|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
29.10.2009 21:53:54   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz se nič sebi ne posvečam, še minimum ne.
kregam se z možem in zganjam slabo voljo ni nerazpoloženje. ful fajn sem user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 326
29.10.2009 21:58:49   
naja78
punce lepe praznike,tele novemberske,kokr so lohk.

in še poročilo za piskot in @lina:
danes sva z Lanom prvič na kontrolnem pregledu po operaciji žrelnice.
cela stvar je več kot čudovita.niti na preglede nama več ni treba hoditi(orl),razen če bi bilo kaj nujnjega.

user posted image
remy: naš Lan je spet bolj divji,ker ni telovadbe ta tedenuser posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 327
30.10.2009 0:10:40   
frrrr
piškot - naš mali pa kr spi zraven moža, če smrči user posted image

moci - mah, sej ni treba na silo jamrat... samo povej, da imaš trd trebuh, si utrujena in ti je 8 ur preveč

naja - super za uspešen pregled!

*lina* - naj ne bo kakšnih reakcij po cepljenju!

mi imeli spet klasičen dan... sprehodi, hranjenje, previjanje... luštkan dan user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 328
30.10.2009 8:31:18   
Anonimen
dobro jutro,

Tristan še vedno spi, od sinoči od pol sedmih. user posted image user posted image

Oskar čveka v košku in kliče mama user posted image user posted image

Ata bo zdaj zdaj pristal na Dunaju in potem še kratek let do Ljubljane. Tristan je tako vesel, da bo šel avione gledat pa seveda da se z očijem vse za nazaj pomenita.

Jutri gremo uživat v Zreče.user posted image user posted image user posted image user posted image

Reakcije po cepljenju še ni bilo. No mogoče to, da je danes spal 12 ur. user posted image  Če vas zanimajo mere, kakšni so otroc danes pri 5 mesecih: 8kil in 71 cm. user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
30.10.2009 8:31:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mi imeli spet klasičen dan... sprehodi, hranjenje, previjanje... luštkan dan user posted image

ane kako je luštno ?

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
30.10.2009 9:07:09   
Maxica
Helou, helou, petkova dama je prišla. user posted image  Upam, da se mi danes resno uspe spokati čimprej iz službe, cel teden si že obljubljam, pa sem potem za "nagrado" vsak dan še pol ure več v službi. Ma danes ni govora, šibam čimprej.
Jutri imamo drugi del praznovanja Lanovega rojstnega dne, gremo v eno pizzerijo še s prijateljčki.
Drugače imava pa z možem danes deseto obletnico najine ljubezni, bogsigavedi, a nama bo uspelo kaj zaliti tole. user posted image
Moci, morda bi res šla do ginekologa, no, pa naj te da vsaj na skrajšani delovni čas. Kdo bo pazil nate in na otroka, če ne ti sama??? Lumpa. user posted image  Kam greste v toplice? K Muki spet? user posted image
Sivkamivka, kako pa te drugače kliče Blaž?
Frrrr, kva te je lepo brati, nič ne jamraš, kako je težko z novorojenčkom, pa to, res, tako fajn je prebrati kaj takega, no, saj ti redko jamraš, itak. user posted image  Le tako naprej. user posted image
Hehe, Piskot, Martin je pa res faca, no ja, kakšen pa bo, če je po mamici. user posted image
Boste kaj helovinali? Mi bomo verjetno sam eno bučo razrezali, pa eni plastični od lani bomo baterije dali, pa bo. Cel presežek. user posted image
Naja, super za fajn pregled. user posted image  Pa mislim, da vaju še od zadnjič nisem pohvalila, kako sta luštna z Lanom. user posted image
Lina, izkoristite dneve z očkom. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 331
30.10.2009 9:43:17   
frrrr
Maxica - čestitke za 10.obletnico!

*lina* - pocrkljajte se z očkom še za nazaj

moci - men je rekel direktor, da naj poskrbim za sebe in svojega otroka, da si ne bom kdaj kaj očitala.

mau me stiska, ko ugotavljam, da bo mala princeska že en mesec stara in bo tik tak tu oktober 2010 in seveda služba... je res treba izkoristit vsak trenutek.
sicer je pa Brina res pridno dete... mami jo pa tut pridno razvaja in raje z njo v naročju lenari na kavču kot pa sedi pred računalnikom user posted image ne morem kaj, če se je pa še nisem nagledala user posted image
veliki brat je pa tut priden. ta teden je tolk luštno vreme. gremo po tamaučka v vrtec, potem pa na sprehod in igrišče... al srečamo kakšne prijateljčke iz vrtca, al pa kr tk sami mau tečemo, se lovimo, plezamo... vglavnem mali se znori in doma potem še v miru kakšno zgodbico preberemo, se pocrkljamo, povečerjamo, skopamo in v posteljo. pred spanjem mora Jaša še obvezno Brino popestovat (posebej za to si gre temeljito umit roke in razkužit user posted image ), pa nekaj tisoč lupčkov ji mora dat user posted image evo, pa je konec dneva... in konec tedna... in konec meseca. uf, ne smem preveč jamrat, da si Maxica ne premisli user posted image

lep vikend vam želim!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 9:58:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
30.10.2009 10:05:47   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

Rajarija je odprta vsak dan od 9h do 12h in od 16h do 19h, če katero zanima.

lep dan, čeprav je mraz in piha. še dobro, da smo bili včeraj v živalcu

sem te včeraj pozabila ravno to vprašat.user posted image  pa dober dan za ZOO smo izbrale.

