|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
2.11.2009 8:05:46   
Anonimen
good morning,

pijem jutranjo kavo in limonceuser posted image user posted image user posted image

ah, če je tole trpljenje potem naj kar trajauser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
2.11.2009 8:06:33   
Anonimen
aja, pa otroc spijo še od sinoči od sedmihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
2.11.2009 14:13:09   
altati
da ne pademo na drugo stran...
počitnice so za nami, imeli smo se super.
vse bi bilo res lepo in prav, če me ne bi danes po glavi udarila kruta novica.

in zdaj se sprašujem kje je pravica na tem svetu.....ne najdem je.....

šibam domov stisnit svoje tri sončke in si nabrat voljo pri njih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
2.11.2009 14:20:16   
mis
Na hitro vas vprašam, potem pa letim po punci.

Danes sem bila na pregledu, načeloma vse ok, le plod je manjši kot po izračunu zadnje M. Jaz naj bi bila noseča 8t 3d, plod pa je velik 0,5 cm, to naj bi bilo za 7 tednov. Potem je izmeril še gastacijko vrečko in naj bi bila tudi velika za 7 tednov. je imela katera podobne izkušnje? Rekel je naj bi bilo vse ok, srček bije... Saj veste, jaz pa panikauser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 354
2.11.2009 14:20:56   
Anonimen
no sem nas hotela mal dvignit nazaj, pa me je že altati prehitela

jaz sem imela v petek dopust, vikend fraj in sem res naredila odklop kar se službe tiče, mislim, da je bil tale dopust 1 dan več vreden kot poleti 3 tedne skupajuser posted image  ja imamo zdajle kar pestro, spet, ampak sej v končni fazi nam ni tako hudo, jaz zmeraj pravim, da ljudje delajo dosti težja dela za veliko manj denarja kot mi, tako da bo že!
no naslednji teden grem za 3 dni v Monte Carlo, pa upam, da bo lepo....potem imam pa vsak teden do sredine decembra eno predavanje in bodo še popoldnevi zasedeni, potem pa malo razvajanja v 2/2 decembra in bo spet dopustuser posted image ....pa novo leto.....

Tinkara je po 1 tednu spet v vrtcu, pa se mi zdi, da je šla nazaj bolj prehlajena kot je bila pa domauser posted image

piškot- ne, nič novega ni in kot zgleda še nekaj časa ne bo, ker S. išče novo službo, mu je pogodba potekla in mu niso podaljšali....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
2.11.2009 14:21:35   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: altati

da ne pademo na drugo stran...
počitnice so za nami, imeli smo se super.
vse bi bilo res lepo in prav, če me ne bi danes po glavi udarila kruta novica.

in zdaj se sprašujem kje je pravica na tem svetu.....ne najdem je.....

šibam domov stisnit svoje tri sončke in si nabrat voljo pri njih...

Altati, kaj pa je bilo?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.11.2009 14:22:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Danes sem bila na pregledu, načeloma vse ok, le plod je manjši kot po izračunu zadnje M. Jaz naj bi bila noseča 8t 3d, plod pa je velik 0,5 cm, to naj bi bilo za 7 tednov. Potem je izmeril še gastacijko vrečko in naj bi bila tudi velika za 7 tednov. je imela katera podobne izkušnje? Rekel je naj bi bilo vse ok, srček bije... Saj veste, jaz pa panikauser posted image

si imela očitno 1 teden kasneje ovulacijo in  si 1 teden kasneje zanosila.....to je najlepši scenarij, sploh če je drugače vse ok

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
2.11.2009 14:23:19   
pikapolona2

Pri meni pa ravno obratno,........plod bi naj bil najmanj en teden večji kot po izračuni. In to je znak da nimamo ovulacije vse točno na rsedi cikla. Nič narobe :-)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 358
2.11.2009 14:24:06   
Anonimen

si imela mogoče ovulacijo kasneje ? in kako veš, da si 8t3d noseča ?

