Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Aha, pol to, da grize, tepe, mlati bratca, je po tvoje OK? Tvoja dolžnost je, da to preprečiš. Način si zbereš seveda sama, samo glede na tvoje pisanje ti s trenutnim načinom ne ratuje ravno najbolje. grizenje, je prinesal iz vrtca, sem napisala da smo ga porihtanje. to, da ga tepe, je tud že zelo zminimalizirano, se pa še zgodi, da ga kresne kdaj. najhuj je zdej to porivanje v stilu bejž, to je moje....in valjda da je moja dolžnost da to preprečim in tud preprečujem, kolkr se pač da, glede na to, da nonstop skup tičita. in počasi pač lezemo do rezultatov. tko da jst nebi rekla, da mi ne ratuje najbolje. ne gre pa to z dons na jutr, to ti je menda jasno, glede na to da imaš tri otroke, če se ne motim namiguješ pa na kaj? da naj jo čez rit, k pol ga bo pa pustila pr mir? al mogoč dopuščaš možnost, da se bo še bolj sovražno vedla do njega, ker bo čutla krivico, da sem jo jst zdej zarad njega udarla? Mam tri otroke ja, pa si ne upam takole pametovat kot ti, ker nikoli ne veš, kje ga kiksneš. Ne namigujem, da jo daj čez rit, ampak da je tako obnašanje, vsaj pri nas doma nekaj zelo hudega, hujše je samo še laganje. Če dopovedovanje ne pomaga se moraš lotit kakega drugega vzgojnega ukrepa, ja neke vrste nasilje boš morala izvest in bit pri tem dosledna tudi v obratni smeri, se pravi kaznovat tud malega, če bo udaril, uščipnil, pocukal starejšo sestrico. Život je borba, vzgoja pa tud. no sej, se strinjam, sej sem tud napisala to. zame je tudi to ena hujših kršitev, samo recimo je pa res da ona nikoli tega ne počne zanalašč, oz. v smislu da bi ji jst rekla da naj ga ne tepe, ona bi pa še enkrat udarla, pa še enkrat itd. to se nikoli ne dogaja, ga pa tko, v tistem njenem afektu, ko se ji pač zazadi in ga sune....pa sem huda in ona točno ve in jo kregam, pa se mu opraviči pol in da lupča in se zelo lepo igra pol naprej z njim...sam čez nekaj časa se pa spet spozabi in mu že puli igračo ali že kaj. to, da pa tamelga isto treba kregat oz. kaznovat, se tudi strinjam, sem tudi gor opisala kako je bilo, pa čeprov men je blo totalno smešno, sem se komaj zadrževala da sem ostala resna in stroga in da sem zadevo speljala kot treba. če bi ga po tem, ko ji jst rečem, še kr udarjala itd. prov tist iz kljubovalnosti, pol bi pa blo treba tud drugač ukrepat, še zmeri ne z eno čez rit, ker v to pač ne verjamem, pač pa neko primerno kazen, zadosti resno, nekaj bi pač blo treba poiskat, da bi zaleglo. ampak zaenkrat še ni tko, hb.
|