|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
15.6.2010 12:21:54   
Renesme**
a nimamo fajn debateuser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:23:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3352
15.6.2010 12:25:07   
muki1
Ja, tu bi še pa jaz šla razbijat. Lahko bi namesto enakih majčk mele v znak protesta mrežaste gate na glavi, namesto čelad. Na sivkinem transparentu bi pisalo: Vzeli ste mi gate, porodniške mi ne boste! Na mojem pa najbrž: PREKLETA DRŽAVA, DATI CIGANOM, VZETI MAMICAM? PREK MOJEGA TRUPLA!

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 3353
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:25:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3354
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:26:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3355
15.6.2010 12:26:42   
muki1
Nisem citirala. Se navezuje na post od Renesme in razbijanje šip.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:27:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3357
15.6.2010 12:27:48   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, tu bi še pa jaz šla razbijat. Lahko bi namesto enakih majčk mele v znak protesta mrežaste gate na glavi, namesto čelad. Na sivkinem transparentu bi pisalo: Vzeli ste mi gate, porodniške mi ne boste! Na mojem pa najbrž: PREKLETA DRŽAVA, DATI CIGANOM, VZETI MAMICAM? PREK MOJEGA TRUPLA!

muki moja, ideja je krasna. ti sunem ene v porodnišnici, prav

Ja, kak boš pa prišla do njih? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3358
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:28:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
15.6.2010 12:28:50   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

pogrešam še kakšno udeleženko, da bo še bolj vroče user posted image

Misliš Altati? Oh, saj se bo privlekla iz kake sence, da bo malo pametna user posted image , to sem šur.

Neposredna povezava do sporočila: 3360
15.6.2010 12:28:53   
altati

Uh, jaz bi se tudi malo oglasila danes na račun varčevanja v zdravstvu.

Vsi vemo, kakšno je stanje. V zdravstvu je potrebno varčevati, ker so večinoma vse bolnišnice v minusih. In če se že mora zategovati pas, se res lahko špara na takem materialu, ala mrežaste hlačke in vložki, ki si jih pač s sabo prineseš pa je. Jaz sem definitvo za to, da se raje privarčuje  pri materialu, ki ga lahko mamice kupijo same, kot pa recimo pri nakupu inkubatorja.

Se mi zdi brezveze, da se okrog tega bunimo, dokler nam država omogoča eno leto plačane porodniške, pa vrtec za drugega zastonj itd... upam, da me niste narobe razumele, pa lep dan.

se samo podpišem, s tem da nisem nikoli koristila zastonj vrtca....pa pozabljate na plačano nego, bolniško itd... naj ena enkrat preračuna koliko tega pride...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:29:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3362
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:30:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3363
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:31:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3364
15.6.2010 12:33:25   
altati

Se mi zdi brezveze, da se okrog tega bunimo, dokler nam država omogoča eno leto plačane porodniške, pa vrtec za drugega zastonj itd... upam, da me niste narobe razumele, pa lep dan.

no, pa tudi to si sami plačamo. ko gre otrok v šolo, si družinske finance prav oddahnejo, vsaj naše si bodo. zdajšnji zneski za vrtec niso normalni. v nemčiji starši plačajo 80-100 € max, pa pri nas?

hm...a ti to resno? naši dve šolarki sta konkretno večji strošek, kot je naš najmlajši, s tem da zanj plačujem privat varstvo, ki je dražje od vrtca.
Vrtec bo pri nas čista milina, če primerjam s puncama.
Povprečna položnica za šolo tekom meseca je 130 eur na eno. Nato so pa tu njune izven šolske dejavnosti, ki znesejo cca 80 eur/ mesec za eno, pa pridejo šolski tabori, pa zdajle dobivam položnice za šolske potrebščine, kar se tiče oblačil, so zahteve konkretno večje kot pri malčkih, seveda ne smemo pozabiti, da se najstniki tudi družijo v kino, gredo na sok itd....
Lahko ti povem, da stroški rastejo sorazmerno z rastjo otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 3365
15.6.2010 12:36:38   
altati

jaz jih imam cel paket doma, bodo splesnele v omari, so stare 4 leta, pa nedotaknjene, če jih katera rabiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3366
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:39:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
15.6.2010 12:39:52   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: altati

jaz jih imam cel paket doma, bodo splesnele v omari, so stare 4 leta, pa nedotaknjene, če jih katera rabiuser posted image user posted image user posted image

doniraj jih v porodnišnico dokler so še uporabneuser posted image user posted image user posted image , mene skrbi, da novembra še 1 gat/dan ne bomo več dobileuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
15.6.2010 12:42:03   
altati

pogrešam še kakšno udeleženko, da bo še bolj vroče user posted image

Misliš Altati? Oh, saj se bo privlekla iz kake sence, da bo malo pametna user posted image , to sem šur.
[/quote

sem že tu...pa res mi ni še nič vroče....čakam da mi postaneuser posted image

Sam en primer, moj predragi je bil zadnjič nekje v Evropi s kupom Evropejcev iz različnih držav in so ravno imeli debate okrog tega.
Pa ne bom trdila katera država je (češka ali Slovaška, sem pozabila), kjer so prispevki iz plač resnično nizki (nekaj% , ne vem 3-4).Ampak ko pa zbolijo, prve 3 dni ne dobijo niti € plače, za daljšo bolniško odsotnost pa okrog 10% plače.
zdaj si pa predstavljajte da konkretno zbolite, za daljše časovno obdobje....

