|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
12.5.2010 8:34:14   
frrrr
@lina - čestitke vašemu 6-letniku! user posted image  user posted image

piškot - danes bomo videli kaj se razvije... zdaj je kr dobre volje, iz nosa curlja in solzi se veliko. ponoči bla enih 10x priklopljena, pa un vzglavnik za dojenčke polivančke je imela, da lahk normalno spala... sva pa drgač kr spali. upam, da je to to in gre samo na bolje. vas pa res kr neki oponašamo user posted image hudiča, nč ne znamo po svoje user posted image no, zdaj vas moremo do konca oponašat, če smo že začeli, a ne? user posted image

mejte se... nosečke in nenosečke user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.5.2010 8:36:29   
frrrr
moci - imajo pravljični nahrbtnik, v katerem so knjige, spomin in plišasta čebelca. ker so oni tut čebelce. čebelca je čez vikend pr nas, knjige pa ostanejo do petka. pol imam pa še js domačo nalogo in v zvezek spominov vpišem kaj smo počeli in kako je blo. kr luštno no, mi je všeč. smo od oktobra čakali na ta nahrbtnik user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.5.2010 9:13:32   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moci - imajo pravljični nahrbtnik, v katerem so knjige, spomin in plišasta čebelca. ker so oni tut čebelce. čebelca je čez vikend pr nas, knjige pa ostanejo do petka. pol imam pa še js domačo nalogo in v zvezek spominov vpišem kaj smo počeli in kako je blo. kr luštno no, mi je všeč. smo od oktobra čakali na ta nahrbtnik user posted image

To mamo mi tudi. Je Iva privlekla enkrat domov delfinčka Tinčka, pa smo se šli kopat z njim in ga lepo tam pozabili. Pol pa sem mela dežurstvo na telefonu in sem se osebno spoznala z vsemi snažilkami term. Komaj smo ga dobili nazaj, prasca malega. Ampak je pa dobra zgodba izpadla, za v knjigo user posted image user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 9:31:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.5.2010 10:14:24   
moci
aja, pri nas je bralni nahrbtnik, gor je pa veverica. samo smo jo kar pustili pri miru. za nahrbtnik je bila pa izžrebana, ko smo šli ravno v toplice, tako da je bil slabo izkoriščen. 

Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.5.2010 10:15:56   
moci
http://www.rtvslo.si/mojvideo/mmc-nate-aj/vrtec-se-predstavi-vrtec-skratek-svit-vodice/17798/

tole je predstavitev našega vrtca. meni se zdi, da se imajo super. bi šla tud jaz v vrtecuser posted image
tam okrog devete minute je zojina skupina in zoja v rdečem miška kostumu. imajo eno predstavo, ki je še nismo videli.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.5.2010 12:29:37   
pikapolona2
moci jst bi tudi šla v tak vrtec :-)....no naši so pa v ponedeljek šli z vrtcem k dinozavrom......sem opozorila vzgojiteljico na blato in so se vsi obuli v škornje...so imeli malo dežja.....pa HB da so bili v škornjih ker je bilo fejst močvirnato.

Sem pa danes naredila kapitalno napako....sem šla z vozičkom mimo vrtca...pa Brino pozdravit...ko sem se pa poslovila je bil jok da sem se še jaz skoraj jokala.....nikoli več.....bom sprehode delala po drugih poteh.

nič kaj se ne oglašam...kej preberem na hitro z Ajdo v rokah.....zmanjkuje mi časa ker je Ajda poseben patron....spi oziroma dremlje kadar je na rokah.......tudi zvečer pred 23 uro ni v postelji....oziroma dremlje v naročju ko jo pa odložiš je jok.

Piškot kako je pa vaša škrlatinka?

Frrr vi se tudi pozdravite....angina sredi maja je res zoprna....sam tudi letošnji maj ni ravno tipičen....tale dež in mraz nista nič prijetna.

@lina čestitke za 6 svečk...vi se imate prav fajn ko te berem...ulica polna otrok in vrt pred hišouser posted image

Lu.....kolk je pa globoka voda tam k se uči Tian plavat?

evo ...Ajda stoka...grem še hitro krompir olupit...potem pa spet zibanje in nošenje

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.5.2010 13:05:02   
Lu
Hello!

