|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 10:53:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 10:54:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
   RE: Oktobrčki 2006-6
20.5.2010 13:01:16   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

http://weather.blog.siol.net/2010/05/18/uh-kaksno-vreme-se-nam-spet-obeta-ob-koncu-meseca/

meni sicer te temperature pašejo, ko mi je že ako ali tako vroče, ampak poletje bi pa tudi, no

Pa daaaaaj no user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 2978
20.5.2010 15:32:25   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, prilepi kakšno slikco, pa da še me kakšno rečemo user posted image verjamem, da se mož težko navadi na spremebo

moj je pa zdajle prišel domov, je pozabil mobitel doma, sem ravno nazaj zaspala in se ustrašila, ker je tako glasno vstopil. a vas tudi danes pritisk k tlom tišči?

danes je dan za user posted image , jaz sem mislila, da bom za volanom zaspalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2979
20.5.2010 16:27:41   
frrrr
mene pa vrtičkanje nč ne prijemlje. sta mož in Jaša bolj mahnjena na to. skoz neki brkljata pred hišo. Jaša prababici skoz neki pomaga. sta sejala korenček, pa en kup rož. z možem sta sončnice sadila in jagode. se udejstvuje tut v tej smeri kolikor mu je.

poletje naj bi se pa nekje po 20. juniju začelo... piskot, kdaj greste pa vi na dopust?

Neposredna povezava do sporočila: 2980
20.5.2010 16:32:21   
frrrr
Renesme, upam da si že boljše...

moji trije se igrajo v sobi na tleh. Jaša ima 4 dimetrodone (kuščarji dinozavri) in ima enega tudi Brina v roki. je Jaša zarenčal, mož s svojim, pa se je še Brina pridružila user posted image
za posnet so, pa se mi ne da vstat. sploh ne snemamo user posted image pr Jaši imeli pa tolk filmčkov... ah, ja... pa smo tam user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 16:42:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2982
20.5.2010 16:51:35   
frrrr
ah, dvomim... sem kot majhna pomagala na vrtu, pa mi ni dišalo... mož uživa v tem, ker nikoli ni imel te možnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2983
20.5.2010 20:45:46   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ah, dvomim... sem kot majhna pomagala na vrtu, pa mi ni dišalo... mož uživa v tem, ker nikoli ni imel te možnosti.

tudi jaz sem mogla pomagat na vrtu......pa počitniško delo je belio eno leto obiranje kumaric na neskončnih avstrijskih poljih.....tako da sem zasovražila....zdej me pa res počasi kar prijemlje......to so res leta frrr....še par let pa te bo zasrbelo:-)

mene sploh zamika ko poskusim domačo salato....pa domač paradižnik...razlika je očitna.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
20.5.2010 20:58:47   
Renesme**
recimo da sem boljšeuser posted image , čeprav

sem imela včeraj predavanje s sabo laptop in kable in sem zdajle ugotovila da sem domov prišla brez kablovuser posted image , upam da bodo jutri še tam, držite pesti...

Joj, jaz sem rekla, da v drugi nosečnosti si bom pa vsak teden trebuh slikala, no vsaj vsak mesec, pa bo jutri že 16t pa nisem še ničuser posted image , bom v juliju slikala pa dala zraven tinkarinega 2 dni pred porodom pa bosta pomoje kar tam tamuser posted image

Drugače sem pa tko zmatrana, še vrtet se mi je začelo in ugotovila sem da imam ful nizek sladkor, sem si ga pri stari mami zmerila in je bil 4user posted image , no saj ni čudno da začnem skor skupaj padat ko mi cuker pade...pol moram imet pa skoz zrak in imam v avtu klimo na 18 stopinj in sem se valda že prehladila...da ne govorim da ko sem danes v parkirni hiši parkirala sem komaj ven iz avta prišla..no saj to bi tudi nenoseča ker ni bilo prostora, ampak takrat mi ni bil trebuh v napotouser posted image , jah takle mamo...u pozabila povedat da nimam nč več za oblečtuser posted image , sej srajce stare so mi še prav ampak zgledajo pa zelo čudno tam okoli trebuhauser posted image ....naj bo že toplo, da mi ne bo treba v jopah okoli hodit in v trenčkotu, ki ga sploh ne morem več zapetuser posted image

Naša Tinkara je pa bolj za matematiko,šteje do 20, tam do 10 tudi dejansko ve koliko je kaj...igramo se človek ne jezi se in sama šteje....ene 15 minut pol ma pa dostuser posted image , ful rada riše zadnje čase, še zmeraj paramecije, zdaj je začela že celo lase risat ljudem, pa potem še dojenčka v trebuhu nariše...črke to je pa druga zgodba, recimo da zna T in I, potrpljenje jo mine po 5 sek, sej je še čas....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
20.5.2010 21:02:25   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

tudi jaz sem mogla pomagat na vrtu......pa počitniško delo je belio eno leto obiranje kumaric na neskončnih avstrijskih poljih.....tako da sem zasovražila....zdej me pa res počasi kar prijemlje......to so res leta frrr....še par let pa te bo zasrbelo:-)

mene sploh zamika ko poskusim domačo salato....pa domač paradižnik...razlika je očitna.