jest se nisem s tem ukvarjala, ker nisem točno vedela kdaj sem zanosila, tako da sem bila noseča pač toliko kot so mi napovedaliuser posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
2.11.2009 15:10:50   
piskot

pri meni tudi ni bilo kot po izracunu. ne vem kako, ampak tisti teden kot so izracunali sem lahko samo od svetega duha spocela. sva bila z mozem na bojni nogi in sva si zapomnila tisti teden. no saj tudi martin je bil prej rojen. zgleda da jaz pac nisem po standardih user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 360
2.11.2009 15:16:42   
piskot
sem pa spet ugotovila kok sem slampasta mati. moj otrok se vedno v supergah hodi okoli. imamo en kup ski buck, zimskih cevljev, skornjev ipd, nic pa prehodnega. se bom poboljsala in mu grem jutri kupit ene cevlje. 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.11.2009 16:29:46   
mis
Ja, jaz sem pa bolj po knjigi bila pri obeh. Tud zdej sem vedla kdaj sem imela ovulacijo, pa M je bila vedno po timingu... Ampak zgleda da tokrat ne. Kaj pa vem. No, ampak upam da bo vse ok, saj je vse veliko za 7t in srček utripa, kar mi je bilo najbolj važno.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 362
2.11.2009 17:40:10   
moci
ja, zoja pa še nima zimskih čevljev. tudi hodi v supergih. pravzaprav je večina v supergih. to je pa ja čist okuser posted image piškot, ne seri, da se bom zdaj sekirala.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.11.2009 18:16:56   
@lina
no, naš starejši se tudi od danes naprej lahko pohvali z novimi čevlji in jutri, če bo res sneg, ne bo rabil v vrtec v supergah.

mis, težko ti svetujem, ker jaz nisem bila nikoli po timingu, tako kot ti. Ampak, kot si sama ugotovila, pomembno je, da je vse v sorazmerju, pa čeprav je za en teden manj, kot si ti računala.

altati, upam, da ni kaj zelo hudega in se že bolje počutiš.

sedaj pa čakamo, da se spečejo mini pečjakovi žepki... že dišiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.11.2009 19:47:16   
altati
Pri nas ni nič hudega in nič narobe, da ne bo pomote.

Mi samo še vedno držimo pesti, pa je kak dan bolje in smo že zelo veseli, pa priden dan ko je slabše in nas vse potre....saj mislim da veste o čem govorim, ne bi pa poimensko...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.11.2009 20:20:45   
piskot
cer.

no sem vlekla mulca v nakupovalni center po cevlje in sva prisla domov z novo zogo. o cevljih pa ... ja gospa, zdej se zimske kupuje, jesenskih ni vec, no mogoce tele imamo sam 22 stevilko .... need i say more. whatever, jutri bo dez gre itak v gumjastih skornjih, pol pa upam da mu ze koncno taca zraste, da mu bodo vsaj ta zimski prav user posted image .

aja, pa zdaj se bo zacela sezona dolgih gat. a mislite, da vzgojiteljcam mogoce pade na pamet, da jim dajo trenerke dol ko so notri? verjetno sem postavila najglupejse pitanje ane.

moci greva drzat pesti za sneg user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.11.2009 20:21:31   
piskot

Mi samo še vedno držimo pesti, pa je kak dan bolje in smo že zelo veseli, pa priden dan ko je slabše in nas vse potre....saj mislim da veste o čem govorim, ne bi pa poimensko...

vsi ki vam ni nic jasno, jo pa lahko poklicete po telefonu, ker tale teta res rada v sifrah govori.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 21:22:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
2.11.2009 21:24:49   
piskot
sivkamivka wtf is ganga? slon?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 21:27:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
2.11.2009 22:09:13   
pikapolona2
joj jst tud brino sprašujem kaj se ji sanja...pa vedno nekaj bluzi...oziroma itak nima po moje pojma kaj so to sanje. In ko jaz Marku razlagam kaj se mi sanja...nato čez par dni ona isto zgodbo meni ponovi...zej pa ne vem...a potem identično sanjava....la si samo dobro zapomne...hehe.....no enkrat do zdej me je presenetila in mi je pa res nekja čisto novega razlagala o dojenčku pa o igračah.