Voda je Tianu ravno do vratu.

Angina. Pri nas v vrtcu je tudi. Upam, da je MAja ne faše. MAdona. VSaj 1 mesec naj bo zdrava.

Bralni nahrbtnik. Mi smo imeli pa Palčka. Ampak našemu fantu je bil bolj kot ne zadnja briga. Fantje ah ja....

Vreme. user posted image user posted image user posted image user posted image Za zjokat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 13:41:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
13.5.2010 9:26:16   
Lu
Dobro jutro, Č V E K E user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2885
13.5.2010 9:43:23   
altati
lu, pomoje je vreme tako depresivno, da se nam še pisat ne da, kje še kaj več...
jaz sem ravno danes zjutraj razglabljala, da se bo letos sigurno povišalo število samomorov, ravno zaradi vremena...ker tole je pa čista depresija....groza...

dobro jutro!
vsi zdravi? celi? veseli?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
13.5.2010 10:12:52   
muki1
Mi smo. Vse troje. Kljub dežju sem fajn user posted image . Neverjetno skoraj. Edino malo me zebe v tace, ker sem brez nogavic. Zjutraj je bilo sončno.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
13.5.2010 14:01:32   
Lu
Mah tale vreme je res za en drekec pekec user posted image

Se mi zdele full spi. In grem ob 20 uri kar z otrokoma spat. user posted image

Jutri še delam. V soboto pa pičimo s kolesi na Slavnik. Upam, da pridem user posted image Aja pa da bo suho vreme, ne.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 19:39:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
13.5.2010 19:45:40   
muki1
Brrr. K nam je prijadralo slabo vreme, mraz in dež. Sranje. Pa še punci sta totalno driskavo razpoloženi. Ves dan se nekaj prepirata in tužarita in prej sem hotela pol urce precvoknit na kavču, pa mi sploh nista dali miru, kar naprej sta se tužarili. Uh, me ma da bi ju jutri poslala na en polpenzion k tašči, da se malo relaxiram user posted image .

V nedeljo zvečer pa greva na Metallico v Zagreb. Moram še nek pošten anorak nabavit, ker baje bo scalo ves dan. A bi bilo ful noro, če bi šla na koncert v gumi škornjih? Res vprašam, ker če bo kakšno gnilo blato, to iz nobenih patik ne dobim. Saj mam take modne, cvetlične. user posted image  metalka z batašami.

Neposredna povezava do sporočila: 2890
13.5.2010 20:05:39   
piskot
cer.

mene pa tale mesec ful luna matra. eh ja, saj bo. danes sta me dedi in babi iz skatlice vrgla. in sem se zdaj tecna. pa se cipsa ni nic doma. najboljs da si en martini nalijem.

otroci so bili danes kar pridni. samo ana se je skoraj eno uro spat dajala. par dni jih je ati spat dajal, pa sem bila prepricana da se je ze navadila brez joskanja zaspat. pa se ni. je uzaljena kot sam .user posted image

SIVKAMIVKA upam da bodo alge pomagale za zelezo, pa srecno jutri.

MUKI pa daj si pri babici sposodi tiste crne skornje za na vrt. z rozastimi pa res ne mores na metalski koncert user posted image . uzivajta!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
13.5.2010 20:11:32   
moci
naš tamali je bolan user posted image
zabasan nos, kašlja, mal vročine in ceeel dan jooook. smo šli k P in bili tam skoraj tri ure.
na krvi in urinu nič posebnega, menda mu je zoja kaj prijazno preneslauser posted image
fak of

