|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 8:37:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
   RE: Oktobrčki 2006-6
18.5.2010 15:30:46   
Renesme**
sivkamivka-

moja sodelavka in sodelavec (ga je šel kupit po pogovoru z njo) ga imata (robotka za sesat) in sta čist navdušena...mislim da se splača, če imaš velike površine, potem neke točke nastaviš okoli in se hodi še sam filat....če bi jaz imela hišo in veliko dnevno s kuhinjo... bi si ga tudi omislila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
18.5.2010 16:36:22   
@lina
no, to vreme se pa meni prav fržmaga. user posted image  Dokler sem v službi, tako lepo sije sonce, pridemo domov, tamaladva komaj čakata, pa nas že po poti domov lovijo kaplje dežja. Zdaj je tako čudno oblačno, piha...prav nič luštno... A bi se lahko prosim začela tista prava, topla prijazna pomlad?user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
18.5.2010 16:41:07   
@lina
sivkamivka, tega robotka ima moja sodelavka, kličejo ga alfred. od začetka ga je ful hvalila, prav zadnjič je pa rekla nekaj, kot da ni več tako zelo fajn... pa ne zato ker ne bi delal, kar pač dela, ampak nagaja...menda mu akumulator popušča in ga pušča na cedilu, po cca dveh letih...

druga sodelavka, ki ima bolj frišnega, ga še vedno hvali, oni imajo pa še psa doma in je ful hvaležna temu svojemu robotkuuser posted image

mojemu možu se pa ful dopade tista kosilnica, ki sama kosi... ampak sem rekla da ni šans - še ko on kosi, mi mimogrede odpili kakšne rože ali celo grm, da bi pa robota spustila v vrt - no way.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 20:04:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
18.5.2010 21:27:38   
frrrr
hejho...

men je pa včer sine solzice prinesel user posted image
dans smo ga kr v Volčji potok peljali in je bil čist zmešan user posted image kr tekal je od enega do drugega dinozavra. ustavil se je samo pri tistih, ki jih ni znal poimenovat, da smo mu prebrali ime dinozavra user posted image
no, to si je prislužil tut drgač. sem imela dost polulanih hlačk... je bilo 14 dni nazaj eno čudno obdobje, ko je enkrat ali dvakrat na dan gatke zmočil. včasih samo kapljica ali dve, ker je tolk časa mencal in se igral, da je pipca spustila. sem kr plakat naredila in kvadratke (piškot ukradla idejo od tebe user posted image ) in smo barvali za vsake polulane gatke user posted image pobarvani kvadratki so pomenili igrače na omaro, nepobarvani pa nagrado (igrača iz omare ali puzzli, ki sm jih itaq imela namen kupit) če sta bla 2 nepobarvana dneva zapored, pa si lahko zaželi izlet v zoo, Volčji potok, žabjo zabavo - kar bi sicer tut šli. no, Maxice nismo srečali v nedeljo v Voljčjem potoku, ker bla v soboto nesreča user posted image

kaj še dogaja pr nas. z malo sva še vedno brez glasu. mala zajoka in se je nč ne sliši, samo vidi se user posted image če si čist blizu nje, se sliši čit tiho iiiiiiiiiiiiii user posted image
aja, pa to morm še povedat, da je včeraj samo 1x spala in to 3 ure skup. smo šele ob 9ih vstali in je ob 12ih zaspala, po dveh minutah pa polna spida po postelji. no, ob 14ih končno omagala in spala do 17ih. je prav fajn zdržala do 20ih, ko bilo spanje za noč. pol pa tut bla pridna in se šele ob treh zbudila. to je men čist smešno. kaj podobnega sem pri Jaši doživela samo takrat, ko je bila luna user posted image no, tut Brina zelo lepo spi, kadar je luna - takrat še lepše kot sicer user posted image

piškot - vaš tamau prvič spal v svoji postelji. mi imamo pa kontra problem, ki to seveda ni user posted image tamau zaspi v svoji postelji. ko greva z možem spat, ga greva vprašat ali bo v svoji postelji spal al gre v našo. na teden dobimo cca. 5x odgovor v našo user posted image v zadnjem tednu pa se je 3x zgodilo, da ga zjutraj ni bilo v naši postelji. je rekel, da je imel premau prostora, nama povedal in odšel v svojo posteljo. danes ponoči sem se pa zbudila, ko mi je na uho zašepetal, da nima prostora in gre v svojo posteljo. sem pogledala kakšno je stanje na postelji - mož čisto pri steni, js čisto pri Brinini postelji, Jaša je imel pa meter širine user posted image ok, očitno mu neki ne paše in pač gre v svojo sobo spat. ampak pol imava pa z možem tolk placa na postelji, da se lahk še izgubiva user posted image

pikapolona - js imam polne roke, ne morem tvoje princeske nosit user posted image za menjavo pa verjetno nisi, ker moja je težja od tvoje user posted image no, če se kje na kavici dobimo in lahk js dekico dam na tla, bi te z veseljem razbremenila. mam že natenirane mišice user posted image

moci - pa mogoče te pikice niso take kot pr dojenčkih, ko se jim čisti koža? to mine v roku enega meseca.

