|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
20.5.2010 7:26:23   
psaša
moci pa probajt jesti BIO GAIA TABLETE. Jaz bi na tvojem mestu skenslala viki kremo in jogurte.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
20.5.2010 9:14:12   
pikapolona2
tele bio gaia.....hm....ko sem jih jaz začela dajat Ajdi je začela ob večerih prav nenormalno jokat....jo je še bolj napenjalo k prej.....sem skenslala za dva dni je blo OK....potem sem pa spet dala en dan spet jok zvečer. Jst te kapljice krivim. Uglavnem mi smo trenutno brez vsega....nič ne dajem za krče...pa je isto k prej......al pa še celo mal boljšeuser posted image .

Drgač pa kolikor vem Moci daje Bio gaio Jakobu

Jst pa nestrpno pričakujem svojo zeleno kofimašino....baje bo danes ali pa jutri pri meni:-)....tako da lahko drug teden srečanje kar pr men naredimo....bom lahko čist taprave espresote kuhala user posted image

Včeraj sem šla k frizerju..................imam baje preveč pankersko frizuro....moj mož je skritiziral in mi povedal s skrajno resnim obrazom, da mu ni všeč takle po glaviuser posted image ....no men pa je všečuser posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 9:24:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
20.5.2010 9:31:08   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

drug teden v soboto in nedeljo sva midve sami doma, končno gre še kdo drug na kongresuser posted image ....tako da lahko prideva tudi na Bled...al pa kamorkoli:), no v MS se nebi vozila- sorry mukiuser posted image

user posted image
Ej, ni problem, itak sem polno zasedena in nimam časa zmenkovat s forumovkami. Saj ne da se pritožujem, ker enostavno obožujem tak način življenja. Skoz smo kje naokoli po piknikih, izletih ali obiskih in prav nič nam ne manjka. Tak da, mejte se fajn, babnce.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
20.5.2010 9:36:50   
pikapolona2
frrr je dala idejo..pa ni slaba...kaj če bi se na Zbiljah dobile?

me boste v živo videle....ne bom slikce leplauser posted image ......................grem za kosilo pripravljat....Ajda spi mam glih mal lufta

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
20.5.2010 9:37:42   
muki1
Še malo počešnjam, če se že o češnjah menite.
Jaz sem jih tudi letos že jedla. Majo sosedje eno ultra rano, take drobne, ampak sladke češnjice so. Je pa prazna. Pa doma na dvorišču imamo tudi tri in so bolj ko ne prazne, tak da se jih letos ne bom prenajedla user posted image

Pa tak jih mam rada, saj tega ne veste, a ne? user posted image

Frrrr, tvoja mala sta pa res genija. Brina pri sedmih mesecih govori, Jaša pri treh in pol pozna črke. A si že kaj razmišljala o medicinski fakulteti user posted image  ?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 9:40:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 9:41:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2958
20.5.2010 9:41:49   
muki1
Pikapolona, zdaj sem se pa raztopila. Kako lepo, res user posted image user posted image user posted image . Uživaj s tema cukrčkoma zlatima. Kakšno slikco pa le daj na FB, da te vidim.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
20.5.2010 9:46:09   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Frrrr, tvoja mala sta pa res genija. Brina pri sedmih mesecih govori, Jaša pri treh in pol pozna črke. A si že kaj razmišljala o medicinski fakulteti user posted image  ?
jaša bo smetar al pa bagerist. brina se pa še ni zjasnila... ne vem kaj čaka user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
20.5.2010 9:47:25   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

jaz sem tudi za zbilje. kdaj pa? ob desetih?
men ustreza

Neposredna povezava do sporočila: 2961
20.5.2010 9:50:31   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

jaz sem tudi za zbilje. kdaj pa? ob desetih?
men ustreza

men tudiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
20.5.2010 9:52:32   
pikapolona2
muki jaz sem tudi čisto raznežena ko ju gledam....sploh sem čist navdušena kolk je tale starost k so zdej oktobrčki....fajna...govorijo....povezujejo res nore stvari....vsak dan te presenetijo...pa vsak dan se jim lahko narežiš do solzuser posted image . Kr zamrznila bi te trenutke.