Medve sva prišli domov šele ob 18 uri. Sva šli še ene dvojčke pogledat...pol smo se pa začvekali in tamali so se tako pridno igrali ......Brina je bila malo tečna z dudami...skoz jima je dudice v usta tiščala (stara sta 1 leto...korigirano pa 9 mesecev)....vmes jih je seveda zamenjala....še sreča da je moja frendica čist flegma in ni blo panike. Sem videla, da kar isto flašo za čaj uporabljatauser posted image ...aja pa enemu je take male klipsne(špange) na glavo namontirala....smo se ful režale je bil res k ena punčka.user posted image

Je bila tako nežna s fantoma......upam da bo do našega tudi tako.

Pa novo Naomi sva tudi kupile......zdej jo moram spet malo namakat v vodi da se razdišiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 334
30.10.2009 10:06:28   
pikapolona2
pa vsem skupaj en lep konec tedna....upam da bo manj oblakov kot danes.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 335
30.10.2009 10:09:19   
@lina
Ojla!

naja78, super za dobro opravljen pregled! user posted image

frrrr, ti le uživaj, saj tako hitro pa spet ne bo treba v službo... je še vedno oktober 2009user posted image

lina, uživajte!

Maxica, bo spet bizi vikend, kaj? Ti le pojdi prej domov... Midva sva pa včeraj imela 15 let, kar sva skupajuser posted image  pred 10 dnevi sva imela pa 8. obletnico poroke...jah, oktober mamo kar zasedenuser posted image

Pa povejte mi nekaj: a sem samo jaz tako lena gospodinja oziroma ali ste ve tudi tako pridne kot moje sodelavke - menda skoraj vse danes že ali pa še bojo popoldne pomivale okna user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 336
30.10.2009 10:11:55   
pikapolona2
@lina.....jaz sem ravno perjšnji teden razglasila da oken ne umivam do nadaljnega. Dokler ne naredijo asfalta mimo naše hiše sploh nima smisla ker so v enem dnevu tako prašne...zdej pa sploh k se cela vas mimo naše hiše vali....z druge strani je zaprta cesta.

Pa tudi drgač jih več kot ene 3x na leto ne pomivam...kaj si nor...še za vse svete naj jih pomivam.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 337
30.10.2009 11:17:47   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Pa povejte mi nekaj: a sem samo jaz tako lena gospodinja oziroma ali ste ve tudi tako pridne kot moje sodelavke - menda skoraj vse danes že ali pa še bojo popoldne pomivale okna user posted image   

Kje pa, jaz tudi malokrat čistim okna. Včasih takole spotoma, ko čistim stanovanje, redkokdaj, da bi se prav dala na to, da danes pa okna čistim. Pa itak jih imamo malo v našem stanovanju, sam vseeno. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 338
30.10.2009 12:41:19   
muki1
Vidim da ste kar živahne. Jaz sem spet izgubila očala in zdaj že peti dan tu škilim v službi in sem cela v megli. Bo kar treba po nove. Juhuhu user posted image .

Mi smo okej. Ta teden sta punci na počitnicah. No, doma, ne hodita v vrtec. Potem pa se trudim, da jima dan mine čim bolj pestro. To je to.

Pa Frrrr mi dela lušte s tem dojenčkom user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
30.10.2009 12:42:38   
muki1
Okna perem ko so čisto presrana in nimam nekega termina kdaj jih moram. Jih pa ponavadi preden damo kako dekoracijo gor, ala velikonočno, božično...pa poleti jih je tudi treba kdaj pa kdaj poribat ko so plohe, pa muhe mi vserjejo ponavadi ful user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 340
30.10.2009 17:36:21   
moci
jaz sem okna pomila za zojin rd, ko je prišla strokovna inšpekcijauser posted image

muki, ne seri z dojenčkiuser posted image

jaz sem tudi danes sitna. sem se odločila, da jutri ne bom. ker v torek je že polna luna in moram imeti malo odmora vmesuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 341
30.10.2009 19:40:08   
piskot
cer.

muki za kam pa imas ti ocala? samo za v sluzbo? a sem te jaz ze videla z ocali sploh?

