@lina
|
Aha, potem lahko luno krivim za vse, kar se mi je danes dogajalo Najprej smo zjutraj vsi zaspali, v vrtec prišli glih minuto do 8h, ravno na zajtrk...jaz bi pa bila ob tej uri običajno že dobre pol ure na šihtu... Ni bilo potem nič časa za šiht, saj sem ob 8.30 bila z M naročena na kontrolo, tako da sva samo šibala naprej. Nikjer ni bilo za avto pustit, 15 min sem se vozila okoli ZD in imela oči na pecljih, nakar mi je (skrajni čas) ena gospa odstopila eno luknjo za avto porinit notri. V čakalnico sva prišla točno 8.30. Potem sem šla še k P, da bi mi dala listek za laboratorij za urin za J, so bili na preventivi, je rekla da bo takoj prišla... sem čakala 15 min in sem šla še enkrat potrkat...se opravičila ker sem tečna, ampak meni se res mudi nazaj v službo... In se mi ona prične nazaj opravičevat... je pozabila name V službi sem bila ravno ene 15 min, da sem odgovorila na neodgovorjene klice, sem spet šibala drugam - praznovali smo rojstni dan v vrtcu in v našem vrtcu ga otrok praznuje s starši... No, vsaj to je bila ena svetla točka današnjega dne, ker so moj otrok, drugi otroci in jaz (in oči seveda tudi) res uživali... In še zadnji neljubi pripetljaj današnjega dne? Šli smo v vrtec na družinski piknik, ki pa ni bil na sporedu danes, ampak bo jutri Vam povem, da bi se res požrla, samo sebe... Od trenutka, ko sem se vpisala da pridemo, sem imela v glavi četrtek, na koledar sem si napisala četrtek, ampak ves čas je pa na vratih pisalo 14.5. grrrrhhhhrrr Saj bi šla spat, da se izognem če me še karkoli čaka za vogalom za današnji dan, ampak moram še eno torto namazat... skoraj sem prepričana, da se smetana ne bo lepo stepla
|