Piškot....ja sam res......kako moreteuser posted image user posted image user posted image sqam v supergah okoli skakat??? Naša pač nima superg (poleti je imela take teniske) in ko je prišla jesen je rabila pač čevlje....že takrat sem jaz skoraj izdihnila v kranju ker številko 25/26 je res težko dobit....vedno je vse pobrano.

A že zbirate za vrtec vse papirje za znižano plačilo....ravno mam na mizi seznam. A če plačujem polno moram tud vse to predložit???
Itak nima smisla če mi pol samo tist delež k ga plača občina vsem, odštejejo...@lina to boš najbrž ti vedela? res s emi ne ljubi po davčni skakat pa spet te apirje predložit....nevem zakaj imamo vse preko interneta ampak v praksi na koncu spet ne deluje in moraš fizično odrezke in dokazila na občino nosit.

Grem zdej spat...pa čist mal še mam knjige za prebrat....berem o življenju v Kabulu.....res sem happy k živim v Evropi. Nisem vedela da niti pet ne smejo...se na ulici zasmejat...nič......za vsak najmanjši prekršek so v javnosti prebičani. Tile talibani so res ekstremisti. Ženske pa samo stroj za rojevanje otrok in služenje moškim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.11.2009 22:26:53   
frrrr
piškot, sej se sami slečejo, ko pridejo notr user posted image brez skrbi... sicer pa priporočam govorilne, pa mau dogovorita kaj pričakujeta ena od druge (vzgojiteljica-mama).
drgač pa naš hodi zunaj v adidaskah. včasih pa v čevljih, ki jih je že pomladi nosil in so mu še prav. ampak te pridejo na vrsto le, če so adidaske preveč usrane in jih je treba orng umit.

altati - predvidevam, da gre za malo princesko... mislim nanjo in upam, da tudi tokrat zmaga!

mi smo dans Jašo doma obdržali, ker je v soboto zvečer začelo iz nosa curljat. smo se vseeno zunaj potepali, pa nismo vsega pobili. in posledično je imel danes še vedno zabasan nos. brezveze mi je takega poslat v vrtec, ker bo kaj hujšega domov prinesel. jutri bo še zihr doma, za naprej bomo pa videli.

vreme mi gre na živce... drgač pa nam ni hudega user posted image
v sredo ima mala princeska že prvi pregled in bomo videli kolk je kaj zrastla in se poredila. ima kr fajn podbradek. me mož heca, da ima to po men user posted image user posted image

Jaša v sanjah full govori... sicer pa midva vsako noč greva v sanje. mu dam lupčka za lahko noč in se zmeniva kje se dobiva user posted image ponavadi greva v živalski vrt gledat žirafe user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.11.2009 22:30:01   
frrrr
vam še 2 fotki pripnem...

princeska se kopa
user posted image

mali divjak
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.11.2009 23:25:10   
Lu
Čer!

Frrr krasne fotke user posted image user posted image user posted image

Jaz preživela jadranje- v bistvu smo imeli kar regate in sem čist impression user posted image user posted image user posted image Noro smo se imeli tele 4 dni. Sem dala res možgane na off. In je pasalo.

Tudi Maja hodi kar še v supergah v vrtec. Sem ji kupila ene škorenjce pa je po njih dobila tak žulj, da jih verjetno ne bo več obula user posted image Pa tako so luštne.

Kuki... ampak tale teta govori res čist v šifrah user posted image

Grem nočko.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 374
3.11.2009 7:27:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

vsi ki vam ni nic jasno, jo pa lahko poklicete po telefonu, ker tale teta res rada v sifrah govori.

kuki, pa saj ti me že znaš razšifrirat, a neuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?