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
13.5.2010 20:23:00   
piskot
MOCI upam da cim prej mine.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
13.5.2010 20:53:21   
Maxica
Mi smo šli danes v shoping do Italije. Smo komaj našli prosti možev termin in šli danes popoldne. Malo do Ikee, pa še potem v enih par, mmm, za mojo dušo. Dobili skoraj vse, zapravili skoraj vse. user posted image  Jaz prav rabim kakšen premik od doma v tem vremenu, sem že čist nikakva in gnila od tega. Pa še luna, ja, mene tudi daje, sploh ponoči. Otroka tudi, imata čist preveč energije za v stanovanju.
Jutri bomo doma, v soboto gremo pa v Ljubljano pogledat Ribič Pepeta, možu smo pa tajsko masažo privoščili za tisti čas. user posted image
Sivkamivka, CTG še nisem imela, v torek imam spet pregled, ma po moje tudi takrat še ne bo CTGja. Ne vem, saj se sploh ne spomnim, kdaj se začne pravzaprav. Krvi mi pa tudi ni že en čas pregledal, do zdaj sem imela vedno v mejah normale vse, mogoče predvideva, da jo imam še zmeraj. user posted image
Moci, ubogec mali že kar bolan. user posted image Upam, da se hitro pozdravi bučka mala.
Muki, super za Metalico. Uživajta. user posted image
Frrr, tebe pa pogrešam, nekaj nam štrajkaš zadnje čase. Pa hitro se pozdravite. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
13.5.2010 21:38:17   
@lina
Aha, potem lahko luno krivim za vse, kar se mi je danes dogajalo user posted image  

Najprej smo zjutraj vsi zaspali, v vrtec  prišli glih minuto do 8h, ravno na zajtrk...jaz bi pa bila ob tej uri običajno že dobre pol ure na šihtu... Ni bilo potem nič časa za šiht, saj sem ob 8.30 bila z M naročena na kontrolo, tako da sva samo šibala naprej. Nikjer ni bilo za avto pustit, 15 min sem se vozila okoli ZD in imela oči na pecljih, nakar mi je (skrajni čas) ena gospa odstopila eno luknjo za avto porinit notri. V čakalnico sva prišla točno 8.30.
Potem sem šla še k P, da bi mi dala listek za laboratorij za urin za J, so bili na preventivi, je rekla da bo takoj prišla... sem čakala 15 min in sem šla še enkrat potrkat...se opravičila ker sem tečna, ampak meni se res mudi nazaj v službo... In se mi ona prične nazaj opravičevat... je pozabila nameuser posted image
V službi sem bila ravno ene 15 min, da sem odgovorila na neodgovorjene klice, sem spet šibala drugam - praznovali smo rojstni dan v vrtcu in v našem vrtcu ga otrok praznuje s starši... No, vsaj to je bila ena svetla točka današnjega dne, ker so moj otrok, drugi otroci in jaz (in oči seveda tudi) res uživali...

In še zadnji neljubi pripetljaj današnjega dne? Šli smo v vrtec na družinski piknik, ki pa ni bil na sporedu danes, ampak bo jutri user posted image  Vam povem, da bi se res požrla, samo sebe... Od trenutka, ko sem se vpisala da pridemo, sem imela v glavi četrtek, na koledar sem si napisala četrtek, ampak ves čas je pa na vratih pisalo 14.5. grrrrhhhhrrr

Saj bi šla spat, da se izognem če me še karkoli čaka za vogalom za današnji dan, ampak moram še eno torto namazat... skoraj sem prepričana, da se smetana ne bo lepo stepla user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
13.5.2010 21:50:44   
@lina
Hvala za čestitke!

frrrr, kako Jaša?

altati, jaz si ob moževi odsotnosti z veseljem napokam otroka v posteljo... Je pa res, da spim bolj na tenkouser posted image

sivkamivka, upam da si čimprej spraviš železo na pravi nivo... Jaz ga mam sicer že celo življenje na minimumu...

muki, uživajta na koncertu...piskot ti je dala sicer zelo pripravno idejo user posted image

moci, naj se mali čimprej pozdraviuser posted image

maxica, lepo, da si si na tak način napojila dušo... ampak mene bi ob takih zdrizastih in mokrih dnevi tudi šoping nerviral - dežniki po štacunah itd.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
13.5.2010 23:03:51   
frrrr
bu

stanje pr nas. tečno. user posted image dans pa res ni blo za nikamor. smo se popoldne kr v avto spakirali in se odpeljali do šiške. js skočila kupit v mango bon, pa fotografije dvignit, brina je fajn zaspala, jaša pa mačka murija poslušal. no, je blo dobre pol ure mirno, drgač pa kr neki user posted image

