|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
21.5.2010 8:21:59   
moci
jaz sem totalno glasbeno brez vsakega znanja, note so mi isto kot kitajščina. in mi je žal za to.

jooj kako sem jaz sita, ko se pri nas kar naprej nekaj brska okrog hiše. bi rada zunaj klop in mizo in bi malo kofetkala, pa non stop nekaj delajo. grrrr.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 8:22:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
21.5.2010 8:24:55   
moci
uf, a že čez dve leti. aaaaaaaaaa.

Neposredna povezava do sporočila: 3003
21.5.2010 8:25:54   
altati
moci, kako lahko vohaš tekmovanje?
jaz sem jasno povedala, da moji niso geniji, se umikam iz tekmovanja, ne morem konkurirat sploh....moji se bodo in se učijo v šoliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...izven šole imajo pa samo zabavo in rekreacijo...nič tujih jezikov, nič glasbene izobrazbe....ničuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3004
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 8:26:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
21.5.2010 9:04:34   
Maxica
Dobro jutro, vidim, da imate vroče debate, pa se mi ne ljubi notri vpadati. user posted image   Gremo rajši na sončka. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3006
21.5.2010 9:09:32   
altati
maxi, kje pa imate sončka? fovšija me daje...
pri nas je spet oblačno in mraz...mene zebe non stop!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
21.5.2010 9:22:07   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Naš Jaša pa ne bere, ne pozna črk, ne zna poštevanke, tudi seštevanja ne obvlada....je pa zdrav, živahen triletnik, ki se rad igra, crklja in skače naokoli. In upam,da tako še nekaj časa ostane, za vse ostalo bo hodil v šolo. Pa nikakor ne bi rada, da bi preskakoval razredeuser posted image . Naj kar začne s prvim razredom, kjer se celo leto učijo števila do 10 in  spoznavajo glasove. Črke pridejo na vrsto šele v drugem razredu. Predšolski čas pa je čas za igro, brezkrbnost, razigranost....šola bo pri nas še čakala...itak bo prišla popolnoma prezgodaj.

sam zna pa sam na računalniku vse sorte počet....si že nekaj časa nazaj omenjala.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
21.5.2010 9:28:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Naš Jaša pa ne bere, ne pozna črk, ne zna poštevanke, tudi seštevanja ne obvlada....je pa zdrav, živahen triletnik, ki se rad igra, crklja in skače naokoli. In upam,da tako še nekaj časa ostane, za vse ostalo bo hodil v šolo. Pa nikakor ne bi rada, da bi preskakoval razredeuser posted image . Naj kar začne s prvim razredom, kjer se celo leto učijo števila do 10 in  spoznavajo glasove. Črke pridejo na vrsto šele v drugem razredu. Predšolski čas pa je čas za igro, brezkrbnost, razigranost....šola bo pri nas še čakala...itak bo prišla popolnoma prezgodaj.

sam zna pa sam na računalniku vse sorte počet....si že nekaj časa nazaj omenjala.user posted image

ja, to je del njegove igre s puncama....

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
21.5.2010 9:31:11   
pikapolona2
jaz sem bila že navsezgodaj pri giniču....moji so pa še doma drnjohali. In baje lahko pričakujem menzes zdej zdej.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....zakaj jaz nisem una izmed tistih žensk ki po porodu nimajo ob dojenju tudi po 1 leto ne menzesa???? Aja pa praktično mi je kar ponujala sterilizacijo....meni ali možu......je bil epp da je zastonjuser posted image user posted image ..........in ko sem vse gladko zavrnila....je rekla ja a potem boste imeli še enega?

Jaz sem tudi hodila v glasbeno.....prve dve liti z največjim veseljem....potem sem pa dobila enga psihiča ki mi je utrujal in težil z vajop vajo in vajo....in sem zaključila po 4 letih .............. če bi že dala otroka v glasbeno bi jo mogoče v kakšno privat, kjer bi se naučil uporabljat inštrument. Jaz sem si bolj kot vse želela znat igrat kitaro pa da bi pri tabornikih znala ob tabornem ognju kej zaigrat. na koncu sem pa sam etude in etide in kvatijazvem kaj mogla vadituser posted image .

Naša rada poje......najbolj vesela je k ati sinetesajzer ven potegne al pa zašpila na harmoniko na golici.....kam smo prišli...moj otrok je fen NZ glasbeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3010
21.5.2010 9:33:05   
altati

....je rekla ja a potem boste imeli še enega?

in, kakšen je bil tvoj odgovoruser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3011
21.5.2010 9:38:08   
altati

...moj otrok je fen NZ glasbeuser posted image

kot jaz spremljal pri mojih, so vsi feni NZ glasbe in pa Čukov tja do 4.leta.potem je prišlo obdobje Saške Lendero (vsaj pri naši sredinkiuser posted image , meni se je pa trenalo), no zdaj smo pa pri ta veliki pri  Lady GA GA, pa Justinu Bieber ali nekaj takšnega, v glavnem smo trendovski.....

