|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
28.2.2010 9:19:38   
moci
jutro,
mi smo pa včeraj ful načrte delali, kaj bomo danes vse počeli in kam šli, zdaj je pa zoja zakuhalauser posted image
zdaj pa gledava risanke, ati je šel pa hodit. sonce pa tako predrzno trka na strešno oknouser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
28.2.2010 19:33:22   
piskot
cer.

vceraj je bilo tako lepo, pa ni bilo casa it kam dalec. danes smo se napokali in odpravili v ratece. pridemo tja smo pa samo obrnili. kako je pihalo. jao jao.

evo, jutri v sluzbo, tavelik v vrtec, tamala v varstvo k babici. sej ne vem a naj se veselim al ne. definitivno si bom mal usesa spocila.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 21:43:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
1.3.2010 7:59:29   
muki1
Dobro jutro.
Krasen vikend za nami. Danes je prvi marec, pomlad prihaja, mene razganja že konkretno.
Ampak baje bo še nekaj mraz, pa kaj nas briga, a ne?

Punci sta malo kašljajoči in smrkavi danes podaljšali očitnice in uživata pri babici.
Dajte mi povedat, kako ste s pospravljanjem? Ker moji punci se tako pridno sami igrata. Ju pustim v sobici in razen za posredovanje, ko se spreta ju lahko pustim notri več kot eno uro. Ful se lepo igrata, ampak ko prideš pa v sobo je pa bomba. Vse je po tleh. Od tini mini barbie igračic, do posode, knjig, oblačil.... ma nič ne pospravita. In to dan za dnem kreganje za pospravljanje in to res ni več za gledat. Pa sem jima pol igrač že umaknila, skrila, rekla, da jih dobita nazaj, ko bo soba en teden vsak dan pospravljena, pa nič.
Pa potem jima pomagam, pa potem ju spet naderem,....ampak igrata se pa tako, da res celo škatlo obrneta ven in potem na tleh poiščeta tisto, kar rabita, ostalo pa pustita user posted image .
Pa imamo ful teh Ikeinih zadevc, da imata posortirano: kuhanje, dojenčki, barbike...vse v svojih škatlah...ampak nič jima to ne pomaga.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
1.3.2010 8:54:16   
pikapolona2
Muki....pri nas je tudi hitro vse razmetano in se tudi lahko sama fajn zaigra ....je ni iz sobe...o pospravljanju pa ne bi ker tega res ne zmoremo osvojit. Jaz sem ravno pri tastu naročila eno tako stalažo police v upanju, da ko bova malo bolj pregledno njene igračke pospravile na poličke potem ne bo iz vseh škatelj vse po tleh. Ampak ti praviš da to ne pomaga. Bomo videli. Se bodo že navadili na pospravljanje....če ne prej k bodo šli na svojeuser posted image user posted image

jaz sem baje tudi imela vse razmetano (no meni se ne zdi tako) pa imam zdej čist lepo pospravljeno doma.....pa ko gledam mojo najbmlajško sestro, ki živi pri tipu imata vse lepo pošlihatno....njena soba doma je pa še vedno kot bi bomba notri usekalauser posted image

V soboto je bil res en tak lep dan....jaz sem se sončila pred hišo......brina je pa pol dneva prespalauser posted image ......tako v soboto kot v včeraj je spala 3,5 ure popoldne??? Včeraj sem jo po 2 urah šla budit, da bi šli še malo ven .....pa ni hotela vstat...je še 1,5 ure ležala v postelji in smrčala.......zdej ima take fore da se ful joče če jo hočeš zbudit.
Pomladanska utrujenost?

Danes je moj mož doma......ima še nevemkoliko starega dopusta pa ga more malo porabit.....zdej sem ga v trgovino poslalauser posted image user posted image ........sm ga nagovarjala naj se gre smučat pa mu samemu ne diši?

Moci......a je danes Zoja OK?

Piškot....držim pesti, da bo Martin OK....sej za Ano me ne skrbi....hehe...ona je itak že skor samostojna! Ti si pa malo spočij v službiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 9:02:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2106
1.3.2010 9:08:19   
pikapolona2
sivkamivka....a veš da nisem zdržala in sva ta vikend posteljico sestavilauser posted image ....no sej je mojga tud zanimalo kakšna je točno in me je že prejšnji teden spraševal če jo sestavi. Brina ima že dojenčka v njej in ga pokrivauser posted image

Drgač pa nimam še prav nič filinga da bo kmalo tukaj......se mi je v soboto sanjalo da nimam trebuha....sem se zbudila in takoj začela tipat kje je trebuh. Mali še veselo brca notri včasih tako prbije da me prav zaboli. Pa imena mislim da sva zdej dokončno uskladila. Odštevat pa začnem na veliko noč ko imam rok. Itak bom jaz en teden kasneje.......Moci pa kakšen teden prej in bova skupajuser posted image

Lucika že broji sitno......sam se nam nič ne oglasi?