drug teden lahk ja... a se v nedeljo dogovorimo, ko bomo videle kakšna je napoved? lokacija je lahk tut kr kje na gorenjskem. zarad mene lahk tut na Bledu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2931
19.5.2010 9:37:57   
Renesme**
drug teden v soboto in nedeljo sva midve sami doma, končno gre še kdo drug na kongresuser posted image ....tako da lahko prideva tudi na Bled...al pa kamorkoli:), no v MS se nebi vozila- sorry mukiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
19.5.2010 9:43:15   
moci
@lina, pri nas je bilo pa sončno, samo tak veter, da sem imela jaz kar fajn glavobol po sprehodu. jakob pa itak ni vedel, da piha, ker sem ga tako zabarikadirala v vozuser posted image

roboti - meni bi tudi en prav prišel, tak ki pospravlja. posesala bi že, saj ni nekaj težko. samo pospravljanje, uf. to pa sovražim. mi nimamo nikoli pospravljeno. user posted image

sivkamivka, fajn se imate. mi se še nismo nikoli peljali z vzpenjačo. user posted image za leclerc sem pa slišala za to fiziološko, samo ne hodim nikoli tja dol. bo treba enkrat na izletuser posted image tale niveina je čist predraga. sem spet kupila litersko fiziološko in brizgo.

frrrr, jaz sem res kmetica, sem brala možu tvoj sms potem pa pozabila odgovorituser posted image
faca je jaša, sploh, da pozna imena. zoja sploh ni vedela kaj je dinozaver, razen da ga ima jure pujsuser posted image tako da ni pretirano uživala, bolj so jo igrala zanimala. gre pa še z vrtcem enkrat, mogoče bo to bolj zanimivo.
pikice so pa majhe, ena zraven druge in srbijo, se je že do krvi spraskal. zdaj bi morale počasi izginit, če so kriva jajca v kremšnitah. bomo videli.
se mi pa smili, ko joka in ko je tak revež. upam, da nima namena posnemat sestre s temi pikami.

dojilje - katere hrane se izogibate? jaz bolj malo pazimuser posted image ne jem jagod, pa tropskega sadja, razen banan, oreškov, morskih sadežev, to je pa v glavnem vse.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
19.5.2010 9:44:28   
moci
no, kdaj se potem dobimo? jaz bi drugače najraje med tednom dopoldne, ker bo malo prehuda lovit zojo in ujsat jakoba. prepričana pa sem, da ne bom potem nič klepetala. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 10:23:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 10:24:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2936
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 10:27:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2937
19.5.2010 10:44:08   
pikapolona2
jst sem tudi za srečanje med tednom....tudi dan mladosti je super dan....haha...a oblečem rutico in čepico? Kje? Lahko tud Bled......sam en pameten plac mora bit, da se bomo lahko vse usedle....lovit tele tamicene še itak ni treba :-)...pa da bo na soncu....pa da je plac za vse vozičke.
Princesa spi dopoldanski spanec....itak....zvečer pa žur do poznih ur...jupiuser posted image

Jaz sem se že navadila pit dopoldansko brezkofeinsko kavo z riževim mlekomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2938
19.5.2010 11:44:47   
Maxica
Lep dan, kajne? No, jaz sicer kukam sonček le skozi okno. Danes imam namreč še drugi del čistilne akcije, kuhinja je že pod streho, še dnevno se zdaj lotim, pa sem zmagala. Torbo sem včeraj pripravila, ma, evo, komot grem rodit. (se že kar vidim, kako bom spet 14 dni čez pdp, prav zato, ker sem že zdaj pripravljena user posted image )
Včeraj sem imela pregled pri G, vse ok, čez 14 dni pa že CTG. Drage moje, kako minevajo te druge, tretje nosečnosti, ej. user posted image  
Otroka sta pa v teh dneh cel dan zunaj, kar pomeni, da zvečer že hitro omagata. user posted image
Nič, grem dalje. Za srečanje se pa ne upam pofočkat, Bled je pa mal daleč, da se sama vozim do tja.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
19.5.2010 13:09:11   
pikapolona2
Maxi...pretiravaš s čiščenjemuser posted image

jst bi tudi češnje sivkamivka

pa tole vam moram pokazat

kako je Brina nežna do Ajde..sem tolk vesela ker jo je res fajn sprejela :-)