Neposredna povezava do sporočila: 3012
21.5.2010 13:55:46   
muki1

....zakaj jaz nisem una izmed tistih žensk ki po porodu nimajo ob dojenju tudi po 1 leto ne menzesa????

Veš kaj, tega ti sploh ne priporočam. Jaz sem pri Neži čakala gospo 14 mesecev, pri Ivi pa menda 16 ali 17. Grozljivka, res. Najprej se sekiraš, kaj če si noseč - again user posted image  Potem se sekiraš kaj če je kaj narobe s tabo, če si kaj bolan, pa če ščitnica kaj narobe dela... Zdaj sem na 40 dni in sem čisto happy, da se mi je neko ravnovesje vzpostavilo. Če gledaš da je normalno 28 user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 3013
21.5.2010 14:09:02   
muki1
Nad glasbo sta naši popolnoma navdušeni. Jima je čisto vseeno, če so Avseniki ali je Saška, Pink, Beyonce...karkoli, obožujeta jo. Plešeta in prosita več.

Zadnjič sta si obe brundali čen čen čen čen čen čen...pa poslušam, kaj to brundata in zapojem refren od Davida Bowieja Changes in obe navdušeni, da jAAAAA. To je to. In pol smo ves dan to poslušali. Neža ima res posluh. Po nekaj taktih ugane pesem, poje ko slavček in mi glasbeno prav priporočajo. Ampak dejstvo je, da hodi že na gimnastiko in bi jo z glasbeno še samo bolj obremenila. Morda pozneje, zdaj takoj v prvem razredu je še ne bi s tem, ker mi je čisto tu mač potem vsega.
Aha, pa Niete radi poslušata. Včeraj smo v avtu tulile vse tri....MOGOČE PRIDEM K TEBI, MOGOČE PRIDEM K TEBIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! Joj, kaki faci sta bili user posted image .

Aja, drugače je pa to pesem Dekle izza zamreženega okna...mogoče katera pozna refren...dišiš po prvih pomladnih trobenticah....dišiš....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 14:27:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 14:28:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
21.5.2010 14:44:58   
Lu
Še kratke novičke od mene...

Ponoči v pon. mi je mali bruhal. Skoraj pristali na infekcijski. H sreči je potem prijela svečka, da smo vročino zbili, bruhal ni več. sledilo je driskanje... ampak proti večeru se je ustavilo. Uh sm se ustrašila. Sama sem bila prav fajn prehlajena. In očitno je ... da imam tako kot Tian tudi sama angino. Ampak danes sem že bolje. Grlo me še malo boli. Večji problem imam na stopalih. Vam povem, da imam tako otečena stopala, da je joj. pa še selijo se mi otekline. Pa srbijo. Ponavadi ni trajalo dlje kot 1 dan. zdaj pa že kar 3 dni. Sumim na Lekadol. In očitno bom mogla it spet k dermatologu. Še prej pa eno dieto držat.

Omenjam vse in lepo se mejte.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3017
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 19:38:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
21.5.2010 20:19:05   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mene pa zanima kakšna je tinkara ... a ima lase že do rit? user posted image

zoja zna nekaj, na kar nisem preveč ponosna - slogane trgovinuser posted image pa jogobela pesmico poje.
pa se mi ne zdi, da ful tv gledamouser posted image

Tinkaro smo že celo 2x postrigli, nazadnje za poroko, tako da ima malo čez ramena dolge laseuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
21.5.2010 20:20:01   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

zoja zna nekaj, na kar nisem preveč ponosna - slogane trgovinuser posted image pa jogobela pesmico poje.

renesme, a te je pri tinkari kaj zgaga pekla. včeraj mi je kozmetičarka razlagala, da so vse njene kolegice, ki jih je fajn pekla, rodile zelo lasate otroke

tud 1x me ni zgaga pekla, las je imela pa full

Neposredna povezava do sporočila: 3020
21.5.2010 21:46:35   
@lina
no, pa še jaz o glasbeni: meni je mami skoz govorila če grem v glasbeno, jaz pa nisem hotla it...in danes mi je žal, da me ni bolj "silila" tja...
proti temu sem, da starši živijo svoje sanje skozi otroke. Vendar pa mislim, da smo starši tisti, ki nekam usmerimo, pokažemo možnost, potem pa se otrok že sam odloči, ali mu je všeč ali ne. Našega tavelkega smo tako lani vpisali v teniški vrtec. Naj proba. In je še vedno navdušen in nikoli ni rekel, da ne bi šel na tenis. Hodil bo, dokler bo sam tako želel.
In ravno ta teden sem ga prijavila za preizkus v glasbeni šoli - za glasbeno pripravnico. Naj vidi, naj poskusi, se pobližje spozna z glasbo in inštrumenti... potem naj se pa sam odloči... ker zelo rad poje in menim da ima posluh... bomo videli, kako bo šlo na preizkusu naslednji teden...