Neposredna povezava do sporočila: 2963
20.5.2010 10:00:20   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

muki jaz sem tudi čisto raznežena ko ju gledam....sploh sem čist navdušena kolk je tale starost k so zdej oktobrčki....fajna...govorijo....povezujejo res nore stvari....vsak dan te presenetijo...pa vsak dan se jim lahko narežiš do solzuser posted image . Kr zamrznila bi te trenutke.

Ja, to pa res.

Neposredna povezava do sporočila: 2964
20.5.2010 10:03:45   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

tele bio gaia.....hm....ko sem jih jaz začela dajat Ajdi je začela ob večerih prav nenormalno jokat....jo je še bolj napenjalo k prej.....sem skenslala za dva dni je blo OK....potem sem pa spet dala en dan spet jok zvečer. Jst te kapljice krivim. Uglavnem mi smo trenutno brez vsega....nič ne dajem za krče...pa je isto k prej......al pa še celo mal boljšeuser posted image .

Drgač pa kolikor vem Moci daje Bio gaio Jakobu

Saj ne govorim o kaplicah za otroka, ampak o tabletah, ki jih je mamica.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2965
20.5.2010 10:06:09   
moci
v, zbilje so fajn, ja. do tja skoraj peš pridemuser posted image

bio gaia, ja občasno jih dajem jakobu.

oktobrčki so pa res zabavni, ja. mi se naši fajn nasmejemo. zdaj non stop sanja o počitnicah. kar se tiče črk jo pa zanimajo. je babi kriva. pri nas je ona zadolžena za slavistične zadeveuser posted image ji piše imena in jih potem zoja prepoznava po obliki, izgleda. in potem je na kahli pisalo baby, pa je rekla, če tukaj babi pišeuser posted image
midve z zojo drugač bolj nabirava rožice za čaje, trenutno sušim vršičke. in vrtnariva. solato že jemo. kmetici sva, v glavnem.

Neposredna povezava do sporočila: 2966
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 10:08:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
20.5.2010 10:08:16   
moci
psaša, hvala za nasvet.

meni drugače tele pike sumljivo podobne izgledajo, kot jih je imela zoja. atopijski dermatitis torej. naslednji teden imamo P, če ne izginejo bo zdravnica povedala, kaj misli. no, saj z AD že znamo, samo zoja je bila večja, je dobila fenistil in kreme. jakob je pa premicen za tako sranje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
20.5.2010 10:09:56   
moci
zojina najnovejša fora je, da naju zvečer kliče v sobo in sprašuje:
kdo dela klobuke?
kje živi slon/lev?
v čigavem trebuhu je bil ati, babi, dedi, ...
in tako dalje. eh jauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 10:10:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
20.5.2010 10:16:01   
moci
mene ne moti kaj jo naša mati uči, jo vsaj kaj pametnega. strica je itak same bedarijeuser posted image

ful lep vrt imate, sem videla na fb, sploh nisem vedela, da ga imate.

Neposredna povezava do sporočila: 2971
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 10:18:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2972
20.5.2010 10:26:58   
pikapolona2
jaz tudi planiram drugo leto imet zelenjavni vrt......ko bomo imeli tudi letno kuhinjo zunaj in bo vse pri roki. Staramo se k o vrtih govorimouser posted image user posted image ...pr 25 tud slišat nisem hotela o vrtu. zdej pa v zadrugi gledam sadike in berem kaj lahko sadiš skupaj kaj ne.....kaj je koristno in kaj neuser posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2973
20.5.2010 10:31:08   
muki1
Mene pa bolj v vrtnarske vode vleče. Včeraj sem sadila ko zmešana. Sivko, vrtnice, rožmarin... ko en krt sem bila. Pa danes grem še po rože za police. Fajn je to user posted image . Da v lepšem ambientu potem pivo spiješ poleti.

Neposredna povezava do sporočila: 2974
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 10:52:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.