|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
28.10.2009 9:37:08   
Anonimen
ahhhhhhhh huuuu

masažeuser posted image user posted image

drug teden si bom privoščila razvajanje jeahuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
28.10.2009 14:46:14   
frrrr
uf, kolk časa se nisem javila... že skoraj ozdravljena od rr user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
28.10.2009 14:53:42   
frrrr
kje bi sploh začela...

igra otroka v avtu... mi smo poleti tut kak popoldne sedeli v avtu pred hišo, da nas je Jaša kam odpeljal user posted image izbiral je tut glasbo in morm rečt, da je imel zelo zanimiv okus user posted image na plan je potegnil cdje izpred 15ih let ala nirvana, bodycount,...

trmarjenje in neposlušnost 3letnikov... naš mali je md vikendom vn padu, ker je na wcju naredilo samo 2x šof in ne 3x user posted image

pikapolona - zapik.org je spletna stran od teh dveh, ki sta imela lutkovno predstavo o reziji... men je bla ful všeč, Jaši pa tut, čeprav je bil star dobri 2 leti. smo imeli v službi predstavo pred obdarovanjem dedka mraza.

piškot - babice in dedki ne znajo čist rečt ne... mali znajo to že fino izkoristit in je včasih res bolj enostavno brez babic in dedkov kot pa z njimi

ah, nadaljujem kasneje, ker treba v vrtec po tamaučka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 303
28.10.2009 20:19:58   
frrrr
evo, nadaljujem. vmes bil sprehod, igra, kopanje, hranjenje, pravljica... eno dete se v postelji pogovarja, drugo spi.

nam je kr luštno... nam nč ne manjka. dopoldne je Jaša v vrtcu, z Brino pa mau poležavava, bereva, gledava tv, se previjava, dojiva, greva na sprehod... prav luštno nama je. škoda, ker gre čas tolk hitr.

Jaša je tut priden fant. sestrico je tolk lepo sprejel, da me vsak dan enkrat mau v luft dvigne s kakšno svojo izjavo.
v soboto mi je ob jutranjem crkljanju rekel: mamica, hvala ker si rodila Brino. sem bla kr ene 3 ure v luftu in se mi je smejalo.
sicer pa vsako jutro noče vstat, če prej ne enih 5 minut leži ob Brini, jo gleda in boža po laskih.
pa take luštne ima, če mala joka, ji reče ne rabiš jokat.
če mala daje prstke v usta, ji reče ne prstov jest, ker jih boš še potrebovala. user posted image
kadar jo previjam, mi pomaga... prižiga lunico, da poje in mala ne joka. pol jo pa tolk luštno pohvali in ji reče pridna punca.
prejšnjič sem potegnila iz zaboja njegovo zvezdico, ki poje uspavanke in projecira slikco na strop... so bile slabe baterije in jih je mož zamenjal. mala je medtem začela jokat in ji je Jaša rekel počakaj lubica, da moj ati popravi zvezdicouser posted image

zdej morm pa prečekirat, če bo sploh objavilo, ker sem še od popoldneva prijavljena...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.10.2009 20:36:48   
moci
user posted image
frrrr, ko berem vaše prigode se ful veselim, hehe.

zoja pa zjutraj meni dvigne pižamo in objema in lubčka trebuh, pravi, da mora dojenčka objetuser posted image
sem jih pa včeraj slišala na pregledu, ker jo dvigujem. ampak to kar avtomatsko počnem. se bom poboljšala, ker me fajn boli trebuhuser posted image
drugače vse ok, mv je pogledala in je zaprt, pulz ok, ostalo pa itak ne vemuser posted image moja g dela kot tekoči trak

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 305
28.10.2009 20:42:40   
frrrr
vau, šlo je... ponavadi sm lahk pisala, sam pol ni hotelo objavit. pr kopiranem tekstu pa smajlijev ni primlo. vglavnem vau.

gremo dalje s komentiranjem...

sivkamivka - pr nas tut pohvala dela čudeže in mali naredi vse, če ga prav obrneš.
si napisala, da poslušate muco copatarico (no, ste jo dokler ni Blaž servisiral)... mene pr tej muci full moti, ker napačno sklanjajo copate in itaq je vsaka 5. beseda copata, pol pa narobe user posted image
sanje si imela pa prav lepe, naj se čimprej uresničijo!
v masaži pa uživaj še zame...
pikapolona - vaša mala je prava mala afnica user posted image zihr bo kakšna pevka al pa igralka.
ksilofon smo pa mi kupili 2 leti nazaj v bc in je tut razglašen. ena tipka al kk se temu reče je debelejša in ima enak zvok kot ena poprej. brezveze no.

Maxica - našemu malemu so prejšnjič kri vzeli in je rekel le av in potem je bil ves ponosen kako je pogumen velik fant tako kot zajček matevž.
napotnica za urologa... mi smo jo dobili takrat, ko je Jaša po kapljicah lulal in jokal zraven, ker je imel tolk ozko luknco... me je blo orng strah, pa je urolog le fajn potegnil kožico dol, mali zajokal in po slabi minutki je že pozabil na vse. potem je še kak dan zacmevkal, ko je lulal in je blo ok. 