jaši ab prijel, brez vročine bil že včeraj. brez glasu je še vedno, pa tu in tam nafila robček.
brina smrka... včeraj popoldne sta bla oba brez povišane temperature in smo izkoristili sonček. zvečer je pa mala zakuhala na 38.8 in prvič dobila paracetamol svečko. no, dans čez dan bla skoz nekje do 37.5, zvečer pa spet 38.8. je pa pred spanjem bruhnila sluz vn. sva prišle glih iz kopalnice, obe sveže oblečeni in stuširani, pa me je zalila user posted image
js mam pa čist zabasan nos. ko sem prišla iz hiše, sem bla ok. ob prihodu domov pa spet isto. zgleda sem alergična na dom user posted image

mi bi včer mogli imet žabjo zabavo, a je zaradi dežja odpadla. kolk sm bla vesela sporočilca, da je na drug teden prestavljeno. popoldne je sonce sijalo in bi komot lahk žurali. no, vsaj neki luštnega nas bo počakalo. jutrišnji izlet v čebelarski muzej Radovljica z vrtcem itaq odpade. pa sobotni in nedeljski načrti tut... ah ja...

muki - uživaj še zame na koncertu! s škornji ali brez user posted image

Maxica - nimam časa, nekdo mi ure krade user posted image

moci - naj se vaš fant čimprej pocajta, bošček mali!
aja, v vašem vrtcu je pa Jaši najbolj všeč stegozaver na igrišču user posted image Brina je pa kr brcala od navdušenja zraven... in punca gre čez 4.5 meseca že v vrtec user posted image me je kr zvilo...

piškot - fajn se zrelaksiraj...

altati - mirno noč ti želim!

sivkamivka - vso lenobo lahk pripišeš pomanjkanju hemoglobina. a ni to fajn user posted image upam, da kmau uštimaš vse v meje normale.

@lina - mogoče bi blo boljš prespat tak dan ja... pa res smešno, da se kr ne neha, ko se enkrat začne podirat... no, bo pa jutri tolk lepši dan in pol še vikend... uživajte!

pikapolona - pogrešam te. naj te punca neha matrat in ugotovi kk fajn je spat, če te ne kdo skoz gunca user posted image

Lu - v soboto bo DEŽ.

uživajte... pa fajn spite! moci to velja še posebej za vas!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 13.5.2010 23:06:07 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
14.5.2010 7:52:59   
altati
hmmmm...a potem sem jaz tudi zaradi lune sitna? dobro da vem...

sivkamivka - moje železo je vedno hudo pod mejo....pa še vedno živimuser posted image . sirupi niso nikoli pomagali. v nosečnostih sem bila na injekcijah in na hematopan-u. nobene alge, nič ni delovalo...sem imela pa hb vedno krepko pod 100. pa tudi izven nosečnosti moram vsako leto enkrat udarit terapijo, da pridem na vsaj približno normalo...

@lina - lepo je brati vaše 'zbrklarije', sem se prav nasmejala...no, danes imate piknik, da ne boš pozabilauser posted image .

moci - pocajtajte fanta...

maxi - kdaj imaš ti rok? vsa čast, da se ti da šopingirat....jaz sem čist out...

frrrr - res si redka zadnje čase...pogrešamo teuser posted image

muki - cvetlični škorenjčki bodo več kot odlični za koncert! carica boš!

jaz sem ponoči dobila možička domov. in reveža sem pustila pred vrati več kot pol ure. je zvonil, trkal, klical na gsm, ker je bil ključ seveda v vratah. nobena od nas, babnic ga ni slišala, po pol ure se je zbudil deček in začel kolovratiti po stanovanju. jah, dečka sem seveda slišala takoj in ko sem šla gledat kaj deček dela, sem ugotovila, da namnekdo razbija po vratahuser posted image user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
14.5.2010 9:00:20   
moci
jutro,
jakob je ponoči kuhal, 38.5 in sem mu dala pol svečke, ker nisem vedela kaj bi. z obkladki se pa ni ohladil. zna bit tudi, da sem bila preveč nestrpnauser posted image zdaj pa rečejo v lekarni, da mu ne bi smela nič dat. user posted image    sranje, če tak miceni zboli, jaz sem čisto zmedena.
potem sem pa še zojo slišala, kako kašlja.

to imamo za kazen, ker smo preveč načrtovali, kaj vse bomo počeliuser posted image

alarm, bom potem še kaj pokomentirala.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 10:20:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.