|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 20:51:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
   RE: Oktobrčki 2006-6
24.2.2010 20:51:51   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati ja po mojem bi se ti s tole ful ujela. je proti cepljenju, proti KM, pa verjetno bi nasli se kaksno skupno tocko user posted image

sem prepričana, zato sem pa rekla, da pridem k tebi v šolouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
24.2.2010 20:52:30   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, mački jih ne izkopavajo, to delajo psi user posted image

sivkamivka jaz sem v svojem lajfu imela cca 10 mačkov, pa nekako so vedno, ko so se odpravili povelikopotrebiti skopali luknjo....

luknje kopljejo ampak kosti ven ne vlečejouser posted image ....sem zadnjič našega mačka opazovala kako si je v sneg revež kopal da bi prišel do zemlje....je obupal in se kar v snežno luknjo pokakal in nato zakopal nazaj. Je pa trenutno tako ogabno it na sprehod ker so vsepovsod sami pasji drekci....zdej pozimi pač vsi kakajo po snegu in ob robu potke...zdej se pa sneg tali in so se vse sračke prikazale...user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
24.2.2010 20:53:24   
altati
moci, pa sadje in jogurti so pa popoldne in zvečer prepovedana roba. zelo so pa dobrodošli zjutraj in dopoldne. na to pazi.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
24.2.2010 20:54:09   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sivkamivka jaz sem v svojem lajfu imela cca 10 mačkov, pa nekako so vedno, ko so se odpravili povelikopotrebiti skopali luknjo....

luknje kopljejo ampak kosti ven ne vlečejouser posted image ....sem zadnjič našega mačka opazovala kako si je v sneg revež kopal da bi prišel do zemlje....je obupal in se kar v snežno luknjo pokakal in nato zakopal nazaj. Je pa trenutno tako ogabno it na sprehod ker so vsepovsod sami pasji drekci....zdej pozimi pač vsi kakajo po snegu in ob robu potke...zdej se pa sneg tali in so se vse sračke prikazale...user posted image

saj bi nevede razkopali sceno...pismo babe, res ne štekate...user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
24.2.2010 20:54:49   
altati

to ni isto, samo malo zabrskajo, do kosti pa ne pridejo user posted image

kako pa veš kako globoko so????
user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 20:59:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2057
24.2.2010 21:00:00   
pikapolona2

saj bi nevede razkopali sceno...pismo babe, res ne štekate...user posted image user posted image

blond sem-...od včeraj spet ultra blonduser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 21:00:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
24.2.2010 21:05:36   
altati

znam ja tebe, altati. ne bi ti pod rušo skrila enega iz vitrine. ti bi ga globoko, globoko

enega bi globoko, ampak tu govorimo v mnooožiiiniii!

Neposredna povezava do sporočila: 2060
24.2.2010 21:05:59   
altati

blond sem-...od včeraj spet ultra blonduser posted image user posted image

končno!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.2.2010 21:06:21   
altati

moci dej povej kaj lahko jes, da ti sestavimo jedilnike user posted image

za to sceno sem jaz ekspert...poudarek je na zdravo, brez bele moke, belega riža, sladkorja (belega ali rjavega), ogromno sveže zelenjave, vse pripravljeno čim bolj naravno, brez umetnih dodatkov, polnozrnati kosmiči (brez koruznih):...
saj nima slabe hrane, jedilnik je raznovrsten, predvsem pa zdrav....nikomur ne bi škodilo tako jesti...pa predvem jesti zelo pogosto in majhne porcije. vsaj 5 obrokov na dan.

a ti zdaj tako kuhaš?

ja kaj pa mi drugega preostane?

Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.2.2010 21:27:29   
piskot
pikapolona jap, sami dreki po plocniku. jih vsak dan n povozim user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.2.2010 21:57:49   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ane, da je čokolada manj nezdrava od čipsa user posted image

Za krizo furat lahko ješ temno čokolado, čim bolj temno, s čim več procenti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.2.2010 22:01:53   
Pikabu

moci, pa sadje in jogurti so pa popoldne in zvečer prepovedana roba. zelo so pa dobrodošli zjutraj in dopoldne. na to pazi.

Tole pa ne bo držalo. Pri nosečniški sladkorni je malo drugače. Zjutraj moraš pojesti čim manj, pa zvečer je treba, še posebno, če hodiš pozno spat, še enkrat jesti.

In kar se sadja tiče, se popoldne lahko je tudi banane, grozdje, ananas, sicer malo, ampak je boljše popoldne kot dopoldne. Jogurte pa tako lahko samo navadnega ješ. Jaz si za povečerek naredim jogurt s kosmiči in imam lepe vrednosti. Pri nosečniški sladkorni je problem zjutraj in dopoldne, takrat ne smeš nič prepovedanih stvari, popoldne si pa jaz kdaj privoščim kakšen prekršek, če po kosilu sladkor dovolj pade. Pri normalni sladkorni se pa to potem obrne, moraš dopoldne več jesti, pa popoldne in zvečer čim manj.  