škornje sem kupila prejšnji teden na superge.si te http://www.superge.si/html/svn/6826094-AA.shtml in smo mogli menjat, ker je bila št. 25 premajhna user posted image adidaske nosi 24, čevlje 24, škornje ima pa 26 user posted image

oči faza... pr nas tega ni... sva zadnji 2 leti oba nekje enako časa z njim in se mu enako posvečava... itaq je skoz v središču pozornosti user posted image

psaša - js sm bla v petek prvič sama z obema zvečer... ko je bil Jaša v postelji, je šel mož s kolegom na drink. mala bila no joški, Jaša kliče mamica, lulat me user posted image mala podira kupček, jaša kliče mamica, kakat me user posted image je blo kr noro, a smo preživeli. sta oba dokaj potrpežljiva.

me veseli, da sta Zoja in Tinkara že zdravi. naj bosta skoz zdravi!

lu - plenice so pr nas suhe, lulat gre zvečer in zjutraj. imamo jih še 5, pa se odločam ali bi jih opustili al ne. kr nekak mi še ni, ker se večkrat zgodi, da je čist leden - se odkrije, rokave in hlačnice pižame pa zaviha gor user posted image sem mu že povedala, da bo moral v bolnico, pa ne zaleže user posted image

piškot - mi zdej šetkamo 2x dnevno, če ne kaj pada... prej je blo pa 14 dni notr... noro, če si sam doma ja... se prav mau cufat začne otrokom in nam.

*lina* - vaš Tristan gleda miki miško al se mi sam zdi, da si napisala da mu je ta risanka najbolj zanimiva... a to Mickey Mouse na PlayHouse Disney programu? men se zdi to full poučna zadevca, smo jo odkrili 14 dni nazaj.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 306
28.10.2009 21:15:54   
frrrr
moci - js ga tut naj ne bi dvigovala, pa ni šlo... ja luštno je... men je v času nosečnosti tut v trbušček govoril js sm tvoj bratec. js te imam rad. user posted image če ti trebuh otrdeva in te boli, bi pa mogoče mogla delovnik skrajšat, da bi lahk več počivala. men je pomagalo, ker samo magnezijeve šumečke mi niso. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 307
28.10.2009 21:16:33   
sonček33
frrrr hahaha...taprava je počivalauser posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.10.2009 21:21:47   
frrrr
čestitke Remy za rojstni dan!

čestitke velikemu bratu Mihi za 3. rojstni dan!

čestitke Brini za 3. rojstni dan!

čestitke Matjažu za 3. rojstni dan!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 309
28.10.2009 21:22:39   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

frrrr hahaha...taprava je počivalauser posted image user posted image
več sem že počivala kot pa če bi bla v službi 8 ur user posted image tk sm najdla urco zase, drgač je ne bi user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 310
28.10.2009 21:23:49   
sonček33
ja itak, sej vem....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 311
28.10.2009 21:25:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ja itak, sej vem....
sliši se pa smešno ja user posted image sej to pa tut js vem user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 312
28.10.2009 21:41:10   
moci
ma ja, mi je rekla naj počivam. sem rekla, da lahko samo ponoči, kar pač lahko. pa ne sliši ničuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 313
28.10.2009 21:45:21   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ma ja, mi je rekla naj počivam. sem rekla, da lahko samo ponoči, kar pač lahko. pa ne sliši ničuser posted image

pejt nazaj jamrat! ce je tolk noseck doma, si pa lohk se ti!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 314
29.10.2009 18:46:43   
pikapolona2
a danes pa tišina...prau...sem že tiho :-)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 315
29.10.2009 19:46:34   
moci
sivkamivka, menda si bla na obisku user posted image hvala, jaz sem že zdavnaj pozabila na košaro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 316
29.10.2009 19:47:15   
Anonimen
hb da otroci spijo. tko sem utrujena, noge me bolijo, sita sem laufanja...grrrgg.. no sej bo bolje.

torej, danes imeli še zadnji dan vrtca. no, za 10 dni bo mir. Z Oskarjem sem imela posvetovalnico in cepljenja, za katera upam da seveda ne bo nobenih reakcij. Hodim po hribu gori-doli, ker tole našo cesto še vedno delajo. sej bo potem kul, ampak trenutno mi ni do pogleda v prihodnost.

nč, grem gledat NCIS

Neposredna povezava do sporočila: 317
29.10.2009 19:47:27   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: moci

pejt nazaj jamrat! ce je tolk noseck doma, si pa lohk se ti!

mah, ne znam. kaj naj rečem. pri takih stvareh odpovem. takoj. zdaj en teden itak moram bit v službi, potem gremo pa v toplice, upam.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 318
29.10.2009 19:50:14   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

a danes pa tišina...prau...sem že tiho :-)

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 319
29.10.2009 19:54:30   
piskot
otroke sem spravila spat, ati se rekreira. mislim da zdaj ze z desno roko flaso dviguje.

vceraj ponoci ga je martin prisel zbudit in mu rekel, ati se mi zdi da imas nos zabasan user posted image . priznam da sumim, da se martin zaradi njega toliko zbuja user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 20:33:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 20:34:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
29.10.2009 21:08:04   
moci
jaz se nič sebi ne posvečam, še minimum ne.
kregam se z možem in zganjam slabo voljo ni nerazpoloženje. ful fajn sem user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 323
29.10.2009 21:12:55   
moci
sivkamivka, a je v živalci nekaj kao za noč čarovnic?

kuki, user posted image ata na balkon, da bodo otroci lahko spali

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 324
29.10.2009 21:52:49   
naja78
[/quote]

enako,se pridružujem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?