|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
14.6.2010 8:26:29   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Hej hoj!

Maxi cestitke za Hano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A sm rekla, da bo puncka.

Mi smo na morju. Ostajam se kar cel teden, al pa se drug. Sonce, vrocina,... Dogaja na polno. Baje imam ze tak trebuh, da je joj. Jaz pa komaj 2 meseca noseca user posted image A je to drgac normalno v tretje, da je tako.

Zdaj grem pa pocas v viseco mrezo. user posted image

kaj pa če sta dvauser posted image , moji sodelavki so šele na NS ugotovili, da sta 2, sicer so pa mene tud spraševali če sem prepričana, da nista 2user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
14.6.2010 8:59:30   
*blu*
Maxica, čestitke. Lepo ime ste izbrali user posted image .

Naša Hana je pa ravno eno leto praznovala.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
14.6.2010 11:34:58   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Hej hoj!

Maxi cestitke za Hano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A sm rekla, da bo puncka.

Mi smo na morju. Ostajam se kar cel teden, al pa se drug. Sonce, vrocina,... Dogaja na polno. Baje imam ze tak trebuh, da je joj. Jaz pa komaj 2 meseca noseca user posted image A je to drgac normalno v tretje, da je tako.

Zdaj grem pa pocas v viseco mrezo. user posted image

kaj pa če sta dvauser posted image , moji sodelavki so šele na NS ugotovili, da sta 2, sicer so pa mene tud spraševali če sem prepričana, da nista 2user posted image

Joj to bi pa bil sok user posted image user posted image user posted image Se ze zdaj hecamo, kaj pa ce bi bilo res. OMG. Izven 2.7. kaj pa kako user posted image Aja sumniki mi ne delajo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3328
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 18:06:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
14.6.2010 18:24:59   
moci
kako, jaz sem vsak dan dobila sveže hlačke. tudi dvoje, če sem se znašla user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 18:59:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
14.6.2010 20:38:20   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: moci

kako, jaz sem vsak dan dobila sveže hlačke. tudi dvoje, če sem se znašla user posted image

danes je rekla, da dobiš samo prve. se bom probala znajti tudi jaz user posted image , za vsak slučaj so pa že napakirane user posted image

ja to je zdaj od prekratkim, kakšne 3 tedne, ko je zdravstvo začelo ful šparat....se pa ne hecajo, sem tudi jaz že sišala, da je vse treba imeti s sabo, sploh v Lj porodnišniciuser posted image  Tolk o tem kolk pacienti ne bomo na slabšemuser posted image
NO če bo šlo tako naprej, bodo dr delali samo 40 ur na teden in bomo lahko še rojevale kr domauser posted image , če slučajno ne bomo med 7h in 15huser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3332
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 9:17:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3333
15.6.2010 11:36:19   
muki1
Uh, jaz bi se tudi malo oglasila danes na račun varčevanja v zdravstvu.

Vsi vemo, kakšno je stanje. V zdravstvu je potrebno varčevati, ker so večinoma vse bolnišnice v minusih. In če se že mora zategovati pas, se res lahko špara na takem materialu, ala mrežaste hlačke in vložki, ki si jih pač s sabo prineseš pa je. Jaz sem definitvo za to, da se raje privarčuje  pri materialu, ki ga lahko mamice kupijo same, kot pa recimo pri nakupu inkubatorja.

Se mi zdi brezveze, da se okrog tega bunimo, dokler nam država omogoča eno leto plačane porodniške, pa vrtec za drugega zastonj itd... upam, da me niste narobe razumele, pa lep dan.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 3334
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 11:48:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
15.6.2010 11:49:05   
Renesme**
Meni osebno ni težko s sabo nest vložkov in hlačk, ampak to se nažalost ne bo končalo pri tem, tudi lekadole si moraš  s sabo vzeti, ker ti pripada samo eden...glede na to kako se stvari obračajo je to samo vrh ledene gore, se strinjam, da je treba šparati, pa fino ane, da imamo porod zastonj, ker nekje morajo še to plačati....me pa moti odnos zdravnikov do zdravstvene krize....pa zatrjevanje zavarovalnice kako mi ne bomo na slabšem, če bi vedele kaj se pripravlja za skrajni ukrep bi vas kap!!!

Zastonj vrtci- jah, država bi najprej morala poskrbeti, da sploh vsi otroci dobijo vrtec, potem pa naj se grejo a bo zastonj ali ne....če moram plačevati za privat varstvo mi nič ne pomaga, da ima drugi otrok zastonj vrtecuser posted image
Kar se tiče porodnišk, grem pa tudi lahko delat po 3 mesecih, če mi država zrihta vrtec, ki bo usposobljen za varstvo takih otrokuser posted image
Jaz nažalost nimam dedkov in babic doma, ki bi mi čuvali otroke!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 11:51:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3337
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 11:52:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3338
15.6.2010 11:52:56   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Vsi vemo, kakšno je stanje. V zdravstvu je potrebno varčevati, ker so večinoma vse bolnišnice v minusih. In če se že mora zategovati pas, se res lahko špara na takem materialu, ala mrežaste hlačke in vložki, ki si jih pač s sabo prineseš pa je. Jaz sem definitvo za to, da se raje privarčuje  pri materialu, ki ga lahko mamice kupijo same, kot pa recimo pri nakupu inkubatorja.

