|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
17.6.2010 7:18:30   
altati
maxi, pravo princesko imateuser posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
17.6.2010 7:22:18   
Renesme**
maxi- luštkana jeuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
17.6.2010 8:01:29   
psaša
maxica - kako je lušna vaša punca user posted image . Res prav zvedavo gleda okoli user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
17.6.2010 8:34:42   
frrrr
Maxica, kak cuker je mala. mau je bratcema podobna, vendar bolj punčkasta. čuvajte jo pa fejst se crkljajte!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
17.6.2010 8:39:48   
frrrr
dobr jutr

kako ste? piskot uživa na morju... kaj pa ostale?

mi smo fajn.
mali 3x tedensko uživa na plavanju. še jutri in v ponedeljek, pol pa konc. včeraj je bil že naš zlat fant, prej pa ga je za 10 dni nekaj obsedlo... joj je bil težaven, bi ga blo lažje nosit kot prenašat user posted image
punca mi je tut ta teden gladovno stavkala... samo joška je bla ok, pa voda... pa kruh bi jedla, ampak mami bi ji raje zelenjavo in sadje futrala. vglavnem zvečer ji je teknila riževa kašica in mati je šla brezskrbi v kino gledat sex v mestu. sej drgač bi tut šla, sam mau bi me skrbelo a je dobla še kaj vn iz praznih jošk user posted image
js sm lena in še enkrat lena.

to je to na kratko iz naših koncev user posted image
uživajte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
17.6.2010 13:06:47   
moci
mi smo danes dobili obvestilo, da jakob ni sprejet v vrtec user posted image kaj pa zdaj?
pri nas so do zdaj vsi dobili, letos je prvič. župan se je vsako leto pohvalil, da noben otrok ni ostal brez vrtca. no, zdaj pa ne bo več kandidiral. user posted image
a potem, če otrok ne dobi vrtca, dobiš kakšno pomoč, tisto, kar drugače država da zraven k vrtcu?
saj je še kmalu, pa vendar, jaz nimam pojma kam bomo fanta daliuser posted image

pa še ena dilema:
kaj naj oblečem za zagovor diplome? nimam časa šopingirat, bi rada v prvi trgovini dobila. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 13:25:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 13:26:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
17.6.2010 16:58:47   
*anč*
maxi   kako je lepa user posted image !!! pa ne rečem to kr tko, zdej ko sm jih že malo morje vidla, sem ratala zbirčna user posted image . pa lanu je podobna ...  uživajte vsi skupaj!

sivkamivka  že kej odštevaš? zdej bo 1,2,3 user posted image .  kar se pa babice tiče, ti težko kej pomagam ... sm še sama šla na loterijo pa se je dobro izteklo. ko boš v porodni mi sms stisn,ko boš vedla koga maš pa ti lahko povem kaka je, če jo bom poznala user posted image .  drgač pa sam sproščeno, sej veš, da je več kot pol poroda v glavi user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.6.2010 18:24:55   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: moci

pa še ena dilema:
kaj naj oblečem za zagovor diplome? nimam časa šopingirat, bi rada v prvi trgovini dobila. user posted image

svetujem dekolte, ostalo ni tako pomembno user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3410
17.6.2010 20:59:18   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

pa še ena dilema:

svetujem dekolte, ostalo ni tako pomembno user posted image

trenutno je dekolte res največji adut...heheuser posted image user posted image
Pojma nimam kam te naj napotim....pridi k meni...ti jaz kaj posodim...meni ni nič prav tebi bo pa sigurno!

Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.6.2010 21:00:27   
pikapolona2
to z vrtcem je pa res smotano.....piši županu kaj naj narediš?

Sej mogoče pa se do aprila že kakšno mesto sprosti.......kolki pa ste na čakalni listi?

Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.6.2010 21:44:49   
*anč*
mi tut nismo dobili vrtca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.6.2010 23:26:44   
frrrr
no, tk ima drug otrok zastonj vrtec, ker ni mesta v vrtcu zanj user posted image v nekaterih občinah je subvencija za otroke, ki so ostali brez vrtca, v drugih spet ne. za lj vem, da ni kaj.
v Jaševi vrtčevski skupini je 5 otrok, ki imajo bratce ali sestrice stare od 7 do 12 mesecev in nihče od teh ni dobil vrtca. v naš vrtec še tisti, ki so bili lani na čakalni listi (za to se dobi 10 dodatnih pik), niso bili vsi sprejeti. no, pr treh letih bo pa menda prostor za našo punco... samo takrat bo tut Jaša šoloobvezen in je tole s free vrtcem res koristno user posted image

debata je tekla tut o varčevanju v zdravstvu... pipce je treba zapret nekje, a na žalost vedno na napačnem koncu. se spomnem, da je ena lanska oktobrka napisala, da zložencev, alkohola in fiziološke pa že ne bo kupovala, če pa njena teta v bolnici dela in lahk zastonj dobi. no, takšne pipce bi bilo treba najprej zapret, pa bi bilo za paciente čist dovolj.
je pa tale slovenija res ena taka čudna država... če si nekje v sredini, si j***na stranka.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.6.2010 23:34:37   
frrrr
da ne bom samo kritizirala... preživeli smo prav lep popoldan. v vrtcu so imeli dan odprtih vrat, smo se igrali, pogledali lutkovno predstavo, preizkušali medeno pecivo in medene piškote, ki so jih danes pekli, preizkušali različne vrste medu, gledali čebele, s kredo risali na kartonaste "panjske končnice", delali naprstne lutke čebelice,... Brina je tut uživala. še posebej ji je bilo všeč v igralnicah za najmlajše, kjer se je ogledovala v ogledalu, plezala po igralih, se postavljala na noge (mizo so ravno prave višine za tovrstne podvige).

aja, dans je Brina osvojila zlog da in se je cel dan vleklo dadada dada dadadada dada dadada user posted image vmes se je tut kregala dadadada dada user posted image
najbolj luštno je bilo pa, ko sta se z Jašo "pogovarjala" dadada... dadada.... dadadada... dada... user posted image tuki bi pa zdej za ene pol leta ustavila, če bi se dalo. user posted image

ajd

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
18.6.2010 6:51:06   
altati
jutro!
danes je petek!
jutri gremo pa na morje...
no, danes je pa fuuzzzballl!!!!! komaj čakam!

mi smo pa dobili vrtec in to celo željenega (sem bila skoraj prepričana, da ga ne bomo, ker je res majhen).

je pa tako, da mi ga nismo nikoli imeli zastonj in ga bomo tudi zdaj veselo plačevali...kaj čmo, takle mamo...
se čist strinjam s frrrr, tisti ki smo v tej ljubi sloveniji nekje na sredini, smo resnično najbolj je...... stranke!
vedno nas vse udari po žepu, pa nikjer nam nič ne dajo...
ampak bo že...
jaz pravim če bo tako kot nam je zdja še naprej, nam ne bo hudega....
da le ne gre na slabše...

vsem lep vikend, se beremo čez kakšen teden in še malo...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 9:02:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 9:24:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3418
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 9:35:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3419
18.6.2010 9:42:09   
Renesme**

renesme je pa danes v drugo polovico zakorakala. kako gre hitro! si že imela morfo?

ne še, drug teden, me je pa kap danes zjutraj ker imam že +4kguser posted image , 2 kile več kot zdaj sem imela 1.ko sem šla rodituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3420
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 9:46:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3421
18.6.2010 10:34:52   
Renesme**
evo, mal je motna, ne znam sama sebe izostrituser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3422
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 10:59:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3423
18.6.2010 11:37:15   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

evo, mal je motna, ne znam sama sebe izostrituser posted image

user posted image

Pa kaj si ti nor? To si ti, renesmee? Tista renesme, ki je vedno nekaj jamrala, kak je porejena, pa te zadeve? Totalno seksi in huda nosečka. Vsaka čast, ženska, res....kapo dol. Vau user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 3424
18.6.2010 12:43:00   
Renesme**
ja, hvala nouser posted image , mogoče je pa samo dobra slika, pod pravim kotom, sicer pa se vse skriva pod kilo in v prsihuser posted image , zato pa trebuh ne zgleda tolk hudouser posted image ...
Sej ni še kriza, samo mal me je šokiralo tako hitro pridobivanje kg, je pa res, da se nisem nič pazila, če pomislim, pri tamali sem bila bolj lačna kot ne večino časa....samo da bo dete zdravo, hujšali bomo že potem!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.