http://www.shrani.si/?2M/j2/sF4IO6c/dscn1096.avi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
19.5.2010 18:34:35   
piskot
pikapolona kako lepo! pri nas tega ni bilo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2941
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 19:31:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
19.5.2010 21:46:32   
moci
pikapolona, hvala za tale posnetekuser posted image luštni sta in še nekaj pomembnega si mi pokazala. da preveč težim. ker je zoja tudi takole ležala pri jakobu pa sem jo stran vlekla, naj ga pusti, pa da ga ne stiskat, pa da ga bo pomečkala, pa blablabla ... no, danes sem ju pa potem pustila in doživela enak potek kot je na tvojem filmu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
19.5.2010 21:47:24   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

moci, kaj pa mlečni izdelki? jih ješ ali se paziš? ti bi znali biti tudi problem

jem, večinoma živim od jogurtov še od sladkorne diete naprej. zdaj pa od jogurtov in viki kreme ...

Neposredna povezava do sporočila: 2944
19.5.2010 21:47:24   
frrrr
25.maj mi ustreza user posted image določite še uro. js bi bla rada do 15. ure v lj.

moci, kaj pa svinjina? js sm se spozabla pred dobrim mesecem in sem jedla suhe klobase... joj, je malo navijalo.

Maxica, do kam bi pa ti prišla? če se ti sploh da... men se verjetno ne bi user posted image

sivkamivka - sm vsa zgrožena gledala posnetke. in študentska organizacija se umika... ah ja, pa bodo posamezniki nasrkali, glavni pa odnesli eurčke.

pikapolona, kolk sta zlati user posted image bi ju lahk kr gledala... Brina ima full posluh! Ajda je pa že velika punca. res luštno!
js lahk zjutraj potegnem nekaj minut, ker Jaša animira Brino. čeprav ju ponavadi kr gledam, ker sta tolk luštna.

mi bli dans na žabji zabavi. oba otroka uživala. Brina je bla čist nora, če kak lumpi prišel mimo, pa balone je skoz brcala. ni imela časa spat in je popoldansko spanje kr preskočila. po poti domov je bila mau tečkica, pa jo je Jaša animiral in se je mogla njemu smejat. Jaša je pa tut užival. preizkusil je tut policijski motor. so se lahko otroci usedli na motor. je čist mirno sedel nekaj časa, policist je vžgal motor, tamau je pa gas stisnil user posted image sta policista kr mau poskočila user posted image

oh, to vam morm še povedat. je mož tamaumu pred spanjem bral mehurčke. in vpraša Jaša kaj piše na prvi strani.
mož: m-e-h-u-r-č-k-i mehurčki
Jaša: to že ni m.
mož: ja pa je.
Jaša: ne ne. mamica, mi prineseš prosim uno svetlečo, da me avti ponoči vidijo, da mu pokažem kak je m user posted image user posted image
sm skor iz stola padla od smeha. mislil je un odsevnik za na roko ali nogo, na katerem je narisan znak podjetja mobitel user posted image

zdaj imam pa mali mio fotk za pregledat...
lepo spite...

Neposredna povezava do sporočila: 2945
19.5.2010 21:51:28   
frrrr
moci, v viki kremi so oreščki... to zna bit jedro problema. upam, da čimprej minejo pikice in si bo Jakob izbral svojo pot, ne šel po Zojini.
tako lepo zgodbo bratsko-sestrske ljubezni si pa kr večkrat zavrti. js Jaši samo ne pustim, da jo vlači ali prestavlja. za njene roke sem mu vedno težila, da jih lahko k trebuščku daje, ne nazaj kam, da ne kaj polomi. uživajte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
19.5.2010 21:54:12   
pikapolona2
moci...jaz skoz samo z enim okom gledam....pustim pa ji da jo boža pa malo stiska......se zelo krotim jauser posted image
baje čokolada tudi fajn napenja in dela spuščaje...poskusi to malo ukinat....pri nas se izboljšuje stanje s kožo....očitno so bili res samo hormoni.

sivkamivka še nisem jedla češenj letos.....čakam da bodo domače enkrat julija....a so češnje kao jako prepovedane? Komaj čakamuser posted image

Študenti oz. dijaki so pa res fajn zafurali tele demonstracije...........sovražni govor nikoli ni dober..........to da so pa vse tole metali je pa že res čist mimo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
19.5.2010 21:54:51   
pikapolona2
frrr...sva simultano onlineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
19.5.2010 22:27:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

frrr...sva simultano onlineuser posted image
pa moci tut bla user posted image

naš tamau zaspal šele ob 22ih user posted image je čez dan spal 3 ure. smo ga kr pustili ,ker je bil celo dopoldne tolk tečen... kr neki cmerav, če ni bilo po njegovo. no, pa je potem odspal 3 kitice od 12:30 do 15:30 in se zbudil priden Jaša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 23:23:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.