frrrr
|
hejho... men je pa včer sine solzice prinesel dans smo ga kr v Volčji potok peljali in je bil čist zmešan kr tekal je od enega do drugega dinozavra. ustavil se je samo pri tistih, ki jih ni znal poimenovat, da smo mu prebrali ime dinozavra no, to si je prislužil tut drgač. sem imela dost polulanih hlačk... je bilo 14 dni nazaj eno čudno obdobje, ko je enkrat ali dvakrat na dan gatke zmočil. včasih samo kapljica ali dve, ker je tolk časa mencal in se igral, da je pipca spustila. sem kr plakat naredila in kvadratke (piškot ukradla idejo od tebe ) in smo barvali za vsake polulane gatke pobarvani kvadratki so pomenili igrače na omaro, nepobarvani pa nagrado (igrača iz omare ali puzzli, ki sm jih itaq imela namen kupit) če sta bla 2 nepobarvana dneva zapored, pa si lahko zaželi izlet v zoo, Volčji potok, žabjo zabavo - kar bi sicer tut šli. no, Maxice nismo srečali v nedeljo v Voljčjem potoku, ker bla v soboto nesreča kaj še dogaja pr nas. z malo sva še vedno brez glasu. mala zajoka in se je nč ne sliši, samo vidi se če si čist blizu nje, se sliši čit tiho iiiiiiiiiiiiii aja, pa to morm še povedat, da je včeraj samo 1x spala in to 3 ure skup. smo šele ob 9ih vstali in je ob 12ih zaspala, po dveh minutah pa polna spida po postelji. no, ob 14ih končno omagala in spala do 17ih. je prav fajn zdržala do 20ih, ko bilo spanje za noč. pol pa tut bla pridna in se šele ob treh zbudila. to je men čist smešno. kaj podobnega sem pri Jaši doživela samo takrat, ko je bila luna no, tut Brina zelo lepo spi, kadar je luna - takrat še lepše kot sicer piškot - vaš tamau prvič spal v svoji postelji. mi imamo pa kontra problem, ki to seveda ni tamau zaspi v svoji postelji. ko greva z možem spat, ga greva vprašat ali bo v svoji postelji spal al gre v našo. na teden dobimo cca. 5x odgovor v našo v zadnjem tednu pa se je 3x zgodilo, da ga zjutraj ni bilo v naši postelji. je rekel, da je imel premau prostora, nama povedal in odšel v svojo posteljo. danes ponoči sem se pa zbudila, ko mi je na uho zašepetal, da nima prostora in gre v svojo posteljo. sem pogledala kakšno je stanje na postelji - mož čisto pri steni, js čisto pri Brinini postelji, Jaša je imel pa meter širine ok, očitno mu neki ne paše in pač gre v svojo sobo spat. ampak pol imava pa z možem tolk placa na postelji, da se lahk še izgubiva pikapolona - js imam polne roke, ne morem tvoje princeske nosit za menjavo pa verjetno nisi, ker moja je težja od tvoje no, če se kje na kavici dobimo in lahk js dekico dam na tla, bi te z veseljem razbremenila. mam že natenirane mišice moci - pa mogoče te pikice niso take kot pr dojenčkih, ko se jim čisti koža? to mine v roku enega meseca. drug teden lahk ja... a se v nedeljo dogovorimo, ko bomo videle kakšna je napoved? lokacija je lahk tut kr kje na gorenjskem. zarad mene lahk tut na Bledu
|