@lina okna pucam takrat ko so ful zapacana. v prejsnjem stanovanju sem jih po mojem samo enkrat na leto, ker smo bili v zadnjem nadstropju in je streha ful pomagala, da jih ni dez pral. tukaj jih je pa treba veckrat, ampak po mojem sem jih v enem letu odkar smo tukaj glih ene 3×. moja mati je pa obsedena z okni. jih puca najmanj na 2 tedna, pa se zaluzije zraven. sicer res stanuje ob cesti sam mal pa pretirava.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 342
31.10.2009 8:28:07   
muki1
Jutro.

He, he, Moci, ta ti je dobra user posted image user posted image user posted image

Ja, Piškot, za vožnjo, računalnik, branje...bolj take reči. Ko imam srečanja z oktobrkami mi jih stilistka ponavadi odsvetuje user posted image .

Kaj boste kaj danes počeli?
Mi najbrž gremo prižgat svečke, za popoldan pa se še odločava. Ima mož karto za koncert v LJ, pa povabljena sva na en rojstni dan. Meni sicer najbolj diši izlegavanje na kavču ob kakšnem dobrem filmu s kozarčkom šardoneja v roki. Ne da se mi nič. Moje telo je telo starke. Debela zamaščena baba sem. Zredila sem se tak, da se več sploh ne tehtam, vse mi je premalo, vse hlače me držijo. Frizerka je dala odpoved, zdaj sem brez, moram nujno najti novo, ker imam že 4 cm narastka. Pa naslednji teden se nameravam udeležiti srečanja s kozmetičarko, da mi ogrce odstrani, ker te maske ki jih delam doma so za en klinac. Pa Orbitrek sem si kupila in danes sem prvi dan brez muskelfibra, torej se vračam danes. Sem se odločila da grem v boj z debelo starko. Ne dam se ji.

Drugače pa včeraj smo bili na rojstnem dnevu od moževega nečaka. Pica, torta, čips in pecivo. Itak. Pa potem še na enem obisku, da sem počez še pivo dala. A ni to bolano user posted image .

Iva nekaj kašlja, tak da ne vem, če se hoče kaj iz tega skuhat ali kaj, ker drugače je na Ospenu od prejšnjega petka.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 343
31.10.2009 9:25:01   
moci
matr, muki, da te pridem pogledat. sam oblečem se še. spucaj hitro stanovanje, pa kaj mi speci. čokoladno, prosim.

ti ga resno serješ, no. če si špegle izgubila itak nimaš pojma, kakšna si. misliš, da imaš ogrce, v resnici si se pa od nedelje pozabila umit. user posted image
daj, vpiši se no na eno aerobiko al pa plavanje, kar ti paše. orbitrek je fajn za obešanje kopalnega plašča.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
31.10.2009 9:29:04   
moci
jaz se odločam ali res tako nujno rabim črne hlače, da se mi zdajle ljubi na rudnik, kjer je ziher vse prazno, nikjer nobenga 
prav so mi samo kavbojke in 10 let stara dolga bunda, če bom morala stat na britofu ob promenadi me bodo požrli

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 345
31.10.2009 10:16:59   
muki1
Zojkina mati se klamfaj. Ko si me nazadnje vidla sem mela enih 6 kil manj kot zdaj, če ne več. Itak se več ne tehtam. Pa ok, ne bom zdaj spremenila tega v jamranje in klicanje po hvali. I go with the flow . No, malo se bom skušala kontra obrnit, ampak itak sem si sama kriva za vse user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 346
31.10.2009 10:22:44   
moci
ja, si te predstavljam kako se kotališ po goričkem.
saj se ti bo ratalo obrnit, edino če bi imela user posted image se ti pa res ne splača zdaj ful nekaj hujšat za tistih par mesecev ...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 347
31.10.2009 20:43:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: moci

ja, si te predstavljam kako se kotališ po goričkem.
saj se ti bo ratalo obrnit, edino če bi imela user posted image se ti pa res ne splača zdaj ful nekaj hujšat za tistih par mesecev ...

no moci, s tem se pa tudi jaz tolažimuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
1.11.2009 8:25:53   
Anonimen
dobro jutro,

smo na dopustu, otroka gledata risanke, delam zajtrk in pijem kavo. Imamo se čudovito ! Sploh ne vem, če bom hotla domovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
1.11.2009 19:24:42   
piskot
cer.

na pa smo pregurali cez tele praznike. kaj so bili kratki user posted image . pismo, sem zdaj en dan ugotovila, da grem cez 3 mesece ze delat user posted image .

lina mal sem zadaj ostala. kje pa tvoj zdaj dela?

remy a je ze kaj novega?

muki po mojem prevec delas. jaz sem se zredila ko sem sla po martinovi porodniski nazaj na siht. tko da je v bistvu res najbolje ce pocasi spet zanosis user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?