jaz pa sovražim vrt, ker 24/7 babico poslušam o njem, pa celo poletje vsak dan 2 uri ji vodo vozit (ima 2 veliki gredi), da ona potem 300l vode takoj porabi, bio tako ni nič, ker tekmujejo ti upokojenci komu bo lepše, hitreje in večje zraslo in potem vse gor nasujejo kar se najde...pomoje je solata bolj strupena kot zdrava...ah...brezveze, jaz bi imela na vrtu mal solate, korenje, petršilj, še kakšno baziliko in kej podobnega, paprike, paradižnik, kumare in bučke....to je to...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
20.5.2010 21:06:35   
moci
khm, midve s frrrr sva enako stari, da boste vedle. in mi smo včasih pridelovali in prodajali zelenjavo. se mi je njiva gnusila.
pa je šla vajina teorijauser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
20.5.2010 21:10:20   
moci
mene pa zanima kakšna je tinkara ... a ima lase že do rit? user posted image

zoja zna nekaj, na kar nisem preveč ponosna - slogane trgovinuser posted image pa jogobela pesmico poje.
pa se mi ne zdi, da ful tv gledamouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 21:12:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2989
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 21:14:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 21:15:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
20.5.2010 23:03:33   
frrrr
moci, nekaj dni si starejša od mene... mogoče zato mene še ne prijemlje user posted image
ah, js se ne rabim ukvarjat s tem, ker se mož... ne morem povsod svojega nosa zravn tiščat user posted image mož je sprobal wintersowing. pri prvem poskusu kaljivost bila 100%. zdaj so pa te sončnice na vrtu, jih pa neki polži žrejo user posted image

moci, Jaša pa znamke trgovin pozna. ko vidi zastave, ve katera je user posted image tvja tut ne gledamo kaj velik (ribiča pepeta in živ žav), pa je že neki časa nazaj prbil tuš, vedno boljši user posted image pa kakšno reklamo za prašek tut zna user posted image

črke... Jaša po tipkovnici gleda in sprašuje... začelo se z babico, naju ni spraševal. no, pol je pa za 3.rd od bratove familije dobil talno sestavljanko abeceda http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169561 pa je prav fajn. po moje povezuje črke s slikico in ne pozna črk še po obliki...vsaj vseh ne. a, e, i, o, u, j, m, b, d pozna... kaj več pa ne vem.
številke na igralni kocki... ne šteje več... ko vidi pike, ve kolk je padlo user posted image

Renesme, dobra je Tinkara, da zdrži 15 minut pr človek ne jezi se user posted image
trebušček le pofotkaj. in naj bo jutri lepši dan!

psaša - kako ste pa kaj pri vas? gužva?

sivkamivka - js pri paradižniku občutim razliko, domač ima okus, kupljen bljak. paprika mi je kupljena bolj dobra. pr solati pa ne opazim razlike user posted image

lepo spite!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
21.5.2010 7:17:52   
altati
Naš Jaša pa ne bere, ne pozna črk, ne zna poštevanke, tudi seštevanja ne obvlada....je pa zdrav, živahen triletnik, ki se rad igra, crklja in skače naokoli. In upam,da tako še nekaj časa ostane, za vse ostalo bo hodil v šolo. Pa nikakor ne bi rada, da bi preskakoval razredeuser posted image . Naj kar začne s prvim razredom, kjer se celo leto učijo števila do 10 in  spoznavajo glasove. Črke pridejo na vrsto šele v drugem razredu. Predšolski čas pa je čas za igro, brezkrbnost, razigranost....šola bo pri nas še čakala...itak bo prišla popolnoma prezgodaj.

Sivkamivka - jaz pa še vedno sovražim nabiranje borovnic. Jem jih pa zeloooo rada...
Za vrtičkanje pa ne bi sploh našla časa, tudi če bi imela veselje, priznam....ker mi ga že tako manjka. Se pa rada 'pasem' po vrtu, ki je poln sadov in jih nabiramuser posted image . Vse delo pred tem, mi pa ne diši.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 7:34:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2994
21.5.2010 7:44:55   
frrrr
dobro jutro!

vsem želim lep vikend... uživajte in se crkljajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2995
21.5.2010 7:48:17   
altati
sivkamivka - jaz pa mojih nikakor ne bi silila v glasbeno šolo. aktivnosti izven šole jim prepuščam čist po njihovih lastnih željah. Vsekakor sem pa zagovornica športnih dejavnosti. Naj se rekreirajo, migajo popoldne, že v šoli je preveč sedenja. Pa tudi to naj počnejo le rekreativno, razen če sami pokažejo željo po tekmovanjih in večjih naporih. Sama sem hodila v glasbeno, pa je bilo čist preveč prisile na tem področju. Obvezne vaje doma, pa teorija itd.... bljak...in danes inštrumenta ne vzamem v roke. Saj če bi kateri od mojih sam od sebe imel željo, bi mu dovolila, sugerirala pa mu nikakor ne bi.
Itak imaš pa vedno še možnost se učit igrati na inštrument. Moja kolegica se je vpisala pri 50-ih.

< Sporočilo je popravil altati -- 21.5.2010 7:49:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 2996
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 8:09:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
21.5.2010 8:17:00   
altati
sivkamivka, kot pa jaz poslušam starše otrok, ki hodijo v glasbeno, je  klasična glasbena še vedno popolnoma isto kot 25 let nazaj... kako je pri vas, pa res ne vem.

Pa zakaj bi se otrok nekaj trudil, če mu npr. ni do tega in to ni obvezno...tega ne razumem? zakaj bi igral, pel, če tega noče, hoče pa npr. igrat nogomet....zaradi želje staršev? Nikakor!!!

< Sporočilo je popravil altati -- 21.5.2010 8:18:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2998
21.5.2010 8:20:05   
moci
jaz se prav zabavam ob tehle debatah. eno tekmovanje vohamuser posted image
saj smo vse kul mame, ki se trudimo kot najbolje znamo, ane?
če kdaj zašteka smo pa tu, da si pomagamo.
to, da si otroci niso enaki, nam je pa itak jasno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 8:20:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.