naš tamal pa še nikamor ne hodi, zaenkrat, je še čas... ampak ni dvoma, on bo nekoč igral harmonikouser posted image user posted image  njegov širok nasmeh, ko je harmonika na TV... in s kakšnim veseljem on raztegne svojo otroško harmoniko... še v vrtec jo nese, ko ob petkih lahko od doma prinesejo igrače in potem on igra, ostali otroci pa pojejo...user posted image

Pa še glede vrta: letos sem očitno prestopila starostno mejo in se včlanila v klubuser posted image  včeraj sem že jedla špinačne palačinke s špinačo iz mojega malega vrtičkauser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
21.5.2010 21:48:13   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

renesme, a te je pri tinkari kaj zgaga pekla. včeraj mi je kozmetičarka razlagala, da so vse njene kolegice, ki jih je fajn pekla, rodile zelo lasate otroke

tud 1x me ni zgaga pekla, las je imela pa full

mene je pa kar dosti pekla zgaga, pa ni bilo neke posebne lasatosti...laski pač...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
21.5.2010 22:45:29   
Pikabu
Ob tejle debati se pa moram malo oglasit. V mislih sem imela nekaj podobnega, kot je že @lina napisala, tako da se kar podpišem pod njo. Bi pa poudarila tole: mnogo bolj je pomembno to, da starši znamo prepoznat otrokove talente, kot to, da ga nekam silimo. In če kot starš prepoznaš, da ima otrok talent za glasbo, se mi zdi, da ni nobene škode, če mu omogočimo, da to tudi razvija ali pa za šport velja isto in za katerokoli drugo stvar. Že same nekatere pišete, da vam je žal, da vas starši niso "silili", pa saj ne gre za siljenje, gre za to, da se otroku omogoči nekaj, za kar ima talent. Vse bolj postaja tako, da bodo ljudje potrebovali veliko talentov, v življenju in v poklicu, zato se mi zdi pomembno, da se talent pri otroku razvija. Itak ga na silo ne bomo nikamor dali, ampak ponavadi je tako, če ima otrok za nekaj talent, ima tudi veselje do tistega in če ga spodbujamo, ima še več veselja. Pa normalno je, da pride kriza in bi otrok obupal, takrat je pač na nas, da mu pomagamo in da prepoznamo ali bo otrok krizo prebrodil, če takrat pa res malo silimo ali je bolje, da odneha. Punce, ne gre za tekmovanje, gre za to, da boste svojim otrokom dale največ, če boste prepoznale njihove talente in jim jih pomagale razvijat. 

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
22.5.2010 9:49:16   
Lu
Jutro!

sivkamivka nazadnje pred 3 leti so me poslali k dermatologu. Stanje je že malenkost bolje.

Glasbena šola. sama imam za seboj nižjo stopnjo - igrala sem klavir. Ko sem končala sm nehala igrat. me pa včasih prime, da bi spet, samo kaj ko ni in ni časa. Klavir sameva pri mojih starših user posted image Bomo videli, če bosta otroka kaj kazala zanimanja zanj user posted image Smo pa vsi v familiji bolj podkovani k igranjem inštrumentov. Brat še vedno špila trobento - igra v big bandu grosuplje, orkestru,... Njegova punca špila flavto. Stari ata je bil dirigent v pevskem zboru, špilal ne vem kok inštrumenotv... Nikoli nam ni bilo dolgčas na kaki fešti.user posted image

Nekaj se menimo, da bi šli pop.na morje.  Jaz pa kar ne vem. Grlo je že ok, sam stopala še niso čist. A bi mi morska voda kej pomagala?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
22.5.2010 10:21:36   
altati
glede odkrivanja talentov pri lastnem otroku bi pa dodala samo eno stvar - starši velikokrat precenjujemo talente svojih otrok....najbrž nevede, ker si pač nekaj želimo, da naš otrok bi zmogel in bil talentiran....biti realen pri teh zadevah je zelo težko. Saj najbrž Pikabu to v šoli velikokrat srečaš, a ne? Mogoče še ne toliko v nižjih razredih, kot se to pojavlja kasneje.....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.