|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
26.10.2009 8:06:13   
mis
No, spet se jaz malo javljam.

Stanje pri Neži je izboljšano. Zmožem sta šla k zdravniku in oravi, da je kašelj verjetno povezan z ušesom. In res. ko je nehala kašljat se je nehala praskat. Ene 3 dni sem jo dajala v tuš kabino, sva šli obe noter, sem jo držala v naročju, odprla najbolj vročo vodo in sva bili ene 5-10 minut noter in dihali tisto vlago. In je čist nehala. Zdej pa ene 3 dni nisem in je danes spet nekaj zjutraj kašljala. Tako da danes sprobam še tisto s toplimi pleničkami. Je pa preventivno dobila napotnico za ORL, gremo konec novembra.

Smo imeli pa ta vikend neko trebušno virozo. Punci v soboto obe bruhali, včeraj nič. Jaz pa včeraj cel dan podrta, slabo, bruhat pa ne in ne. No, ob 4h zjutraj me je pa driska pognala in evo, sem malo boljša. Sem že zajtrk jedla:)

Ja, počitnice so. Punci sta šli v vrtec, saj sem še delno nesposobna, vrti se mi, malo mi je še slabo... Še pred kosilom greva po njiju in pičimo v LJ po opravkih, jaz potem ostanem pri mojih do srede zvečer. Grem k frizerju, pa za punci moram čevlje kupit...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 276
26.10.2009 8:09:24   
mis
Jah, še ena fajn stvar. Mož gre službeno v Kanado, v četrtek 5.11, pa grem z njimuser posted image V službi sem se zmenila da ure notr prinesem, moja mami pa pride punce merkat. Vrneva se v sredo dopoldan. Čez teden bosta punci v vrtcu, tako da mislim da ne bo panike. Pa sej so že bile ene 5 dni brez naju v kosu. Upam pa da bo na prvem pregledu vse v redu. Mam v ponedeljek, čez en teden prvi pregleduser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 277
26.10.2009 9:24:48   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

dobro jutro. danes sem sanjala, da smo vse, ki si letos želimo biti noseče, noseče. še posebej se spomnim sebe user posted image in Lu user posted image

Lu, kaj praviš na moje sanje user posted image

O madoniš sivkamivka. Pri nas še ne bi tako hitro user posted image user posted image No, saj branila se pane bi user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.10.2009 9:50:43   
pikapolona2
kuku....

tudi mi smo popihali svečke.......se njadeli torte in dobrot. Danes sem bila še z mačkom Murijem v vrtcu in smo se malo poigrali. Fajn je blo!
Darilo, ki se ga je najbolj razveselila je bil pa mikrofon.-....sem že zdanjič razlagala kolk skoz poje v eno ropotuljico in se zraven afna....no zdej je pa dobila taprav mikrofon od strica......danes je že navsezgodaj pela vanjuser posted image

Aja v soboto mi je odpadel tečaj (premalo prijavljenih) in potem smo se na hitro odpravili v Boinj kopat. In medtem ko smo šli na kavo nam je nekdo ukradel dojenčka črnčka....kaj je narobe z ljudmi da kradejo igrače. Sem samo upala da je kakšen otrok vzel in nato odvrgel tega dojenčka nekam v kakšen kot in ga mi nismo našli.....ampak sem naslednji dan klicala čistilko in niso nič našli. Tako da je nekdo gladko z našega ležalnika vzel igračo in si jo odneseluser posted image . sem Brini obljubila da grem med tednom iskat novo Naomi. Je kar pogumno prenesla in se ni preveč jokalauser posted image user posted image ...še dobro da vem kje jih imajo...no upam da jih še imajo.

Zej pa še mal delat user posted image .

Sivkamivka in Lu....držim pesti da BODO uresničene sanjeuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.10.2009 9:59:36   
Lu
En lep predvsem pa zdrav začetek tedna želim.

Včeraj smo jo popihali v Italijo točno v Lignano. Smo šli prečekirat naš čoln, ki je tam na sejmu. In smo hoteli iti še v ZOO pa nam je zmanjkalo časa. Bomo šli naslednjič.

V sredo imam zadnji delovni dan za ta teden. Potem gremo na jadranje. user posted image Komaj čakam. Pa še toplo bo, baje.

Bolančki pocajtajte se.

Zdaj pa nazaj na delo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.10.2009 10:01:55   
Maxica
Dobro jutro, tudi za nami prvi del praznovanja, tortica v krogu najbližjih - babic in dedkov, tet in staršev ter bratca. V soboto gremo pa še s prijateljčki v pizzerijo. user posted image
Za nama je drgač ravno sistematski pregled. Je Lan prav pridno sodeloval, sem mislila, da se bo odločil, da ne bi, ampak je bil prav priden. user posted image  Tudi kri, urin in blato so ok, velik je 97,5 cm, težak 14,4 kg, v glavnem, vse v mejah normale. Edino napotnico mu je dala za urološko ambulanto, tista kožica blesava, ampak bomo probali, da bi ena druga zdravnica to naredila, ker lih na operacijo ga pa ne bom pustila, če res ni nujno, no.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 281
26.10.2009 10:35:32   
Maxica
Pa še čestitke malim slavljencem, Miha, Brina in Matjaž, vse najboljše za tretji rojstni dan. Ostanite naši mali simpatični oktobrčki še naprej. user posted image

user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.10.2009 12:29:09   
psaša
Najprej čestitam vsem slavljencem Brini in pa Matjažu.