Neposredna povezava do sporočila: 2107
1.3.2010 9:12:19   
moci
user posted image pri nas še jaz rabim tečaj pospravljanja, tko da ...

zoja je včeraj kuhala do 39. ponoči sva ji tudi svečko dalla, zdaj ima 37.5 pa fuuul ji iz ust smrdi.

Neposredna povezava do sporočila: 2108
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 9:36:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
1.3.2010 9:49:12   
piskot
dan.

muki kaj bi jaz dala da bi se kdo 10 minut sam igral. martin se ne sploh. ce se nihce ne igra z njim, skace naokoli in tezi in sprasuje kdo se bo z njim igral. po kaksne pol ure ga uspemo prepricat da noben, potem gre kaj pocet in se zamoti za cca 5 minut. potem pa ze rabi pomoc. ana se zacne dret samo da ji jaz rit pokazem. se koraka mi ni treba narest.

ce smo vsi skupaj na tleh je pa mir. ponavadi.

pospravljanje nam ne gre sploh. smo poceli isto, stran metali, spravljali v klet, grozili, prigovarjali da bomo skupaj. ma ni sans. na koncu jaz pospravljam on pa afne gunca. je pa vsaj toliko, da ce se igra na primer kuhinjo, pa potem hoce progo postavit za avtomobile, ze ve da mora pospravit, da bo prostor v sobi.

upam da bo enkrat bolje.

aja, pa igrace imamo vse posortirane v trofastu, tako v sobi kot v dnevni lego kocke, pa nic ne pomaga. je pa za popenit, ko stopis na kaksnega pajaca od lego kock. auch.

ZOJA hitro okrevanje ti zelimo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2110
1.3.2010 9:51:23   
moci
čaja noče pit, bolj malo, no. kje se pa medene lizike dobi?

jaz posteljice še nimam pripravljene, ker je spalnica še ful v razsulu. pospravljam omare in je ogromen kup za humano in za kosovne odpadke. mož je obljubil, da bo danes odnesel prvo pošiljko.
je pa včeraj rodila prva aprilčica, ki je imela pdp na isti dan kot jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2111
1.3.2010 11:42:01   
pikapolona2
a se spomnite da sem pisala k po enem mesecu še nimamo izvida s pediatrične?
No danes ga še vedno ni....pa sem sam en mail napisala na predstojnico tega oddelka.....in mi ona v 20 minutah odgovori, da gre danes na pošto. Pa da vidim zdej a bo al ne bo.
Pa odpustnica iz bolnice je drgač k tole.....ti ko je otrok odpuščen iz bolnice vsaj veš pr čem si....klele pa na trnih čakam da vidim a je spet kri v urinu al ne. majke mi je čakalna vrsta 1 mesec pa sva prišle v 14 dneh na vrsto......izvid pa mutijo in mutijo.

Še direkt telefon od dohterja sem dobila za nadaljne razlage izvida.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 12:19:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
1.3.2010 13:49:05   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: moci

kje se pa medene lizike dobi?

med na žlički user posted image rečemo, da je to medena lizika, in je super user posted image

user posted image fajn, pri nas to ne gre.
noče pit, noče medu, noče sirupa, ne vem, po kom je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2114
1.3.2010 13:52:32   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

kje se pa medene lizike dobi?

med na žlički user posted image rečemo, da je to medena lizika, in je super user posted image

user posted image fajn, pri nas to ne gre.
noče pit, noče medu, noče sirupa, ne vem, po kom je user posted image

ej naša medu tud golznila ni...potem sem pa enkrat na eko tržnici kupila (ker drugega ni bilo) med v neki darilni embalaži pa je lonec v obliki medveda....od takrat naper je med samo po žlici....kot pravi sivkamivka...pr nas je to tud lizika....in samo iz medveda mora bit med.......ga zdej prelivam iz navadnega v ta medvedji lonec. Pr nas je to zapalilo. Na kruhu ga pa še zdej noče.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
1.3.2010 14:04:17   
moci
kaki na kruhu, v čaj ga dajem, pa še to ni ok.
spet ima 39 vročine.
spat pa nočeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2116
1.3.2010 14:30:27   
@lina
muki, kaj ne veš, da se škatla MORA okrog obrnit, da se najdejo stvari v njej?user posted image

