|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.5.2010 12:51:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
   [Brisano sporočilo]
8.5.2010 19:49:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
   RE: Oktobrčki 2006-6
8.5.2010 21:13:35   
Maxica
Mi smo doma, dopoldne je bila čistilna akcija po stanovanju, popoldne je moja mama otroka peljala malo na svež zrak, saj sicer se jima bo še zmešalo v stanovanju. No, saj jutri pa pravijo, da bo lepše, končno, pa bomo lahko malo dlje časa zunaj. Lep večer. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.5.2010 9:07:06   
Maxica
No, dobro jutro, na drugi strani smo bile. user posted image Mi se odpravljamo do Arboretuma, vendarle, da izkoristimo ta sonček, ki se ponuja. Lepo nedeljo. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   [Brisano sporočilo]
9.5.2010 19:39:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.5.2010 20:57:38   
@lina
mi smo si tudi privoščili tortico. Ampak rojstnodnevno, s šestimi svečkami. Čeprav ima moj šestletnik rojstni dan šele v sredo, smo izkoristili lep in frej dan, ter že danes pripravili piknik. Teden, ki prihaja,  je neverjeten...verjetno se bom še kje srečala, toliko enih stvari imamo,... vmes smo hotli še nekam uvrstit tudi obisk dinozavrov, pa sem prav vesela, da so razstavo podaljšali... in bomo počakali na manj blata user posted image
Frrrr, moram ti povedat, da je Jaša okužil tudi našega tavečjega ... je že lani za RD dobil knjigo dinozavri, pa je do sedaj bolj ko ne samo ležala na polici,... zadnji teden je pa v stalnem obtoku user posted image  

zdaj pa malo počivam in gledam talenteuser posted image

lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 2856
9.5.2010 21:25:41   
Maxica
Nam je uspelo videti dinozavre, čeprav gužva je bila že pri vstopnini za zjokat, smo čakali pol ure, potem pa notri pri posameznih dinozavrih tudi, da ne govorim kulture posameznikov. Pismo, čakaš 10 minut, da se otrok postavi v dinozavrova usta in ko je čas, da bi ga pofotkal, se ti trije sprehodijo mimo fotkiča. user posted image Ali pa uletavajo s strani in prehitevajo. Mah, no comment, res. Smo se pa kar nahodili, jaz sem morala proti koncu že kar vsako klopco obiskati user posted image , tako da na igrala niti nismo šli, smo rekli, da bomo šli čisto tako, en dan, pa se bosta otroka malo naigrala. Je pa pri posameznih dinozavrih res kar blatno, tulipani so pa že ful ubogi, se vidi, da je bil cel teden dež.
Sivkamivka, jaz sem se prej prav spomnila, kako smo fino pričakovale zadnje tedne pri naših oktobrčkih, imele nočne čveke in stavile, katera bo rodila na pdp. Jaz tokrat tudi nisem na tisti valovni dolžini. user posted image user posted image
@lina, fino, da vam je uspelo praznovanje. user posted image Ste z vašim prvošolčkom že imeli sistematski pregled pred šolo?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
10.5.2010 6:44:29   
Renesme**
da se še ena nosečka pofočka preden gre v službouser posted image

mi smo v soboto cel dan letali po trgovinah in na koncu kupili posteljo in omaro za Tinkaro, da jo bomo poleti preselili v svojo sobico, kam bomo pa preselili vse, kar je zdaj v tej sobi, me pa ne vprašatuser posted image

Včeraj smo pospravljali, jaz sem že zdaj mal zoprna pri pospravljanju, kaj šele bo ko bo čas gnezdenjauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 11:30:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
10.5.2010 11:45:56   
moci
jaz sem tu, samo nisem nič dobre volje, pa samo beremuser posted image
sivkamivka, naš tamal je tekel v trojki, so bili četrti.
jaz ne morem verjet, da je moj brat. on je vsestranski nadarjen športnik, fuuul discipliniran. jaz pa ena lenoba, ki jamra in čaka, da se kaj samo od sebe spremeniuser posted image

zdaj grem pa res prosojnice delat. eno bom danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2860
10.5.2010 13:19:39   
Lu
Evo se javljam.... čeprav nisem noseča in nisem novopečena mamica user posted image user posted image user posted image

Sem enmajčken v gužvi.

