Maxica
|
Helou, helou, petkova dama je prišla. Upam, da se mi danes resno uspe spokati čimprej iz službe, cel teden si že obljubljam, pa sem potem za "nagrado" vsak dan še pol ure več v službi. Ma danes ni govora, šibam čimprej. Jutri imamo drugi del praznovanja Lanovega rojstnega dne, gremo v eno pizzerijo še s prijateljčki. Drugače imava pa z možem danes deseto obletnico najine ljubezni, bogsigavedi, a nama bo uspelo kaj zaliti tole. Moci, morda bi res šla do ginekologa, no, pa naj te da vsaj na skrajšani delovni čas. Kdo bo pazil nate in na otroka, če ne ti sama??? Lumpa. Kam greste v toplice? K Muki spet? Sivkamivka, kako pa te drugače kliče Blaž? Frrrr, kva te je lepo brati, nič ne jamraš, kako je težko z novorojenčkom, pa to, res, tako fajn je prebrati kaj takega, no, saj ti redko jamraš, itak. Le tako naprej. Hehe, Piskot, Martin je pa res faca, no ja, kakšen pa bo, če je po mamici. Boste kaj helovinali? Mi bomo verjetno sam eno bučo razrezali, pa eni plastični od lani bomo baterije dali, pa bo. Cel presežek. Naja, super za fajn pregled. Pa mislim, da vaju še od zadnjič nisem pohvalila, kako sta luštna z Lanom. Lina, izkoristite dneve z očkom.