja.

Tule imaš malo več napisano:
http://www.vrem.si/hiperaktivni/hiperaktivni.html

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
2.3.2010 11:48:46   
piskot
se vam pridruzim pri sinfanju dohtarjev. meni je vceraj hotela dat AB zaradi 14 dni starega izvida urina. Pol sem jo prepricala da grem rajs se enkrat lulat. In je bilo bp. Pa se nekaj sva se zapeli, ampak naj ji bo, bom sla se na en pregled.

danes nam je pa anca mal zakuhala. sicer ima samo malo povisano temperaturo, pa mal ji z nosa tece. spet zobje verjetno.

moci gorenjske lekarne imajo en fajn caj. prsni caj. pomaga pri kaslju. vse sorte je noter namesano. meni je odgovarjal. ceprav okej, je ze dober mesec mimo jaz pa se vedno kasljam.

mis lepo da uzivate.

sivkamivka pa saj bo. lej kako gre vse hitro mimo. bos kmalu pozabila.

psasa drzimo pesti da bo vse okej. s temi vdihi pa ne vem, meni je potem ena razlozila da so jo v bolnici poducili da je stevilo odvisno od ful faktorjev, teze, starosti, temperature. tako da ni nekega splosnega pravila in da je 40 meja. ampak pojdita se rajsi pokazat ja.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 12:47:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
2.3.2010 13:02:23   
altati
sm, saj velikokrat preskočim, ampak kadar je pa prehuda koncentracija stokanja, pa že težko...sploh ker je res brez razloga! ker se res premalo zavedate kaj imate oz.premalo cenite tisto kar imate!

Neposredna povezava do sporočila: 2145
2.3.2010 13:52:53   
piskot
Every problem has a gift for you in its hands.
                                                   Richard Bach

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
2.3.2010 14:50:42   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
Danes ima pa @lina RD....vse naj naj...pa uživaj blažena med dedciuser posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
2.3.2010 17:41:44   
moci
@lina, vse najnaj tudi od mene. pa upam, da lepo praznuješ in si že v rožicah user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
2.3.2010 20:57:21   
@lina
moci, hvala...nisem v rožicah, sem pa čist preveč vsega pojedla user posted image  mi je moja mami pripravila same moje najljubše stvari... 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
2.3.2010 21:26:52   
mis
@lina, vse naj naj. Pa da bi mela kej čas da bi se kej vidleuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?