no, pri nas je tako-tako: včasih, če sem pri volji, ko je vse tako nastlano, vzamem škatlo (tudi mi imamo od trofasta iz ikee) - in se gremo - kdo bo v škatlo dal najhitreje in največ igrač? tudi jaz z njima, jaz se sicer gibam v upočasnjenem posnetku...  To sicer ni za vsak dan, ker bi me pogruntala, na vsake toliko mi pa rata...user posted image

pa po dnevni sobi, kadar je res zelo veliko igrač, zahtevam, da jih odneseta v igralnico pred odhodom v posteljo. V igralnici je sicer bomba vedno, ampak za tam ne težim.... Če je po dnevni le par kosov, jih kar jaz pospravim, ker mi ni vsak večer do razpravljanja in pregovarjanja: "Jaz jih nisem razmetal, on jih je..."user posted image

moci, naj čimprej mine!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
1.3.2010 22:33:50   
mis
No, evo me med zivimi. Stalno se nam dogaja. Cez pocitnice sva bila z mozem v Kanadi. On je sel v bistvu poslovno gor na OI, pa sva zdruzila se z dopustom in uzivala v tekmah in navijanju. Punci sta bili pri babicah, jima pa tud ni blo hudega. Samo zdej se mal nazaj štelamouser posted image

No, danes sem imela pregled, vse ok. Plod velik 4,3cm, 11 tednovuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
2.3.2010 7:28:18   
Lu
Jutro.

Maja ima anginouser posted image In dala nama je Ospen - tiste konjske tablete. en učinkovit recept kako 5 letnega otroka prepirčat da to poje? Sem jo zdrobila - no go user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
2.3.2010 8:01:21   
muki1
Šit Lu. A sirupa pa ni hotela, ali kako?
Jaz sem ponavadi dobila zdrobljenega in mi ga je mama zmešala s kakšnim sokom, ali čajem na žlički.

Mis, lepo te je brati, uživačka. Me vesei, da je z malim bitjem vse v najlepšem redu.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
2.3.2010 8:02:39   
muki1
Moci, kako kaj pri vas?
Sicer pa med tudi ni neki sveti ljek. Če ga noče, ga pač noče. Kaj češ. Jaz se s tem sploh ne bi obremenjevala.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
2.3.2010 8:28:51   
moci
mis, vau, vam pa res dogaja.

lu, kvaaaaaaaaa? tiste tablete za petletnico?? zakaj pa to, saj so sirupiuser posted image jaz ji še tega ne spravim po grlu.

pri nas še vedno kuhamo proti 40, dajem samo svečke, ker je lekadol menda tako zelo zanič (od prijateljice otroci ga jejo namest bombonovuser posted image ), ena svečka pa seveda ne drži prav dolgo.
jaz sem dopoldne še kar, popoldne pa tudi dobim vročino in se prestavljam po kavču. tako, da po daljšem premisleku nisem šla na polikliniko. saj bi prilezla tja, samo grozno kašljam in izgleda je tole precej nalezljivo, tam pa cela čakalnica user posted image upam, da sem se prav odločila user posted image
diete se pridno držim, tako, da bom kmalu na idealni teži user posted image (ok, to ravno ne), edino z gibanjem je bolj sranje. včeraj sem šla vseeno na krajši sprehod po sončku.

trenutno samo upam, da se zoji tole ne bo vleklo kot bratu, ki je imel 10 dni visoko vročino. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
2.3.2010 8:31:19   
Lu
Jaz sem P vprašala za sirup pa je rekla, da je sirup sam do 2 let user posted image Ampak tole res ne bo šlo. Sem ji tud jaz zdrobila ta konjski tablet pa dala v sok ni šans. Se upira 100/h. samo pismu neki ji moram dat. P pop. dela in grem po drugo stvar.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
2.3.2010 8:35:32   
moci
aja, če slučajno katera ve:
kako je s kašljem in nosečnostjo?
ker jaz res fuuuul kašljam (saj so vsi pri nas s to virozo) in to boli in mehur nagaja in plujem gnoj in se davim, da je mož rekel, da me bo spokal na golnik. user posted image
zdravil kao nobenih ne smem, spreji ne pomagajo, trpotčev sirup je pa v bistvu en sam cuker, pa itak ne pomaga.

kakšne izkušnje?

aja, moja osebna zdravnica mi pa po mojem ne verjame, ker pri njej nikol ne kašljamuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
2.3.2010 8:40:04   
Lu
Joj moci. Kaj pa prežgan cuker? Oz. eni ga naredijo tudi tako, da ga vlijejo v toplo mleko? Meni je sicer bolj odgovarjal tako, da sem ga vsula na ponev, popekla, in dala na krožnik oz. dilco da to lažje strgaš dol in ješ kot bonbone. Poizkusi

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?