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
25.2.2010 7:50:26   
moci

moci a pa ti prav nobene zelenjave ne jes?

surovo korenje, vložene kumare, pa oprano kristalko. that's it. saj me je sram, no.
tam so pa tri enote pri večerji, tri pri kosilu. ja seveda.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
25.2.2010 7:59:16   
moci
pikapolona, ni težav na tem področjuuser posted image kaj pa vem, sadja ful pojem (zdaj ga ne smem več) pa mleka in mlečnih izdelkov tud, pa kosmičev, ... drugače pa pri nas noben nima težav.

altati, tako nekako, za user posted image je šest obrokov, pa malo maščob obveznih, ki jih drugače ni. samo jaz sem čisto zbegana, hodim okrog s priročniki in gledam po omari user posted image bo treba v nabavo, izgleda.

kakci so pa tudi v naši lepi mali vasi. luštno. se ne morem kregat, ker vem, da jih je ziher kaj tud od lori, ki hodi z atom na sprehod. na kmetih se pa ja ne pobira dreka za psi. user posted image mene še bolj motijo vrečke od mc donaldsa, pa piksne od piva, to vse leži za cesto. kaj bi jih user posted image

pikabu, ti si meriš sladkor? imaš napravico? jaz imam samo lističe za ketone. danes so bili ok. napravico je imel pa oče ,samo ne vem, če je nismo že nekomu podarili user posted image

sadje, ja. jaz sem ga res veliko pojedla. zelenjave ne maram, sadje imam pa rada in sem se basala, ker je zdravo, ane. jabolka, banane, pomaranče, kivi. vsak dan.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
25.2.2010 9:35:17   
piskot

surovo korenje, vložene kumare, pa oprano kristalko. that's it. saj me je sram, no.

hmm, kriza. jaz sem ko sem spoznala moza jedla od zelenjave samo koruzo. evo, 15 let okol, pa skor nic mesa ne jem user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
25.2.2010 9:39:46   
moci
posodiš moža?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
25.2.2010 9:46:13   
pikapolona2

posodiš moža?

moci a tvoj mož pa je zelenjavo? Moj k sreči je vse po vrsti razen vampov in drobovine.....tega pa tudi jaz ne jem....no jetrce si kdaj naredim.user posted image

Mogoče pa je sam to problem da ti ni zelenjava dovolj okusna? Ker je ne znaš dobro pripravit? Začimbe delajo čudeže......to je tko k jst sem skoz enako zelenjavno juho kuhala....pol sem pa ene parkrat pri tašči jedla pa sem skoraj lonec polizala pa je vsakič malo drgačna juhica....mmmm...in to zato ker ne daje notri samo sol in poper tako kot sem jaz nekoč-.......vsakič kej drugega notri skombiniraš....majaron...šetraj.....malo timijana....pa materine dušce.

Pa zdanjič sem v govindas jedla tako dobre jajčevce na žaru z neko jogurtovo omako......pa jaz drgač ne maram jajčevcev...sam tile so bili tako okusno pripravljeni.

Sovražim pa te priloge k jih dajejo v gostilnah.....v kropu kuhana in osoljena zelenjava....to pa je res sam za bruh bruh

Sem pa v nedeljo ful dobro česnovo juho skuhala.......dobr tam ni glih velik zelenjave notriuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
25.2.2010 12:04:05   
piskot
moci hm, ce ne bi bila bolezen vmes, bi mi po mojem se danes jedli pohane piske. pol sva se bila pa primorana mal pozanimat o hrani. pa se pol navadis okusov. on se jih je ze prej mal, ko je na tajskem jedel samo zelenjavo (slabe izkusnje z mesom). zacela sva potem tako, da sva nekaj casa samo enoloncnice jedla. recimo ricet, repo, zelje, segedin. pol se naucis delat vege filane paprike, vege golaz ... in pol s casom ti zacne meso smrdet. mozek se cevapcicem se ne more upret, meni pa tako smrdijo, da jih sploh ne morem jest. rajs buce mecem na rostilj.

pikapolona jaz sem bila ful presenecena ko sem videla da svakinja da koper v zelenjavno juho. tud fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 2071
25.2.2010 12:18:24   
piskot
nosecke, a bo katera rabila nosni aspirator? 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
25.2.2010 13:35:32   
pikapolona2

nosecke, a bo katera rabila nosni aspirator? 

sej javim jaz če ga bom pa uporabljala pa še ne vem....upam da bo otrok čim manjkrat nahoden in mi ne bo treba.....pri Brini nisem rabila pa še hitro se je naučila skozi nos pihatuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
25.2.2010 14:20:05   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Tole pa ne bo držalo. Pri nosečniški sladkorni je malo drugače. Zjutraj moraš pojesti čim manj, pa zvečer je treba, še posebno, če hodiš pozno spat, še enkrat jesti.

In kar se sadja tiče, se popoldne lahko je tudi banane, grozdje, ananas, sicer malo, ampak je boljše popoldne kot dopoldne. Jogurte pa tako lahko samo navadnega ješ. Jaz si za povečerek naredim jogurt s kosmiči in imam lepe vrednosti. Pri nosečniški sladkorni je problem zjutraj in dopoldne, takrat ne smeš nič prepovedanih stvari, popoldne si pa jaz kdaj privoščim kakšen prekršek, če po kosilu sladkor dovolj pade. Pri normalni sladkorni se pa to potem obrne, moraš dopoldne več jesti, pa popoldne in zvečer čim manj.  

Zanimivo...ker grozdje popoldne ali zvečer je pri 'normalni' sladkorni strogo prepovedano...no, pa saj je logično..to je le nosečniška sladkorna, ki je dejansko pogojena z nosečnostjo....in potem preide....logično da so razlike.
jaz obvladam sladkorno v pravem pomenu.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
25.2.2010 15:38:45   
*anč*

ojoj!  ne veš kaj zamujaš user posted image . jst sm nora na zelenjavo ... cvetača, brokoli, brštični ohrovt, korenje, grah ... mmmmmmmmm!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?