Se mi zdi brezveze, da se okrog tega bunimo, dokler nam država omogoča eno leto plačane porodniške, pa vrtec za drugega zastonj itd... upam, da me niste narobe razumele, pa lep dan.

muki, razumem, kaj hočeš povedati, pa vendar: koliko mrežastih hlačk je enako en inkubator? in kdo kupuje inkubatorje? bolnišnice same? nop. donatorji. zato moja jeza. tudi tebi lep dan user posted image

naša država špara na napačnem koncu, ampak nekje je treba začeti....

Neposredna povezava do sporočila: 3339
15.6.2010 11:55:31   
muki1

muki, razumem, kaj hočeš povedati, pa vendar: koliko mrežastih hlačk je enako en inkubator? in kdo kupuje inkubatorje? bolnišnice same? nop. donatorji. zato moja jeza. tudi tebi lep dan user posted image

he, he, sem vedela, da se bo kera zakačila v to.

Ma, okej, pol pa ne inkubatorje. Pa vzemimo zdravila za raka, ali pa ne vem kaj. Karkoli. Poanta sploh ni zdaj konkretno v inkubatorju, ampak v tem, da je folk pri nas tako razvajen, ker so bili v preteklosti navajeni vse zastonj dobivat, zdaj pa ko se tudi naše zdravstvo in sociala bliža sodobnemu svetu pa je joj. Vsak samo čaka, kaj mu bo dano. Imam veliko opravka z romi recimo in imam poln **** tega, da vsak samo čaka, kaj bo dobil, ko pa mu nekaj ne dajo pa se buni. Sorry, ne gre nate osebno prav nič. Samo ta način razmišljanja mi je že zelo čez glavo prišel, da vsi samo nekaj čakajo, v resnici pa ne uvidijo koliko ugodnosti dejansko ta trenutek še imamo. In vprašanje, kako dolgo jih bomo še imeli. Tu pa pol za ene gate mrežaste vik in krik.

Neposredna povezava do sporočila: 3340
15.6.2010 12:01:10   
muki1

no, pa tudi to si sami plačamo. ko gre otrok v šolo, si družinske finance prav oddahnejo, vsaj naše si bodo. zdajšnji zneski za vrtec niso normalni. v nemčiji starši plačajo 80-100 € max, pa pri nas?

važno, da imamo za patrije in še mnogo bi se našlo, pa se mi ne da tuhtat

Najbrž si mislila tudi Grčijo user posted image . Pridite k nam na dopust, vaš denar je že tui.

Neposredna povezava do sporočila: 3341
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:03:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
15.6.2010 12:05:18   
Renesme**

Ma, okej, pol pa ne inkubatorje. Pa vzemimo zdravila za raka, ali pa ne vem kaj. Karkoli. Poanta sploh ni zdaj konkretno v inkubatorju, ampak v tem, da je folk pri nas tako razvajen, ker so bili v preteklosti navajeni vse zastonj dobivat, zdaj pa ko se tudi naše zdravstvo in sociala bliža sodobnemu svetu pa je joj. Vsak samo čaka, kaj mu bo dano. Imam veliko opravka z romi recimo in imam poln **** tega, da vsak samo čaka, kaj bo dobil, ko pa mu nekaj ne dajo pa se buni. Sorry, ne gre nate osebno prav nič. Samo ta način razmišljanja mi je že zelo čez glavo prišel, da vsi samo nekaj čakajo, v resnici pa ne uvidijo koliko ugodnosti dejansko ta trenutek še imamo. In vprašanje, kako dolgo jih bomo še imeli. Tu pa pol za ene gate mrežaste vik in krik.

ja muki, samo romi dobijo, mi pa neuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:05:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
15.6.2010 12:11:37   
Volga

no, pa tudi to si sami plačamo. ko gre otrok v šolo, si družinske finance prav oddahnejo, vsaj naše si bodo. zdajšnji zneski za vrtec niso normalni. v nemčiji starši plačajo 80-100 € max, pa pri nas?