Pop. imamo plavanje z tamalimadvema. Maji gre prav fajn. Tian je pa pesem zase. Trma mala user posted image

Jaz grem pa pol še tečt. Se pripravljam na 5. dm tek- 5 km. Upam, da mi uspe.

Pospravljala sem tudi jaz včeraj. Naredila čistko otroških cotk. Zdaj za Majo nabavljam že 128, Tianu pa kar 110.  Ampak kok je suh naš mali. user posted image

Grem še mal delat. papa

< Sporočilo je popravil Lu -- 10.5.2010 13:20:29 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 15:42:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
10.5.2010 16:08:24   
altati
se še jaz javim...
kot veste, dopust bil super truper. zdaj smo pa spet nazaj v starem ritmu.
no, ta teden je malo drugače, ker sem mama samohranilka.
mož je šel izobraževat kup evropejcev, mislim da ima 8 različnih narodnosti.
ampak  spala pa ne bom sama, to si ne upam. pride prijateljica igrat nadomestnega možauser posted image .
tole vreme me totalno ubija, se mi zdi kot da živim nekje v Angliji- dež na dež na dež na dež...živa groza, kar streljala bi, ko pogledam skozi okno.
zdaj grem pa pogledat kdo zmaguje v Človek ne jezi se. ali naša tavelika, ali naš tamauček. sredinka je pa itak na treningu, tako kot vsak dan...

Neposredna povezava do sporočila: 2863
11.5.2010 8:33:48   
Lu
sivkamivka veliko je potapljanja.... spoznavanje z vodo. Potem jim dajo tiste črve in se vležejo na hrbet in brcajo z nogami, jahajo konjička,.... Tako zgleda user posted image Zanimivo. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
11.5.2010 8:59:10   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
@lina, fino, da vam je uspelo praznovanje. user posted image Ste z vašim prvošolčkom že imeli sistematski pregled pred šolo?

že kar nekaj časa nazaj, kak mesec nazaj...Vi ga še niste imeli? 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 12:16:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
11.5.2010 15:39:49   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

že kar nekaj časa nazaj, kak mesec nazaj...Vi ga še niste imeli? 

Mi smo ga imeli prejšnji teden. user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
11.5.2010 15:42:54   
Maxica
Drugače pa nikakvo vreme, pri nas vsi spijo, razen mene, afkors. Presneto, če ne spim lih enih pet ur na noč, traaaajaaa, preden zaspim, pa še potem je za en drek ta moj spanec. Pa ravno zdaj, ko bi se človek komot naspal. user posted image  Bo že.
Dopoldne smo bili malo na svežem zraku, lih toliko, da smo ulovili mal sončnih žarkov, potem se je pa že spet ulilo. Bljak, pa to vreme.
Zdaj pa nimam nič takega za početi. Nekaj sem sicer planirala, da bi ta teden naredila generalko po stanovanju, vsak dan en prostor, samo potem sem ugotovila, da če user posted image  rodi okrog roka, bo ta generalna še prezgodaj, tako da sem vse skupaj prestavila za en teden. Pa bomo videli, kaj bo rekel ginekolog drug teden. Torba je na pol pripravljena, par stvari moram še nabaviti.
No, to je to, pestro, da ni kaj. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
11.5.2010 21:30:39   
mis
Hej!

Ja, pri nas tudi skoz nekaj. Včeraj smo bili v LJ na bioresonanci, danes smo imeli konferenco v šoli popoldan, jutri grem na eno predavanje v vrtec, v četrtek aerobika ker včeraj nisem šla... skratka skoz neki...

