frrrr
|
a mene prav zares pogrešate, al se samo delate? če tolk pogrešate moje samogovore, pa lahk dans mau nadoknadim še za nazaj kaj pr nas dogaja... včeraj se tamala zbudila brez glasu, dans pa js. Brina je prav smešna, ko zajoka, pa se nč ne sliši. pa cvilit hoče in ji je tolk fino, ko ima drugačen glas no, včeraj je bla tut brez vročine čez dan, popoldne mau čez 37, a smo šli vseeno vn. in zvečer je zaspala z normalno temperaturo. zvečer je še pred spanjem bruhnila sluz in potem začela noret na previjalni se je usedla (prvič!), iz vseh štirih je elegantno nogo spodvila in se na rito usedla. danes je to ves dan trenirala in to še ni vse danes je pridelala tudi prvo poškodbo. na tleh ji je ratalo butnit se v tla in si je presekala ustnico. medtem sem js dežurala na wcju. dopoldne sem bla še pridna in pomila tla, kopalnico in wc. popoldne me je pa nekaj zvilo, pa sem uro in pol na wc sedela no, zdaj sem že ok, se glih s sladoledom bašem Jaša tu in tam nafila robec, glas je že skoraj ok. ima ta ospen zgleda tolk širok spekter, da vzporedno še težave z ritko pedena. bomo videli kolk časa bo držalo. trenutno je rit taka kot mora bit zanimivo mi je, da baba tamala komot pove, zajokat ali zacvilit pa ne more. bo to ena taka klepetulja kot njen starejši brat se velikokrat nasmejimo, ko se ji uzegne kakšna dobra. recimo nekaj rečeš bova zdaj to in to, pa ona kao reče ja al pa ne. pa včeraj je zvenelo kot žaba baba (to ji mi večkrat rečemo ). pa mama tut večkrat slišim, čeprav verjetno to še ni to. trenutno najbolj zanimiva igrača - daljinec in telefon. sem ta teden privlekla iz Jaševe sobe 2 stara daljinca in 2 stara telefona. sta imela vsak svojega. sva prej prišle z Brino v sobo in reče Jaša, da lahko z njim gledava televizor (namišljen seveda, samo daljinec je v rokah držal) si je v postelji povšter naštimal na steno, se naslonil in rekel, da bo gledal tekmo na petki je Brina neki gagala, sem mu rekla, da bi ona rada gledala kakšno risanko o račkah. in mi prijavi, ja risanke so pa na štirki, a štirka na žalost ne dela. žal, Brina. bomo pa kakšen film na dvojki pogledali. aja, drgač smo pa ta teden dobili v familijo eno malo lepotičko mož je postal teta že zdaj sem mau fauš vsem s svežimi dojenčki, kaj bo šele čez 2 leti, ko bo Brina velika punca in me neu več rabla za vsako figo spomnite me na srbenje, pa na počitnice ob pomivanju tal pls me imate že dost? Renesme - naj te zob neha bolet vsaj za pol leta! sivkamivka - mi bi tut Neco Falk poslušali, prijazno al ne... Jaša obožuje Mačka Murija (pravljico, knjigo in njene pesmi tut) Maxica - js te tut kr občudujem, ker si skoz v zagonu... fajn se naspi! moci - me veseli, da vaš fant nima več vročine. sta šle z ZojKo v šoping? to so kr počitnice, a ne? js sm dans imela počitnice, ko sem po tleh pomivala popoldanske na wcju mi pa niso ble tolk všeč
|