Mi smo včeraj malo praznovali, je bilo lušno. Miha dobil prav lušne igračke in bil navdušen nad njimi. Pa cel dan je čakal na torto user posted image . Zvečer je pa samo dol padel. Danes bodo še malo v vrctu praznovali.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.10.2009 19:30:07   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Sivkamivka in Lu....držim pesti da BODO uresničene sanjeuser posted image

MI res še ne delamo na tem. Enkrat bi pač imeli še enega. user posted image

GO sivkamivka. user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 284
26.10.2009 19:54:00   
piskot
cer.

a tako je to pol? 14 dni sem ga imela doma, danes ga posljem v vrtec in pride domov SMRKAV!!!!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 285
26.10.2009 20:26:12   
Anonimen
helo, from me to you,

otroci spijo, jutri gremo spet v vrtec, sem ga imela danes doma, da se malo pocrkljamo, pa v petek bo tudi dopustoval. Pa potem cel naslednji tedenuser posted image .

kako kaj preživljate krompirjeve počitnice ?

Mis - bravo bejba. No, jest čakam da me tolikooo poguma enkrat doleti. Se kar ne morem odlepiti od teh mulcev, pa takooo zelooo prav bi mi prišlo.

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
26.10.2009 20:29:55   
moci
pazi to, zoja je zdravauser posted image saj sem ful vesela, samo mi ni jasno od kot vročina v nedeljo. izgleda nam je samo hotela plane podretuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 287
27.10.2009 8:46:18   
Lu
moci tole so zdaj ene čudne viroze. Moj tamau je pred cca 3 tedni tudi kuhal samo zvečer, 2 dni. Čez dan popolnoma ok. Prejšnji teden je ponoči 2x bruhal in bil zjutraj kot nov. Zdaj je zatišje. Trkam.user posted image Čudno vse skupaj.

Eno vprašanje. Lulanje ponoči. Jaz dam malega preden gre spat lulat, ampak vam povem, da je zjutraj tako polna plenica da je joj. Tudi če gre pop. spat je plenica polna. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 288
27.10.2009 10:32:47   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Eno vprašanje. Lulanje ponoči. Jaz dam malega preden gre spat lulat, ampak vam povem, da je zjutraj tako polna plenica da je joj. Tudi če gre pop. spat je plenica polna. user posted image

pri nas enaka situacija. pa se zjutraj gre potem takoj ko se zbudi lulat. tko da nimam pojma. cakam da mine se mal casa.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 289
27.10.2009 12:01:55   
Maxica
Remy, vse najboljše, uspešno krmiljenje med kariero in družinskim življenjem še naprej. user posted image  Lepo praznuj. user posted image

user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 290
27.10.2009 12:04:56   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Nas je ravno včeraj na sistematskem vprašala pediatrinja, če še kaj moči posteljo ponoči. Ma, mi mu damo plenico za vsak slučaj, ker sploh zdaj, ko je malo hladneje, pa se razkrije, se zna zgoditi, da se kdaj polula. Načeloma je suha, no, ampak da bi pa prav za zihr lahko dali plenico stran ponoči, pa še ne. Itak mi pa ni panike dati tisto plenico gor, bolje, kot preoblačiti posteljo potem. Enkrat bo že. user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 291
27.10.2009 12:20:59   
pikapolona2
Včeraj dala Brini za darilo ksilofon...in lej ga zlomka....je bil totalno razglašen??? sem šla danes zamenjat in so bili čisto vsi razglašeni. Sem lepo zamenjala za nekaj drugega in šla kupit drug ksilofon v Mullerja kjer pa ni bil razglašen. Me je pa malo čudno una v pikapolonici tolažila...češ kaj pa sploh pričakujem...sej samo 14 EUR stane....sam sem ji rekla da zaradi mene je lahko zastonj če ne dela OK......in niti kuža pazi ne zveni.

V mullerju pa imajo vse igrače do sobote - 20 posto.

Lulanje....naša je suha...samo jo damo okoli 23 ure še enkrat na WC......enkrat se bodo že naučili bit suhiuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.10.2009 17:35:35   
Anonimen
Maxica-hvala, ja eno leto je tudi ta stara oktobrka starejšauser posted image

Moci,Lu- Tinkara tudi samo v nedeljo zakuhala in bruhala 1x, zdaj pa že noriuser posted image ,no vseen boljše to kot kakšna gripa!

Suha je pa Tinkara čez dan že 13 mesecev, čez noč pa od aprila, maja letos....

Neposredna povezava do sporočila: 293
27.10.2009 17:55:14   
*anč*
remy in mali oktobrčki  hepi brzdej!! user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 18:29:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
28.10.2009 8:57:09   
pikapolona2
sivkamivka a si si naročila masažo na domuser posted image

zeh zeh...ene brezvezne korekture delam.
Brina ni hotela v vrtec sem jo komaj prepričala da mora danes v vrtec ker morava vzgojiteljici povedat da je jutri ne bouser posted image

Ampak vreme je pa res super...sam malo kratek dan je ob 5ih je že tema.

Neposredna povezava do sporočila: 296
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 9:00:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 297
28.10.2009 9:02:57   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sivkamivka a si si naročila masažo na domuser posted image

user posted image user posted image seveda user posted image user posted image

samo ne okoli govorit, mož nič ne ve user posted image

ne povem če ga pol še meni pošlješuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 298
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 9:08:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 299
28.10.2009 9:16:10   
pikapolona2

danes ne more, jutri ti ne moreš, v petek lahko. kako pa veš, da je on?

zato ker vem, da veš kaj je kvaliteta....in vem, da veš, da so moški boljši maserji...ženske prenežno vozle razbijajo

Ah te pa nič....tak me nekaj v vratu zateguje. Sem že svojega maserja klicala pa ga do drugega tedna ni....bom pa drugi teden šla malo se razvajatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......