A je mela kera probleme med nosečnostjo z žilami? Jaz v prvo nič, v drugo sem mela modrice po nogi, ki so kak mesec po porodu izginile, zdej ta teden pa so me začele žile bolet. Pa niso nč ven izbočene, samo vidne žile in bolijo. Mah... Pa še skor pol mam pred sabo...

Prav lepo vas je spet brati. Res sem bila v akciji zadnbje mesece s to magistrsko in člankom in vsem ostalim. Zdej se mi zdi pa da sta tud punci že tako veliki, da mam ful manj dela z njima. Pravi čas da pride še eden da ne pozabimo kako se to delauser posted image

Še par stvari poštimam in grem spat.

Nočko.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 21:43:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
11.5.2010 22:35:40   
frrrr
ne utegnem vas niti prebrat, pa se fejst zgovorne user posted image

v petek sem se razvajala v savni.
čez vikend smo imeli čebelico iz vrtca na obisku, smo ji pripravili lutkovno predstavo, koncert, brali smo ji knjige, ki so bile skupaj s čebelico v pravljičnem nahrbtniku, na sprehod smo jo peljali... vglavnem razvajali smo čebelo user posted image
včeraj bil fant še v vrtcu, domov prišel pa vroč z zabasanim nosom. po hrbtu imel izpuščaje, zato sta se šla takoj pokazat kot nam je naročila zdravnica. ni še nč pokazalo v krvi, danes zjutraj pa že bris pokazal angino. sta že včeraj šla s takšno diagnozo k njej, ker ima sosedov fant angino. vglavnem naš fant bil po dobrem mesecu dopusta 5 dni v vrtcu (4 dni prejšnji teden in včeraj), pa že na bolniški in 10 ospena. adijo pamet. glava ga boli, vrat, brez glasu je, iz nosa curlja, pokašljuje, do 38.6... je tak miren in tih fant, ki ga ne poznamo.
Brini se pa tut neki kuha, ji je popoldne začelo curljat iz vseh lukenj... prozorna tekočina iz ust, nosu in oči... sva zvečer kr preskočile gh, sva samo joškale, ki ji bolj ustreza kot pa žlica.
no, mene pa tut neki žgečka po grlu in nos se mi hoče zabasat. prav fajn no... pa poln teden in še bolj poln vikend načrtov nas čaka...

a, to morm povedat, da sem dans gledala prelepe poročne fotke od Renesme user posted image

zdej grem pa mau likat... zapravljala sem že, sem fotke naročla, pa pikapoloničin katalog prelistala in valjda mogla kej kupit user posted image
mejte se! upam, da ste bolj zdravi kot mi...

Neposredna povezava do sporočila: 2871
11.5.2010 22:36:37   
frrrr
pikapolona, si imela kr prav... dinozavri so do 20.junija podaljšani. sem si včeraj samo 20. zapomnila... hvala user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
11.5.2010 22:38:17   
frrrr
moci, kdaj imaš zagovor?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
12.5.2010 8:08:50   
piskot
sovrazim dni brez lune in z luno. pa se tele dni okoli tega dogodka ...

frrr pa ne za nami ponavljat prosim! upam da se brina zmaze ven. pri nas ana do zdaj se ni nic fasala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
12.5.2010 8:26:14   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moci, kdaj imaš zagovor?

še nisem dobila pošte, naj bi bilo pa majauser posted image

dinozavri - zoja jih gre jutri z vrtcem gledat, smo dobili obvestilo, da ne morejo prestavit, ker jih potem ne bo več. slabo so obveščeniuser posted image

frrrr, kakšno čebelico? vi tudi ful uživate. super. no, bolezni ne, seveda. pa saj bo hitro mimo, držim pesti.

priden, blaž, se pripravlja na vlogo big bradrjauser posted image

mis, a ti na aerobiko hodiš? a to je posebna za nosečke al kako? čist divja si, kapo dol.

maxi, ti kar planiraj, kdaj boš rodila, jauser posted image

altati, ti si zmešana kot jaz. user posted image ne morem sama spat pa konc. samo nimam pa takih prijateljicuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.