Se pa vsekakor strinjam, da je trenutno obnašanje našioh zdravnikov nedopustno,d a v situaciji v kateri je trenutno država, bi se tudi oni morali obnašati solidarno in prispevati svoj delež k varčevanju (govorim o plačilah dežurstev itd...).

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
15.6.2010 12:42:37   
altati

doniraj jih v porodnišnico dokler so še uporabneuser posted image user posted image user posted image , mene skrbi, da novembra še 1 gat/dan ne bomo več dobileuser posted image user posted image

jih doniram tebi in smuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3370
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:42:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3371
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:44:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3372
15.6.2010 12:46:30   
muki1

glede na tvojih 55 kg, jih jaz res lahko samo za na demonstracije uporabim

user posted image  user posted image  user posted image

Za demonstracije smo torej zmenjene. Oh, naj le probajo. Oktobrke bodo v prvih bojnih vrstah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3373
15.6.2010 12:47:40   
altati

no, pa tudi to si sami plačamo. ko gre otrok v šolo, si družinske finance prav oddahnejo, vsaj naše si bodo. zdajšnji zneski za vrtec niso normalni. v nemčiji starši plačajo 80-100 € max, pa pri nas?

hm...a ti to resno? naši dve šolarki sta konkretno večji strošek, kot je naš najmlajši, s tem da zanj plačujem privat varstvo, ki je dražje od vrtca.
Vrtec bo pri nas čista milina, če primerjam s puncama.
Povprečna položnica za šolo tekom meseca je 130 eur na eno. Nato so pa tu njune izven šolske dejavnosti, ki znesejo cca 80 eur/ mesec za eno, pa pridejo šolski tabori, pa zdajle dobivam položnice za šolske potrebščine, kar se tiče oblačil, so zahteve konkretno večje kot pri malčkih, seveda ne smemo pozabiti, da se najstniki tudi družijo v kino, gredo na sok itd....
Lahko ti povem, da stroški rastejo sorazmerno z rastjo otroka.

altati, govorim o ostroških za vrtec oz. šolo. pri nas bodo defintivno mnogo nižji z vstopom v šolo. cene obšolskih dejavnosti so pa prostovoljne, če si lahko privoščiš, plačaš toliko, drugače izbereš kaj drugega. šola je pa obvezna.

glede ostalih stroškov bi pa tudi lahko debatirali. samo poglej cene otroških čevljev, pogosto so višje od cene čevljev za odrasle. pa za prvorojenca moraš kupiti vse od a do ž, midva nisva nič dobila sposojeno ali podarjeno. zdaj pri drugem je pesem drugačna, ga že skoraj vse čaka.

tudi sama nisem dobila nikoli nič sposojenega in podarjenega in vedno sproti vse prodala naprej...
pa saj ni bolj luštnega stroška kot je nakup za novorojenčka....

glede stroškov pa zdaj samo misliš, da bodo nižji z vstopom v šolo, mi boš povedala kasneje kako to gre...
šola je pa vsekakor obvezna, ampak nikakor brezplačna.
zdajle bom za punci dala več kot 400 eur samo za nakup delovnih zvezkov in ostalih šolskih potrebščin.

Izvenšolske dejavnosti res niso obvezne, ampak če ima otrok željo se z nečim ukvarjati, če je v tem uspešen in dokler to finančno zmorem, mu bom vsekakor omogočila. vsaj ne bo sedel celo popoldne za računalnikom ali Tv, kot to dandanes velika večina šolarjev.

Neposredna povezava do sporočila: 3374
15.6.2010 12:49:08   
altati

Vsi vemo, kakšno je stanje. V zdravstvu je potrebno varčevati, ker so večinoma vse bolnišnice v minusih. In če se že mora zategovati pas, se res lahko špara na takem materialu, ala mrežaste hlačke in vložki, ki si jih pač s sabo prineseš pa je. Jaz sem definitvo za to, da se raje privarčuje  pri materialu, ki ga lahko mamice kupijo same, kot pa recimo pri nakupu inkubatorja.

se samo podpišem, s tem da nisem nikoli koristila zastonj vrtca....pa pozabljate na plačano nego, bolniško itd... naj ena enkrat preračuna koliko tega pride...

nego mi plača država, bolniško pa delodajalec. jaz osebno sem še v plusu glede na pretekla leta, ko je nisem rabila

bolniško nad 30 dni plača država.

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.