Najbrž si mislila tudi Grčijo user posted image . Pridite k nam na dopust, vaš denar je že tui.

tega pa nisem zaštekala user posted image

Muki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3345
15.6.2010 12:14:10   
muki1

Meni osebno ni težko s sabo nest vložkov in hlačk, ampak to se nažalost ne bo končalo pri tem, tudi lekadole si moraš  s sabo vzeti, ker ti pripada samo eden...glede na to kako se stvari obračajo je to samo vrh ledene gore, se strinjam, da je treba šparati, pa fino ane, da imamo porod zastonj, ker nekje morajo še to plačati....me pa moti odnos zdravnikov do zdravstvene krize....pa zatrjevanje zavarovalnice kako mi ne bomo na slabšem, če bi vedele kaj se pripravlja za skrajni ukrep bi vas kap!!!

Zastonj vrtci- jah, država bi najprej morala poskrbeti, da sploh vsi otroci dobijo vrtec, potem pa naj se grejo a bo zastonj ali ne....če moram plačevati za privat varstvo mi nič ne pomaga, da ima drugi otrok zastonj vrtecuser posted image
Kar se tiče porodnišk, grem pa tudi lahko delat po 3 mesecih, če mi država zrihta vrtec, ki bo usposobljen za varstvo takih otrokuser posted image

No, potem pa upam, da nikoli ne izvem, ker ne želim, da me kap zadane. user posted image

A ti bi dejanskošla delat po treh mesecih, če bi ti država zrihtala vrtec? Ti pač zrihta porodniško eno leto, a ni to boljše user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3346
15.6.2010 12:16:16   
muki1

tega pa nisem zaštekala user posted image

Ja ko si rekla, da imajo denar za partije pa še kaj, ampak se ti ne da razmišljati, sem te na Grke spomnila. In potem je tu še vic, za razbijanje napetosti.

Moto grške turistične organizacije za leto 2010 je: PRIDITE K NAM NA POČITNICE, VAŠ DENAR JE ŽE TU.

Štekenzi zdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3347
15.6.2010 12:17:45   
Renesme**

saj te razumem, ampak penim pa, kadar so po tv dobrodelni koncerti za zbiranje denarja ali za inkubatorje ali pa za magnetni resonanco ali pa za ...

a zdaj si bodo še učenci krede nosili v šole? to zame ni nobeno šparanje, to so kaplje v proračunu, veletoki pa odtekajo.

in muki, ne se slepit, da dobivamo zastonj. seštej, koliko vsako leto plačaš za obvezno in zdravstveno zavarovanje, pa koliko za socialno, pa tako naprej. in dokler si zdrav, samo plačuješ, ko pa rabiš, je pa čas, da tudi kaj dobiš, se ti ne zdi. itak moraš imet veze in poznanstva povsod, da te sploh kdo obravnava

kmalu tudi obvezno in dodatno zavarovanje ne bosta dovolj...važno je, da se ljudje ko gremo k zdravniku, sami postavimo zase, res je, da je to lažje, če se na stvar spoznašuser posted image ,meni je prav žal, cenejše ni nujno tudi boljše, država na račun mojega in zdravja mojega otroka ne bo šparala....pa že tako si marsikaj sami plačamo! Meni moja zdravnica ne piše več kar nekaj, pa pridite nazaj če ne bo boljše.....da mi tisto kar bi tudi sebi napisala, kar ve da bo pomagalo v najkrajšem možnem času, je pa res, da ne hodim po lekadole na revept, si jih kar sama kupim v lekarni!
Vam povem primer od zdaj....tamala je prejšnji teden jamrala, da jo ušesek boli, kar tako...nič vročine...ker je dr. delala popoldne sem ji dala 1 žličko Calpola, izključno da je ne bo bolelo. Je ratala po pol ure prav pasja, skakala, norela, nič ji ni bilo, tudi popoldne, ko sva se šli pokazat nič, meni je bilo nerodno, ko sva čakali v čakalnici...zdravnica pogleda, reče, da je na meji, da nebi dala nič...pogleda grlo tudi na meji ne bo dala nič...pa se pogovarjava in naenkrat privleče palčko in vzame brisuser posted image ...no čez 15 minut je bila potrjena angina, takoj antibiotike...tamala pa že skoz kot da ji ni nič, vročine nobene, apetit normalen, igra se normalno....

Neposredna povezava do sporočila: 3348
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:19:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
15.6.2010 12:20:59   
Renesme**

No, potem pa upam, da nikoli ne izvem, ker ne želim, da me kap zadane. user posted image

A ti bi dejanskošla delat po treh mesecih, če bi ti država zrihtala vrtec? Ti pač zrihta porodniško eno leto, a ni to boljše user posted image ?

ja to so imeli predlog, da nebi bile več porodniške 1 leto, ampak 3 mesece kot v nekaterih EU državah po katerih se zgledujemo.

Ja, če enostavno takrat nebi imela več porodniške bi šla delat, saj bi vse morale it, razen če bi pustila službouser posted image , saj od zraka pa tudi ne morem živet.
Ampak to se ne bo zgodilo, pol bi jim mamice še kaj več kot samo šipo sesuleuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.